Nieuw record aantal buitenlanders in Nordrhein-Westfalen: nu officieel 2,3 miljoen

Screenshot_109

(Vertaling: E.J. Bron)

Een twijfelachtig soort record: in de qua oppervlakte grootste Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen wonen zoveel buitenlanders als nooit tevoren. Zoals het Bureau voor de Statistiek van de deelstaat bekendmaakte, woonden er eind vorig jaar 2,7 miljoen personen met een buitenlandse nationaliteit in de deelstaat. Dit kwam overeen met een toename van 2,3% (62.200) alleen al tegenover eind 2018.

Duits - Zuerst

Het aantal buitenlanders nam – weinig verrassend – voor de tiende achtereenvolgende keer toe. Eind 2010 stonden in het centrale register buitenlanders nog 1,8 miljoen personen geregistreerd. De met afstand grootste groep zijn Turken. Van hen woonde bijna een half miljoen (492.300) eind vorig jaar in Nordrhein-Westfalen – officieel. Het niet officieel geregistreerde aantal wordt door deskundigen veel hoger geschat.

Op de tweede plaats volgden 225.000 personen met de Syrische nationaliteit, gevolgd door Polen (221.000), Italianen (143.100) en Roemenen (138.200). Het aantal buitenlanders nam volgens het Bureau voor de Statistiek in de hele deelstaat toe. In 50 van de 53 niet onder een “Landkreis” vallende steden stonden eind 2019 meer buitenlanders geregistreerd dan de jaren daarvoor.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Nieuw record aantal buitenlanders in Nordrhein-Westfalen: nu officieel 2,3 miljoen

 1. Steven zegt:

  Wat een verassing zeg!
  Zijn daar ook 2,7 miljoen uitkeringen aan verbonden?

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Terwijl ik dit hier plaats, zijn er alweer 10.000 nieuwe Zielenpieten gefabriceerd. Over een paar jaar terug te vinden in diverse “kaartenbakken” in Germoney en andere LieveMensenlandjes! De Vergrijzing slaat immers toe!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/37-gemeenten-bereid-kinderen-uit-griekse-kampen-op-te-vangen/ar-BB12J60c?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Ik ben niet handig met computers.Ik las een paar jaar geleden een artikel van een vrouwelijke ingenieur/architecte (stervende) dat ze in opdracht van merkel bunkers onder alle grote duitse steden moest bouwen alle verbonden met tunnels.Deze bunkers zijn luxer dan 5 sterrenhotels en voorzien voor jaren voedsel.Ik ben benieuwd wanneer de vrouwelijke hitler merkel het sein geeft voor een oorlog.

  Like

 4. verwardeman zegt:

  Zoals Theo van Goch zou zeggen : DE VIJFDE COLONNE VAN GEITENNEUKERS .

  Like

 5. Republikein zegt:

  Weet u, het is wat ze aan kinderen zeggen als twee hondjes op elkaar zitten, ze kijken of het gras verderop groener is.

  Like

 6. Eppo zegt:

  Moet je de Cijfers eens zien van het CBS in Nederstan hier zijn er al 6 Miljoen heen en binnen gehaald door die Haagse Hippies o.l.v. PvdA/VVD en nog wat van die Clubs .
  En nog slaapt dat Hollandse DomVolK hier door .
  En nog maar binnen blijven halen .

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   En geen enkel corona besmettingsprobleem met het binnenhalen van vluchtelingen die helemaal geen vluchtelingen zijn terwijl het eigen volk zichzelf moet opsluiten vanwege besmettingsgevaar?
   Men haalt hier alleen mensen naartoe met een tering hekel aan alle soorten mensen die ons land leven en waarom denkt u?
   Zelfs mensen uit risico gebieden haalt men binnen.
   Waarom is dit volk alleen maar bang om besmet te worden door hun eigen volk en jankt men niet over dit risico wat opzettelijk word genomen?
   Men durft alleen het eigen volk te verraden of als gevaar weg te zetten?
   Men wil alleen het eigen volk als melaatse behandelen en over de echte risico’s en mensen uit risico gebieden die ons land binnengehaald worden zwijgt u maar?
   Waarom eigenlijk als u zo angstig zit te zijn voor corona dan zou dat toch zorgen moeten baren.
   Of is alleen het eigen volk een besmettingsgevaar omdat men gewoon liever laf op het eigen nest schijt?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s