Luxemburg geeft toe: “Op iedere onbegeleide jongere volgen 4 tot 5 volwassenen”

Screenshot_53

(Vertaling: E.J. Bron)

Zelfs in de nu al tientallen jaren durende crisis waarin we zitten, zijn de nationale functie-elites en die van de EU niet bereid om de agenda massamigratie van cultuur-vreemde niet-Europeanen naar ons continent minimaal op te schorten. Het tegendeel is het geval: men heeft zelfs de uitzettingen stopgezet wegens corona en is bezig om, ondanks corona, doelbewust migranten naar Midden-Europa te importeren.

Mitteleuropa

Wegens gebrek aan “geschoolde arbeidskrachten” nu weer werken op het meegevoel

Heeft men vier jaar geleden nog geprobeerd ons wijs te maken dat zich onder de nieuwkomers veel geschoolde arbeidskrachten zouden bevinden, die niets liever doen dan onze pensioenen financieren, dan ontwaken we nu uit onze droom. Ondanks honderdduizenden werkloos rondhangende “beschermingzoekers” zijn er nu problemen om de groenteoogst binnen te halen en ondanks corona is men daarbij aangewezen op buitenlandse seizoenarbeiders, die men zoals elk jaar naar Duitsland moet halen. “Gevluchte personen” (aldus de nieuwe benaming voor de ondertussen minder goed bekendstaande naam “vluchteling”) zouden daar niet geschikt voor zijn en bovendien zijn de bescherming zoekende hordes jonge mannen immers niet gekomen om te werken – dat zal elke Groene onmiddellijk onderschrijven.

Daarom moet nu weer op het meegevoel gewerkt worden:

En dus heeft de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn, aan de EU-partners geappelleerd om, net zoals Luxemburg, onbegeleide minderjarige vluchtelingen uit de Griekse vluchtelingenkampen op te nemen. En de zielsgoede man vindt:

“Elk Europees land, dat ook maar een greintje meegevoel bezit, zou nu mee moeten aanpakken.”

Opdat we opnieuw het hart voorrang geven boven het verstand, worden nu plotseling weer zielige, eenzame kinderen uit de hoed getoverd, die snel naar Midden-Europa gehaald moeten worden. De zaak heeft echter een schoonheidsfout – die kinderen zijn er bijna niet.

Hier het bewijs:

Vorig jaar september riep Griekenland de EU-ministers van Binnenlandse Zaken dringend op om onbegeleide minderjarigen uit Griekse vluchtelingencentra op te nemen. Tsjechië was bereid zijn bijdrage te leveren: er zouden 50 Syrische weeskinderen in Tsjechische gezinnen opgenomen worden, die hun toestemming al hadden gegeven. Kinderen zouden echter niet : beschikbaar” zijn, hoorde men uit Griekenland. In plaats daarvan zou Tsjechië toch 16- tot 18-jarige Afghanistan en Pakistani kunnen nemen. Die kunnen echter niet in gezinnen ondergebracht worden, maar speciale verzorgingsinstellingen nodig hebben, berichtte de “Wochenblick” enkele weken geleden.

De “kinderen”: 93% mannelijk – 90% ouder dan 14

Zoals zelfs de “Spiegel” onder verwijzing naar Griekse asielautoriteiten bericht, waren in maart van de ongeveer 5000 minderjarigen in Griekse vluchtelingenkampen 93% mannelijk, waarvan 90% ouder dan 14 jaar. Zouden scheerapparaten geen aardig welkomstgeschenk voor de aankomende kinderen zijn?

Eerst “kinderen” – daarna hun families

De roep “kom maar kindertjes” wordt uit ervaring ook direct door hun familieleden gevolgd, die immers niet voor niets de robuuste spruit van een clan als “ankerkind” plegen vooruit te sturen. En Asselborn, die immers ook minister voor Immigratie en Asiel in Luxemburg is, geeft openlijk toe:

“Het zou belangrijk zijn om aan de EU-burgers te vertellen wie er zou komen. Op iedere jongere volgen later in het kader van de gezinshereniging vier tot vijf andere personen, dat is zo, dat moet men ook openlijk zeggen.”

En die personen vallen ook niet echt op door onvruchtbaarheid.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Luxemburg, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Luxemburg geeft toe: “Op iedere onbegeleide jongere volgen 4 tot 5 volwassenen”

 1. Monalisa zegt:

  Fijn hè die EU. 🤮🤮🤮

  Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  De invasie van de soldaten van allah.

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Men is gewoon oorlogshandelingen tegen de eigen Europese bevolking aan het voltrekken en faciliteert alles wat daar voor nodig is op kosten van het volk waartegen oorlog gevoerd word.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Ik dacht dat Korsakov Juncker de enige doorlopend straalbezopen Luxembuger zou zijn ! Maar er zijn er méér !

  Geliked door 1 persoon

 5. Sinyo zegt:

  Het zijn gewoon trekpoppen. “Echt Uniek” trekt mede aan de touwtjes? Die laten de poppetjes niet dansen, maar sturen de rattenbrenger van Haalzemaarop. Laat maar binnen die hap.
  Wij weten dat, wat komen gaat.
  toch hij slechts wint, die ons verraadt,
  en, wie zichzelf verzetten wil,
  zal door de vlammen worden gebraad.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Schaamteloos dit. Het weten en ze toch hierheen halen. We worden al jaren zo belazerd en niemand komt voor een tribunaal.
  Ondertussen vanuit de EU wel de Visegrad landen belasteren. Je moet het lef maar hebben.

  Like

  • karton zegt:

   @ Pietersen.
   Dat de “leiders” van de EUSSR de Visegrad landen blijven belasteren geeft duidelijk uit welk soort die “leiding” bestaat. Het zijn egoïsten van de ergste soort , zónder normen en/of waarden, die maar aan één ding denken : zichzelf !!!!
   Inderdaad : schaamteloos én weerzinwekkend !!!!!
   En dát zouden dan volwassenen moeten voorstellen ?

   Like

 7. Wolf zegt:

  Er moet toch een mogelijkheid zijn dat Al dit soort smerig islam ongedierte en dobbernikkers BESMET KUNNEN worden met Covid 19 , vogelgriep ,de Zwarte Pest, gekke koeienziekte, de geitenpest, varkenspest, mond en klauwzeer , Aids, of zo? Direct inenten daarmee of gratis vreten weggeven aan die parasieten met de ramadan elk gezin!

  Like

 8. Wolf zegt:

  Vreten wat 1 of om mijn part alle ziektes bevat

  Like

 9. kampersrene zegt:

  als ik die foto zie …..dan moet ik denken aan onbegeleide volwassene.

  Like

 10. Ben zegt:

  Migratie van agressieve en gewelddadige Aziaten en Afrikanen is moord op de inheemse Europese volken.

  Like

 11. Jan zegt:

  Parasieten met ACAB shirts hartelijk verwelkomd door parasieten van Brussel

  At last they are here! On Wednesday, the Luxembourg socialist Asselborn was finally able to welcome 12 unaccompanied “refugees” – flown from Greek islands via airlift. The welcome photos show that the “young children” are not quite as young as promised. On the other hand, the “little children” come to us with clear messages: One of them wears a T-shirt with the imprint “A.C.A.B” – “All cops are bastards – All cops are pigs”.

  https://medforth.blog/2020/04/16/refugee-children-wearing-a-c-a-b-shirts-are-joyfully-greeted-by-europes-left-wing-politicians/

  Like

 12. Pingback: “Minderjarige vluchtelingen”: één grote nep-verpakking | E.J. Bron

 13. Pingback: “Minderjarige vluchtelingen”: één grote nep-verpakking! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s