VN-Agenda 21, de blauwdruk voor het wereldwijde “controle”plan!

Screenshot_251

(Door: “Elise Nijmegen”)

Agenda 21 van de Verenigde Naties is waar we mee te maken hebben, de Agenda die een dictatoriaal beleid over de wereldbevolking wil uitleggen die geen vrijheid kent…

Onderstaand artikel legt ons uit wat Agenda 21 is. Het is een blauwdruk, een actieplan om al het land, alle mineralen, het water, alle planten, alle constructies, alle dieren, alle productiemiddelen, alle energie, alle informatie en alle mensen in de wereld te inventariseren en te controleren. Het is een volledig alomvattend plan, globaal en lokaal geïmplementeerd. Agenda 21 zit achter een groot deel van de werkeloosheid, de steeds hoger wordende energierekeningen, het toezicht in uw straat en de afbraak van de openbare orde.

Als u het artikel leest en het op u in laat werken, dan zult u zien dat het tijd is om aan de regering duidelijk te maken dat we klaar zijn met het globalisme en we een kabinet willen dat Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats zet en niet de VN, de EU, multinationals en elitaire globalisten die afstammen van de Club van Rome.
www.earth-matters.nl

Controle van de bevolking door middel van apps, net zoals in China, is wat “onze” regering wil… Apps die, zo laat het artikel weten, samenwerken met inlichtingendiensten. En daarbij; waarom moet er een app komen voor het corona-virus dat niet zo dodelijk blijkt te zijn als de gewone griep?

Er bestaat wereldwijd geen enkel rapport dat zegt dat 5G veilig is, daarentegen zijn er stapels peer-reviewde rapporten van wetenschappers en onderzoekers waaruit blijkt dat 5G erg slecht is voor alles wat leeft en dus ook voor de dieren. Dieren hebben, net als wij mensen, erg veel last van de straling van 5G. In Den Haag vielen spreeuwen dood neer toen er getest werd met 5G. In Apeldoorn vielen er zwijnen dood neer. In Groningen en ook in Zwitserland raakten koeien in een andere staat door 5G straling. Bijen liggen dood onder 5G masten, maar ook daar is geen onderzoek naar gedaan… Misschien omdat het antwoord, de oorzaak al duidelijk is?
http://niburu.co

Het corona-virus bestaat, er bestaan zelfs meerdere varianten van. Covid-19 is de paniekzaaier in de wereld, terwijl er geen reden tot paniek is over het virus, aangezien de meeste mensen er gewoon weer van genezen… Maar omdat de paniek door de politiek en de media wordt uitvergroot en de mensen onterecht bang gemaakt worden, komen er op sommige plaatsen in de wereld wel hele bizarre maatregelen… In Glenwood Springs, Colorado, is het verplicht om een gezichtsmasker te dragen als men een winkel binnen gaat, eigenlijk bij alles wat men buitenshuis doet en doet men dat niet, dan is de straf een jaar gevangenisstraf.
https://summit.news

Het gaat allemaal om geld, macht en Agenda 21/2030 die over de wereld moet regeren, waarbij ook verplichte vaccinaties voor de wereldbevolking zijn gepland. De Meijelse huisarts Rob Elens, iemand met gezond verstand, heeft een mix van medicijnen, inclusief zink, ingezet om mensen te genezen van het corona-virus, wat ook gelukt is. Alle behandelde patiënten waren na een aantal dagen beter, maar nu moet de dokter zijn behandelingen van de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd stoppen met zijn behandelplan dat mensen geneest. Omdat? Mensen niet beter mogen worden?
https://m.limburger.nl

Het is een corona-hoax, een mondiaal opgezet krankzinnig plan om de mensen voor de gek te houden, angst aan te praten en de plannen door te zetten voor een dictatuur. In onderstaand artikel leest u hoe de media werken. Er is een persoon, een jonge jongen, gestorven aan het corona-virus. Drie keer in drie verschillende landen…
https://niburu.co

Doktoren over de hele wereld waarschuwen voor het gevaar van 5G, iets dat eigenlijk genocide op de mensheid is, om nog maar niet te beginnen over de dieren en de flora.
https://youtu.be

Een installateur van 5G kon het niet rijmen met zijn geweten en heeft ontslag genomen.
https://youtu.be

Is 5G een staatsgreep?
https://youtu.be

Fijn weekend allemaal, geniet van elkaar en van het weer en zorg er met zijn allen voor dat onze vrijheid blijft bestaan en de onnodige levensgevaarlijke dingen zoals 5G uit onze samenleving verdwijnen. Doe wat u kunt om meer mensen wakker te maken en te informeren, we strijden door met zijn allen voor een gezonde, vrije en veilige toekomst voor toekomstige generaties Nederlanders! Wij, de realistisch ingestelde mensen, we zijn een eenheid!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VN-Agenda 21, de blauwdruk voor het wereldwijde “controle”plan!

 1. Jack Terrible zegt:

  Mensen sterven niet aan de gevolgen van een griepje!!! #Corona #griepje Ik raakte 100 dagen in coma door geweld en niet door een zelfmoordsprong voor een auto ondanks dit bedrieglijk gepraat door familie en dokters… https://gab.com/07123/posts/103913859015415171

  Geliked door 2 people

 2. Htsk day zegt:

  Dit is wat werkelijk aan de hand is..
  Kijk vooral de 2e helft van de video!
  Dan wordt u alles ineens heel duidelijk.
  Kijk en deel a.u.b. zoveel mogelijk!

  Like

  • pepo Copyright zegt:

   Htsk day.
   Géén video!

   Like

   • Htsk day zegt:

    Tja, zo gaat dat.
    We mogen de waarheid niet weten.
    Het was op youtube, #plandemic, een lange lijst videos, deze video had de meeste view counts.
    Meer interessante videos op #plandemic!

    Like

   • R Thomasson zegt:

    De censuur bloedhonden van BILDERBERG/NWO hebben ervoor gezorgd dat wij deze video niet mogen zien.

    Like

 3. malsion zegt:

  Na lezing van dit artikel ben ik meer dan ooit overtuigd van de noodzaak ons te verenigen om de aanval op de mensheid te bestrijden.
  Hoe is me helaas niet duidelijk in verband met het wereldomspannend karakter van de aanval maar ik roep alle positief ingestelde personen op dit ter harte nemen en naar bevind van zaken te handelen. Er is geen seconde tijd te verliezen.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  Uit 2015

  Geliked door 1 persoon

 5. R Thomasson zegt:

  Ik heb net bekeken de video van Ongehoord Nederland met presentatrice Ybeltje Berckmoes en Ronald Heister van de Q-beweging. https://www.youtube.com/watch?v=i2YpMyoWTG0&feature=push-u-sub&attr_tag=DYpyYmDId6HPnSN2%3A6 Ronald Heister sprak over een oorlog tussen de duisternis en licht. Met duisternis bedoelde hij de globalistische elite NWO die van plan is de gezamenlijke wereldbevolking te knechten en tot een volk van slaven te maken. Heister beschrijft de macht van (Bilderberg)NWO als erger dan Stalin en Hitler samen. Dat is naar mijn mening overdrijven, maar een ding is zeker: De globalisten gunnen ons niet het recht van zelfstandigheid, soevereiniteit en het leven als vrije mensen. Trump is de enige leider die heeft opgeroepen onze eigen bevolking, ons eigen land, onze eigen burgers en onze eigen MKB ondernemers voorop te stellen. Trump noemt Globalisten dictatoriale instituut. Nederland is overgedragen aan vreemde mogendheden. 90% van onze wetten komen uit het buitenland. Onze media is op de pay-roll van NWO. Toen Ronald Heister sprak over de donkere macht vergat hij een belangrijk punt. De Globalisten anno nu zijn andere mensen dan de Globalisten van de oude stempel. Ze zijn niet als een elite opgevoed, hun morele waarden zijn bijzonder laag- of niet aanwezig.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   De Elite oftewel de adel heeft nooit een hoge moraal gehad, wel eens gehoord van;
   https://en.wikipedia.org/wiki/Droit_du_seigneur
   De Lijfeigenen, het woord zegt het al waren eigenlijk gewoon slaven, keihard werken op het land en de adel nam praktisch alle opbrengst je krreg genoeg om niet dood te gaan.

   Geliked door 1 persoon

   • R Thomasson zegt:

    De adel was inderdaad een bende van slechte mensen. Koning Lodewijk XIV heeft gezegd “Frankrijk dat ben ik”. Maar let op! Overal waar de adel de grens van slechtheid had gepasseerd, werd door het volk gestraft. De nazaten van Lodewijk XIV gingen linea recta naar de guillotine. Samen met hen gingen talloze adellijken en kerk figuren. De Russische Tsaar Nicolaas II werd met zijn hele gezin in 1917 vermoord door de Bolsjewieken. De adel werd uit Rusland verjaagd of vermoord. Koningshuizen en adel die wat menselijker waren, bestaan tot de dag van vandaag.

    Like

 6. R Thomasson zegt:

  Verder weten wij via schandalen in de media, biografieën enz. dat deze geldvampiers zijn verslaafd aan drank, cocaïne en andere drugs. Bernard Madoff had feesten georganiseerd waar hele hopen cocaïne op tafel lagen. Het is aan te nemen dat seks, drugs en Rock ’n Roll waren ook de voornaamste ingrediënten op de eiland van Jefferey Epstein; waar de zgn. elite zich vertoefde. De biografieën van computer tycoons laten zien dat de psychologische eigenschappen van de meeste computergenieën zijn afwijkend van de doorsnee mens. Te beginnen bij Steve Jobbs en Bill Gates en eindigen bij Mark Zuckerberg. Steve Jobbs had psychopathische neigingen, Bill Gates en Mark Zuckerberg zijn extreme tot ziekelijk egoïstisch. Zij zijn volstrekt onbetrouwbare geldverslaafde Lone Wolves, met autistische trekjes. Ze hebben geen enkel probleem met de loonslaven die hun producten produceren in China. Bijvoorbeeld de werkers van de Chinese Foxxcom die van het dak naar de dood sprongen, omdat het leven was voor hen ondragelijk. Dat liet ze koud. Wij hebben te maken met GESTE ZIEKE EN GEDEGENEREERDE ELITE. De wereldgoden zijn bereid alle productielijnen, inclusief medicijnen, te verplaatsen naar een land die miljoenen mensen in concentratiekampen houdt, mensen afslacht om lichaamsdelen voor transplantatie te verkopen, slavernij toelaat en chemische wapens ontwikkelt. De NWO elite lijkt op de gedegenereerde vampiers uit de film Interview with a https://www.youtube.com/watch?v=c_NoghuBKOwVampire

  Geliked door 1 persoon

 7. R Thomasson zegt:

  Nu.nl laat ons weten hoe verrot en bedorven onze eigen politieke elite is. Lees s.v.p. het volgende artikel
  https://www.nu.nl/coronavirus/6044195/china-ontving-in-februari-miljoenen-medische-hulpmiddelen-uit-nederland.html

  Geliked door 1 persoon

 8. Wim zegt:

  Tja, als je de sektesite van niburu als serieuze bron opgeeft, dan ben je werkelijk een hopeloos geval. De ultieme samenzweringssite, met planeet X, aliens, holle aarde-theorie, chemtrails, ufo’s etc. https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Niburu#cite_note-19

  Uit de LinkenIn pagina van Niburu:
  “Nu staat vooral de bekendmaking van het wereldwijde contact met universele beschavingen prominent in de schijnwerpers, alsmede de UFO-activiteit die in toenemende mate wordt gerapporteerd. Door de bewustzijnsverandering die momenteel gaande is vinden veel veranderingen plaats in alle lagen van de samenleving en is veel lang niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. Niburu begeleidt in de kwantumsprong in bewustzijn die een ieder mag gaan maken en helpt mee een nieuwe wereld te creëren, gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, vrede en eenheid.”

  Ja ja, quantumsprongen in bewustzijn, waardoor je contact met buitenaardse beschavingen krijgt, dat is het niveau dat je daar kunt aantreffen. En er zijn kennelijk nog heel wat mensen die dat allemaal geloven. In feite een moderne religie.

  En dan weer dat afgezaagde verhaal van die spreeuwen die door 5G dood zouden zijn neergevallen. Dat broodje aap verhaal is allang ontzenuwd. Zie voor de werkelijke feiten bijv.: https://www.snopes.com/fact-check/5g-cellular-test-birds/

  Maar ja, complotgekkies lezen liever geen teksten die hun favoriete theorieën wel eens onderuit zouden kunnen halen, nee, die vermijden ze als de pest! Die hebben meer vertrouwen in sektarische ufo-sites als niburu en in hijgerige YT filmpjes vol oncontroleerbare “feiten”. Dit is het klassieke voorbeeld van confirmation bias.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  @ Wim Intelligente mensen bedenken van tevoren alles wat ze doen en gaan doen… domme mensen niet… daarom zweren alle intelligente mensen met een gemeenschappelijk doel.. samen, dat is de reden dat u als volkse jongen en domkop niet uitgenodigd bent voor een Bilderberg meeting of voor een meeting van een think-tank , het stikt in bepaalde kringen van de think-tanks b.v. de council on foreign relations. Waarom denkt u dat die dingen er zijn… om plannen te maken plannen/complotten is maar net hoe je het beestje noemt. Die clubs winnen meestal ook nog omdat wij als groep ongeorganiseerd zijn en het grootste deel nooit iets uitzoekt, amper een boek leest en een heleboel commentaar geeft op zaken waar ie niks van af weet, inmiddels is het IQ dusdanig gedaald( ja is officieel bekend gemaakt) dat het gemiddelde op 80-100 ligt dat is verdomde laag, er zijn zat apen die net zo slim zijn. Dus gaat u maar rustig slapen!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s