STOP!!!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op STOP!!!

 1. Rensk. zegt:

  Overheid vraagt hulp voor wat betreft het ontwikkelen van een corona app. Ik zie het totaal niet zitten. Gaan ze daar weer geld gaan besteden. Terwijl ze met testen heel veel testen nog meer testen veel meer klaar spelen. Die apps hier in Nederland gaat weer bakken met geld kosten en ik ga er nu al vanuit dat het het zoveelste fiasco van de Overheid gaat worden. Ik walg sowieso al van die apparaten. De maatschappij wordt steeds debieler door die meuk.

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   U heeft Zembla van de week gemist dan had u gehoord dat de regeerings in Europa op achter lopen, 4 jaar geleden was al bekend dat Corona er aan kwam, zoek Zembla op van woensdag avond. En u weet het.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Rensk. Op mijn iPhone komt géén Rijks-app, onder geen beding. Het zal op den duur gebruikt gaan worden om ons nog meer vrijheden te ontnemen.

   Geliked door 3 people

 2. Rene zegt:

  Dankzij de Corona komt de Nexit wel dichterbij
  http://archive.fo/x7gpq

  Geliked door 4 people

  • boorzalf zegt:

   Een stukje er van:
   Een GROEIENDE ruzie binnen de Europese Unie heeft een leider van een lidstaat ertoe gebracht zich af te vragen of Nederland ‘echt toegewijd’ is aan het door Brussel geleide project, wat erop duidt dat Nederlanders ‘buitengesloten’ moeten worden bij EU-deals.

   En de nos zwijgt in alle talen.

   Geliked door 3 people

 3. malsion zegt:

  Om zonder meer te spreken van een HOAX is mijns inziens fout. Er is wel degelijk een pandemie. Die heet echter GRIEP. De Corona-crisis is een griep met een extra sterk bij-effect. Wat is het verschil tussen een epidemie en een pandemie? Als je de cijfers van voorgaande griepaanvallen bekijkt hebben we eerder pandémies gehad die we (achteloos??) epidemie hebben genoemd.
  Lockdown is niet nodig. Als iedereen zich in acht neemt en sanitaire beperkingen naleeft is het niet nodig om de economie geheel tot stilstand te brengen.
  Het is ook hypocriet om bepaalde beroepen en activiteiten als noodzakelijk te kwalificeren en de werknemers te dwingen (toe te staan???) om uiterst gevaarlijk werk te doen (????). Wat is het verschil tussen nuttig voor de economie en noodzakelijk voor de samenleving?
  Het is ook hypocriet om dit af te doen met de dooddoener dat gezondheid belangrijker is dan de economie. Handhaving van de economie kan ook met inachtnemen van uiiterste beveiliging. Mogelijk dat een klein deel van de bedrijven op onoverkomenlijke problemen stuiten maar een heel groot deel van de bedrijven kunnen voldoende voorzorgmaatregelen in acht nemen. Een op slot doen van de totale samenleving is dan niet nodig.

  Geliked door 2 people

 4. ronjaspers zegt:

  Hoe creer je een oorlog.Begin jaren 90 de grenzen open gooien,in veel europeese landen defensie kapot bezuinigen.Een dictatuur vestigen in brussel genaamd de E.U. welke corrupt is tot op het bot,de nederlanders en de fransen hadden tegen de E.U. gestemd.Er zijn 226 E.P. leden omgekocht door george soros (lid bilderberg groep) en de vijand,soldaten van allah met miljoenen tegelijk binnenhalen.

  Geliked door 1 persoon

 5. het corona virus bestaat al 50 jaar. Tot nu toe veel minder doden dan in 2018 (toen 11.000 ; nu slechts 3.000). dus geen enkele reden voor apps of voor lock down. Media hysterie is absurd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s