Duits federaal constitutioneel gerechtshof wijst verzoek tot spoedprocedure van Beate Bahner af – advocate levert advocatenvergunning in

Screenshot_131

Beate Bahner

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Ik heb u 25 jaar lang heel graag als advocate begeleid en me voor uw goede recht ingezet. Met de beslissing van het federaal constitutioneel gerechtshof van Goede Vrijdag 10 april 2020 heb ik mijn advocatenvergunning teruggegeven.

politikstube

Het is me helaas niet gelukt om de rechtstaat en de liberaal-democratische fundamentele orde in Duitsland, in het bijzonder onze constitutioneel verankerde grondrechten en de onverbrekelijke mensenrechten, voor de ergste wereldwijde aanval en de bliksemsnelle vestiging van de meest mens-verachtende tirannie die de wereld ooit gezien heeft, te redden.

Zodoende is vandaag onze rechtstaat gestorven, die we vorig jaar nog met het 70-jarige bestaan van onze grondwet zo trots gevierd hebben.

Onze rechtstaat lag al sinds twee weken stervend op de Intensive Care en kon door mij helaas geen nieuw leven worden ingeblazen. Er ontbraken 83 miljoen beademingsapparaten. In deze dictatuur kan ook ik helaas niets meer voor u doen.

Ik was er heel graag voor u en ik dank heel hartelijk al die mensen die me in de week van vrijdag 3 april 2020 tot Goede Vrijdag 10 april 2020 ondersteund en begeleid hebben.

Uw Beate Bahner, advocate

Lees HIER de voorgeschiedenis van bovenstaand artikel!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Duitsland, Elite, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Duits federaal constitutioneel gerechtshof wijst verzoek tot spoedprocedure van Beate Bahner af – advocate levert advocatenvergunning in

 1. malsion zegt:

  Ook in Duitsland is de democratie op sterven na dood.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

 2. Nemesis zegt:

  Wat een…….. ! Ja drama, maar m’n vergunning hd ik nooit een te nimmer afgegeven, zeker niet als protest. Of is deze dame ernstig bedreigd???????????? Lijkt erop !!!!

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Uiteindelijk zou hetzelfde gebeurt zijn als wat ze hier Moskoufiets hebben geflikt.
   Iedereen die tegen de staat in opstand komt zal worden vernietigd.
   Ga maar na wie de langste adem heeft en geld om het vol te houden.
   Dus dat verlies je altijd als “burger”.

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Natuurlijk verlies je dat en geld hebben ze genoeg, dat jatten ze gewoon iedere maand van de burger, dus niets houdt ze tegen. Bovendien zijn er nog ettelijke spaarpotten van de burger, en kunnen die nog even voort.

    Like

  • droevige mof zegt:

   Waarschijnlijk wil ze een procedure voor de Orde van Advocaten (Anwaltskammer) vermijden, waar haar vergunning zeker zou worden ingetrokken omdat ze zou hebben opgeroepen tot overtredingen.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Zeer waarschijnlijk, daarom meende ik al, dat ze eventueel bedreigd was, dus bijvoorbeeld hiermee.
    Ik hoop dat het haar goed gaat en haar iets anders bespaard blijft.

    Like

 3. Julia zegt:

  Ik heb al eerder gereageerd en nu blijkt dat al onze rechten wel terdege worden ontnomen en we in de zogenoemde nieuwe samenleving in een communistische wereld verder moeten zonder nog enkel beroep te kunnen doen op de grondwet v.w.b. o.a. mensenrechten. Deze grondwet wordt uiteraard op zeer korte termijn aangepast volgens de wetten van de gevestigde orde. Een voorbeeld is ook al de 1.5 meter afstand en indien men zich hier niet aan houdt een belachelijk hoge boete wordt opgelegd. Medisch is bewezen dat 1.5 meter afstand onvoldoende is als het om besmettingen gaat maar het doel zal zijn om via drones met name in groepen de gezichtsherkenning beter kan worden gerealiseerd. Dit betekent dat demonstraties tegen maatregelen waar een groot deel van de bevolking het niet mee eens is totaal worden ingedamd, kortom onmogelijk zijn en de gevestigde orde alle regels zonder tegen geluid door kunnen drukken. Het is in en in triest dat in een mum van tijd onze vrijheid is afgepakt, we moeten leven onder dictatuur waar miljoenen moedige mensen voor onze vrijheid keihard hebben gevochten en zijn gesneuveld.

  Geliked door 4 people

  • vangie1206j zegt:

   Ik geloof niet dat de stasi roverheid dit voor elkaar krijgt.
   Wij zijn onze vrijheid gewend en laten dat niet zomaar afpakken door die machtswellustelingen.
   Denk maar aan de moslims die dat niet accepteren en gigantische rellen zullen veroorzaken.
   Denk maar aan Frankrijk daar weet Macron ook geen raad mee.
   Tegen de grote massa kan je alleen optreden met het leger en grote moord partijen.
   Zijndie machtswellustelingen bereid zover te gaan.???????????

   Like

 4. Sinyo zegt:

  Na sowas!! Das ist ja eine Zumutung, eine Schweinerei.
  BFG braucht eilig einen Kammerjäger.

  Bea tut mir wirklich leid. Aber sie zeigt stehvermögen.

  Geliked door 3 people

 5. vangie1206j zegt:

  Dank je wel Angela Merkel jij gaat de geschiedenis in als de smerigste rat en land/volksverrader wat zelfs Adolf Hitler niet voor elkaar gekregen heeft.

  Geliked door 3 people

 6. Juanito zegt:

  In een gecorrumpeerde rechtstaat heeft het heen zin meer de juridische route te volgen voor beklag en herstel.

  De communisten hebben met hun propaganda apparaat de kans gezien de absolute macht te grijpen in de voormalige Bondsrepubliek.

  Wir haben es nicht gewusst ?

  Geliked door 1 persoon

 7. droevige mof zegt:

  Advocaten in Duitsland zijn Organe der Rechtspflege, d.w.z. onderdeel van de gerechtelijke autoriteit. Mevrouw Bahner wil daar niets meer mee te maken hebben, net als Hans-Georg Maaßen, het voormalige hoofd van het Bureau voor de Binnenlandse Veiligheid.
  Het wordt donker in Duitsland.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s