Greta . . .

Screenshot_44

Greta Tunberg riep de Chinezen op om te stoppen met het gebruik van hun traditionele stokjes en daarmee honderden bomen te redden. De Chinezen adviseerden Greta Thunberg om terug te gaan naar school, waar ze zal leren dat de stokken gemaakt zijn van bamboe, en dat bamboe een plant is, geen boom. En ze belden haar om te stoppen met haar kont af te vegen met toiletpapier, omdat het eigenlijk van hout is gemaakt!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 h/t “Jean”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, klimaatfascisme. Bookmark de permalink .

44 reacties op Greta . . .

 1. Bob zegt:

  Loop achter iemand aan als Greta met grote kennis.
  Door welke persoon of organisatie wordt haar script gemaakt.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig is duizenden hectaren bos jaar in jaar uit opstoken in biomassa ovens wel klimaat neutraal. Mijn lieve hemel wat een waanzin. Ze kan haar reet afvegen op de islamitische methode waarna ze gezellig met die klimaat papzak uit Brussel uit de hand een vegetarische hamburger klimaatvriendelijk kan opeten zonder te boeren na afloop want dat is dan weer CO2.

  Geliked door 7 people

 3. vangie1206j zegt:

  A) kunnen bij die meid haar grote waffel afplakken met Ducktape.
  B) Rake opmerking van de Chinezen door die meid even te onderrichten.
  Ik moest er smakelijk om lachen.

  Geliked door 6 people

 4. delamontagne zegt:

  Geweldige reactie op dat achterlijke kind.
  Bamboe een plant ? ?, ja dat klopt, MAAR WAT VOOR EEN!
  Het is als onkruid, groeit overal en overal, gaat zelfs onder tuinmuren door.
  Het groeit razendsnel en dan vooral waar ’t vochtig is.
  Hebben veel moeite hier om ’t weg te krijgen.
  Als ik uit ’t ene raam kijkt zie ik in de verte ’t “bamboe-bos[je”bij ’t beekje.
  Groeit tot 6 meters hoog, lijkt leuk inde tuin, is ’t niet……..

  Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   Een beetje round-up misschien?

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dan moet ik daar wel veel van gebruiken.
    Je moet de wortels uitgraven, doorsnijden.
    Die groeien allemaal horizontaal en op verschillende plaatsen komt ’t naar boven en Weer een nieuwe bamboo stengel………..

    Like

   • Cathja zegt:

    @ boorzalf

    Round-up moet niemand willen hebben! Compleet vergif. Komt van Monsanto. In die fabriek worden ook zaden verwerkt en behandeld die voor de consumptie ‘geschikt’ zijn.
    Met Monsanto moet toch niemand iets te maken willen hebben?

    Geliked door 2 people

  • Ben zegt:

   Dat bamboe heeft veel gemeen met marxistische ratten, die zijn ook moeilijk uit te roeien.

   Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @ delamontagne

   Bamboe….., in onze nieuwbouwwijk van ongeveer 15 jaar geleden dacht de gemeente dat het weer eens iets anders zou zijn als ze in de stroken naast de huizen bamboe zouden planten. Nou, dát hebben ze geweten!! Mensen die naast die stroken woonden, kregen gratis en voor niks ook bamboe in de tuin, maar waren daar NIET blij mee.
   Tegen hoge kosten heeft de gemeente na 2 jaar de boel uitgegraven en vernietigd. Dat was nou echt kapitaalvernietiging. Voor het geld waarvoor ze de bamboe moesten ruimen hadden ze schitterende groenstroken met planten en bloemen aan kunnen leggen.

   Wij hadden ook bamboe in de tuin, maar dan de niet woekerende soort. Toch beviel het niet. We moesten er vorige zomer zowat de hele dag met de tuinslang achteraan. We kijken nu naar andere planten.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik wist niet dat ’t ook in Nl kan groeien, dacht alleen in warmere streken.
    Dat bamboo verliest s’winters hier geen blad dat gebeurt alleen als ’t heel droog is en er wekenlang geen regen valt.
    Heel vreemde langwerpige bladeren en droog.
    Je kunt er wel dingen van maken, maar ik gebruik ’t alleen als stokken langs bepaalde planten, om te stutten.
    Het is ook erg buigzaam………..

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Kan je met die bamboe dan geen leuke dingen mee doen, een tuinmuur van maken b.v.
   zeker als het 6m hoog is.
   Ik weet niet welke doorsnee zo’n bamboe stam daar heeft, maar je hebt dan wel een sterke muur.
   Of voor andere bouw doeleinden.
   Een tafel er van maken, blijft nog heel ook in de regen.
   In tuincentrums zijn er volgens mij wel blij mee hier in Nederland.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Piet Snot

    Onze bamboe was nog maar anderhalve meter hoog, en daardoor waren de stengels nog niet zo dik. Het blad was vrij stug, en voelde wat scherp aan. De droge zomer van vorig jaar gaf veel bladafval, dus een tuin vol rommel. Een bamboehaag van 6 meter hoog zou waarschijnlijk problemen geven met de buurvrouw, die graag in de zon ligt te bakken.
    Het was wel jammer dat de bamboe er uit werd gehaald, maar ergernis is niet wat je wilt in je tuin.

    Like

  • Gienekehado zegt:

   Ik heb ook ooit bamboe gehad in mijn vorig huis. Wisten wij veel. Het was niet te stuiten, het woekerde nog harder dan de afrikaantjes die allemaal deze kant op willen. Op een zeker moment stond het ook voor het huis, zag ik later nadat ik het huis verkocht had. Ik weet nu dat je bamboe in een stevige stenen bak moet planten.

   Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Greta Tunberg is thans precies diegene geworden die ze eigenlijk juist NIET had moeten worden van haar ouders! Die hebben haar namelijk zo vreselijk oververwend, vertroeteld, allerlei luxe door de strot heen geduwd, problemen voor haar opgelost en verpest waardoor ze hierdoor een gruwelijke afkeer kreeg van iedereen die haar opvoedden in een overbeschermd nestje!
  Ook in de Bijbel was er door een filosofisch verhaal al gewaarschuwd dat wie kinderen van jongs af aan gaat oververwennen en vertroetelen hierdoor een ondankbaar monster gaat schapen! In dit verhaal was een desbetreffende en hulpeloze baby (die stelde het volk van Israël voor) door God opgevoed en het kreeg overal zijn zin in toen het opgroeide! En helaas gebeurde het in het Oude Testament geregeld dat het joodse volk (uitzonderingen daargelaten) zich bijzonder ondankbaar en zelfzuchtig opstelde tegen God en uiteindelijk valse afgoden ging aanbidden die natuurlijk ook door hen vertroeteld werden maar die alleen NIETS teruggaven omdat ze, gelijk naar de EU, helemaal niet bestonden, hooguit als levenloze afgodsbeelden!
  Hoe jammer is het eigenlijk dat Greta niet eens een keertje een flinke schop onder haar achterste krijgt in plaats dat ze gaat zeuren over toiletpapier dat van bamboe is gemaakt! Want als zij meer dan 50 jaar geleden was geboren dan had dit verwende nest beslist NIET zo brutaal en ondankbaar moeten overkomen omdat vaders in die tijd meestal veel strenger waren voor hun dochters dan voor hun zonen! Dat was iets wat ik toen vaak had gelezen op allerlei sites over de vroegere opvoedkunde van ouders die in die tijd inderdaad veel strenger waren.
  En het gebeurde dan ook geregeld dat stoute meisjesbillen door die vaders meestal rood, wit en blauw werden geslagen waardoor die meiden dan ook niet erg lang konden zitten, laat staan op een toilet!

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Moet ze dan niet eerst een klein strak spijkerbroekje aan dan Jules, voordat ze over de knie gaat bij jou.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 13 april 2020 om 13:37

    Zoiets?

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Tis, precies.
    Dat is wat Jules bedoeld als ie het over meisjes in spannende strakke spijkerbroekjes heeft die over de knie moeten voor een pak op de billen tot ze rood wit en blauw gaan zien.
    Deze foto gaat geheid meteen Jules nieuwe plaatje op ze beeldscherm worden op ze pc.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Hen je er ook van de achterkant.
    Volgens mij is Jules meer een billen man/ liefhebber.

    Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   @Piet Snot, ik ben er in ieder geval GEEN liefhebber van om stoute kinderen een pak slaag te geven in adamskostuum omdat dit alleen maar walging bij mij oproept, of dat nou in het echt gebeurd of in strips!
   Want het overbekende verhaal over de vier stoute meiden uit Scherpenzeel; Esther, Simone, Vivian en Bianca, uit de opgeheven site van Anne en Bill uit 1979 had ik NOOIT willen plaatsen als de meisjes een afstraffing van hun bedrogen vriend hadden gekregen als zij alles van onderen moesten uittrekken! Ironisch genoeg moesten de vier meiden tijdens hun afstraffing wel al hun bovenkleren uittrekken op hun beha’s na dan!
   Als er trouwens bepaalde volwassenen zijn die je veel beter onder hun achterwerken kunt schoppen (terwijl die geen jeans aan hebben) dan zijn het wel al die vervelende en opdringerige bedelaars bij allerlei stations die vaak te lui zijn om te werken, van de hand in de tand leven en niet eens snappen dat veel mensen geen gepast geld meer in hun portemonnee hebben zitten!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    We hadden het niet meer over stoute kinderen.
    Lul er maar lekker omheen…………………

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Piet Snot, over stoute kinderen gesproken: ooit werd er bij Batman TAS (1992) een aflevering gedraaid die ‘Batman – Make ‘Em Laugh’ (1994) afgespeeld waarin de Joker, een criminele clown, een stel komieken ontvoerde die hem ooit te kakken hadden gezet omdat ze hem niet komisch genoeg vonden!
    Onder hen was een zekere Lisa Lorraine, een vrij gezette vrouw van boven de 40 jaar, en hoewel zij in een film voor huismoeder speelde was zij vrijgezel en kinderloos. De Joker vormde haar toen om tot een huisvrouw, Mighty Mom, met een oranje superkostuum aan, een geel masker, een gele cape en gele schoenen.
    Zij moest daarop Batman en Robin tegenhouden die de Joker in een theater belaagden waarna Robin de strijd (?) aanging met Mighty Mom! Deze bleek echter fysiek stukken sterker te zijn waarna zij Robin versloeg, ze nam hem over de knie en daarop kreeg hij van Lisa Lorraine een flink pak voor zijn broek!
    En toen zei Mighty Mom al tegen hem: “Stoute jongen! Je krijgt van Mama billenkoek!” Overigens had Robin alleen GEEN spijkerbroek aan maar gewoon een vrij strakke rode broek met groene broekspijpen!
    En in een site over Chicago – Spanking- Review heb ik een afbeelding gezien waarin Batgirl door een oudere Supergirl eveneens over de knie werd genomen en zij ook een flink pak voor haar broek kreeg! Batgirl had echter een strakke grijze broek aan en zowel zij als Robin waren hun jeugd al bijna ontgroeid!
    Mocht je dat eventueel willen zien dan hoef je alleen maar deze opgenoemde titels op te sporen en ik kan me dus ook niet voorstellen dat je afbeeldingen van ‘The New Adventures of Peter Pan’ (2012) bekijkt waarin alleen Wendy Darling, Cynthia, Maia en Mrs. Darling (de moeder van Wendy) blauwe spijkerbroeken dragen! Niettemin draagt het jongetje Baby net zo goed een blauwe spijkerbroek al lijkt hij zo meer op Dennis the Menace!
    En die laatsten kon ik overigens niet uitstaan omdat hij bijna altijd geluk had en een ware plaag was voor zijn omgeving ofschoon Dennis weer een rode broek droeg!

    Like

 6. droevige mof zegt:

  Deze persoonlijkheidsgestoorde jonge vrouw werd tot het boegbeeld van de klimaathysterie gemaakt. En diezelfde mensen voeden haar nu met nog meer onzin om de hype te beëindigen.
  Een verwarde autistische mens achterlatend.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Gelukkig is Greta niet helemaal met Goudhaartje te vergelijken die het huis van drie beren binnenging waar ze ook niet bepaald wist wat het beste bij haar paste! Zo waren de stoelen en bedden van Papa en Mama Beer ofwel te groot of te zacht en hun pap te heet of te koud en alleen de meubels en de pap van Baby Beer kwamen bij Goudhaartje beter tot hun recht!
   Het idee dat Greta alleen dan op stoelen zit, in bedden slaapt of pap eet, gemaakt van bamboe, is diep te betwijfelen daar dit domme meisje niet bepaald een pandabeer is!

   Like

 7. Gienekehado zegt:

  Áachchchch… Greta wordt weer uit de kast getrokken. Ach, er wordt zoveel geluld en gefotoshopt. Greta heeft nog een heel leven voor zich en ze moet vooral doen waar ze zich goed bij voelt! Dat wij plastic vreten en opsnuiven, heeft haar generatie iig niet op hun geweten! PUINRUIMEN!!

  Like

 8. Harry zegt:

  Ze zal nog wel een heleboel keer op haar bek gaan voordat er geen stomme opmerkingen meer uit haar waffel komen .
  Een soort gebleekte Sylvana , zeg maar .
  Trouwens , die heeft het nog steeds niet door !
  Die zal het dus nooit meer leren .
  Als je vijftien pruiken hebt omdat je niet weet hoe je er uit moet zien , dan schort er ook nogal wat aan de binnenkant .

  Nou zit ik gedeeltelijk in de restauratiesector , maar eerlijk gezegd heb ik ook geen flauw idee hoe je daar nog iets van zou kunnen brouwen , van dat geval .
  Met hopeloze meubels zeggen we vaak , spuit maar wit , dan koopt een starter het nog wel .
  Maar ja , Simons in het wit ?

  NAH !

  Geliked door 5 people

 9. Betty Boob. zegt:

  Ik heb medelijden met dit aangestuurde meiske, ze zou eigenlijk gewoon moeten kunnen genieten van haar jeugd, maar ze wordt zwaar uitgebuit, wat haar, haar leven lang zal blijven achtervolgen, triest voor z’n meiske.

  Betty Boop (b)

  Like

 10. Jan zegt:

  Dit krijg je als je een jaar spijbelt

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Like

 12. wc zegt:

  nooit geweten dat een boom geen plant is

  Like

 13. Lily zegt:

  Dit kind is nog zo dom wordt gebruikt maar haar ouders vinden dit prima is met 17 jaar met school gestopt was daar al geen groot licht maar nadat de corona crisis voorbij is krijgen we de economische crisis dan is er geen geld voor allerlei gekkigheden en dan staat dat kind nog dommer te kijken dan ze nu al is en dan laat iedereen haar vallen. Ze moet maar eerst een tijdje in het echte leven meedraaien dan heeft ze recht van spreken nu laat ze voor zich denken en iedereen hemelt haar op maar allemaal met de gedachte aan eigen voordeel

  Like

 14. Jack Terrible zegt:

  How dare you!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Ze zouden Greta moeten vastbinden op jonge bamboescheuten waaraan een scherpe punt is gesneden. Na een paar dagen is ze dan doorboord door dit snelgroeiende ‘gras’.
  Bamboe behoort tot de grassenfamilie. Er zijn soorten die bijna 1 meter per dag groeien.

  De woekerende soorten razen om zich heen als een bezetene, dus gekke Greta hoeft zich geen zorgen te maken over het uitsterven van deze plant.

  Geliked door 3 people

 16. karton zegt:

  Dit kleine , mongoloïde zuurpruimpje is totaal verziekt, mede door alle aandacht voor de door haar uitgekraamde onzin.
  LET WEL : Één van haar grootste fans is Fransje Timmermans !!!!

  Geliked door 3 people

 17. delamontagne zegt:

  Van bamboo worden ook prachtige aanrechtbladen voor de keuken gemaakt.
  Maar Greta zal wel op de ouderwetse manier, in een zinken teiltje, de afwas doen……….

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 13 april 2020 om 17:23

   Van bamboo worden ook prachtige aanrechtbladen voor de keuken gemaakt.
   Maar Greta zal wel op de ouderwetse manier, in een zinken teiltje, de afwas doen

   Kan ze mooi elke dag aan dat zinken teiltje likken als ze het coronavirus oploopt.
   Ze kan vast niet wachten tot ze het vaccin van oom Bill krijgt toegediend!

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik kende het ook niet, maar een kennis hier had z’n keuken ermee uitgerust.
    Het enige nadeel [ voordat ’t erop ligt ! ], het is loodzwaar.

    Like

 18. ronjaspers zegt:

  De ouders van greta zullen door george soros met miljoenen betaald zijn om hun dochter te mogen lenen voor de klimaathoax.Greta heeft ook meerdere psychische problemen.Weet je wie in het verleden ook kinderen gebruikten voor propaganda.De nazi,s (socialisme) joseph stalin (communisme)

  Like

 19. kampersrene zegt:

  met haar kont af te vegen met toiletpapier, omdat het eigenlijk van hout is gemaakt!…..volgens mij
  doet ze haar gevoeg nog in pampers !

  Like

 20. flo zegt:

  Je hoort of ziet (nog erger) nog maar weinigvvan die aperge mongool.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s