Robert F. Kennedy jr. ontmaskert vaccinatieagenda van Bill Gates

Screenshot_43

Bill Gates (links) en Robert F. Kennedy jr.

(Door: “Elise Nijmegen”)

Robert F. Kennedy jr. ontmaskert het vaccinatieplan van Bill Gates. Heel bizar dat de man die de wereldbevolking wil uitdunnen nu de wereldbevolking verplicht wil vaccineren.  De geschiedenis van deze Gates laat zien dat we erg waakzaam moeten zijn wat betreft vaccinaties. Persoonlijk, ook al behoor ik al lange tijd tot een “risicogroep”, zal ik geen enkele vaccinatie gaan nemen en ik hoop dat vele mensen wakker worden en overgaan op de giften die de natuur ons brengt en die ook heilzaam kunnen zijn voor onze gezondheid.
https://nationandstate.com

Duizenden migranten rijden naar de Griekse grens, Ankara heeft ze namelijk losgelaten uit deportatiecentra.
www.thetimes.co.uk

In de Duitse deelstaat Sachsen sluiten ze mensen op in psychiatrische klinieken als ze zich niet houden aan de quarantainemaatregelen.
https://ejbron.wordpress.com

Ondertussen gaat de EU door met schaamteloze praktijken en gaat € 500 miljard spenderen om de Europese economie te ondersteunen… Geen geld voor de noodlijdende burgers in Europa waar de armoede overal groeit, maar wel om de banken te redden… Uit de EU zou voor Nederland beter zijn!
https://indignatie.nl

Hieronder het interview dat u niet mag zien! Deel het zoveel mogelijk, maak anderen wakker en laten we er samen voor zorgen dat het met Nederland weer de goede kant op gaat, terug naar vrijheid, uit de EU en vol met de Nederlandse cultuur, een hand, drie kussen en/of een knuffel en trots op het nationalisme.
https://jensen.nl

Het pro-gezinsbeleid beleid dat Hongarije voor de bevolking heeft uitgerold werkt, er is een stijging van het aantal geboorten van 9,4%. Het aantal huwelijken steeg met meer dan 100% en het aantal kinderen per vrouw ligt nu op 1,6. Een levenslange vrijstelling van inkomstenbelasting bij meer dan 4 kinderen is één van die pro-familiaire maatregelen.
https://ejbron.wordpress.com

Hieronder een filmpje dat de onderzoeksresultaten bespreekt van een studie die is gedaan door onderzoekers uit verschillende landen en die ook gedane onderzoeken opnieuw hebben onderzocht. En het blijkt dat de onderzoeken die gefinancierd zijn door regeringen en andere belanghebbenden met positievere resultaten komen dan onderzoeken die niet door de industrie zijn gefinancierd. Ook hebben de onderzoeken geen rekening gehouden met andere negatieve invloeden van buiten waarin wij ons begeven. Negatieve invloeden zoals chemtrails, Monsanto vergif, vaccinaties enz… De EMF-straling is zeer schadelijk voor mens, dier, flora en fauna! Luister, kijk en wordt wijzer!
https://youtu.be

5G is iets wat we niet zouden moeten willen! Er is geen enkel rapport wereldwijd dat kan garanderen dat 5G veilig is, terwijl er stapels onderzoeken laten zien dat het zeer schadelijk is. Laat de overheid en lokale autoriteiten weten dat u het niet mee eens bent met de uitrol van 5G, dat u geen toestemming geeft, en dat het gestopt zou moeten worden net zoals andere landen al gedaan hebben!! Hoe kun je een hele bevolking als proefkonijnen gebruiken? Het is te gek voor woorden!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Robert F. Kennedy jr. ontmaskert vaccinatieagenda van Bill Gates

 1. boorzalf zegt:

  Een Paas verhaal.

  Terwijl president Trump op reis is door Jeruzalem, krijgt hij een hartaanval en komt te overlijden.

  De begrafenisondernemer vertelt de Amerikaanse diplomaten die hem vergezellen: ‘Je kunt hem voor $ 50.000 naar huis laten sturen, of je kunt hem hier in het Heilige Land begraven voor slechts $ 100.’

  De Amerikaanse diplomaten gaan om een hoekje staan om het een paar minuten te bespreken. Na een paar minuten keren ze terug naar de begrafenisondernemer en vertellen hem dat ze willen dat Donald Trump naar huis wordt gestuurd.

  De begrafenisondernemer is in de war en vraagt: ‘Waarom zou je $ 50.000 willen uitgeven om hem naar huis te sturen als het hier geweldig zou zijn begraven te worden en je zou slechts $ 100 uitgeven?’

  De Amerikaanse diplomaten antwoorden: ‘Een man stierf hier heel lang geleden, werd hier begraven en drie dagen later stond hij op uit de dood.

  We kunnen dat risico gewoon niet nemen.’

  Fijne paasdagen…

  Geliked door 3 people

 2. LUCIA zegt:

  Ben blij dat ze die klote masten in de fik steken , de mensen die dat doen moeten wel voorzichtig zijn geen mobieltje bij je en geen passen of id cards niks met een chip erin en denk om je nummerplaten… kan helaas niet meedoen leven heeft me gekneusd, anders was ik er zeker bij geweest.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Ben ik het niet mee eens Lucia. Blijf het democratische pad bewandelen zelfs al is de democratie op dit moment bedenkelijk. We zitten vanaf onze geboorte (zelfs al in de baarmoeder) in een oceaan van straling. De aarde zelf is een massa producent van electro-magnetische straling. Wil het over de kosmische straling al helemaal niet meer hebben. Woon je in een gebouw dat grotendeels uit beton gestort is dan is de achtergrond straling heel hoog. We gaan niet dood aan die straling. Zonder straling en het electro-magnetisch veld rond de aarde was nooit leven op aarde ontstaan. Ons lichaam zelf produceert ook straling en zonder electro geleiding was je niet in staat een kopje thee op te tillen. Oneerbiedig gezegd zijn al die 5G activisten wappies. Maar zolang ze het bij stickers en demo’s houden prima zodra ze zendmasten gaan aansteken wordt het gevaarlijk want de volgende stap is gebouwen in de hens zetten of erger. Er is geen verschil tussen een 5G wappie en een islamitische wappie met bomgordel als het erop aan komt. Waar we wel op moeten letten is 5G apparatuur die vol zit met verborgen spionage chips. De chinezen zijn daar goed in. Het beste is dit niet te kopen van China maar zelf in produktie nemen.

   Geliked door 1 persoon

   • koosv8 zegt:

    Maar het is de mens die er allerlei onnatuurlijke straling bij produceert. En niet een beetje.

    Geliked door 3 people

   • Wim zegt:

    @guusvelraeds: Wat een verademing, een rationeel commentaar, na al dat hysterische gegil. Ik zou je bijdrage graag willen “liken”, maar helaas lukt me dat niet. Dan maar op deze manier!

    Like

   • Wim zegt:

    @koosv8: gezien het feit dat je hier reageert, profiteer je dus wel van al die onnatuurlijke straling.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    koosv8 13 april 2020 om 13:12

    Helemaal mee eens!
    **********

    Geliked door 1 persoon

 3. Astrid zegt:

  Deze ‘Gates’ moet hoognodig op slot.

  Geliked door 1 persoon

 4. ben kok zegt:

  Bedankt Elise, m.n. voor je verwijzing naar de site Robert F Kennedy jr.
  De feiten liegen er niet om, wat een schoft, die Gates. De Nederlandse media zeggen er niets over, waaruit blijkt dat ze zwaar gestuurd worden.
  Gates, laten we hem Mengele 2.0 noemen.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 6 people

  • M. zegt:

   Duivels hoerenjong is het en die mensen die met hem meelopen en hem promoten ook.

   Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   “The WHO is a sock puppet for the pharmaceutical industry.” — Robert F. Kennedy Jr.]

   De familie Kennedy is het buitenbeentje binnen de elite. John en Robert werden opgeruimd want zo doet men dat met buitenbeentjes.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Robert J mag wel heel erg goed uitkijken en op passen, een dodelijk ongelukje zoals het net uitkomt, is al snel georganiseerd, vraag Killary, die weet hoe het moet.

    Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   Jaren her weten we dat nog wel??? Toen ging de Big Blue voor “gaas”.
   Zie: Wikipedia.org/wiki/MS-DOS. (PC-DOS).
   Toen IBM zijn IBM-PC ontwikkelde had men aanvankelijk een eigen besturingssysteem in gedachten. De BASIC-interpreter zou door Microsoft van Bill Gates geleverd worden.
   Toen het eigen besturingssysteem echter niet vlotte, wendde IBM zich tot Microsoft. Er werd een deal gesloten dat Microsoft een besturingssysteem zou schrijven. Bill Gates besloot er niet zelf aan te beginnen, maar ging op zoek naar een geschikt product bij andere bedrijven.
   Het besturingssysteem dat hij vond was QDOS (een van CP/M afgeleid Quick and Dirty Operating System, vandaar die ‘D’), dat Microsoft voor de som van 50.000 dollar kocht om het vervolgens zelf verder te ontwikkelen. Microsoft paste het systeem aan volgens de wensen van IBM, dat het onder de naam PC-DOS verkocht.
   !!!!!!! In het contract met IBM stond echter dat Microsoft DOS ook zelfstandig mocht verkopen aan derden!!!!!!. Microsoft deed dit onder de naam MS-DOS. Toen naast de IBM-PC ook PC-klonen op de markt kwamen, werd MS-DOS snel populair en begon Microsoft aan zijn opmars in de computerwereld.
   En . . . . . kwam Bill Gates aan zijn (miljarden dollar)centen.

   Geliked door 2 people

  • boorzalf zegt:

   “Engel des doods”, past meer bij Billy Gates. Was ook de bijnaam van josef mengele.

   Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  IK ZOU ZWEREN , DAT OME BOBZELF DEZE AL 2 X GEPLAATST HAD …

  HUGGIE , maar goed alles voor het goede doel , toch

  ome bobbieeeee

  Geliked door 2 people

 6. Grappig is dat, een mens krijgt bewust of onbewust altijd een beetje een idee van hoe een auteur eruit ziet.
  Na de zin;
  “ik hoop dat vele mensen wakker worden en overgaan op de giften die de natuur ons brengt en die ook heilzaam kunnen zijn voor onze gezondheid.”
  moet ik het eerdere beeld dat ik voor ogen had bij moeten stellen, eerst zag ik een vrouw met een van aluminiumfolie gevouwen hoedje die overal om zich heen complotten zag.
  Los daarvan zie ik nu voor mijn geestesoog een kleurloos geitenwollen type, veganistisch en met een zorgelijke persoonlijke hygiëne.
  Of het waar is ?
  Geen idee, maar duidelijk mag zijn dat ‘de giften van de natuur’ er vaak heel anders uitzien dan een mens graag zou willen denken.
  De natuur kan prachtig zijn, ontluikende planten in het voorjaar, jonge dieren die al spelend door hun omgeving dartelen, aan de andere kant een minder verfijnd beeld, hyena’s die een kudde aanvallen en het op de jonge of minder gezonde dieren achterin de kudde voorzien hebben.
  Lukt het dan wordt het dier letterlijk uit elkaar gescheurd.
  Een gewond dier dat zich wekenlang met afschuwelijke pijnen voortsleept om uiteindelijk toch te bezwijken.
  Nee de giften der natuur passen lang niet altijd in een meisjesroman.
  Wij als mens hebben methoden bedacht om lijden te verzachten en we zijn er zelfs in geslaagd diverse ziekten succesvol te bestrijden.
  Wat zijn dat voor mensen die vaak jarenlang studeren om andere mensen beter te maken of het leven dragelijk te houden? Doen ze dat uit compassie met hun medemens of met dollartekens in de ogen?
  Ik denk graag het eerste maar vrees dat Elise het tweede voor ogen heeft.
  Ik zie de verpleegsters voor me die zich vaak het vuur uit de sloffen lopen voor ‘hun’ patiënten en hen liefdevol verplegen. Ik zie doktoren die hun hersenen pijnigen om de beste behandeling met de meeste kans van slagen uit te stippelen.
  Elise ziet alleen farmaceuten die desnoods met opzet mensen ziek maken om er later een vermogen aan te kunnen verdienen.
  Duidelijk mag zijn dat Elise en ik een totaal ander wereldbeeld voor ogen hebben en ik ben niet jaloers op het hare.
  Om je hele leven als een schichtig hertje door het leven te gaan en achter elke boom een gruwelijk spook te verwachten lijkt me geen pretje.

  Like

  • Wim zegt:

   De natuur brengt ons niet alleen giften, maar ook zware vergiften. En moeder Natuur is geen aardig vrouwtje, dat begreep Darwin al, toen hij erachter kwam hoe sluipwespen hun eitjes in een rups leggen, waarna de larven die rups langzaam van binnenuit opvreten, terwijl die rups zo lang mogelijk in leven blijft om het vlees vers te houden. Ach ach, hoe lieflijk is toch de natuur! En hoe fijnzinnig is toch zo’n God die dat allemaal uitgedacht zou hebben! Geen wonder dat dit voor Darwin de druppel was die de religieuze emmer deed overlopen.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 13 april 2020 om 12:13

   duidelijk mag zijn dat ‘de giften van de natuur’ er vaak heel anders uitzien dan een mens graag zou willen denken.
   De natuur kan prachtig zijn, ontluikende planten in het voorjaar, jonge dieren die al spelend door hun omgeving dartelen, aan de andere kant een minder verfijnd beeld, hyena’s die een kudde aanvallen en het op de jonge of minder gezonde dieren achterin de kudde voorzien hebben.
   Lukt het dan wordt het dier letterlijk uit elkaar gescheurd.

   Landschappen zijn mooi, de ‘natuur’ niet.
   De ‘natuur’ is wreed, en het allerwreedste wezen is ‘de mens’.

   ‘Vrolijk Pasen’

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   ja Jan ik zweer het je ,,,,,,
   de hersenlozen , staan straks ouderwets te dringen

   als of de 3 dolle dagen bij de bijenkorf gehouden worden ,

   ONGELOFELIJK , ZE HEBBEN AL VECHTPARTIJEN OM WC PAPIER ,

   WHAHAHAAHA LEES HIERONDER DE REACTIE VAN WIM <<WHAHAHAAHA

   die staat straks in de rij , en duwen , ikke ikke ikke wil er 1

   en een chip ook graag , whahahahahaa

   JE GELOOFT TOCH JE EIGEN OGEN NIET ???

   649.000 DODEN EN COMPLEET VERLAMDE KINDEREN 2010 – 2017

   WHAAHAHA

   JA IK WIL ER 1 ,

   KILL BILL GOEIE BETROUWBARE GOSERT

   OME BOB

   Geliked door 2 people

   • boorzalf zegt:

    🍗🥩🍡🧛‍♂️🛀👃🙌🕋🗽🚜✝🛐🉐㊙🈵

    Like

   • M. zegt:

    Sommige mensen denken dat de pillenboeren vies zijn van geld verdienen en de duizenden medicijndoden per jaar poets men maar even weg als zijnde wappie gelul.
    Dat die hele zooi geprivatiseerd is en ze zichzelf veelal boven de wet hebben gesteld dat schept vertrouwen bij de echte wappies.
    Deze mensen staan inderdaad te dringen om zich kapot te laten maken door mensen die wereldwijd bekend staan om hun slachtoffers van hun geweldige spuiten.
    Met 10 miljoen chronisch zieken en 6 miljoen mensen met kanker, kortom bijna de hele bevolking zijn ze goed bezig om de mensen beter te maken volgens mensen zonder hersens die ook nog eens mensen lopen af te zeiken in hun gebrek aan kennis of betaalde onwetendheid die de waarheid om zeep moet helpen die ze zelf niet aan kunnen.

    Ik krijg net te horen dat Soros is gearresteerd en dat Bush heeft verklaard dat 9-11 een opzet was en geen complotgelul dus van wappies.
    Ome Bill met de gifspuit waar de echte wappies in vertrouwen is ook aan de beurt en niet omdat hij zo betrouwbaar is en mensen beter maakt maar stuk en dood.
    Men is ook de WHO smeerlapperij aan het openbaren dus de zware dagen voor alle verraders zijn aanstaande ook in de EU dus ook voor onze politici en loopjochies en media.

    Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Robert F. Kennedy jr. mag wel oppassen ,er zijn er al enkele omgebracht in zijn familie,en ze gooien het gewoon op een vloek .

  Geliked door 2 people

 8. TL zegt:

  Bill Gates wordt door de verrader media als savior neergezet wij weten wat die echt is,

  het ergste is uiteraard de mensen die hier in meegaan en de tv als het medium zien van waarheid, in deze tijd waar je zoveel zelf onderzoek kan doen zie je mensen van alle lagen en intelligenties bewust wegkijken ze kunnen en willen niet geloven dat we op een gepland pad zitten van de slachtbank waarin satanische pedofiele kinder moordenaars het ultieme spel spelen om onze ziel te innen,

  pas als ze zelf afgevoerd worden of de wereldbevolking om zich heen zien neervallen hun eigen vrienden en familie bij bosjes tegelijk aan kanker zien sterven door de geplande Bill Gates vaccins dan pas gaat er een lampje bij ze branden en is het te laat voor ze,

  Het is al erg zat dat ze straks macht hebben voor verplichte vaccins omdat deze dombo slapers en verraders van je eigen volk dit aan het manifesteren zijn met hun meeloop gedrag,

  Wie wilt er nu een verplicht vaccin van een Bill Gates waarvan we weten dat die bevriend was met Epstein zelfs na zijn veroordeling en daar met de lolita expres heen is gevlogen om die kinderen te misbruiken nadat die al duizenden kindjes als proefkonijn in de 3e wereld heeft misbruikt met zijn vaccins,

  De media zijn medeplichtig aan oorlogsmisdaden tegen het volk als het tij keert dan vergeten we dit verraad niet en zeker niet van de Rutte’s Klavers die onze voedselzelfstandigheid aan het vernietigen zijn door die wetten er door te drukken in deze crisis tijd in de hoop dat wij het niet merken…

  Geliked door 3 people

 9. Wim zegt:

  Och je, nou komt Elise Nijmegen ook nog met chemtrails aan. Geloof in onzin is zelden begrensd. Wat zal het volgende zijn: aardstralen, astrologie, homeopathie, een platte aarde?

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   ..Chemtrails…5G…vaccinaties, en.. heel veel ..doden!
   Maar Wim is schijnbaar net zo doofstom als half Nederland die zich zonder morren de DOOD in laat jagen!

   Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Vooral gezond blijven eten en drinken Wim, dan kom je alles te boven. Minder last van straling oa. Laat eten uw medicijn zijn, en uw medicijn uw eten. uit de natuur nogwel, toch dat lieve vrouwtje aan het werk, en zonder bijwerkingen.

   Like

 10. Monalisa zegt:

  Nu we een ‘teststad’ zijn, bedankt Wall Street Mike! Aan al mijn vrienden en familie in Metro Detroit die hier blindelings mee instemmen … Ik moedig je aan om je in te schrijven als de eerste proefpersonen in Bill Gates ‘coronavirusvaccinstudie en livestream je ervaring zodat de wereld ze kan zien. Velen van jullie zijn veel beter op sociale media dan ik.
  Maar voordat je dit doet, wil je misschien zijn staat van dienst bekijken …

  (Zoals RFK Jr heeft opgemerkt – de manier waarop het werkt, is dat, als iets van dit niet waar is, Bill Gates hem onmiddellijk moet aanklagen wegens smaad. Het is echter niet vals, dus hij kan het niet.) Door Andrew B. Raupp

  “Gates beloofde Polio uit te roeien met $ 1,2 miljard, maar nam de controle over de Nationale Adviesraad van India (NAB) over en vaardigde 50 poliovaccins (een stijging van 5) uit aan elk kind vóór de leeftijd van 5 jaar. Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een vernietigend vaccin- stam polio-epidemie die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen verlamde.

  In 2017 heeft de Indiase regering het vaccinatieregime van Gates teruggedraaid en Gates en zijn trawanten uit de NAB gezet. De verlammingspercentages van polio namen sterk af. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie voornamelijk een vaccinstam is, wat betekent dat deze afkomstig is van het vaccinatieprogramma van Gates. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, de Filippijnen en Afghanistan houden allemaal verband met de vaccins van Gates. In 2018 waren ¾ van de wereldwijde poliogevallen afkomstig van Gates ‘vaccins.

  In 2014 financierde de Gates Foundation tests van experimentele HPV-vaccins, ontwikkeld door GSK en Merck, op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1.200 leden ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuun- en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven stierven. Uit onderzoek van de Indiase regering kwam naar voren dat door Gates gefinancierde onderzoekers alomtegenwoordige ethische schendingen begingen: kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten in het proces, ouders pesten, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg weigeren aan de gewonde meisjes. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

  In 2010 financierde de Gates Foundation een proef met het experimentele malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse zuigelingen werden gedood en ernstige bijwerkingen werden veroorzaakt, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuipen bij 1.048 van de 5.049 kinderen.

  Tijdens Gates 2002 MenAfriVac-campagne in Sub-Sahara Afrika, hebben Gates-agenten duizenden Afrikaanse kinderen met geweld gevaccineerd tegen meningitis. Tussen 50-500 kinderen ontwikkelden verlamming. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “We zijn proefkonijnen voor medicijnfabrikanten”.

  De voormalige senior econoom van Nelson Mandela, professor Patrick Bond, beschrijft de filantropische praktijken van Gates als ‘meedogenloos’ en immoreel.

  In 2010 heeft Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de WHO, met de belofte de bevolking gedeeltelijk te verminderen door middel van nieuwe vaccins. Een maand later vertelde Gates een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de populatie zouden kunnen verminderen”. In 2014 beschuldigde de Katholieke Doctors Association in Kenia de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen met een nepcampagne tegen “tetanus”.

  Onafhankelijke laboratoria vonden de steriliteitsformule in elk getest vaccin. Na de beschuldigingen te hebben ontkend, gaf de WGO uiteindelijk toe dat ze al meer dan tien jaar de steriliteitsvaccins ontwikkelt. Soortgelijke beschuldigingen kwamen van Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen.

  Een studie uit 2017 (Morgensen et.Al.2017) toonde aan dat de populaire DTP van de WHO meer Afrikanen doodt dan de ziekte die ze beweert te voorkomen. Gevaccineerde meisjes leden 10x meer dan de niet-gevaccineerde kinderen.
  Gates en de WHO weigerden het dodelijke vaccin terug te roepen dat de WHO jaarlijks aan miljoenen Afrikaanse kinderen oplegt.

  Wereldwijde pleitbezorgers voor de volksgezondheid overal ter wereld beschuldigen Gates ervan – de agenda van de WHO weg te kapen van de projecten waarvan bewezen is dat ze infectieziekten in bedwang houden; schoon water, hygiëne, voeding en economische ontwikkeling. Ze zeggen dat hij middelen heeft vrijgemaakt om zijn persoonlijke fetisj te dienen – die goede gezondheid komt alleen in een spuit.

  Naast het gebruik van zijn filantropie om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, financiert Gates particuliere farmaceutische bedrijven die vaccins vervaardigen, en een enorm netwerk van frontgroepen uit de farmaceutische industrie die misleidende propaganda uitzenden, frauduleuze studies ontwikkelen, toezicht houden en psychologische operaties uitvoeren tegen vaccin aarzelen en gebruik de macht en het geld van Gates om afwijkende meningen de mond te snoeren en naleving te forceren.

  In deze recente non-stop optredens van Pharmedia lijkt Gates blij dat de Covid-19-crisis hem de kans zal geven om zijn derdewereld vaccinprogramma’s op te dringen aan Amerikaanse kinderen. ”

  – Robert F. Kennedy Jr.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Bill Gates is géén medicus….
  https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

  ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines

  The ID2020 Alliance has launched a new digital identity program at its annual summit in New York, in collaboration with the Government of Bangladesh, vaccine alliance Gavi, and new partners in government, academia, and humanitarian relief.

  The program to leverage immunization as an opportunity to establish digital identity was unveiled by ID2020 in partnership with the Bangladesh Government’s Access to Information (a2i) Program, the Directorate General of Health Services, and Gavi, according to the announcement.

  Digital identity is a computerized record of who a person is, stored in a registry. It is used, in this case, to keep track of who has received vaccination.

  “We are implementing a forward-looking approach to digital identity that gives individuals control over their own personal information, while still building off existing systems and programs,” says Anir Chowdhury, policy advisor at a2i. “The Government of Bangladesh recognizes that the design of digital identity systems carries far-reaching implications for individuals’ access to services and livelihoods, and we are eager to pioneer this approach.”

  Gavi CEO Seth Berkley says that 89 percent of children and adolescents who do not have identification live in countries where the organization is active. “We are enthusiastic about the potential impact of this program not just in Bangladesh, but as something we can replicate across Gavi-eligible countries, providing a viable route to closing the identity gap,” he says.

  Nl
  ID2020 en partners lanceren programma om vaccins te verstekken met digitale ID

  De ID2020-alliantie heeft tijdens haar jaarlijkse top in New York een nieuw programma voor digitale identiteit gelanceerd, in samenwerking met de regering van Bangladesh, de vaccinalliantie Gavi en nieuwe partners in de regering, de academische wereld en humanitaire hulp.

  Het programma om immunisatie te benutten als een kans om een ​​digitale identiteit te vestigen, werd volgens de aankondiging onthuld door ID2020 in samenwerking met het programma voor toegang tot informatie (a2i) van de regering van Bangladesh, het directoraat-generaal van de gezondheidsdiensten en Gavi.

  Digitale identiteit is een geautomatiseerd dossier van wie een persoon is, opgeslagen in een register. Het wordt in dit geval gebruikt om bij te houden wie vaccinatie heeft gekregen.

  “We implementeren een toekomstgerichte benadering van digitale identiteit die individuen controle geeft over hun eigen persoonlijke informatie, terwijl we nog steeds voortbouwen op bestaande systemen en programma’s”, zegt Anir Chowdhury, beleidsadviseur bij a2i. “De regering van Bangladesh erkent dat het ontwerp van digitale identiteitssystemen verstrekkende gevolgen heeft voor de toegang van individuen tot diensten en levensonderhoud, en we willen deze aanpak graag pionieren.”

  Gavi CEO Seth Berkley zegt dat 89 procent van de kinderen en adolescenten die geen identificatie hebben, in landen wonen waar de organisatie actief is. “We zijn enthousiast over de potentiële impact van dit programma, niet alleen in Bangladesh, maar als iets dat we kunnen repliceren in landen die in aanmerking komen voor Gavi, wat een goede manier is om de identiteitskloof te dichten”, zegt hij.

  Like

 12. Sandra zegt:

  Bill gates is een massa mensen moordenaar,hij wil iedereen laten vaccineren en verplichten want daar verdient hij geld aan,Bill gates is een zeer gevaarlijke man,hij doet in openbaar als een zeer heilig mens zodat hij niet ontmaskerd wordt,terwijl hij een gevaarlijke man is voor de wereld,hij heeft op 2014 met mark Rutte in gesprek gehad en accoord,
  Bill gates verdiend eigenlijk de doodstraf wabt hij heeft
  Heel veel mensen Vermoord en de corona virus een leugen v aan gemaakt over de vleermuizen terwijl hij dit heeft in laboratorium laten ontwikkelen on virus en zo de markt in,om.later de corona virus een leugen van maken,en zo wil hij iedereen laten vaccineren alsof tegen corona is,ook 5g zit dat in.Bill gates verdiend de dood straf,ik zeg nooit zo gauw over iemand die vermoord,ik zeg gauw levens lang gevangenis straf pf diegene moet spijt van hebben,maar bill gates is een gevaarlijke man,hij lijkt als of hij zeer Vriendelijk maar dat is hij niet.
  Deze man moet opgepakt,samen met zijn vrouw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s