Salvini: “Men mag niet toestaan dat diegenen die de wereld besmet hebben, redders worden!”

Screenshot_61

(Door: Susanne Ausic – Vertaling: E.J. Bron)

“Als de Chinese regering van het virus afwist en het niet openlijk heeft gezegd, dan heeft ze een misdaad tegen de menselijkheid gepleegd”, zei Matteo Salvini (foto), de voormalige minister van Binnenlandse Zaken van Italië.

epoch times

De wereld bevindt zich in de uitzonderingstoestand. Overal vechten artsen om het leven van getroffen patiënten, opdat zij niet het slachtoffer worden van de Chinese longepidemie Covid-19. Italië is bijzonder zwaar getroffen. Het land met ongeveer 60 miljoen inwoners heeft tot 11 april 2020 volgens de John Hopkins University in totaal 147.577 bevestigde Covid-19-besmettingen en 18.849 besmette overledenen gemeld.

De unieke crisis van de openbare gezondheid was voor veel journalisten aanleiding om de verdoezeling van de pandemie door de Communistische Partij van China te onderzoeken.

Enkele journalisten gingen de vraag na of het nauwe partnerschap van Italië met China de situatie verder verslechterd zou kunnen hebben. In een bericht van de Italiaanse online-krant “formiche” van 11 maart zei de journalist Mattia Soldi: Met het oog op een van de grootste crises in de geschiedenis van Italië hebben de media nu de plicht om te informeren en – meer dan ooit – goed te informeren.”

Er volgt een verzameling actuele Italiaanse mediaberichten met betrekking tot het nauwe partnerschap van China en Italië en de gevolgen, die bij “Minghui.org” gepubliceerd werden.

Salvini waarschuwt voor de redder rol van de Chinese regering

Volgens een bericht van “Adnkronos” van 26 maart zei Matteo Salvini, voormalig viceminister-president van Italië, tijdens een discussieronde: “Als de Chinese regering van het virus afwist en het niet openlijk heeft gezegd, dan heeft ze een misdaad tegen de menselijkheid gepleegd”. Salvini verder: “Men mag niet toestaan dat diegenen die de wereld besmet hebben de redders worden!”

China schendt de WHO-richtlijnen van de registratiecijfers

Een andere Italiaanse mediaonderneming, “Atlantico”, berichtte op 24 maart dat volgens een verklaring van de Wereldgezondheidsorganisatie alle patiënten die positief op het virus getest werden, onafhankelijk van het feit of ze symptomen zouden hebben of niet, als bevestigde gevallen geteld zouden moeten worden. De Chinese autoriteiten daarentegen zouden alle a-symptomatische gevallen sinds 7 februari hebben afgewezen. Dat zou een eclatante schending van de standaardregels vormen, die ander elanden volgen, en de situatie nog gecompliceerder maken.

Dat er aan de officieel uit China gemelde cijfers terechte twijfel zou moeten bestaan, berichtte ook Tang Jingyuan, China-deskundige van de “Epoch Times”. Volgens informatie van het Chinese ministerie voor Industrie en Informatietechnologie was er tussen december en maart in China een daling te registreren van 21 miljoen gebruikers van mobiele telefoons. Terwijl in China het gebruik van mobiele telefoons bijna obligatoir is, omdat ze met de bankrekening, de persoonlijke identificatie en vele andere dienstverleningen verbonden zijn. Zijn inschatting luidt:

“Je kunt zonder twijfel zeggen dat de daling van het aantal gebruikers met meer dan 21 miljoen met de uitbraak van het CCP-virus samenhangt.”

Wanneer slechts 10% van de mobiele telefoon contracten gesloten werd, omdat de gebruikers zouden zijn gestorven door het CCP-virus, dan zou het aantal sterfgevallen in China twee miljoen bedragen.

“Tempi”: “Als de wereld in moeilijkheden is, dan is het de schuld van het Chinese regime”

Op 11 maart wees de Italiaanse krant “Tempi” er op dat de Communistische Partij van China de eigenlijke reden voor de catastrofe zou zijn waarmee de wereld op dit moment geconfronteerd wordt. In het artikel stond dat “de autoritaire aard van de Chinese regering dusdanig efficiënt is als het er om gaat te beperken en te onderdrukken, dat zij het mogelijk maakte dat het virus zich minstens twee maanden lang ongestoord kon verbreiden.”

“Als Italië (en ook Frankrijk, Duitsland en vele andere landen) nu op de knieën gedwongen werd, dan alleen maar daarom, omdat China begin december het optreden van zware op SARS gelijkende ademweg syndromen bij patiënten in de ziekenhuizen in Wuhan niet bekendgemaakt heeft.”

In het artikel werd eveneens de vraag gesteld: “Waarom hebben de kranten geen alarm geslagen, hoewel de ziekenhuizen in Wuhan al dagenlang vol waren en er geen bedden meer beschikbaar waren? Waarom heeft de burgemeester van de stad tot 23 januari niets gezegd en het de inwoners toegestaan Wuhan ongehinderd te verlaten en het hele land en daarna de wereld te besmetten? Gewoon heel eenvoudig, omdat het autoritaire Chinese systeem de verbreiding van informatie zowel door de pers als door de lokale autoriteiten verhinderd heeft, totdat de voorzitter van de Communistische Partij, Xi Jinping, op 23 januari alarm sloeg. In China waren toen al (volgens officiële cijfers) 80.924 besmettingen en 3136 sterfgevallen. Hoeveel besmettingen en sterfgevallen zouden er vermeden kunnen zijn wanneer China een democratisch land zou zijn geweest?”

Zowel de WHO als de (Italiaanse) kranten prijzen het Chinese quarantainesysteem tegen de indamming van het CCP-virus. Dat op 6 maart bij de inspectie-tour van vicepremier Sun Chunlan enkele mensen vanaf hun balkons riepen: “Leugens, alleen maar leugens! De autoriteiten liegen”, daarover zou niemand vragen gesteld hebben.

Minachting van de menselijke waardigheid

“Tempi” verwees naar een bericht uit de “New York Times” over Bella Zhang, een 25-jarige parfumverkoopster in Wuhan. Haar familieleden raakten achter elkaar besmet met het CCP-virus, beginnende bij haar grootvader en haar moeder, tot aan haarzelf en haar jongere broer toe. Haar 50-jarige vader was de enige die niet besmet werd. De familie smeekte om hulp, werd echter door de ziekenhuizen, die met een extreem tekort aan bedden te kampen hadden, afgewezen.

Nadat de grootvader van Zhang op 1 februari thuis gestorven was, werd zijn familie woedend over de trage reactie van de regering op de epidemie. Ze was boos over de minachting van de fundamentele menselijke waardigheid – vooral toen het lichaam van de grootvader als “een dood varken of een dode hond” afgehaald en onmiddellijk verbrand werd. De autoriteiten schreven het overlijden niet aan het virus toe.

Veel mensen werden in China ondanks hun symptomen nooit getest. De meesten van hen werden zo snel mogelijk in zelf-quarantaine gestuurd. Ze werden door de autoriteiten in de steek gelaten en stierven thuis.

In  het bericht in de “Tempi” werd gevraagd: “Als de WHO de communistische regering in China prijst, ligt dat er dan aan dat het sterftecijfer in China slechts 3,8% bedroeg en dat van Italië al bijna 5% bedraagt? Hoe kan men de cijfers van Peking geloven? En hoeveel meneer Zhangs zijn er nog in China?”

Gezinnen met ijzeren staven opgesloten

Verder werd er gezegd: “In de stad Lianshui in de provincie Jiangsu werd een heel gezin thuis met een metalen hek opgesloten, dat de autoriteiten op hun deur lieten lassen. Op de deur werd een bordje aangebracht, waarop stond: ´Dit gezin is in de stad Lianshui, provincie Jiangsu, opgesloten: hier woont een persoon die uit Wuhan teruggekeerd is. Niemand mag contact met hen opnemen´.” Dit gezin vertelde dat ze allemaal verhongerd zouden zijn als de buren geen eten op het balkon gegooid zouden hebben.

Er zouden vele gelijksoortige quarantainegevallen zijn geweest, die leken op dat van de familie in Lianshui. Maar niet iedereen had zulke aardige buren.

“Hoe kan men gezien zulke extreme gevallen de quarantainemodellen Chinese stijl prijzen?”

Aan het eind bekritiseerde het artikel in de “Tempi” informatie op internet, die het autoritaire systeem van China prijst. De Italiaanse regering wordt er aan herinnerd haar management in noodgevallen te verbeteren, geen niet uniforme en verwarrende signalen meer uit te zenden en het “China-model” in de prullenbak te gooien.

China´s hulpgoederen zijn geen gratis geschenken

Italië was de eerste G7-staat die zich in maar 2019 aansloot bij het “Belt-and-Road-Initiative” van China.

Dit in 2013 begonnen en vaak “Nieuwe Zijderoute” genoemde project geldt als manier voor de Communistische Partij van China om haar economische en politieke invloed van Oost-Azië naar Europa uit te breiden. Veel analisten staan sceptisch tegenover China´s ambities om een wereldmacht te worden, en vermoeden dat het “Belt-and-Road-Initiative” een Trojaans paard voor de door China aangevoerde regionale ontwikkeling en militaire expansie zou kunnen zijn.

Nadat het corona-virus zich explosief had uitgebreid in Italië, beweerde de Communistische Partij van China dat ze veel medische hulp zou hebben geleverd aan Italië. Ze bracht deze bewering in omloop om zichzelf als redder van de wereld neer te zetten. Enkele Italiaanse ambtenaren namen de “hulp” van de Communistische Partij van China aan en hielpen haar zodoende de propagandacampagne verder te verbreiden.

Kritiek op de politici van Italië

Een bericht van “formiche” van 11 maart bekritiseerde de nationale kranten van Italië en de berichten op Twitter van vooraanstaande politici. Zij hebben er aan bijgedragen de propaganda van Peking in Italië naar een nieuw niveau te verheffen. Binnen twee weken zou de Communistische Partij van China zichzelf met succes van het epicentrum van de pandemie in een buitenstaander hebben veranderd, die nu gul “medische hulp” en aanwijzingen ter bestrijding van het corona-virus volgens het “Wuhan-model” zou aanbieden.

De vooraanstaande Italiaanse partij “Vijfsterrenbeweging” publiceerde een artikel via de sociale media met de titel “Vriendschap en wederzijdse solidariteit” en bedankte de Communistische Partij van China voor de uit China verstuurde goederen. Enkele minuten later verdween de bijdrage echter. De ambtenaren maakten later duidelijk dat deze goederen betaald werden, dus geen “gratis geschenken” van de Communistische Partij van China waren.

In het bericht in “formiche” wordt gezegd dat niet alleen de huidige regeringsambtenaren bijdragen aan de bevordering van de nieuwe propaganda van de Communistische Partij van China, maar dat ook voormalige ambtenaren zouden helpen om “de rode loper” voor de Communistische Partij van China uit te rollen.

[Opmerking van de redactie: De “Epoch Times” noemt het nieuwe corona-virus, dat de ziekte Covid-19 veroorzaakt, ook CCP-virus (Communistische Partij van China virus), omdat de verdoezeling en het wanbeleid van de Communistische Partij van China het mogelijk maakten voor het virus om zich in heel China uit te breiden en een globale epidemie te veroorzaken. Meer daarover in dit artikel: “Het virus de juiste naam geven”]

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, China, Communisme, Desinformatie, gezond realisme, Hypocrisie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Matteo Salvini, onwetendheid, Overheid, propaganda, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Salvini: “Men mag niet toestaan dat diegenen die de wereld besmet hebben, redders worden!”

 1. Cathja zegt:

  Een heftig verhaal!

  Afshin Ellian schreef in zijn column in De Telegraaf dat we door China ‘bedonderd’ worden. Ik ben daar ook van overtuigd. We zien nu waartoe ze in staat zijn. Ze gaan letterlijk over lijken en liegen dat het gedrukt staat.
  Zorgelijk is het ook dat Nederland veel Chinese ondernemingen toestemming geeft om hier mega-grote gebouwen neer te zetten, en daar dus bedrijven gaan opstarten. Als je je grond aan de Chinezen verkoopt, is het onmogelijk om dit ooit nog terug te kopen.
  Uitermate belangrijk is het nu dat wij, Europeanen, medische apparatuur, beschermingsartikelen en medicijnen voortaan BINNEN EUROPA gaan produceren. Het is toch overduidelijk hoe onbetrouwbaar die Chinezen zijn?!

  Geliked door 4 people

 2. https://www.washingtonexaminer.com/news/fbi-warned-about-biosecurity-risk-after-chinese-nationals-snuck-suspicious-vials-into-us Chinezen zijn altijd al bezig geweest met smokkel, bedrijfs spionage en het stelen van biologisch materiaal virussen en bacteriën. In de USA is iets loos, dat klopt. Wat er allemaal van waar is, geen idee omdat het allemaal wat stil word gehouden. Dat China schuldig is aan deze ellende, zeker. Dit virus ( Corona MERS – SARS mutant) kan gewoon niet “spontaan” zijn ontstaan en zich hebben verspreid.

  Geliked door 2 people

 3. Lord of Hosts zegt:

  Het SARS-CoV-2-coronavirus is door mensenhanden is gemaakt, daar is de wetenschap duidelijk in. Maar niet door China dat is ook te bewijzen. Alle wegen zijn terug te leiden naar onze Amerikaanse “democratie en vredebrengers”.
  https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=https%3A%2F%2Ftopwar.ru%2F170099-koronavirus-made-in-usa.html
  Wat heel verdacht was dat op 31 augustus 2019 de New York Times de hele wereld informeerde over een uitbraak in de Verenigde Staten van een nieuwe zeer ernstige luchtwegaandoening, aangetoond in 30 staten , en ze wezen naderhand naar de nieuwerwetse e-sigaretten. Aan deze ernstige longontsteking zijn een aantal mensen overleden. Heel apart was dat van de 500 geregistreerde patiënten er maar een enkeling af en toe een e-sigaret rookten. Wat moest er verborgen blijven?

  In september 2019 werden op Hawaï onder de etnische Japanners ook dezelfde ernstige luchtwegaandoeningen geregistreerd. Later onderzoek gaf aan dat de symptomen van deze ziekte gerelateerd was aan het COVID-19 van Wuhan. Maar deze mensen waren niet eerder in China geweest en konden niet worden geïnfecteerd met het “Chinese”coronavirus.

  Marionet Salvini van Italië past er wel voor op om met zijn kruiperige vingertje naar de VS te wijzen. Dan wordt hij maatschappelijk, en via de media, tot op de grond toe afgebrand.
  En dan nog de extreem linkse krant Tempi erbij slepen. De krant die Rusland nog even een trap na wist te geven voor de hulp die zij boden aan het getroffen Italiaanse volk.

  Oh ja, Afshin Ellian jankt wel met de wolven mee als hij zijn baantje en podium wil behouden. Deze man is niets meer dan een land en volksverrader. Het Iraanse volk zucht nog steeds onder de economische oorlogsvoering (sancties) van de VS. Dat heeft heel veel mensenlevens gekost maar daar hoor je deze knecht van de NWO niet over.

  En over onbetrouwbare Chinezen gesproken… de hele westerse economie die er wat toe doet staat al sinds WWII onder controle van de VS en VK, de economische overname en controle van Duitsland al sinds WWI.
  De grote bedrijven zijn allang in handen van buitenlandse (groot) aandeelhouders. De concurrentie is bijna geheel de markt uitgeduwd. We zijn steeds afhankelijker geworden van andere landen. We kunnen ons eigen volk niet eens meer voeden.
  En de Chinezen nemen onze economie over? Voor hen rest alleen de kruimels waar de eigenaren (grootaandeelhouders) van de rendabele economie hun neus voor ophalen.

  “Ze gaan letterlijk over lijken en liegen dat het gedrukt staat”.
  De Chinezen? Werkelijk?
  Straks ga je nog vertellen dat de Chinezen verantwoordelijk zijn voor het maanlandschap in Afghanistan, Iraq, Libië, Syrië, etc. En de onrechtmatige militaire aanval op Europees grondgebied: Joegoslavië. En dat zij ook verantwoordelijk zijn voor de gedwongen opname van de miljoenen islamitische koppensnellers uit die landen in west-Europa.
  9/11 werd georganiseerd door de Chinezen?

  Like

  • bobzelf zegt:

   DANK U DANK U DANK U
   U PRAAT HIER WEL TEGEN , VEEL DOMBO’S HOOR .
   er is een dame hier die roept dat de bewijzen er zijn ?????
   omdat 77 % van de USA dat gezegd heeft ??????????????
   ????????????????????????????????????????????????
   ?????????????????????????????????????????
   dus welke opleiding je dan gehad hebt is voor mijeen raadsel ..

   ZOU HET AVOND HUISHOUD – SPINAZIE ACADEMIA ZIJN ????

   dank u ,,,, ik kom nog steeds niet veel verder dan KILL BILL 1.2. EN 3

   DIE MAN DEZE GEWELDIGE FILANTROOP , ZEGT ALLES GEWOON OP TV
   EN WORDT DOOR KENNEDY TOT DE GROND TOE AFGEMAAKT

   EN BILL IS DOODSTIL .

   NOU ALS JE ZO’N LULVERHAAL OPHING, SLEEPTE IK JE MET MIJN MILJARDEN VOOR DE RECHTBANK

   KILL BILL IS DOODSTIL

   ze kunnen toch ieder virus overal laten beginnen , kom nou toch

   JE KOMT TOCH NIET UIT EEN EI , NOU DE MEESTEN HIERWEL HOOR
   of
   zijn uit een schutting gezaagd
   VOOR JIP EN JANNEKE, !!!! DAT IS NIET ECHT HOOR TYL !!

   u leeft hier tussen een dikke 16.miljoen lobotomy patienten
   fijn weer iemand met hersens te horen
   VALT NIET MEE HIER MT DIE BERENKLAUWEN MET 1 HERSENCEL
   WHAHAHA

   DANK DANK

   GEGROET OME BOBZELF

   Like

   • Lord of Hosts zegt:

    Inderdaad Bobzelf! Kill Bill is doodstil. De man heeft 20 miljard in het WHO geïnvesteerd (dus hij is grootaandeelhouder) maar hij heeft er op korte termijn al 200 miljard uitgesleept. De man zit er dus niet om de gezondheid van de wereldbevolking te verbeteren maar om honderden miljarden naar zichzelf toe te harken… en hij heeft nooit genoeg.
    Wat mensen niet weten is dat als zij wel of niet jaarlijks ingeënt zijn voor de griep zij toch net als de niet ingeënte eens in de zoveel jaar de griep krijgen. Alleen zal bij hen (de ingeënte) de ziekte heviger zal zijn. Dat komt omdat preventief enten de natuurlijke weerstand (immuunsysteem) aantast. Dit heeft niets met het ouder worden te maken.
    Maar er wordt grof geld aan verdiend door figuren als Kill Bill. En dat schijnt voorrang te hebben. Dat het natuurlijk immuunsysteem op den duur zijn werking (volledig) gaat verliezen dat maakt ze niet uit.
    Als mensen voor en tijdens hun vruchtbare periode zichzelf jaarlijks preventief laten enten zal dat schade geven aan het erfelijk materiaal en dat zal zichtbaar worden bij hun nakomelingen.

    En net wat je zegt Bobzelf, als ik de rijkste man/vrouw van de wereld was en deze beschuldigingen zijn ongegrond, dan sleepte ik de roeptoeter voor het gerecht. Maar KillBill blijft stil. Hij is schuldig. Hij kan de allerbeste en duurste advocaten optrommelen maar deze kunnen hem niet onschuldig verklaren. Te veel bewijzen wereldwijd. Hij heeft teveel op zijn kerfstok.

    Like

 4. J. van Mummelstein zegt:

  當一切都燃燒時,狗屎也會燃燒
  (…en zo is het!)

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ondertussen in Tsjernobyl…

  https://www.ad.nl/buitenland/grote-bosbranden-bedreigen-rampcentrale-tsjernobyl-altijd-risico-op-vrijkomen-straling~a3d5878c/

  Grote bosbranden bedreigen rampcentrale Tsjernobyl: ‘Altijd risico op vrijkomen straling’

  De Russische tak van milieuorganisatie Greenpeace waarschuwt dat de voormalige kerncentrale in het Oekraïense Tsjernobyl door grote bosbranden wordt bedreigd. De grootste vuurhaard is de centrale tot op een kilometer genaderd. Volgens de autoriteiten is het opgeslagen kernafval veilig, maar ondertussen wordt met man en macht geprobeerd de vuurzee te stuiten. ‘Brand vormt altijd een risico’, aldus de milieuorganisatie.

  De vuurzee woedt al meer dan een week en heeft duizenden hectaren verwoest. De autoriteiten verdenken een 27-jarige man van brandstichting. De verdachte zou droog gras in brand hebben gestoken aan de rand van de afgesloten zone, een gebied dat zo’n 2600 vierkante kilometer bestrijkt. Volgens lokale media zijn ruim 300 brandweerlieden in de weer om het vuur te bedwingen. Ook worden helikopters en vliegtuigen ingezet.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Kort gezegd: doe nooit en te nimmer zaken met een communistische Overheid. Sowieso nooit een Overheid blind vertrouwen,maar een communistische Overheid mag je nooit en te nimmer het voordeel van de twijfel gunnen.

  Geliked door 2 people

 7. leeuw7 zegt:

  communisme + kapitalisme = destructie van mensen

  Geliked door 1 persoon

 8. Ben zegt:

  Marco Polo draait zich om in zijn graf wegens het verraad door links van het Italiaanse volk.

  Geliked door 1 persoon

 9. Kuu zegt:

  Europese samenwerking.
  Spanje krijgt hulp. Ze delen een miljoen mondkapjes uit aan de bevolking. Kan Spanje ons eerst helpen met het tekort aan mondkapjes aan ons zorgpersoneel. Zo help je elkaar… of werkt dat alleen maar in 1 richting?

  Like

 10. Toch zou ook Salvini eens terug moeten kijken wat in Italië gebeerde een kleine twee maanden terug.
  Daar riepen de best doeners op om een chinees te knuffelen die net uit China waren teruggekeerd.
  Ik kan me er niet aan onttrekken dat veel besmettingen daaruit voort gekomen zijn.
  Dus ook voor Salvini telt eerst de hand in eigen Italiaanse boezem stekenvoordat hij begint te janken over Europesche hulp.

  Like

 11. Lucky zegt:

  50 cent army van Chinese trollen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s