Oproep van de muezzin – weldra overal in Duitsland?

Screenshot_110

(Vertaling: E.J. Bron)

Islamfunctionarissen maken gebruik van het moment. In het hele land klinkt in tijden van corona in steeds meer Duitse steden de islamitische gebedsoproep. Of dit nu in Wuppertal, Mönchengladbach, Düren, Nettetal, Germersheim, Neuss – of zoals morgen in Hameln is. Over de hoofden van de niet-moslims heen zal de muezzin de “ware gelovigen” tot het gebed oproepen. Dat deze islamitische “inbezitneming van land” eveneens ten einde is met het einde van de corona-maatregelen, daaraan mag luid en duidelijk getwijfeld worden.

journalistenwatch

Morgen is in het Weserbergland islamitische première. Want daar dient voor de eerste keer vanaf de moskeeën de gebedsoproep van de muezzin te klinken. Zoals de stad Hameln volgens de NDR bericht, willen de islamitische gemeenschappen zo de “ware gelovigen” tot het gebed tussen de eigen vier muren oproepen.

Met de maximale hulp van linksen en Groenen evenals van de SPD werken islamfunctionarissen hun al jarenlang gevolgde islamagenda af. Of het nu het doordrukken van islamitisch godsdienstonderwijs op staatsscholen, het slachten zonder verdoving inclusief halal-levensmiddelen, landelijke bouw van moskeeën met minaretten, bezetting van universitaire leerstoelen of de benoeming van islamfunctionarissen in omroepraden en partijen is – de agenda-setting loopt.

Nu – in tijden van corona – wordt gebruik gemaakt van het moment. Onder het motto “gezamenlijk door de crisis” – euforisch door de kerken mee- en voorop gedragen – klinkt in steeds meer Duitse steden en gemeenten het islamitische gebed-gezang. In Hameln is het – vanaf morgen – elke vrijdag om 13.30 uur te beluisteren.

Dat deze “inbezitneming van land” met het einde van de corona-maatregelen eveneens afgelopen zal zijn, daaraan mag luid en duidelijk getwijfeld worden. De moslims zullen zich de – tussen links-groene islam-verliefden en islamfunctionarissen – uitgeknobbelde speciale toestemming vermoedelijk niet meer van zich laten afpakken.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Oproep van de muezzin – weldra overal in Duitsland?

 1. Monalisa zegt:

  23 april begint de ramadan 23 mei word er volop feest gevierd let maar op.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Dan zullen die moslims in Duitsland wel de grote fout maken door allemaal op elkaar te gaan zitten waardoor ze elkaar met het corona-virus besmetten! Want dat virus zal hen echt niet gaan ontzien daar zij blijkbaar denken dat alleen blanke “ongelovigen” hier het slachtoffer van worden!

   Like

   • Ray Conquista zegt:

    Maar ja, bij wie komt het bonnetje voor de medische zorg terecht? Niet bij de woenstijnrat in kwestie zelf. Ik mag ergens hopen dat dit flinkt uit de klauwen giert met die Ramadan. Hopelijk wordt het electoraat wakker.

    Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   JA GROTE VRIEND

   ASSUTMAGEILISMACHALLES , ZAL DE KREET ZIJN DIE DOOR DE STRATEN

   ZULLEN DENDEREN ,, ALLAH EL HAKKENBARRRRRRRR

   GIJ OUDE DHIMMI TEVRNS KAFIR

   ome bob schiet als enige wel terug

   Like

  • Gienekehado zegt:

   Testcase, best wel spannend hoe dit verloopt! We gaan het beleven!

   Like

 2. verwardeman zegt:

  Loeihard metal afspelen door zeer krachtige luidsprekers , overstemmen dat ongedierte .
  Indien vrijwilliger – in bezit van snipergun – deze gast eraf wil schieten , NOG beter !

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   wat schuift dat ???

   neem ik mijn meissie ook mee !!

   Ljudmila Michailowna Pawlitschenko (russisch Людмила Михайловна Павличенко

   Vasily_Zaitsev_(sniper)
   Between 10 November 1942 and 17 December 1942, during the Battle of Stalingrad, he killed 225 enemy soldiers, including 11 snipers. Zaytsev became a heroic

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Dat is trouwens een Islamitisch gebruik om ten tijde van crisis of chaos hun vlag te planten.

  Like

 4. Pingback: Oproep van de muezzin – weldra overal in Duitsland? | eunmask

 5. Eigenlijk wel lachen die Muzzin.
  het schijnt dat er een mokkel met een klit achter zit van 20 cm want in een moskeet zul je nooit iets horen van hetgeen een mokkel heeft te verbreiden.
  Rare vogels die moslims.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  om de juiste toonhoogte van die muzzin terwijl hij oproept tot het gebed…heeft hij hulp nodig zeker wnneer hij al een bepaalde ouderdom heeft ……enkele mannen knijpen flink in zijn ballen vandaar die klaagzang

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s