Verlenging van de time-out is politieke willekeur

Screenshot_102

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Besluiten zonder democratische discussies

De verlenging van de verregaande onderbreking van sociale en economische activiteiten is een willekeurige beslissing van op dit moment verantwoordelijke politici, die daarvan, in tegenstelling tot vele miljoenen Duitsers, geen nadelen ondervinden. Integendeel: de resultaten van de peilingen van de afgelopen weken hebben vooral aan politici van de CDU/CSU, en deels ook van de SPD, de zekerheid gegeven van de crisis en de door deze bang gemaakte kiezers te profiteren. Wie zulke motieven betwist, is of zelf politicus van deze partijen of een goed, maar al te naïef mens.

PI News (2)

Medisch kan de verlenging niet gerechtvaardigd worden: want noch op 3 mei, noch op 31 augustus 2020 is met een voldoende getest vaccin tegen het virus te rekenen. Deze data zijn willekeurig gekozen en kunnen daarom ook willekeurig verlengd worden.

Vastgehouden dient te worden dat deze besluiten zonder democratische discussies werden besloten door de Duitse regering en de deelstaatregeringen onder uitschakeling van de Bondsdag en de deelstaatparlementen. Waarvoor echter onderhoudt de Bondsrepubliek Duitsland het duurste politieke bedrijf ter wereld wanneer dit stilgelegd wordt als men het echt nodig heeft?

De besluiten van de Duitse regering en ministers-presidenten van de deelstaten zijn ook daarom willekeurig, omdat zij de belangen van jonge en jongere mensen evenals gezinnen met kleine en leerplichtige kinderen van secundair belang behandelen tegenover de beschermingsbelangen van oudere en oude mensen. Deze vanzelfsprekend belangrijke bescherming kan met wezenlijk meer doelgerichte middelen bereikt worden, die bovendien niet bijdragen aan een verwoestende splijting tussen oud en jong. De overweging van de politieke beleidsbepalers is blijkbaar om de voor hen belangrijke groep kiezers te vleien.

Dat autodealers op druk van de auto-industrie weer open kunnen, is te begrijpen. Maar is het sociale contact met autodealers echt belangrijker dan het contact met God in open kerken of het contact met volwassen zelf-verantwoordelijke vrienden bij samenkomsten in de tuin of buitencafés? En hoe zit het met de winkels, die 805 m² in plaats van 800 m² groot zijn?

De besluiten van gisteren hebben ook nog een buitenlandspolitieke component, waarover officieel gezwegen wordt: met de verlenging dient het gezondheidspolitieke debacle van de virus-gevolgen in de EU-landen Frankrijk, Italië en Spanje niet zo duidelijk te worden. Want alle drie regeringen in deze landen worden als EU-vriendelijk en zodoende als dienstbaar aan de Duitse export-economische belangen ingeschat. Daarom dient vastgehouden te worden: de grote discipline en opofferingsgezindheid van de Duitsers in de afgelopen weken wordt niet beloond. Want het gaat niet om de Duitsers, maar om een tamelijk perverse “solidariteit” in de doodzieke EU.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Duitsland, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Verlenging van de time-out is politieke willekeur

 1. Hovawart zegt:

  Er is slechts één beweegreden voor versoepeling van de sociale restricties, de enige overweging van de politieke beleidsbepalers om een uitzondering te maken, en dat is het begin van de ramadan, omdat de angstige gevolgen van het handhaven of het hanteren van een cordon sanitaire voor de islamietjes op grote weerstand in de maatschappij zal stoten dan het verlengen van de huidige noodmaatregelen……noteert u alvast de datum 24-04-2020, de dag dat de EU en de landelijke politiek hun restrictieve keutels gaan intrekken.
  Het meten met diverse maten is een duidelijke vorm van politiek wanbeleid en angst, pure angst voor de gevolgen, waarvan men op de klompen kan aanvoelen dat er een maand lang de pleuris zal gaan uitbreken,(autobranden,plunderingen en openlijke verheerlijking van hun ideologie) als de islamietjes zich wel aan de gestelde regels moeten gaan houden…….en vind maar eens een instantie die durft te gaan handhaven…..het loopt ze nu al dun door de broek.

  Geliked door 3 people

  • Jean zegt:

   Hovawart, ik zit te wachten op de dag dat die zwijnerij verboden én verdreven wordt uit onze seculiere westerse samenleving. Ik moet kokhalzen dan die barbaarse zwijnerij.
   Ik heb de familie al verwittigd, “dochters en vrouwen binnenhouden vanaf 24-04-2020”.
   Ben benieuwd naar het geboortecijfer in jan/febr 2021 bij die islamieten nu we 1,5m afstand moeten houden en dat met 4 a 5 vrouwen per islamitische eikel.
   Nooit of te nimmer zal er ooit 0,001% respect voor komen.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Het is geen wanbeleid het is oorlog voeren tegen de eigen bevolkingen van Europa.

   Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Die geldbeugel begint wel extreem dik te worden, hoeveel is het ook weer maandelijks? 25.000 euro????? En dat om ons te belazeren en te besodemieteren…..

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Kom op iedereen een soepjurk aan en laat de revolutie dan maar uitbreken!! Een soort paard van Troje opstand!

  Like

 4. M. zegt:

  Als asociale volksvertegenwoordiger die het volk niet vertegenwoordigd maar de vijanden van het volk wil je geen lastige discussies met de bevolking die je dan op je verraad gaat wijzen.
  Dus dan blijft willekeur over indien men het volk wil blijven verraden.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Het coronavirus/hoax wordt misbruikt door de politiek en de satanische globalistische elite om hun N.W.O. agenda door onze strot te rammen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s