“Heinsberg is ontsnapt aan een enorme ramp.” “Heinsberg is helemaal niet ontsnapt aan een enorme ramp”

Screenshot_40

(Door: “Weethetwel”)

“Heinsberg is ontsnapt aan een enorme ramp.”
“Heinsberg is helemaal niet ontsnapt aan een enorme ramp.”

Wel, geachte lezer, u zit doodsbang thuis en leest bijvoorbeeld de Volkskrant. Ik zou het u niet aanraden maar dat geldt voor alle media die er plezier in hebben dat u daar thuis nog lang blijft zitten. Ga even bij u zelf na welk gevoel u krijgt als u in uw “kwaliteitskrant” één van deze twee titels boven het “kwaliteitsartikel” aantreft. Krijgt u dan het gevoel dat er in Heinsberg niets aan de hand was? Welnee, u bent al beïnvloed door alle ellende die er over u uitgestort is en in beide gevallen denkt u: “Mijn God, wat moet zich daar wel niet afgespeeld hebben”. De tweede titel is echter de juiste, want op álle fronten blijkt dat er weinig aan de hand was,  maar ook díe titel schept nét zo veel angst. Zo werken de media. Kijken we naar de inhoud dan had eerlijkheidshalve boven het artikel moeten staan “IN HEINSBERG WAS HELEMAAL NIETS AAN DE HAND”, met als subtitel “wij bieden onze excuses aan dat wij van een mug een olifant gemaakt hebben” en dan nog een hoofdredactioneel commentaar dat de directie absoluut niet snapt hoe de berichtgeving zo enorm kon ontsporen en dat er direct maatregelen genomen worden om dit in de toekomst te voorkomen. Maar dat zult u tevergeefs zoeken.

Absolutisme

De corona-crisis heeft het slechtste in de mensen áchter deze media en de politiek naar boven gehaald. Dat is het Absolutisme; absolute heerschappij over andere mensen. Er hoeft daarbij aan niemand verantwoording afgelegd te worden. Dat geeft ze een heerlijk gevoel, want de tegenhanger van absolutisme is eigenlijk de democratie, de scheiding der machten. Zij voelen zich door de corona-crisis  gelegitimeerd de democratie (of wat daar nog van over was) voor zo lang als het kan aan hun laars te lappen. Het geeft zo’n heerlijk gevoel zich éven een vorst in de middeleeuwen te wanen die met zijn onderdanen kan doen en laten wat hij wil. En datzelfde geldt natuurlijk voor al die “deskundigen” en randfiguren die momenteel in de slijmerige media hun onheilsboodschap komen verkondigen. De narcisten hebben het op dit moment helemaal voor het zeggen.

Onze “kwaliteitsmedia” willen helemaal niet dat u gerustgesteld wordt

Het is daarom dat werkelijk álle berichtgeving zodanig gedraaid wordt dat er nog steeds een onheilsboodschap wordt verkondigd. Herinnert u zich Heinsberg nog? Daar waar het allemaal begon? In Gangelt, over de grens bij Sittard? Dood en verderf. Een dikke maand geleden? Nu zit u thuis en iedere seconde tikt de economische toekomst verder weg. U wordt extra vernederd omdat u met Pasen niet in de natuur mag wandelen, wat in de verste verte niets meer met besmettingen te maken heeft. U mag van deze groene NSB´ers alleen niet de natuur in, omdat u als mens een stuk vuil bent dat niet in de natuur thuishoort. Dat wordt allemaal bepaald in de redactiekantoren van onze media. En nu kómt er goed nieuws en dat mag u dan niet weten. Natuurlijk ook om het eigen falen te verbergen. Als u de berichtgeving over Heinsberg probeert te snappen, zult u er absoluut niet uitkomen. Géén van de cijfers is te controleren. Géén van de berekeningen sluit op elkaar aan. En dat is ook helemaal niet de bedoeling, want het zou u boos kunnen maken. Nérgens in de artikelen zult u aantreffen dat de paniek in maart gevoed werd met dodenaantallen van 30, 35 en nog véél meer. Nu wordt alleen droog gemeld dat het er nog geen tien waren. Dat alleen al zegt genoeg.

Ramp

Het mag de geachte lezer inmiddels duidelijk zijn dat de twee titels boven dit stuk precies het tegenovergestelde van elkaar lijken te beweren, maar dat de impact exact hetzelfde is. Er wordt nog steeds paniek verkondigd. De eerste titel betekent: “U was bijna dood” en de tweede titel “U was niet bijna dood”. In beide gevallen wordt uw angst genadeloos geëxploiteerd. Wapen U tegen deze berichtgeving, want het is nog lang niet afgelopen. De grootste ramp in deze wereld zijn momenteel deze gewetenloze media, op verre afstand gevolgd door de corona-crisis.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Heinsberg is ontsnapt aan een enorme ramp.” “Heinsberg is helemaal niet ontsnapt aan een enorme ramp”

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Ben dankbaar dat ik o.a. ook nog zo iets als deze Site tot info heeft..!
  Ton Ruygrok.

  Geliked door 3 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Help, help ik ga dood!!! Wat gemeen van het leven! Ik doe daarom precies wat mijn grote leider en voornam Mark R. met zijn Jaap en zijn mensen van mij verlangen dart ik doe, thuis zitten wachten op de dooooooood!!

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ bozeoudeman.
   Wij allen gaan een keer dood, ouwe !
   Maar ik ga niet thuis op de dood zitten wachten, ik wil n.l. dat linkse geteisem, dat zégt ons te “regeren”, zo lang als ik leef, beschimpen, stemmen ontnemen en, áls ’t moet, met o.a. m’n vuisten bevechten. Dus, ouwe, NIET achter de geraniums, dát kan altijd nog !!!!

   Geliked door 4 people

 3. Piet Snot zegt:

  nou weten we nog niet waar ze in Heinsberg aan zijn ontsnapt.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   De mensen in Heinsberg hadden een kans van 0,37% om aan Covid 19 te sterven. Toch is de kans om door de bliksem te worden getroffen is kleiner.
   Aan het begin van de Heinsberg-actie werd beweerd dat er Italiaanse toestanden zouden zijn. De inwoners van het naburige Sittard waren bezorgd en bang en vroegen hun Duitse buren om voorlopig weg te blijven. Helaas bestaat het wantrouwen nog steeds.
   Hier is de beslissende zin uit het verslag van de “Welt”:
   ”Volgens de tussentijdse resultaten van het onderzoek dat afgelopen donderdag is gepresenteerd, heeft 15 procent van de burgers in de gemeente Gangelt nu immuniteit tegen het virus ontwikkeld. De kans om aan de ziekte te sterven, gebaseerd op het totale aantal geïnfecteerden, is dus 0,37 procent.”
   https://www.welt.de/vermischtes/article207220145/Corona-Krise-Virologe-Streeck-weist-Kritik-an-Heinsberg-Studie-zurueck.html

   Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Ok bedankt, ik had het nergens gelezen.
    Er staat ook geen link vermeld in het hele verhaal.

    Like

 4. M. zegt:

  Men moet de corona doden al opschroeven met gewone doden om de paniek er in te houden.
  Het is geen pandemie maar een plandemie waarvan men al wist dat hij komen ging.
  Een plandemie waarmee men de burgers hun rechten kan afnemen en uiteindelijk hun leven.
  De complete media liegt mee om de paniek onder de mensen te houden.

  Geliked door 5 people

 5. Republikein zegt:

  De beleggingen van het ABP waren ook niet voor het plebs toegankelijk, alleen voor mensen met een hete aardappel in hun keel.

  Geliked door 3 people

 6. Republikein zegt:

  Zzz

  Like

 7. Republikein zegt:

  Meneer webmaster, het systeem doet het weer, mij plagen, dubbele notities kunnen pleite.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Jeemienee, die meesterlijke broddelwerkjes van me sloegen op het vorig topic.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Heinsberg en Gangelt liggen bij mij om de hoek. Heb er ook kennissen wonen. Van een catastofe buiten de media hebben we nog niets gemerkt. Geen lijken op de stoep geen uitpuilende mortuaria en geen ziekenhuizen die de stroom geïnfecteerden niet meer aan kunnen.

  Geliked door 5 people

 10. Htsk day zegt:

  Ja, weethetwel weet het wel.
  Ben ook erg blij met zijn stukjes.
  Na vele jaren lezen, onderzoeken en checken, weet ik onderhand ook wel hoe alles in de wereld in elkaar steekt.
  Met nonsense hoef je bij mij niet meer aan te komen.
  Het is wat het is, zeg ik altijd maar.
  Bedankt, en ga zo door.

  Gr. Htskday

  Like

 11. Pingback: LONGREAD: De corona-affaire nadert zijn ontknoping | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s