Wordt corona-virus gebruikt als dekmantel voor de komst van communistische Nieuwe Wereld Orde?

Screenshot_7

(Door: “Balkanske priče”)

Wordt de corona-pandemie misbruikt door de NWO-elite? Een noodtoestand is een ideale dekmantel voor leiders met autoritaire neigingen. Zo kunnen ze plannetjes die ze toch al hadden, gaan doorvoeren. Epidemieën als het corona-virus zijn onbekend en onvoorspelbaar en boezemen angst in bij een groot publiek. Sinds de eerste berichtgeving over het corona-virus ging er geen dag voorbij zonder nieuws over nieuwe besmettingen, dodenaantallen en bezorgde wetenschappers. Dat vergroot de angst onder de bevolking. Een populaire tactiek die de Nieuwe Wereld Orde gebruikt, gaat als volgt: Er wordt een probleem gecreëerd (bijvoorbeeld oorlog), de mensen worden bang, er wordt een mooie oplossing aangeboden (lijkt mooi en vredig, maar in handen van de NWO-elite). De mensen die bang en moe zijn van het geweld nemen ‘uiteraard’ die oplossing graag aan en op deze manier denkt de NWO-elite steeds meer invloed te krijgen op de mensheid. De totale macht over de wereld en onderwerping van de mens is de doelstelling van deze zieke fascisten…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, dictatuur, Elite, Globalisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Wordt corona-virus gebruikt als dekmantel voor de komst van communistische Nieuwe Wereld Orde?

 1. Kuu zegt:

  Als het aan Timmermans ligt wel. Hij wil de economie en het bedrijfsleven in de exit-fase weer gaan opbouwen, maar dan meteen wel op de nieuwe manier. Volgens zijn milieu dromen dus… De gek.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Inderdaad,het is een machtsgreep.
  Action-reaction-solution heeft altijd zo gewerkt.
  Ik weet niet of het virus daadwerkelijk rondwaart,het lijkt mij onmogelijk om zoveel mensen daarin te betrekken,dan zou er toch iemand kunnen gaan praten…
  Anderzijds is er geen smeriger spel als politiek.
  Het meest kwaad ben ik op de lamstralen die 1x Rutte een speech horen geven, en hem weer helemaal omarmen.
  Ik heb het gevoel dat ik 1-0 achterstaat.
  Moest ik eerst de mensen overtuigen van de NWO agenda,nu moet ik weer van voor af aan beginnen dat Rutte geen staatsman is,maar een geboren leugenaar en charlatan ! !
  We zijn weer terug bij af !

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Er zal best weer eens een virus rondgaan. We hebben er al ettelijke gehad door de jaren heen en dan ook nog flinke grieptijd. Toen wond men zich hoogstens een dag of twee op dat er kippen, varkens, koeien, geiten en nertsen werden geruimd, over de duizenden overleden mensen werd geen woord gespendeerd. Dus ja, een machtsgreep en ze hadden het makkelijk met dit geindoctrineerde volkje waarvan de meesten tegenwoordig nog nooit slechte tijden hebben gekend. De “oudjes” dus die wel, daar zagen er een heleboel wel wat er aan de hand was. Daarom ook die hetze op ouderen.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Net zoals de ex KGB er zei je kan de mensen zelfs met hun neus op het bewijs drukken ze zullen het nog ontkennen.
    Dit volk heeft geen idee hoe ver hun hersens al gespoeld zijn en wie goed gespoeld is loopt met kapjes en handschoenen en zo kan men ook gelijk zichtbaar maken wie zich niet heeft laten hersenspoelen en over kennis beschikt want daar ontbreken de kapjes en de handschoenen en de verneuk je naaste mentaliteit.
    Ze laten zich emotioneel bewerken door een trillend kinnetje en inderdaad krijg je daarvan het gevoel dat dat je weer terug bij af bent.

    Ik heb intens genoten van de oudjes in Italie die schijt hadden aan de corona politie en ondanks de boetes gewoon naar buiten gingen samen.
    Bij die oude mensen overwint de liefde nog terwijl je hier de liefde met een vergrootglas moet zoeken tussen het egocentrische gedrag van veel mensen van het volk.
    Zelfs de hulpbehoevenden kunnen sterven van dit volk.
    Veel lager kan men niet zakken.
    De gemiddelde demente bejaarde is nog slimmer dan de meerderheid van het volk dat teveel tv kijkt vandaar inderdaad die hetze tegen deze mensen.

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Ben het helemaal met je eens, Heb ik niks aan toe te voegen. Ik kijk dus ook geen tv, alleen als er een spannende thriller toevallig eens is. De rest, vooral die onmogelijke kletsprogramma’s van al deze pseudo “geleerden” kunnen me gestolen blijven. Ben we op de hoogte, maar niet door tv of MSM. En ik heb ook nog een goede vriend die me soms wel eens wat toefluistert.

    Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Er wordt amper getest, dus wie heeft er überhaupt écht corona?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/google-en-apple-gaan-samenwerken-om-corona-te-tracken-op-smartphones/

  Google én Apple gaan samenwerken om corona te ‘tracken’ op smartphones

  De twee machtigste tech bedrijven die de handen ineen slaan om ons allemaal 24/7 in de gaten te houden? What could go wrong?

  Google en Apple hebben laten weten dat ze gaan samenwerken om overheden te “helpen” in de strijd tegen het nieuwe Chinese coronavirus. Ze gaan de handen ineen slaan omdat zij beter in staat zijn corona-apps te ontwikkelen die de overheden willen gebruiken. De NOS legt uit:

  Met corona-apps kunnen overheden in kaart brengen met wie coronapatiënten in contact zijn geweest. Daarbij is het de bedoeling dat er zo weinig mogelijk informatie op de server van een overheid wordt opgeslagen, om de privacy te beschermen… De techbedrijven benadrukken dat beveiliging en privacy een belangrijk onderdeel van contactonderzoek moeten zijn. De twee concurrenten werken samen om ervoor te zorgen dat het onderzoek op apparaten van beide bedrijven hetzelfde werkt.

  Er komen twee fases aan. In de eerste fase komt er een “speciale mogelijkheid voor overheden en gezondheidsautoriteiten om apps voor contactonderzoek uit te brengen.” De tweede stap wordt contactonderzoek vervolgens “volledig in beide mobiele besturingssystemen geïmplementeerd.”

  Geliked door 2 people

  • Ben wel benieuwd hoe ze dat bij mij denken te gaan doen, ik heb er wel eentje maar omdat het gebruik nog teveel voor mij onbekende dingen mee te doen zijn gebruik ik hem maar zelden, meestal ligt hij gewoon ergens in huis.
   Het enige dat ik hem meeneem is als ik ga varen, volgens mij valt er dan weinig aan mij te meten! Of het zou moeten zijn dat ze me een bekeuring willen geven als ik te hard ga.

   Like

   • Lucky zegt:

    Ik gebruik mijn mobieltje ook niet veel, hooguit voor berichtjes met mijn familie.
    Als ik de deur uitga neem ik hem wel mee, meer voor de veiligheid, je wil niet ergens stranden met autopech ofzo.

    Geliked door 2 people

  • Wim zegt:

   Voor mij is dat eenvoudig, ik heb gewoon geen smartphone. Wél een simpele mobiele telefoon, zo’n opklapbaar dingetje van Samsung. Goed voor telefonie en sms, en dan heb je het ook gehad, meer heb ik dan ook niet nodig. Kan ook lange tijd aanstaan zonder dat de accu hoeft te worden opgeladen. Wat is er infantieler dan zo’n zombie die overal en altijd maar naar z’n schermpje zit te turen en het zit te vingeren alsof het nog moet klaarkomen.

   Wat Google betreft: ik gebruik meestal DuckDuckGo, dat werkt via Google, maar geeft geen data door, dus je privacy blijft gewaarborgd. Een andere mogelijkheid is het Nederlandse Startpage.com, al heb ik het idee dat DuckDuckGo bij zoeken meer treffers oplevert. Google gebruik ik alleen nog voor statistische doeleinden, zoals “hoe vaak komt een bepaalde uitdrukking voor?” Om een of andere reden gaat dat met de alternatieve zoekprogramma’s niet. Maar voor het gewone zoekwerk zijn de alternatieven net zo goed.

   Like

 4. toetssteen zegt:

  Ik vond in het verlengde van dit artikel een link naar een Duitse professor ( patholoog anatoom):

  https://www.merkur.de/welt/coronavirus-lanz-zdf-rechtsmedizin-obduktion-hamburg-heinsberg-studie-zr-13647944.html

  Ongelooflijk wat deze man ontdekte.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  May Boeve, Executive Director van 350.org, een internationale klimaatveranderingscampagne:
  “We zien nu dat de overheden effectief kunnen reageren en dat mensen op zeer korte tijd hun gehele gedrag aanpassen; dat is wat wij al jaren vragen als klimaatactie”
  https://www.climategate.nl/2020/04/het-coronavirus-is-geen-apocalyps-maar-een-ontwaken/

  Like

 6. Jan zegt:

  DW: De artsen zijn overwerkt. Blijkt fake te zijn.

  https://www.dw.com/en/doctors-deal-with-the-stress-of-the-covid-19-crisis/a-52987904

  Geliked door 2 people

  • Het is zeer gebruikelijk dat media een afbeelding die vrij is van auteursrechten gebruiken, deze zijn vaak al gedateerd maar dienen alleen om het verhaal een beetje te verlevendigen.
   Er zijn meerdere sites die daarin gespecialiseerd zijn zoals bijv. Pixabay.

   Like

 7. Lucky zegt:

  Medici en hulpverleners in Nederland zitten zonder bescherming….

  https://tpook.nl/2020/04/11/nl-zonder-mondkapjes-schorten-handschoenen-reden-nl-stuurde-in-februari-containers-vol-naar-china/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  NL zonder mondkapjes, schorten, handschoenen, reden: NL stuurde in februari containers vol naar China

  “De Nederlandse overheid heeft op 10 februari ondersteuning geboden bij de organisatie van een vlucht die mondkapjes, medische overalls en beademingsmachines naar de Chinese stad Wuhan bracht, blijkt zaterdag uit een reconstructie van de Volkskrant. Dat is opmerkelijk, aangezien de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een paar dagen daarvoor nog waarschuwde voor een dreigend tekort aan medische hulpmiddelen.

  Nederland hielp bij het organiseren van de vlucht en het regelen van de landingsrechten. Daarbij gaf de overheid gehoor aan een hulpverzoek van de Chinese ambassadeur in Nederland, Xu Hong.”

  Like

 8. Lucky zegt:

  Zendmasten in de fik
  https://www.bndestem.nl/roosendaal/brand-bij-twee-zendmasten-in-oudenbosch-politie-gaat-uit-van-brandstichting~ac5b714e/?referrer=https://www.google.com/

  Brand bij twee zendmasten in Oudenbosch, politie gaat uit van brandstichting
  OUDENBOSCH – Bij twee zendmasten in Oudenbosch heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een brand gewoed. De politie gaat uit van brandstichting, meldt een woordvoerster.

  De eerste brand werd rond 02.40 uur gemeld aan de Bosschendijk, naast het voormalig politiebureau. Een half uur later was het raak aan de Pagnevaartweg. Daar werden een blusvoertuig en hoogwerker ingezet om het vuur te blussen. In Veldhoven was in dezelfde nacht ook tweemaal raak.

  Meer brandjes
  Eerder deze week brak er ook al brand uit bij twee telefoonmasten in Liessel en Nuenen. De politie gaat in beide gevallen uit van brandstichting. Providers en de Nationale Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) zijn bezorgd en denken aan een actie tegen het nieuwe mobiele netwerk 5G. Daarover gaan complottheorieën rond, onder meer over een verband met corona

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Conclusie: asap die NWO-elite uitschakelen dat is de enige manier voor vrede en geweldloosheid.

  Geliked door 3 people

 10. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/11/coronavirus-vaccine-developed-autumn-oxford-professor/

  Coronavirus Vaccine May Be Developed by September, Says Oxford Professor

  A vaccine for the deadly Chinese coronavirus could be at least five months away.
  Professor of vaccinology at the University of Oxford Sarah Gilbert has been working seven days a week with her team to develop a vaccine for the new pathogen that came out of China in December
  Hoping to start human trials within the next fortnight, Prof Gilbert is cautious but said she is “80 per cent confident” it would work.
  The vaccinologist told The Times in an article published on Saturday: “I think there’s a high chance that it will work based on other things that we have done with this type of vaccine.”
  “It’s not just a hunch, and as every week goes by, we have more data to look at… I would go for 80 per cent, that’s my personal view,” Prof Gilbert added.

  Nl
  Coronavirusvaccin kan tegen september worden ontwikkeld, zegt Oxford Professor

  Een vaccin voor het dodelijke Chinese coronavirus zou minstens vijf maanden verwijderd kunnen zijn.
  Hoogleraar vaccinologie aan de Universiteit van Oxford Sarah Gilbert heeft zeven dagen per week met haar team gewerkt om een ​​vaccin te ontwikkelen voor de nieuwe ziekteverwekker die in december uit China kwam
  Prof Gilbert hoopt binnen twee weken menselijke proeven te starten, maar is voorzichtig, maar zei dat ze “80 procent zeker is” dat het zou werken.
  De vaccinoloog vertelde The Times in een artikel dat op zaterdag werd gepubliceerd: “Ik denk dat de kans groot is dat het zal werken op basis van andere dingen die we met dit type vaccin hebben gedaan.”
  “Het is niet zomaar een voorgevoel, en zoals elke week verstrijkt, hebben we meer gegevens om naar te kijken … Ik zou voor 80 procent gaan, dat is mijn persoonlijke mening”, voegde prof. Gilbert eraan toe.

  Like

 11. vangie1206j zegt:

  Ik zal er niet raar van opkijken.
  Reden als ik naga wat de 3 kabinetten Rutte de bevolking heeft aangedaan zie ik dit als een volgende stap.
  1 ding is zeker ik zal mij onder geen beding dit laten weggevallen.
  Ben misschien wel oud maar nog niet verrot.

  Geliked door 4 people

 12. HenK zegt:

  vandaar dat die arts Rob in Limburg die al 9 corona patienen heeft genezen nu verboden wordt verder te gaan, dit was NIET gepland nl.

  Geliked door 5 people

  • Wim zegt:

   Dat die arts 9 corona patiënten heeft “genezen” is niet zo verwonderlijk. Met het sterftecijfer voor Nederland (< 1%) is het zeer waarschijnlijk dat een willekeurige groep van 9 patiënten met corona-symptomen zal genezen, ongeacht hoe ze behandeld worden, de meesten zullen vanzelf genezen. Pas bij zo'n honderd patiënten kun je verwachten dat er een bij is die niet geneest. Het aantal genezingen zegt in dit geval met zeer kleine n dus niets.

   Like

 13. BigLJohn zegt:

  Volgens Rutte zullen na 28 April de maatregelen wat teruggedraaid worden, zijnde dat verschillende bedrijfstakken weer (beperkt ?) opengaan. Alleen de 1,5 meter maatregel zou moeten blijven. Ook liet hij los; Nederland zal nooit meer hetzelfde zijn, ook niet NA de Corona crisis. Dat zegt toch al genoeg ! Dat bijna iedereen achter deze notoire aardsleugenaar blijft staan is niet te begrijpen. Deze moderne variant van de rattenvanger van Hamelen blaast maar op zijn fluit en in huppelt er weer achteraan, net als bij die Turkse delegatie die hij liet wegsturen vlak voor de vorige verkiezingen. Via gemene truc’s, list, bedrog en stembusfraude, zien we deze schoft volgend jaar alweer de verkiezingen winnen….

  Geliked door 3 people

 14. koddebeier zegt:

  De beste oplossing is NWO-elite zo snel mogelijk over de kling te jagen !!

  Geliked door 3 people

 15. pepo Copyright zegt:

  5G niet voor iedereen :
  https://www.kla.tv/5G-nl/14901

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Gisteren een eind gefietst en ik zag fietsers met mondkapjes op, een bruggewachter met een mondkapje terwijl de dichtst voorbij rijdende fietser een afstand had van minstens 5 meter.

  Conclusie:
  a. Aan de voorlichting over een virus schort nogal wat.
  b. Menigeen denkt dat een virus een supervlo is die op iemand aast als een tijger
  c. Opzettelijk wordt verzwegen dat de slachtoffers allerlei onrliggende ziektes en kwalen hebben
  zoals astma, hartkwalen enz
  d. Voor het gemak is nu iedere dode en coronadode (valt mij nog mee dat men verkeerdoden niet
  meetelt)
  e. Afgelopen winter was een kwakkelwinter en de ouderen die toen niet stierven door de griep
  sterven nu door het virus waardoor de sterfte groter is, het virus gevaarlijker lijkt terwijl het dat
  niet is.
  f. Socialisten maken misbruik en goede sier van het virus

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Punt e. van je lijstje hadden zelfs mijn bejaarde ouders al bedacht.
   Dat het normaal vrij gebruikelijk is dat ouderen overlijden met een koude winter en een griepje erover, en dan vooral in bejaardenhuizen, wat nu dus even niet gebeurt is, maar als het ware even is uitgesteld.
   En nu dus op de lijst van corona slachtoffers zijn bijgeschreven.
   Maar die zijn er op hun oude dag dan ook vrij nuchter in en vooral sceptisch over de echte getallen aan corona slachtoffers.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s