Zalig Pasen; wellicht uw laatste!

Screenshot_27

(Door: “bozeoudeman”)

Wie verdienen aan dit alles? Wie zitten er achter de miljoenen ‘vluchtelingen’ en illegale migranten die de wereld naar een absoluut faillissement gaan helpen? Waarom vinden politieke ‘leiders’ alles goed van deze poppenspelers en staan zij oogluikend toe dat hun landen verwoest worden? Wie zaten er achter de bankencrises? Wie zitten er achter de door ‘leiders’ opgeklopte paniekcrisis die corona heet? Wie zitten er achter het ontwikkelen en loslaten van virussen? 

En zo kun je een hele tijd doorgaan met dit soort wie vragen om op al die vragen uiteindelijk eenzelfde antwoord te vinden: de club van Soros, de antisociale super hebzuchtige miljardairs en wannabe miljardairs op deze wereld. En dit is geen verzinsel van een domme ongeletterde oude man die geen universitaire opleiding heeft genoten of afgemaakt. Eindelijk beginnen sommige kranten heel voorzichtig hun werkelijke journalistieke werk weer een klein beetje te doen. 

Tenminste, als ze dat kunnen en niet in het verleden zijn opgekocht, zoals John de Mol de Telegraaf wenste op te kopen, correctie, hij vond dat die krant zich moest laten opkopen door hem, simpelweg omdat hij nu eenmaal daar de centen voor in zijn bezit had. Hij maakte overduidelijk hoe types als hij denken door zelfs de stap naar de rechter te zetten om de Telegraaf via een gerechtelijke uitspraak te laten dwingen zich door hem te laten opkopen. Bizar!

Hoe zullen types als hij denken over ons kleine mensjes? Helemaal over mensjes die de brutaliteit hebben om dit soort bedenkingen over nota bene hem te durven uiten. Vermoedelijk zal zo iemand eerst zijn kontkruipers massa van, in De Mol zijn geval, bekende Nederlanders Brigade inzetten via radio, televisie, blogs en ook dus die kranten die wellicht wel al deels of geheel in zijn bezit zijn om een ware hetze tegen zo iemand te voeren.

Maar wat als dit geen zin heeft? Wat dan? Een maffiosi inhuren om voor de irritante schrijver/ster een ongeluk thuis in doucheruimte in scene te laten zetten of het irritante mannetje/vrouwtje een ongelukje op straat laten krijgen? Opvallend is dat dit ook soms in werkelijkheid tegenstanders van de door multimiljardairs gewenste globale wereld overkomt.

Bij de Clintons, ook al zijn deze twee dacht ik nog net geen miljardairs, is de bodycount als ik goed geïnformeerd ben al opgelopen tot enkele tientallen personen die ‘ongelukjes’ kregen die getracht hebben om deze politieke Bonnie en Clyde als dusdanig te ontmaskeren.

Eveneens als ik goed op de hoogte ben, gaat het verhaal dat de ‘heer’ Gates iets te maken zou kunnen hebben met virussen. Sommigen stellen zelfs al de vraag of die via geld uit de ‘humanitaire filantropische’ Bill & Melinda Gates Foundation zijn ontwikkeld? Maar waarom dan? Wat heeft deze twee dan zeer dubieuze figuren ertoe gebracht om virussen te willen bezitten, of ergo waarom lieten zij deze ontwikkelen? Wat willen zij daar dan mee?

De corona-stress maakt wel iets in de richting van eventueel moedwil duidelijk. Een virus breekt plotseling wereldwijd uit. Vervolgens worden wereldwijd de politieke kontkruipers en met hen meehuilende kleinere CEO-wolven uit het grote ‘filantropische’ miljardair bos schijnbaar onder druk gezet om de wereld in de stopmodus te zetten. Logischerwijze stort de economie op termijn in en wie staan er dan gereed om de wereld te ‘redden’? Juist diezelfde ‘humanisten’ die de wereld eerst doelbewust lieten crashen? Want, Win-Win!

De vervolgstappen lijken al gezet, fysiek geld wordt waardeloos verklaard, enkel plastic geld blijft waarde houden. Een begrijpelijke zet van de poppenspelers, aangezien veel mensen na de bankencrises hebben besloten een deel van hun geld niet meer aan die banken toe te vertrouwen, maar liever aan een oude sok. Weg is dat oude sokkengeld straks of het moet heel snel weer aan die super ‘betrouwbare’ bankiers worden aangereikt.

Bankiers, die al snode plannen schijnen te hebben om dan van dat geld een deel gewoon te confisqueren. Bijvoorbeeld in naam van een solidariteitsfonds voor armoedebestrijding of ter bevordering van ‘broodnodige’ migratie of nu te bestrijding van dat vreselijke corona-virus dat de wereldeconomie binnen afzienbare tijd zal verwoesten.

De superrijken profiteren ook daar weer van, zoals een ‘keurige’ miljardair Branson duidelijk maakt die voor pakweg een miljard aan belastingen schijnt te hebben ontdoken maar als bijna de eerste CEO klaarstond om voor zijn Virgin luchtvaartmaatschappij enkele honderden miljoenen aan steun aan te vragen bij de Britse overheid. Win-win heet zoiets in dat soort onpasselijke figuren hun geesten.

Branson en velen zoals hij zullen via hun connecties bij de wereldwijde politieke kontkruipers brigade vast hun gewenste deel aan honderden miljoenen wel gaan krijgen terwijl kleine(re) ondernemers en zelfstandigen naast alle gewone mensen de rekening van de crisis mogen betalen. En hoe verder? Straks als we het virus hebben overwonnen? Dan begint de ellende pas echt.

Voor vele duizenden miljarden is straks de economie in elkaar gedonderd en waar moet de politieke kontkruipers brigade al dat geld vandaan zien te halen om alles weer glad te strijken? Juist, bij de Soros miljardairs club waar Gates, Zuckerberg en noem ze allemaal maar op die al klaar staan om de wereld en ons armzalige kleine mensjes te gaan ‘redden’. Maar die redding heeft natuurlijk een keerzijde, het kost ons kleine mensjes iets.

Om dit soort ellende nooit nogmaals te laten plaatsvinden, moeten alle mensjes die geholpen willen worden zich de Bill Gates wonderchip laten injecteren. Deze chip zorgt voor registratie van welwillende mensen die dan wekelijks een zakje graan bij de Gates Foundation kunnen afhalen (?) en zorgt ook voor geestelijk welzijn door het geven van kleine op correctie gerichte stroomstoten aan gechipte personen als deze dan iets wensen te doen wat niet goed wordt geacht door de nieuwe ongekozen baas van de wereld, de Bill & Melinda Gates Foundation.

Verder is het natuurlijk ook heel logisch dat al die vele duizenden miljarden die de ‘onbaatzuchtige’ miljardairs in het weer opbouwen van de wereld steken, wordt beloond met een kleine rente op dat bedrag, laten we zeggen 10 procent voor de eerste tien jaren en oplopend tot 50 procent in de daarop volgende jaren, dit exclusief boetes die tot verdubbeling kunnen leiden als er niet op tijd wordt betaald. Wel, dat alles is toch wel zo eerlijk nietwaar!

Dus mensen, met z’n allen: “Lang leve onze filantropisch ingestelde miljardairs! Hiep, hiep, hoera!” Met andere woorden: mensen ga jullie huizen uit en neem de straat terug, riskeer een revolutie of neem anders bij voorbaat genoegen met een leven in slavernij dat Billy met zijn club ‘goeddoeners’ via ook hun vele hersenloze met name ‘linkse deugmensen’ voor ons allen in petto heeft.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zalig Pasen; wellicht uw laatste!

 1. Monalisa zegt:

  Niet negatief worden, gewoon door gaan met u leven, ook dit word zeker opgelost. u leven word straks beperkt door de dictatuur die er heerst.

  Like

 2. karton zegt:

  Iedere dag kán de laatste zijn; zo denk ik niet want dan zou ik beter af zijn…. bungelend aan een touwtje, en ik gun het het linkse geteisem niet dat een zeer anti-linkse figuur als ik aan een touwtje bungelt.

  Geliked door 4 people

 3. malsion zegt:

  Bill en Melinda? Waarschijnlijk. Soros? In ieder geval.
  Deze duistere figuren hebben de zegen van de meerderheid van LINKS !!!
  Boze oude man heeft gelijk. Wij arme slachtoffers moeten de straat op.
  De macht aan het gepeupel die zich niet wil laten knechten.
  Niet door de miljardairs en niet door de ISLAM.
  Gangsters, enerzijds met nette pakken, anderzijds in kaftan en/of djellaba.
  We hoeven ze niet te behandelen als de gebroeders De Wit maar wat minder kan ook wel.
  En al bijna vergeten plannen voor een niet te kleine bom op de Kaäba kan weer in herinnering terug gehaald worden.
  Wat zal het daarna weer leuk worden.

  Geliked door 6 people

  • Nemesis zegt:

   Ze mogen wat mij betreft wel wat harder aangepakt worden als de Gebr. de Wit, deze nu hebben heel wat bloed aan hun handen en armen en doen veel ergere dingen.

   Geliked door 4 people

 4. Lord of Hosts zegt:

  Ja, zullen die antisociale super hebzuchtige miljardairs na het virus die onaantastbare macht in de wereld krijgen waar ze zo naar verlangen of zullen die armzalige sloebers (het volk) toch nog tijdig wakker worden en oorverdovend gaan brullen?
  Ik hoop op dat oorverdovende gebrul, en dat de grootste smeerlappen ter wereld, inclusief hun kontkruipende knechten en aanhang, levenslang gestraft worden.
  (Zouden de werkkampen in Siberië herbouwd kunnen worden voor die werkschuwe smeerlappen?)

  Wie kan de opdracht van Donald Trump nog herinneren,: waarin hij onderzoek liet doen naar de aanslagen van 9/11.
  Hij zei in volle overtuiging:”Het is allemaal een leugen van het begin tot het eind”
  En de uitslag van het onderzoek, nu 3 1/2 jaar later, is er. Al sinds 25 maart 2020. Maar de staatsmedia blijft zo stil… Waarom?
  Zijn die “complotgekkies” dan helemaal geen complotgekkies? Zoiets als ‘de waarheid is een leugen’ zoals in Orwells land Oceanië?
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sp=nmt4&tl=nl&u=https:%2F%2Fdima-piterski.livejournal.com%2F614827.html&usg=ALkJrhgyMWADIS2Tleqxt9EY23kLueHg-w
  Ik denk dat de hele westerse wereld al 100jaar in Orwells Oceanië leeft maar dat het nu, nu het bijna te laat is, pas zichtbaar begint te worden.

  Geliked door 6 people

 5. bedonderde burger zegt:

  Kijk maar uit Boze, de groenlinks maffiosi Volkert van der Graaf is weer beschikbaar!

  Geliked door 3 people

 6. koddebeier zegt:

  Mooi verhalen en stellingnames en ????? Wat doen we er aan, behalve lijdzaam afwachten ??

  Geliked door 3 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig doen nog genoeg mensen mee aan de postcode loterij. Dus de financiering van klimaat, vaccins over de top millieu fratsen en alle andere duurzaamheid hobby’s heeft voorlopig nog genoeg geld van de domkoppen om hun eigen ondergang te financieren. Als je het ziet ga je het grote onderliggende patroon begrijpen. De mars door de instituties was succesvol.

  Geliked door 5 people

 8. Nemesis zegt:

  Laatste Pasen ? Dat denk ik toch niet. Zelfs tijdens de zo verschrikkelijke stalinistische tijd in Rusland, lieten zich de christenen, in dit geval de orthodoxe, ook hun geloof en paasviering niet afnemen, hoewel levensgevaarlijk, maar ze vierden het wel en bleven ook christenen-

  Geliked door 3 people

  • scherpschtutter1943 zegt:

   Nemesis, uw geloof en uw paasviering mag u van uw regering houden maar verder zal uw gehele welvaart u worden afgenomen door de nl.regering, in opdracht van brussel (timmermans met zijn compaan Samsom). De moslims zullen er echter voor zorgen dat uw geloof en ook uw paasviering, niet meer geoorloofd zijn in nederland. Nog even een jaartje wachten en dan zijn de nl.arbeiders en de middenklasse aan de bedelstaf. Wie dan niet aan de bedelstaf zijn dat zijn moslims die met grote bedragen uit de oliestaten in leven worden gehouden en die daardoor de macht in nederland overnemen, zo al datl niet in het geniep gebeurd is. Dat is mijn toekomstvisie voor nederland. Een land dat dan geen bestaansrecht meer heeft als zelfstandige natie en zonder slag of stoot zal worden opgeheven. De nl.regering wordt dan vervangen door een soort rijkscommissaris voor de nederlanden, zoals tijdens de 2e wereldoorlog en ook het parlement zal worden opgeheven omdat in de eu.dictatuur een parlement niet meer nodig is. Rutte c.s. zullen spoorslags naar brussel vertrekken om daar onder bescherming van de europese dictators hun deel van de koek in ontvangst te nemen.

   Geliked door 4 people

   • ronjaspers zegt:

    scherpschutter1943.Kleine correctie,vergeet die ongekozen omgekochte trekoppen in brussel.De nazi bilderberg groep heeft de macht in europa,niet die pipo,s in brussel.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Zo ongeveer is het wel bedacht door die kameraden, maar het is aan ons, al zijn we zo te zien in de minderheid en al wat ouder, maar juist dat kan ons grote voordeel zijn. Hoe kleiner de groep, is ook minder kans op verraad,. Denk maar aan die niet zo heel lieve jongens, de geuzen !

    Like

 9. Pingback: Zalige Pasen; wellicht uw laatste! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s