12 kenmerken die de Antifa met terreurorganisaties gemeen heeft

Screenshot_36

(Door: “FritzFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

1. Politieke motivatie.

Laten we voorzichtig beginnen. Uiteraard geldt: niet iedereen die politiek gemotiveerd handelt, is een terrorist. Waar is echter ook: alle terreurorganisaties zijn politiek gemotiveerd. En zo is het ook met de Antifa.

Screenshot_4


2. Geweldsmonopolie van de staat wordt betwijfeld.

De Antifa-ideologie heeft een probleem: ze eist met de “strijd tegen rechts” in wezen hetzelfde wat de staat en zijn autoriteiten al doen. Omdat Justitie en politie onder “rechts” echter grondwet-vijandige extremisten verstaan en dus niet – zoals de Antifa – een ieder die bijvoorbeeld een Duitse vlag in zijn tuin heeft wapperen, blijft er voor de Antifa maar één conclusie over: de staat doet niet genoeg tegen rechts. In haar ogen legitimeert dit “besef” geweld tegen andersdenkenden.

3. Orde van de staat moet overwonnen worden.

Van “de staat doet niet genoeg tegen rechts” is het nog maar een steenworp naar “de staat is zelf rechts”. En in werkelijkheid is dat de Antifa-doctrine. Dat “rechtsen” niet vogelvrij worden verklaard om afgeschoten te worden, wordt als bewijs gezien dat staat en rechtsen gemene zaak maken. Dat de Antifa niet gewoon haar politieke tegenstanders mag overvallen en vermoorden, heeft echter in werkelijkheid minder met een “rechtse samenzwering” te maken, maar heel simpel met de grondwet. De Antifa eist daarentegen datgene wat alle links-extremisten in de geschiedenis altijd als eerste hebben gedaan wanneer ze aan de macht kwamen: het rechteloos maken en de vervolging van andersdenkenden. Vanzelfsprekend dat dit grondwet-vijandig is.

4. Bewuste productie en uitbuiting van angst door geweld of de dreiging met geweld.

Geweld en dreigingen zijn het gereedschap van de Antifa. Het doel is niet om in het politieke debat te overtuigen, zoals dit voorzien is voor de democratische orde, maar intimidatie van politieke tegenstanders en het produceren van angst in de bevolking.

5. Organisatiestructuren zijn aanwezig.

Ook al zegt de Antifa zelf dat er helemaal geen Antifa zou bestaan, omdat “Antifa” immers alleen maar “Antifascisme” betekent, bestaan er in werkelijkheid wel degelijk vaste structuren. Van individuele personen via autonome centra tot aan mantelorganisaties toe: de Antifa heeft een uitstekend netwerk. Deels via open, deels via verborgen netwerken worden informatie uitgewisseld en acties gepland. De logistiek, die achter de talrijke manifestaties en delicten van de Antifa zit, is enorm en veronderstelt een grote mate aan organisatie.

6. Samenzwerend optreden.

De Antifa gebruikt voor haar criminele acties verschillende camouflagetechnieken. Te beginnen bij stormhoeden en zonnebrillen bij openbare optredens via speciaal versleutelde communicatie tot aan methodes zoals we die kennen uit de georganiseerde misdaad: men is zich bewust van de illegaliteit van het eigen handelen en probeert zich aan strafvervolging te onttrekken waar dat maar mogelijk is.

7. Bestaan van een gezworen gemeenschap van activisten.

Antifa drop-outs berichten van een hoge druk binnen de vaak paramilitair georganiseerde groepen. Een uitgesproken vriend-vijand-denken en een extremistische en totalitaire ideologie leiden tot sociale isolatie. Als gevolg daarvan wordt de afhankelijkheid van de individuele leden van de Antifa groter en neemt de radicalisering toe.

8. Relatief klein aantal leden verkrijgt door geweld mediale aandacht.

De Antifa zegt graag van zichzelf dat ze uit het midden van de “burgerlijke samenleving” zou komen. Die twee woorden zijn meteen twee leugens: want het gaat bij haar noch om een organisatie die alleen met civiele middelen ageert, noch om een significant aandeel van de “samenleving”. De Antifa is getalsmatig veel kleiner dan haar massale mediale en politieke aanwezigheid suggereert. Dat is ook zo bij terreurorganisaties wereldwijd: een kleine, uitermate geïdeologiseerde groep extremisten verkrijgt door geweld aandacht, die ze anders nooit zou krijgen. Zelfs de wereldwijd bekende terreurorganisatie Al-Qaida had in haar beste tijden niet meer dan 5000 leden. Op dit moment gaat de Binnenlandse Veiligheidsdienst uit van ongeveer 9000 links-extremisten in Duitsland, die bereid zijn geweld te gebruiken.

9. Heeft een zelf gedefinieerde vijand.

De vijand van de Antifa is heel duidelijk: “Nazi´s”. Wat daaronder verstaan moet worden, is pure willekeur. Het spectrum reikt van daadwerkelijke neonazi´s tot aan voetbalfans die bij interlands een Duitse vlag dragen. Vaak volstaat het zelfs om in politieke debatten gewoon neutraal te zijn om in het vizier van de Antifa-terreur terecht te komen.

10. Schade aan buitenstaanders wordt op de koop toegenomen of is deel van het concept.

Het is typerend voor terreurorganisaties dat ze niet alleen grote “nevenschade” op de koop toenemen, maar hier juist op richten. Een restauranthouder, die zijn bedrijf aan de AfD verhuurt, doet in de ogen van de Antifa niet gewoon zaken, maar maakt zichzelf tot “handlanger”. Wiens winkel op de plek staat waar een Antifa-demonstratie hele woonblokken verwoest, heeft gewoon pech gehad. Het is het doel om door geweld en dreigingen buitenstaanders tot politieke bekentenissen te dwingen. Wie braaf op zijn winkelruit schrijft dat “nazi´s” hier niet bediend worden, mag op genade hopen.

11. Ondersteuner- en sympathisanten-scene voor illegale daden.

De mediale marketing van hun delicten is een wezenlijk deel van de Antifa-strategie om een klimaat van angst in stand te houden. Daarbij baseert ze zich op een groot aantal ondersteuners en sympathisanten, die reiken van redacties tot in de hoogste functies en parlementen. Overtredingen tegen de grondwet en geweld tegen politieke tegenstanders en buitenstaanders worden benadrukt, gerelativeerd en niet zelden zelfs vaak goedgekeurd.

12. Financieringsbronnen zijn aanwezig.

Reizen, uitrusting, scholingen – dat alles kost geld. Evenals woningen en levensonderhoud voor de vaak professionele activisten. Om maar te zwijgen over de talrijke processen. Om deze aanzienlijke sommen geld te genereren, wordt de Antifa direct en indirect door een groot netwerk van geldschieters gesteund. De contacten reiken ook hier van lokale verenigingen via subsidieprojecten met een vaak rood-rood-Groene achtergrond tot aan ondersteuningsprogramma´s uit Duitse ministeries toe.

Bron:
https://fritzfeed.de
Door: “FritzFeed”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op 12 kenmerken die de Antifa met terreurorganisaties gemeen heeft

 1. Republikein zegt:

  Het wordt steeds technisch
  er, om met nr 14 te spreken, als je aan de bal bent kan de tegenstander niet scoren, of, als ze goed in corners zijn moet je dat niet laten gebeuren, Hugo Walker zei, komt die bal, en Frits van Turenhout riep null null, en toen zei mijn broer dat die lullen niet konden voetballen, weer geen 13 goed.
  Lagguh joh, huilen mag ook, whatever.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat bij antifa acties de lieden bij elkaar worden gedreven en maskertje’s af en ID tonen en voor de rechter verschijnen als er ontoelaatbaar gedrag wordt begaan.

  Geliked door 1 persoon

 3. dr. heinz zegt:

  Antifa zijn de stoottroepen der linkse kerk.
  En leden van de linkse kerk, hebben zich overal ingegraven na het jaar 1968!
  Om zo de maatschappij te vormen en te kneden, en desnoods met geweld tot hun gedachtengoed te vormen.
  Je had dat RARA, MAKRO branden, aanslagen op SHELL, en de rest en dat is nooit opgelost wie nou de daders waren!!
  En dat geeft te denken nietwaar?
  Dat is van hogerhand zo geregeld, dat het nooit opgelost werd!!
  Komen er politiek partijen die een ander, realistisch geluid heeft word dat verketterd, weg gepest, gedemoniseerd en wat allemaal meer!!
  Koekkoek, Janmaat, Fortuyn, Wilders, Baudet werden en worden aan alle kanten tegengewerkt!
  Aanslag op Janmaat waarbij zijn vrouw een been verloor, Fortuyn is vermoord door een linkse dierenactivist en groenlinkser, Wilders heeft al meer dan 10 jaar beveiliging, heden word Baudet aan alle kanten tegengewerkt en meer!
  Nederland is een NederLINKSland!!
  En LINKS moet Nederland blijven, liefst nog naar het communisme, en nog beter? het GROENE MILIEU communisme.
  En dan krijg je,………. dat EUSSR!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   dr.heinz.Klopt,ik ben van 1966 ik heb extreem links op zien komen in de jaren 70.De provo,s,het krakerstuig,de beroeps uitkeringstrekkers.Sinds begin jaren 80 waren er plotseling geen uiterst geweldadige rellen meer tijdens konniginendag,beatrix werd toen koningin tevens voorzitster van de bilderberg groep.Nep prins bernhard nazi/sser is mede oprichter van de nazi bilderberg groep in 1954.Connecting the dots wordt extreem links achter de schermen gesteun door de bilderberg groep met denktanks,spindocters en gefinancierd door george soros (bilderberg lid)

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Geen woning, geen kroning, grote rellen en ik was daar bij, uit nieuwsgierigheid, moest niks met dat werkschuw tuig van doen hebben, vond het vereisen, schuim der aarde.

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Lees geteisem ipv vereisen.

    Like

 4. scherpschtutter1943 zegt:

  Dat zelfde geldt ook voor nederland. De linkse partijen zoals groenlinks, bedienen zich niet alleen van parlementaire middelen maar ook van knokploegen. Duivendak is daar een voorbeeld van. Ook de partij van de arbeid doet daaraan . De moord op pim fortuyn is daar een voorbeeld van.

  Geliked door 4 people

 5. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Mr Dumass zegt:

  Corona App

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Extreem links,gediagnostiseerd door psychologen als geestelijk gestoord.Het zijn nazi,s (socialisten) racisten (antiblank) facisten (afa) en joden en christenhaters.Staatsgevaarlijk en landverraders.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s