REGERING VERBIEDT COVID GENEESMIDDEL

Screenshot_39

(Door: Petra de Geus)

Weet U nog van vroeger? Toen we ons druk maakten over PFAS, stikstof, demonstrerende boeren, de 100 km maatregel, 5G, de gewelddadige invasie van migranten in Griekenland dankzij Erdoğan, gele hesjes, demonstraties in Hong Kong, algemene klimaatgekte, overlast veroorzakende veiligelandiërs, instortende Deutsche Bank met bijbehorende Europese transferunie, Syrië, atoomwapens in Iran, MH17, de handelsoorlog met China, KOZP en het dekoloniseren van ons wiskundeonderwijs? Nu zijn er ineens maatregelen voor onze maatschappij genomen op een schaal die in vredestijd nog niet eerder werden gezien. Hoe ziet de wereld er uit op een Eerste Paasdag?

Eerste Paasdag 2020, na al het ophokken echt wel tijd om even een frisse neus te halen. Ik ging met een vriendin en we besloten even langs de boulevard in Scheveningen te lopen. Het was niet druk, maar evenwel was er plenty politie om het 1,5 meter verbod af te dwingen. Hoe moeten we dat nu zien dat 1,5 meter verbod, is het verstandig beleid of is het opgelegde dictatuur?

Om deze vraag te beantwoorden, wil ik even de Nederlandse huisarts Rob Elens in herinnering roepen. Deze wakkere huisarts had via de social media met andere artsen wereldwijd gecommuniceerd en men was tot de conclusie gekomen dat er een eenvoudig medicijn is, niet duur, dat werkt en geen bijwerkingen heeft. Het betreft een combinatie van 3 bestaande medicijnen in een bepaalde volgorde in te nemen. Het zou werken bij mensen met beginnende klachten, dus niet voor mensen op de IC. Hij heeft het bij 8 mensen voorgeschreven en alle 8 genazen zonder bijwerkingen. Uiteraard gaat het hierbij om experimentele bevindingen van artsen uit de praktijk. Het gaat niet om dubbel-blind gecheckte uitkomsten.

Je zou zeggen, die man verdient een lintje, want hij lost een wereldwijde epidemie nagenoeg geheel op, op een manier die goedkoop is. Ik weet niet precies hoeveel de medicijnen kosten, in een ander artikel wordt gesproken van 20 euro. Maar laten we eens van 30 euro uitgaan, omdat er ook nog andere kosten, zoals distributie, onder vallen. Stel je hebt 1000 mensen met beginnende symptomen per dag. Dan kost je dit 30.000 euro per dag. Ik neem trouwens aan dat het onder de verzekering valt. Dat zou gaan om een bedrag van 1 miljoen per maand. Stel dat deze vraag 3 maanden aanhoudt, dan kost de therapie 3 miljoen euro. Dat is een stuk goedkoper dan je economie om gort helpen, voor 100 miljard aan steunmaatregelen in het leven te roepen en je land uit te leveren aan EU corona bonds.

Zoals ik zei, je zou verwachten dat die man een lintje zou krijgen, maar nee. Wat gebeurde er? De volgende dag stond de IGJ bij hem op de stoep en verbood hem dit recept uit te schrijven. Waarom? Omdat het niet strookte met hun protocollen. Kortom, het beleid is dus om mensen niet te genezen.

Het gaat zelfs nog verder. De totale productie van de enige producent van chloroquine in Nederland, Ace Pharmaceuticals in Zeewolde, wordt nu gemonopoliseerd door de overheid. Het mag enkel nog gedistribueerd worden op doktersrecept via ziekenhuisapotheken.

Ik ging naar mijn apotheker en probeerde de middelen te bestellen. Twee van de drie waren enkel op doktersrecept te verkrijgen en de ander kan ook bij de drogist worden gekocht. Ik belde mijn arts en vertelde dat ik 2 recepten wilde.

 • Maar dat kan ik je niet zomaar voorschrijven.
 • Waarom niet?
 • Dat is voor mensen op de IC, wat als iemand op de IC het niet kan krijgen omdat ik het aan jou heb gegeven?
 • Het wordt volop geproduceerd en ik heb maar heel weinig nodig.
 • Het heeft ernstige bijwerkingen.
 • Voeger als je naar Afrika ging kreeg je een hele pot mee.

Het lukte me uiteindelijk om de twee recepten te krijgen en de ander kon ik bij de drogist krijgen, dus ik heb mijn kuurtje op tafel liggen. Het is me een raadsel waarom de overheid tegen werkt en niet bijvoorbeeld zelf actief dergelijke kuurtjes samen stelt en makkelijk ter beschikking stelt.

Mijn conclusie is dat de epidemie binnen 14 dagen en met weinig kosten is op te lossen, maar dat onze overheid dit actief verhindert. Via het RIVM en de Johns Hopkins University wordt er dagelijks over ons een portie volstrekt ongeloofwaardige cijfer diarree uitgespoten die als basis dient om ons op te hokken, onze economie te verwoesten en ons allemaal afhankelijk te maken – over fake news gesproken. Maar een goedkope manier om de epidemie te stoppen, wordt tegen gewerkt.

Weg met deze regering!

Leve een vrij Nederland!

Door:
Petra de Geus (april 2020)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op REGERING VERBIEDT COVID GENEESMIDDEL

 1. gerrit zegt:

  Je mag niet te vlug genezen ,vooral de oudjes niet D66 en GroenLinks hebben het liefst dat het nog even door gaat ,dan dan worden er nog wat oudjes uitgeroeid en dat komt precies in het straatje van die die linkse gasten

  Geliked door 7 people

 2. Mary zegt:

  Je kunt dus, wederom, stellen dat Rutte en Co een stelletje criminelen/moordenaars van de eerste orde zijn, wetende dat dit simpele en beproefde middel doden en ernstig zieke patiënten zullen voorkomen zijn ze er als de kippen bij om het te verbieden/blokkeren, hoeveel duidelijker kan het nog worden!!!!. Maar Rutte je kunt niet alle middelen blokkeren he en er is nog meer om mee te behandelen, crimineel!!!!

  Geliked door 9 people

  • M. zegt:

   Het zijn ook gewoon criminelen voor nog grotere EU criminelen en men kan de wet naar believen misbruiken tegen het eigen volk dus dat zijn ook criminelen.
   Criminelen die jou en mij de wet willen voorschrijven en ons land opzettelijk naar de verdommenis helpen voor voornamelijk de eigen burgers.

   Geliked door 7 people

 3. T.Troubadour zegt:

  In de USA officieel toegestaan eb gebruikt in Frankrijk getest bij 1000 mensen,positief reeds via vrienden vernomen aan het begin van de crisis.Zoals altijd too little too late stomme RIVM en misluktw zelfbenoemde leider Rutte wat een k.t.zooi

  Geliked door 4 people

 4. Blaffertje zegt:

  Die man heeft een oplossing en word uiteraard tegen gewerkt door officiële instanties, want regeltjes hè, die zijn belangrijker dan mensenlevens.
  Wereldwijd is bewezen dat dit in ieder geval het lichaam ondersteunt met het herstel.
  Maar ja.
  Pharmacie hé.
  Die verdient er niet genoeg aan.
  Daaraan kan je zien wat belangrijker voor ze is.
  GELD.
  Ze hebben geen belang bij gezonde mensen omdat ze er niets aan verdienen.

  Geliked door 7 people

 5. hennieschwarz zegt:

  Natuurlijk mag er geen goedkoop medicijn beschikbaar komen. De NWO is bezig ons allemaal verplicht te laten enten. Bill Gates bouwt niet voor niets 7 fabrieken om entstof te gaan produceren. Bill vindt dat er een wereld overbevolking is en fabriceert het juiste medicijn om de Corona om zeep te helpen en de burgers te genezen. Strookt niet geheel met zijn uitlatingen.
  De burgers worden in het NWO keurslijf gegoten. Inclusief ent paspoort.
  Als u maar blijft geloven dat het voor uw bestwil is in deze mooie democratische wereld waar u alles mag denken maar niet schrijven of roepen.

  Geliked door 7 people

 6. KARTON zegt:

  De criminelen die medicijnen VERBIEDEN, verdienen het leven niet !!!
  Hoe meer ouderen sterven hoe beter dat is voor de pensioenpotten : er blijft dan n.l. méér in die potten zitten om de zuidelijke luilakken mee te verwennen !
  Nederland o.l.v. ene Rutte is een zéér, zéér triest landje geworden, met een bevolking die, zoals het ernaar uitziet, murw is gebeukt door het Haagse Zootje.
  Ik voorzie, hoewel ik géén Jomanda ben, dat van de huidige ons opgelegde beperkingen, er een paar blijven bestaan waardoor wij steeds dieper het EUSSR-dictatoriaat worden ingeduwd !
  EN WIJ LATEN HET GEBEUREN !!! STAAN ERBIJ EN KIJKEN ERNAAR !!!
  DAT MAG NIET GEBEUREN MENSEN !!!!!!

  Geliked door 9 people

  • M. zegt:

   Men maakt al vanaf de jaren vijftig iedere arts die mensen werkelijk geneest het leven zuur.
   Dat is ook de reden dat men de eerlijke hennep zwaar aanpakte om daarna de genetisch gemanipuleerde hennep om de markt te kunnen brengen zodat mensen er niet meer van kunnen genezen en zij het monopolie hebben of hennep.
   Dat hennep kanker geneest is meer dan bewezen vandaar dat men de natuurlijke hennep graag ziet verdwijnen net zoals ze natuurlijk voedsel graag ingeruild zien voor genetisch gemanipuleerd voedsel waar je dood ziek van word.
   Men ziet ook liever geen volkstuintjes met eerlijke groenten.
   Kortom men ziet u liever afsteven of chronisch ziek blijven dan beter worden.
   Als de bevolking bestaat uit 10 miljoen chronisch zieken en 1 op de 3 met kanker en jaarlijks nog een paar duizend medicijndoden dan is men niet echt genezend bezig of wel?

   Geliked door 5 people

 7. malsion zegt:

  En wat zegt de PVV hierover? En FvD?
  Via een motie in de Tweede Kamer is dit toch alsnog af te dwingen?
  Nood breekt wet.
  Wordt het Binnenhof al bestormd?
  Wereldwijd gaat het om 100.000den mensenlevens? ! ? !
  Moet er gewacht worden op het VACCIN van Bill Gates?
  Petra, hoe nu verder?
  malsion@orange.fr

  Geliked door 5 people

  • Cathja zegt:

   @Piet Snot

   Goed om te lezen. Gewoon de middelvinger opsteken naar de overheid. Als wij als burgers geen bezwaren hebben tegen een behandeling met deze middelen door onze arts, heeft de overheid (en dus de Inspectie) dit maar te pikken. Ik bepaal toch zeker zelf wat ik wil slikken en wat niet?

   Laten ze eerst de drugs en andere verslavende troep maar eens aanpakken.

   Geliked door 2 people

 8. Republikein zegt:

  Ik als melaatse ging gisteren ook een uurtje wandelen, als blikken konden doden.
  Maar heel begrijpelijk hoor.
  Sorry intelligentsia, binnenkort komt het er weer van.
  Zandzakken voor de deur!

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als blikken konden doden? Had je dan je ratel bij je? Ik ga dagelijks 2 x een uurtje wandelen. Bij veel mensen lees je de paniek van het gezicht vooral in de supermarkt. Het vertrouwen in de almachtige is geheel weg hiervoor in de plaats is de Heilige Marcus Ruterius gekomen en de Drie vuldige Eenheid. RIVM, EU en WHO.

   Geliked door 6 people

 9. Bob zegt:

  Een profeet( hier een eenvoudig,goedkoop medicijn voorschrijver))
  moet voor de aandelen worden veroordeeeld.

  Like

 10. Johan zegt:

  Het is jammer dat de GGD, het RIVM en de NHG ( Nederlands Huisartsen Genootschap) zo terughoudend zijn om deze medicijnen (hydroxychloroquine in combinatie met Zinc en Azitromycine) te verstrekken.
  Er heerst een verstikkend conservatief sfeertje rond deze instituten. Men is doodsbenauwd om het voortouw te nemen en initiatief te tonen.
  Ach jee, er zouden immers doden kunnen vallen, en ja, dan wordt men gelijk ter verantwoording geroepen. En verantwoording is nou net iets waar iedereen bij dit soort instituten heel hard voor wegrent tijdens deze crisis. Tenminste als het om echte oplossingen gaat.

  Gelukkig is er ondertussen in het Erasmus te Rotterdam wél al onderzoek opgestart naar de effecten van de behandelcocktail van dr. Rob Elens. Het is dus wachten op de resultaten hiervan en hopelijk zal als gevolg daarvan de behandelmethode spoedig vrijgegeven worden in Nederland.

  Het moet alleen allemaal niet te lang gaan duren. Daar hebben we gewoonweg de tijd niet voor. De waanzin van de anderhalve-meter-economie moet zo snel mogelijk ten einde gebracht worden. Deze behandelmethode kan daarbij uitstekend van pas komen.

  Nog even iets over de kosten : De behandelmethode behelst eigenlijk een kuur van 3 tot 4 dagen per patiënt.
  Hierbij worden in totaal ongeveer 30 tabletten ingenomen. De totaalkosten hiervan per patiënt werden in Amerika ingeschat op 20 dollar. Hier zal dat dus ongeveer 20 to 30 euro zijn. De kosten per 1000 patienten zijn dus 30.000 euro in een week.
  Maar na een week zijn de meeste patiënten genezen. Dus dan rekenen we met de volgende duizend patiënten, die zich gemeld hebben en zo verder.
  Op die manier kost het dus 120.000 euro per maand om 4000 mensen te genezen en geen miljoen. Rob Erens noemt dit de eerstelijns-behandeling in tegenstelling tot het ziekenhuis, dat tweedelijns is.
  Maar hoe dan, of het nou een miljoen euro is of 120.000 euro, in beide gevallen vallen de kosten in het niet ten opzichte van de suïcidale vernietiging van de economie die nu plaatsvindt.

  Nog iets over de behandelmethode van de huisarts Rob Elens uit Meijel :

  In vredestijd is het nuttig om uitgebreid onderzoek naar een medicijn te doen. Random, dubbel blind, placebo, en noem maar op. Zeg maar, zoals de GGD en het RIVM het graag zouden willen hebben.
  In oorlogstijd ( en dat is waar we nu in zitten) moet je ieder wapen inzetten dat je tot je beschikking hebt. Die wapens moet je gebruiken tot het tegendeel ervan bewezen is. Totdat bewezen is dat ze ofwel niet werken ofwel nutteloos zijn.
  Bij het testen ervan ten behoeve van het algemeen belang mogen dan best een paar doden vallen. Die vallen namelijk in het niet ten opzichte van de tientallen doden die nu dagelijks eraan onderdoor gaan op onze Intensive Care’s in verband met corona.

  Overigens leidt de cocktailmix van dr. Rob Elens absoluut niet tot ongelukken of dodelijke aflopen bij patiënten. Het gaat namelijk om relatief kleine in te nemen hoeveelheden per medicijn en bovendien is hydroxychloroquine een veilig middel dat al 65 jaar bestaat en al miljoenen keren is voorgeschreven aan mensen bij malaria-klachten. Zinc is een mineraal en is helemaal onschuldig. Je kunt het kopen bij de lokale drogist.
  Azitromycine is een antibioticum, bedoeld tegen luchtweg-infecties. Dus ook veilig in principe. Zeker niet dodelijk.

  Over de bijwerkingen kunnen we ook kort zijn : Hydroxychloroquine heeft hartritme-stoornis als bijwerking in 0.01 % van de gevallen, dus één op de tienduizend patiënten. Dus wat wilt U liever ? Een veel grotere kans op doodgaan op de IC of een hele kleine kans op een hartritme-stoornis ?

  Reken maar uit : Van elke duizend corona-patiënten komen er 150 in ernstige problemen.
  Ongeveer 800 komen er met milde klachten vanaf en genezen zelf.
  Van die groep van 150 tot 200 met ernstige klachten komt een gedeelte weer op de Intensive Care terecht en een aanzienlijk gedeelte van deze laatste groep gaat dood. (Dat zijn die getallen van rond de 100 doden per dag, die we nu dagelijks horen) .
  Bij herstel van de IC resteert daarna vaak ernstige longschade. Dit omdat het virus wekenlang tekeer kon gaan, terwijl men aan de beademing lag in kunstmatige coma.
  Hierover wordt nog niet veel gesproken,maar dit gaat nog dramatisch worden.

  Het is dan ook een raadsel, waarom de GGD en overige hotemetoten van de overheid zo nodig een verbod hebben uitgevaardigd op de eenvoudige behandelcocktail, die nu voorhanden is.
  Is er iemand die hier een verklaring voor heeft ?

  Geliked door 6 people

 11. Republikein zegt:

  In veel reclameboodschappen hoor je regelmatig dat iets klinisch bewezen is, dan weet je dat je belazerd wordt.

  Like

 12. koosv8 zegt:

  Ik sta er precies zo in, ziekenhuizen zijn er voor u. Maar dat geldt niet voor alle problemen, als u iets breekt, oké. Maar er zijn heel veel zieken die echt niet beter gaan worden op de manier die de dokter wil voorschrijven. En dat is precies wat men wil. Het is een ziekenhuis en als er niets meer te dokteren valt, gaan ze failliet.

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Weet U nog van vroeger? Toen we ons druk maakten over PFAS, stikstof, demonstrerende boeren, de 100 km maatregel, 5G, de gewelddadige invasie van migranten in Griekenland dankzij Erdoğan, gele hesjes, demonstraties in Hong Kong, algemene klimaatgekte, overlast veroorzakende veiligelandiërs, instortende Deutsche Bank met bijbehorende Europese transferunie, Syrië, atoomwapens in Iran, MH17, de handelsoorlog met China, KOZP en het dekoloniseren van ons wiskundeonderwijs?

  Je bent de wereld reddende Greta Thunberg vergeten. Zij die de nobelprijs 2020 krijgt voor de vrede, voor natuurkunde, voor geneeskunde en voor economie

  Dat Huisarts Elens terug werd gefloten is een nationale schande!

  Hij heeft tot nu de enige zinvolle bijdrage geleverd en al de anderen zijn deskundige prutsers die de belangen elders hebben liggen maar niet bij het welzijn van Nederland.

  Geliked door 5 people

 14. duinsnip zegt:

  Adolf Rutte en Heinrich Grappenhuis onder leiding van Ab Goebbels hebben het volk in hun greep.
  En ze durven ook nog om 75 jaar bevrijding te vieren met Onnozele Willem en Maximale onzin.
  Wat zijn we toch in een idioot circus beland, gesteund door massale overheidspapegaaimedia.

  Geliked door 6 people

 15. Tistochwat zegt:

  Wij hebben dit besteld (zie video vanaf 22:23 – 23:00).

  https://www.pharmamarket.nl/solgar-quercetin-complex-100-capsules.html

  https://www.pharmamarket.nl/orthica-zink-15-90-tabletten.html

  Wie weet, krijgt het BILL GATES-VIRUS dan minder vat op je.
  Zoek de ingrediënten van deze supplementen maar op.

  Geliked door 3 people

 16. Bezorgde burger zegt:

  Het antwoord zit al in uw vraag Petra: Hydroxychloroquine is een oud medicijn en dus patentloos.
  Er wordt dus niets op verdiend want iedereen mag het produceren.

  Bill Gates is hoofdsponsor van de WHO en heeft een vermogen geinvesteerd in de ontwikkeling van een vaccin.

  Slappe politici luisteren trouw naar organisaties als de WHO en dansen daarmee naar de pijpen van schimmige figuren zoals Bill Gates.

  Like

  • Johan zegt:

   The CDC is : “The Centre for Disease Control” in de VS. Het is vergelijkbaar met wat het RIVM bij ons is. Het is een “regulatory agency ” : een regelgevend overheidsorgaan.

   Like

   • Heniusz zegt:

    Dat betekend niet meer en ook niet minder dat daar geen enkele heil van te verwachten valt. Zelf iets verzinnen kan niet want misschien wel ergens verantwoordelijk voor, maar de “protocollen” moeten uiteraard wel de juiste vinkjes in de correcte vakjes hebben. Als het ambtelijk op papier maar klopt, dan is alles in orde.

    Like

 17. Tistochwat zegt:

  Het is me een raadsel waarom de overheid tegen werkt en niet bijvoorbeeld zelf actief dergelijke kuurtjes samen stelt en makkelijk ter beschikking stelt.

  Mij niet: Soros, Bill Gates en andere multimiljardairs die de aarde voor zichzelf willen reserveren.
  ‘Onze overheid’ werkt daar graag aan mee.
  Belastingslaven moeten dokken en hun bek houden. Waarom zou je het goedkoop doen als het ook peperduur kan met het giftige vaccin van Gates?
  Bovendien is het ook heel handig om op dat vaccin te wachten, want dan sterft er intussen alvast een partij ‘lastige, dure ouwe zakken’ af.

  GELD, MACHT, TOTALE CONTROLE!

  Geliked door 1 persoon

 18. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/13/uk-national-health-service-trials-trump-pills-treat-coronavirus/

  UK National Health Service Trials ‘Trump Pills’ to Treat Coronavirus

  Britain’s National Health Service (NHS) is to trial anti-malaria drugs dubbed “Trump pills” by some supporters of the U.S. President after he touted them as a possible “gamechanger” in the fight against coronavirus.

  President Trump tweeted that “HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, taken together, have a real chance to be one of the biggest game changers in the history of medicine” after anecdotal information suggested they may improve coronavirus patients’ prospects.

  This drew the ire of much of the mainstream media and sections of the medical establishment, as the drugs’ efficacy has not been definitively proven in clinical trials, with the evidence for its usefulness, such as it is, coming largely from China, controversial French studies, and individual clinicians such as Dr Anthony Cardillo of Los Angeles and Dr Vladimir Zelenko of New York — who had claimed a 100 per cent success rate using hydroxychloroquine and azithromycin in combination with zinc sulfate.

  President Trump has taken a decidedly anti-bureaucratic approach to whether or not clinicians should experiment with such treatments, saying: “What do you have to lose? Take it.”

  “[W]e don’t have time to go and say, ‘Gee, let’s take a couple of years and test it out, and let’s go and test with the test tubes and the laboratories,’” the President said in response to critics highlighting the lack of definitive proof that the drugs work — an endorsement which has caused prominent supporters such as cartoonist and commentator Scott Adams to dub them “Trump pills”.

  Nl
  Britse National Health Service test ‘Trump Pills’ om Coronavirus te behandelen

  De Britse National Health Service (NHS) gaat anti-malariamedicijnen die ‘Trump-pillen’ worden genoemd testen nadat de US President hen had aangeprezen als mogelijke “gamechanger” in de strijd tegen het coronavirus.

  President Trump tweette dat “HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, samen genomen, een reële kans hebben om een ​​van de grootste gamechangers in de geschiedenis van de geneeskunde te zijn” nadat anekdotische informatie suggereerde dat ze de vooruitzichten van coronaviruspatiënten zouden kunnen verbeteren.

  Dit trok de woede van veel van de reguliere media en secties van de medische instelling, omdat de werkzaamheid van de medicijnen niet definitief is bewezen in klinische onderzoeken, met het bewijs voor het nut ervan, zoals het is, komt het veel uit China, controversieel Frans studies en individuele clinici zoals Dr. Anthony Cardillo uit Los Angeles en Dr. Vladimir Zelenko uit New York – die een succespercentage van 100 procent behielden met hydroxychloroquine en azithromycine in combinatie met zinksulfaat.

  President Trump heeft een uitgesproken anti-bureaucratische benadering gekozen om clinici al dan niet te laten experimenteren met dergelijke behandelingen en zei: ‘Wat heb je te verliezen? Neem het. ‘

  ‘We hebben geen tijd om te gaan zeggen:’ Goh, laten we een paar jaar de tijd nemen om het uit te testen, en laten we gaan testen met de reageerbuizen en de laboratoria ‘,’ zei de president in reactie op critici benadrukken het gebrek aan definitief bewijs dat de drugs werken – een goedkeuring die ertoe heeft geleid dat prominente supporters zoals cartoonist en commentator Scott Adams hen “Trump-pillen” noemden.

  Geliked door 1 persoon

 19. ronjaspers zegt:

  Als mensen nu nog niet in de gaten hebben dat de politiek,en de satanische elte die de politiek aanstuurt de vijand van de bevolking is dan weet ik het niet meer.

  Like

 20. Pingback: REGERING VERBIEDT COVID GENEESMIDDEL ! | eunmask

 21. Razend Roosje zegt:

  Dat hele virus is een smerige truc om een totalitaire staat zoals het grote voorbeeld China in te voeren. Alle kleine nering kapot gemaakt, demonstraties verboden, cultuur opgeheven, en dan iets roepen over 75 jaar bevrijding? Bezoekers van dit blog, wij zijn mensen die het spel doorzien, dus dissidenten, ik ben benieuwd wanneer ze mij komen afvoeren naar een strafkamp. Ook daarin is China voortrekker.

  Like

 22. Freedomofthought zegt:

  Collectief weigeren ziektekosten te betalen en daarmee de regering dwingen is dus een manier wij zijn tenslotte de baas over de regering en niet andersom…maar meerendeels schaapjes zullen zich hieraan niet wagen gezien het verleden deze angsthazen toch weer opdezelfde partijen blijven stemmen en dus niets veranderd…

  Like

 23. Van Schaijk Jean Paul zegt:

  En waarom geef jij dan ook niet het recept of de namen van de dingen die he nodig zou hebben?
  Omdat je uit je nek loopt te blaten?

  Like

 24. Pingback: Opmars naar het ‘merkteken van het beest’| Van Coronavirus tot DNA corruptie – NA DE OPNAME | INFORMATIE EN INSTRUCTIES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s