Het raadsel van de Telegraaf van vrijdag de dertiende (+ conspiracy update!)

Screenshot_17

(Door: “Weethetwel”)

Naar aanleiding van de mysterieuze ontwikkelingen op de redactie van de Telegraaf doen allerlei geruchten de ronde. Veel van de redacteurs zijn al langere tijd niet gezien. In de krochten van het internet gonzen de vreemdste verhalen. Een verhaal dat al langere tijd de ronde doet, is dat Bill Gates een dubieuze agenda heeft. Hij heeft zich voorgenomen de groei van de wereldbevolking te reduceren. Hij stimuleert actief abortus en is grootaandeelhouder van abortusklinieken overal ter wereld. Maar dat is niet genoeg voor hem. Middels een wereldentingsprogramma wil hij de mensheid zodanig veranderen dat de vruchtbaarheid in belangrijke mate af zal nemen en de mensen minder kinderen zullen krijgen. Daarnaast moet middels een multi-genderprogramma de natuurlijke hang naar heteroseksualiteit verdwijnen en vervangen worden door combinaties die geen kinderen op kunnen leveren, zoals mens met hond, man met man, vrouw met boom, kind met ijsbeer en zo is het aantal gendervariaties eindeloos.

Als oefenterrein heeft hij de moderne westerse mens gekozen (en dat is helaas nét degene die al bijna geen kinderen meer krijgt). Dat komt omdat die groep het verste af staat van de échte natuur, daarom geen eigen intuïtie meer heeft en dus het gemakkelijkst is te beïnvloeden. Hij had dus weinig keus. De hele westerse wereld zit nu thuis te bibberen in een breed gedragen lock-down. Ze geloven dermate heilig in het corona-virus dat deze brave bibberaars zich vreselijk ergeren aan de moslims die hen midden in het gezicht uitlachen dat ze thuis zitten te bibberen.

Gates heeft dus het voornemen de héle wereld te verplichten ingeënt te worden. Iedereen wil dat natuurlijk ook graag, want het beschermt tegen virussen die nú de hele economie vernietigen en dat wil niemand (alleen nú moeten we even doorzetten). Toch werkt de inentingscocktail nog niet optimaal, want de pandemie kwam te vroeg omdat Gates niet verwacht had dat de wereld er zó gemakkelijk in zou trappen. Daarom zocht hij snel proefpersonen, het liefst in groepsverband, die de enting willen proberen en via zijn Nederlandse licentiehouder Ab Osterhaus kwam hij bij de Telegraaf terecht. Wat betreft de mindset heeft de enting prima gewerkt: alle 200 redactieleden geloven nog steeds heilig in het virus en schrijven iedere dag hun verplichte geloofsbelijdenis dat Nederland de kelk tot de bodem leeg moet drinken, dóór moet zetten, bang moet blijven.

Maar hadden de redacteuren de bijverschijnselen ook gewild? Hoogland houdt inmiddels meer van zijn hond dan van zijn vrouw en Duk fotografeert tegenwoordig meisjes in het Amsterdamse bos en vraagt anderen wat ze er van vinden. Leon de Winter kan zich bijna niet meer herinneren hoe de normale wereld er uitziet. Op basis van die verschijnselen lijkt het voor de bibberende Nederlander toch raadzaam níet voor de supercocktail te gaan.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Het raadsel van de Telegraaf van vrijdag de dertiende (+ conspiracy update!)

 1. Monalisa zegt:

  Klopt wuz een onderdeel werkt ook slecht, de euroviellen hebben daar de macht.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sinyo zegt:

  Off Topic: Supercocktail.
  Doet me denken aan jaren her, toen, vlak voor ik “afzwoei” als vrijwillig verplichte dienstplichtige, er ook een supercocktail in mijn bovenarm gespoten werd. De Ouwe-Stomp-Spuit.

  Like

 3. Frauke zegt:

  Het getal van het beest !
  c = 3
  o =15
  r = 18
  o = 15
  n = 14
  a = 1
  6 66
  666

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Als ik jou was zou ik de eerste 3 klassen van de lagere school nog eens over doen.
   Dat leren rekenen en optellen is niet echt gelukt bij jou om bij te brengen.
   Waar jij die 3de 6 vandaan haalt is niet hoe ze het mij geleerd hebben.

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Die derde staat voor de zes letters onder elkaar !

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Dus we gaan niet alleen getallen meer optellen, maar letters ook maar.
    Om het gewenste getal te krijgen.
    Zo kan je wel aan de gang blijven om je gelijk ergens uit te halen.

    Geliked door 2 people

   • Jo zegt:

    Piet Snot, zou jij je neus eens willen snuiten, en als je dat nog niet kan, je moeder er om vragen !!!

    Like

   • Wim zegt:

    Martin Gardner schreef destijds in de Scientific American prachtige parodieën op dit soort numerologie, die ongetwijfeld ook in een of meer van zijn boeken zijn opgenomen. In de SA werd deze kunst vertegenwoordigd door zijn creatie Dr. Irving Joshua Matrix (i j m…) en diens dochter en assistente Iva. Er waren virtuoze staaltjes van getallengoochelarij bij, en ik herinner me dat 666 ook vaak opdook.

    Ook de Nederlandse astronoom Kees de Jager heeft eens een parodie op deze cijfergoochelarij gepubliceerd, door zogenaamd allerlei diepe waarheden af te leiden o.a. op basis van de maten van zijn fiets. De boodschap hiervan is: als je het wilt, is het kinderlijk eenvoudig om van alles en nog wat te “bewijzen” door wat op deze manier getallen te manipuleren.

    Like

  • Harry zegt:

   Is dit niet een heel infantiele benadering van ons bestaan ?
   Gaan zitten goochelen met cijfertjes ?
   Is dat niet een niburu achtig alu hoedjes gedoe ?
   Hoe ver wil je verdwalen ?
   Iemand die nuchter is ,om tien uur naar bed gaat en om acht uur ‘s morgens naar zijn werk gaat , zal hier toch niks mee hebben ?

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Ik lees die berichten wel eens over Bill Gates. Daar blijft het echter ook bij want ik geloof niet in al die theorieën. Dat er teveel mensen zijn is wel duidelijk, al geldt dat zeker niet voor West Europa. Daar loopt de bevolking zelfs licht terug. Dat er toch een stijging plaats vindt hebben we helaas te danken aan de import van vreemde volkeren die hier niet thuishoren. Als we die nu eens terug schoppen naar Afrika lost het probleem zich daar vanzelf op. Zonder onze tussenkomst gaan ze gewoon dood van de honger omdat ze te lui zijn om te werken. Dat geldt ook voor die agressievelingen uit het Midden Oosten die het werken niet uitgevonden hebben. Terug sturen die handel. Die maken zich onder elkaar wel dood. Probleem opgelost.

  Geliked door 1 persoon

 5. malsion zegt:

  ‘Weet het wel’ ziet Bill Gates als het kwaad. Bill Gates houdt niet van mensen. Hij vindt dat er te veel van zijn.
  Overbevolking is inderdaad geen goede zaak. De planeet groeit naar zijn maximum wat gefaciliteerd kan worden.
  Bill Gates is een nerd die denkt in computertaal en aandelen. Hij ontwerpt en plant. Zijn plan staat op het punt uitgevoerd te worden. Iedereen een prikje. We mogen misschien nog kiezen tussen de linkerarm of de rechter.
  Als het karwei erop zit dan kunnen we Bill plaatsen in het rijtje Hitler, Stalin, Mao. Bij elkaar gaat het om miljarden mensenlevens.
  Tegenpool van Bill Gates is bijvoorbeeld Viktor Orbán. Die wil niet minder maar meer mensen. Hij is daarbij ook zo verstandig om mensen te wensen die harmonieus bij zijn clan passen. Hongaren. Zijn streven begint al vruchten af te werpen. Het geboortecijfer stijgt.
  De wens om zich te omringen met mensen die harmonieus bij elkaar passen is in ons land terug te vinden bij Geert Wilders. Beleid dat daarop gericht is neigt (terecht) naar nationalisme.
  In dit kader is het goed om te beseffen dat nationalisme geen ziekte is en dat het ook geen vies woord is. Iedereen is toch vrij om zijn vrienden te kiezen. Een volk moet ook de vrijheid hebben om zijn landgenoten te kiezen. Een logisch gevolg van dat recht om te kiezen houdt in dat er bij die keus ook een persoon of een groep is die afvalt.
  Ik besef me dat dit niet in de smaak zal vallen bij de groep, die met een nasaal klinkend en ritmisch bonkend geluid het lied aanheft: Wij zijn van de wereld en de wereld is van iedereen. Bedoeld wordt dat iedereen het recht zou hebben zich daar te vestigen waar hij wil. Ik verwerp die gedachte.
  Ik pleit er ook voor om te geloven dat nationalisme niet gelijk staat aan egoïsme.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Die Bill Gates denkt niet in computertaal, die is hij niet machtig, daar heeft hij dus zijn IT slaafjes voor. Hij bedenkt wel plannen, niet ten faveure van de mensheid, maar voor zijn eigen portemonnee naar het motto: Ik wil rijk worden, ik ben al rijk, hoe kan ik nog rijker worden. Het nieuwste plan is dus: iedereen een prikje, maakt niet uit of ze er dood aan gaan, hoofdzaak het brengt dus veel geld op.

   Geliked door 1 persoon

  • Jo zegt:

   Helemaal met je eens !!!

   Like

 6. Jade zegt:

  Even concreet…
  15% van 7,5 miljard = 1.125.000.000 mensen.
  Dat is 20X zoveel als het totale aantal slachtoffers van WOII.
  Jammer dat niemand in de zaal een pistool trekt…

  Like

 7. Jo zegt:

  Helemaal mee eens !!! En het geldt niet alleen voor Bill Gates, maar ook voor het hele kabinet Mark Roette !!! Met name Bulgaren weten wel hoe men aan een kalashnikov moet komen !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s