VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Je maintiendrai”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Sven-Ake Hulleman: “Je maintiendrai”

 1. pepo Copyright zegt:

  5G, niet voor iedereen…. https://www.kla.tv/5G-nl/14901

  Geliked door 2 people

 2. LUCIA zegt:

  Zeer goede video door AKE HULLEMAN ik kende hem nog niet wijs en helder!!

  Hier ook een heel interessante video uit de UK, hierin zie je dat t.a.v. terugschalen van het gezondheidsbeleid, dezelfde leven en mensonvriendlijke wijze gekozen is als hier in Nederland, hij haalde ook nog iets anders aan wat ik ook erg interessant vond, namelijk dat er wetenschappelijk onderzoek gedaan is naar hoeveel schade isolement veroorzaakt en dat het een op zichzelfstaande doodsoorzaak kan zijn, enfin… kijk en trek altijd zelf je conclusies;

  https://beforeitsnews.com/crime-all-stars/2020/04/must-see-john-pilger-what-governments-arent-telling-you-about-the-coronavirus-pandemic-covid-19-video-2479398.html

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Op 3 min 28 seconden video stop gezet. Heb vandaag nog wat anders te doen. Moet de badkamer poetsen zit teveel kalk op de kraan.

  Like

 4. Leuk hoor zo’n man, een hele lieve man ook waarschijnlijk.
  Maar zijn verhaal laat wel heel erg vaak horen; misschien, wellicht, er is een kans dat, om dan vervolgens enkele zinnen verder dit ineens als vaststaand feit aan te voeren.
  Te weinig calcium is niet goed en teveel calcium is slecht, moeten we dan calcium uit ons drinkwater halen of moeten we het er juist instoppen?
  Er zijn deskundigen die zeggen dat 5G geen kwaad kan en er zijn deskundigen (een stuk minder trouwens) die roepen dat we er allemaal aan doodgaan.
  Die laatsten hebben gelijk; we gaan allemaal dood, dat staat al vast op het moment dat we geboren worden.
  Vaststaat in elk geval dat het geen gezellige man is om een biertje mee te gaan drinken want op het moment dat je hem wat aanbied dan krijg je plots naar je hoofd dat je eigenlijk maar een charlatan bent in zijn ogen, nee dat kan een gezellig onderonsje worden !!
  “Angst is een slechte raadgever” blijkt maar weer eens waar te zijn.

  Like

 5. T.Troubadour zegt:

  Een prima video veel succes

  Like

 6. Beste meneer Hulleman,

  Wat mij verbaasd is dat u niet op de hoogte bent van het feit dat de Nederlandse politiek een politiek binnen een monarchie is. En specifiek een monarchie met in de grondwet een toetsingsverbod. Hierdoor krijgt het staatshoofd en inmiddels samen met de regentes alle macht vanuit het statuut der Nederlanden en de grondwet!

  De Nederlandse politiek heeft geen controle mechanisme als een constitutioneel hof. En met het toetsingsverbod Art120Gw maakt het Nederlandse burgers kwetsbaar zoals nu in een crisis.

  G5 biedt kansen en Calcium of niet in water en voeding, sommige zaken hebben totaal niets met elkaar te maken. De opmerking over de grondrechten vind ik wel belangrijk mede omdat Nederland een mensenrechten industrie heeft die totaal niet ageert tegen het feit dat er binnen het koninkrijk der wel een constitutioneel hof is maar waar specifiek burgers en heel specifiek Nederlandse burgers geen toegang tot hebben.

  Dat is schadelijk voor burgers en specifiek op momenten dat het systeem tot in haar fundamenten aan het eroderen is.

  Vandaar mijn betoog om het constitutionele hof hier naar Nederland te halen. Er is geen grondwet verandering nodig en rechters hoeven geen toetsing te doen. Want als het constitutionele hof bezet wordt met net zoveel rechters als partijen in de kamers zitten. Plus net zoveel burgers die bepalen of grondrechten al dan niet geschonden worden.
  Plus dat de uitspraak voor de regering bindend is.

  Door dit instituut naar Nederland te halen wordt het fundament gelegd om de functionele aspecten van een monarchie met een constitutie voor iedereen te laten werken.

  Waarom hoor ik niemand over dit probleem discussiëren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s