Opnieuw op de meelijwekkende toer: Situatie aan boord van de “Alan Kurdi” spitst zich toe

Screenshot_2

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De havens zijn dicht, de migrantenkotter “Alan Kurdi” met 150 gasten aan boord zit in de buurt van Lampedusa vast op de Middellandse Zee. Nu proberen de “zeenood redders” mediale druk op te bouwen: de situatie aan boord spitst zich toe.

politikstube

De dramaturgie is al jaren bekend. Gespannen schetsen de bemanningen van de boten van de helpers van de mensensmokkelaars de situaties aan boord: de ene keer is het een opkomende storm met metershoge golven voor de boeg en een ijskoude wind aan dek, een andere keer breken er ziektes uit, dan zijn het showopnames a la Hollywood, waarbij wanhopige passagiers voor de camera´s van boord springen en proberen naar de kust te zwemmen, of er wordt tegelijk de “psychologische noodtoestand” uitgeroepen om het aanmeren in een veilige haven en de opname van de migranten in naam van de humaniteit af te dwingen. We kunnen benieuwd zijn welke strategieën de bemanning van de “Alan Kurdi” nog te binnen schieten totdat de meelijwekkende toer functioneert.

[…] De situatie op het reddingsschip “Alan Kurdi” met 150 migranten spitst zich toe. De woordvoerder van de organisatie “Sea-Eye”, Gordon Isler, berichtte dat kapitein Bärbel Beuse de Italiaanse reddingsdienst om levensmiddelen, medicijnen en brandstof voor het schip heeft verzocht. Het schip bevindt zich in de buurt van het eiland Lampedusa.

Het onder Duitse vlag varende schip had de migranten maandag voor de kust van Libië opgenomen. De mensen zouden wegens plaatsgebrek nauwelijks kunnen slapen, berichtten de hulpverleners. Het schip is maar 39 meter lang.

Zowel Italië als Malta bevestigden nogmaals dat ze vanwege de corona-virus pandemie de sanitaire verzorging van de beschermingzoekers niet zouden kunnen garanderen. In een verklaring van de Maltezer regering staat: “Malta is niet in staat om vluchtelingen een veilig verblijf aan te bieden.” Ook hulp voor vluchtelingen aan boord van reddingsschepen zou niet meer gegarandeerd kunnen worden. […] Bron: “Deutsche Welle”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, moralisme, Multiculti, NGO, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Opnieuw op de meelijwekkende toer: Situatie aan boord van de “Alan Kurdi” spitst zich toe

 1. bozeoudeman zegt:

  Misschien kunnen ze in Noord Afrika hun lading kromzwaarden lossen?

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  Brandstof voor die schuit woehahaha een torpedo onder de waterlijn problem gelöst.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Manipuleren loont en dat weten de NGO´s ook heel goed.

  Like

 4. karton zegt:

  Das nou triest, “de toestand aan boord spitst zich toe”. Had de bemanning van die veerboot dat zootje niet aan boord moeten toelaten of opnemen en terug varen naar de plaats vanwaar ze ter zee gingen ! De toestand aan boord moet zich zodanig toespitsen dat er akelige en zéér besmettelijke ziektes uitbreken onder die “vluchtelingen”, géén medicijnen aan boord, zélfs geen paracetamolletje en óók geen arts. “Ahoy ahoy, hijs de zeilen , keert den boot en vaart terug naar Syrië of Libië , halverwege de tocht het schip afzinken met man & muis” !!!!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Even terug zwaaien mensen, straks kan het niet meer.’

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Wat een stelletje kleuters die zogenaamde ‘redders’. Leven helemaal in hun eigen zielloze wereldje van actie voeren en doen of alleen zij werkelijk wat doen aan de basis, waardoor hun ego tijdelijk een boost krijgt.
  Zou mij niet verbazen als het merendeel een psychiatrische stoornis heeft.

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Terugbrengen moet de enige optie zijn. Komt men dan brandstof te kort, net voldoende leveren om de Noord Afrikaanse kust te bereiken. Verder NIKS!

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Het is stil vaaf die schuit, zouden ze elkaar al uitgemoord hebben, inclusief de “reddertjes”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s