“Corona-crisis zal nog duren tot het einde van het jaar, daarna kunnen we het leven langzaam weer oppakken…”

Screenshot_26

(Door: Kenneth Steffers)

We moeten nog even doorbijten, maar dan mogen we er ook veel stelliger op hopen dat we rond het einde van dit jaar ons oude leventje weer kunnen oppakken. Rond die tijd moet er ook een vaccin beschikbaar zijn dat werkt tegen het corona-virus.

Ursula von der Leyen (foto), voorzitter van de Europese Commissie, denkt dat er nog voor het einde van het jaar een vaccin beschikbaar zal zijn om het corona-virus te bedwingen. Tot die tijd moeten we rekening blijven houden met verregaande beperkingen, aldus de bewindsvrouw tegenover de Duitse krant Bild am Sonntag.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op “Corona-crisis zal nog duren tot het einde van het jaar, daarna kunnen we het leven langzaam weer oppakken…”

 1. Monalisa zegt:

  Dan is de opruimen van ouderen in Europa voltooit, dan hout elk land een hoop geld over denk aan Pensioen gelden, en AOW gelden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Kunnen we de nieuwe aardappeltjes toch halen, zucht van verlichting over Europa.

  Like

 3. ze zegt niks over die honderd andere virussen; is ze dat vergeten?

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Alsof je met het vaccin van Gates de wereld redt. Terwijlen de natuur in staat is duizenden nieuwe varianten te ontwikkelen. Allemaal schijn. Kijk wie profiteert en kijk welke nieuwe regels opgetuigd worden en je weet dat het covis 19 alleen maar een middel was tot.

   Geliked door 5 people

 4. Japio zegt:

  Komt er weer een andere leugen waarmee ze het land op “lockdown” gooien. Ze weten nu hoe het moet namelijk.

  Geliked door 6 people

 5. Monalisa zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1669757612/live-meer-genezen-mensen-dan-patienten-covid-19-in-duitsland? wat doet Nederland fout daar sterven er te veel. utm_source=telegraaf&utm_medium=newsletter&utm_campaign=telegraaf_update&utm_content=Snelnieuws+artikel+1_&utm_term=20200412114500_update&EMAIL_SK=SK4977151

  Like

  • Nemesis zegt:

   Kan best zijn, maar die sterven niet aan covid-19, er sterven gewoon iets meer mensen dan vorig jaar. ALLE sterfgevallen die gemeld zijn worden hier dus gewoon meegerekend,

   Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Alle sterfgevallen per jaar fluctueren. Bekeken over een tijdschaal van twintig jaar zie je dat het griep seizoen 2019-2020 niet uitzonderlijk eruit springt. Ben benieuwt hoe we over een jaar terug kijken op deze periode overspannen alarm en hysterie. Je hebt natuurlijk wel de echte cijfers nodig en niet de gemanipuleerde.

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Zo is dat en de echte cijfers zijn er niet, zeker nu nog niet omdat er niet getest wordt

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    En die echte cijfers komen er nooit zolang ze niemand testen en op dezelfde corona lijst zetten.

    Mijn broertje schijnt alle verschijnselen te hebben, longen uit je lijf hoesten, koorts, enz.
    Net zoals nog 2-3 collega’s. Zitten dus allemaal ziek thuis.
    Arts heeft het even bekeken, bloed afgenomen en dat was het.
    Laat maar weer weten als je weer beter bent, een test vonden ze niet nodig.
    En veel sterkte en succes verder……………………….

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Nou lekker dan en niet de longen afgeluisterd?? Fijne dokter net zo eentje als die van mij, die zou niet eens komen en bij de dokter naar binnen in de praktijk mag ook niet, moet buiten in het trappenhuis blijven. Ik las toch dat alle huisartsen tests ter beschikking hadden gekregen. In ieder geval heel veel sterkte voor je broertje en zijn collega’s en hopelijk spoedig beterschap.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Volgens het rivm zijn het Corona mensen, u kan een mail sturen naar het rivm

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Volgens het RIVM, juist ja. En ik mailen aan het RIVM? Dacht ut toch niet, haha.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Klopt Nemesis u krijgt ook geen antwoord van het RIVM 😂😂

    Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Onder de link het uitgeschreven intervieuw met David Icke. Het intervieuw dat binnen een uur na uitzending van you tube werd verbannen. Op jenssen.nl is het intervieuw ook niet meer op te roepen terwijl het daar aanvankelijk wel was veilig gesteld voor weergave.

  Lees het en vorm je mening. Eerlijk is eerlijk af en toe moest ik me achter de oren krabben. Maar dat doet geen afbreuk dat iedereen zijn mening vrij kan en mag vormen. Het van you tube afhalen is in elk geval een inbreuk in de menselijke vrijheid van meningsvorming en toegang tot nieuws informatie.

  https://www.wanttoknow.nl/overige/hier-de-verbannen-video-van-david-icke/

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.anonymousnews.ru/2020/04/12/insider-duerfen-who-nicht-trauen/

  Insider warnt: Wir dürfen der WHO nicht trauen!

  Die in Genf ansässige Weltgesundheitsorganisation WHO ist die einflussreichste Organisation auf diesem Planeten, wenn es um Themen der globalen Gesundheit und Epidemien geht. Nur die wenigsten Menschen wissen allerdings, wer tatsächlich das Sagen bei der UNO-Tochterorganisation hat, welche schockierenden Interessenkonflikte dort an der Tagesordnung sind, wie weit verbreitet die Korruption ist und wie sehr es an Transparenz mangelt in dieser Einrichtung, von der wir erwarten, dass sie uns überparteilich durch die derzeitige Covid-19-Pandemie steuert

  Nl
  De in Genève gevestigde Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de meest invloedrijke organisatie ter wereld als het gaat om mondiale gezondheids- en epidemische problemen. Maar heel weinig mensen weten wie er daadwerkelijk zeggenschap heeft bij de VN-dochteronderneming, welke schokkende belangenconflicten daar gebruikelijk zijn, hoe wijdverbreid corruptie is en hoeveel gebrek aan transparantie in deze faciliteit, die we verwachten te zien het beheerst ons over de hele linie door de huidige Covid 19-pandemie

  Like

 8. pepo Copyright zegt:

  In het Duitse document van 2013 over het corona virus staat letterlijk ” lock down for 3 years”
  Conclusie : tegen die tijd zullen ze wel ergens een nieuw virusje vinden.

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/situatie-britse-premier-boris-johnson-veel-heftiger-dan-gedacht-hij-keek-de-dood-in-de-ogen/

  Situatie Britse premier Boris Johnson veel heftiger dan gedacht: ‘Hij keek de dood in de ogen’

  De situatie van de Britse premier Boris Johnson blijkt nog veel heftiger te zijn geweest dan we tot nu toe dachten. Keer op keer werd benadrukt dat hij het naar omstandigheden goed maakte en niet aan de beademing hoefde. Naar nu blijkt verkeerde Johnson letterlijk tussen leven en dood…

  Via een artikel op de The Mail on Sunday prijst Johnson de artsen en verpleegkundigen voor hun ‘voorbeeldige zorg’ tijdens de coronavirusbehandeling die hij onderging. “Ik heb mijn leven aan hen te danken. Ik kan ze niet genoeg bedanken”, aldus Johnson.

  Het ging zelfs zo slecht met de gezondheid van Johnson dat de Britse regering er serieus rekening mee hield dat hij zou komen te overlijden. Kabinetsleden hebben elke avond voor 55-jarige Johnson gebeden in de hoop dat hij weer snel op zou knappen

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Data indicates there no material differences in fatalities between the three countries. In fact it now appears the COVID-19 numbers are dropping significantly in both Brazil and Sweden. This leads the casual observer to question why is the US killing its economy?
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/stunning-sweden-brazil-kept-economies-open-covid-19-pandemic-numbers-dropping-faster-us/

  Hetzelfde kan men zich afvragen van Europa. Wat bezielt de gekken om de maatschappij te ruïneren?

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen in afrika, ook dat nog…

  Tweede sprinkhanenplaag Afrika 20 keer groter, kan nieuwe migrantengolf naar Europa veroorzaken

  In juni en juli wordt een derde plaag verwacht, precies tijdens het begin van het oogstseizoen

  Net voor de corona pandemie werden diverse landen in Afrika getroffen door de grootste sprinkhanenplaag in 70 jaar. En nu zijn ze terug: de tweede golf van deze alles op hun pad opvretende en vernietigde insecten is zelfs 20 x groter dan de eerste. Het optelsommetje is simpel en voorspelbaar: weggevreten gewassen = mislukte oogsten = honger = humanitaire ramp = een nieuwe migrantengolf naar Europa. Doe het coronavirus in deze bittere mix, en je krijgt een recept voor totale maatschappelijke en ook politieke chaos, zowel in Afrika als in Europa.

  Geliked door 3 people

 12. ronjaspers zegt:

  De corona staatsgreep voor de N.W.O. agenda.

  Geliked door 2 people

 13. Jan zegt:

  Intussen in Brussel

  En in Anderlecht

  Het commie-vod NYT loopt aan de leiband van China: Het virus heeft zijn oorsprong in Europa

  So now the Fake News @nytimes is tracing the CoronaVirus origins back to Europe, NOT China. This is a first! I wonder what the Failing New York Times got for this one? Are there any NAMED sources? They were recently thrown out of China like dogs, and obviously want back in. Sad!

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 11, 2020

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  Brad Johnson over de totalitaire greep naar de macht door links in Amerika

  https://3speak.online/watch?v=vladtepesblog/yvypybhq&jwsource=cl

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Lege ziekenhuizen en de smerige rol van de media. Fictie versus realiteit
  https://3speak.online/watch?v=vladtepesblog/zgwhvhle&jwsource=cl

  Geliked door 2 people

 16. Jan zegt:

  WHO-ambtenaar: Wij moeten binnendringen in de woningen en gezinsleden die besmet zijn onder dwang verwijderen en isoleren

  Geliked door 2 people

 17. Lucky zegt:

  Uitzonderingen

  Like

 18. Jan zegt:

  EU fraude

  Ursula von der Leyen niets anders dan een ordinaire zakkenvuller (ook plagiarist en een totale nitwit en nul)
  Vult maandelijks haar zakken met €33.500
  https://www.express.co.uk/news/world/1267836/eu-news-coronavirus-europe-coronabonds-eurozone-ursula-von-der-leyen-spt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s