VIDEO: Inbreng Geert Wilders corona-debat (16-04-2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders corona-debat (16-04-2020)

 1. duinsnip zegt:

  Weer niks over werkende medicijnen. Nee, want dan zou de crisis morgen ophouden.

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Geert Wilders, of wie dan ook, LEES JE EVEN MEE!!!!!!! Walgelijk, in het òh-zo-gave landje van Lulletje Rozenwater worden BEJAARDEN in het gezicht gespuugd en bedreigd!! Tuurlijk, wordt de LockDown als excuus aangevoerd door Rutte en zijn laffe handlangers!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/tieners-terroriseren-bejaarden-in-monnickendam-krijg-de-corona/ar-BB12JdG2?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 3. hannah zegt:

  klopt helemaal, zit als 80-jarige al 5 weken opgehokt, 10 mondkapjes kosten in een buurtwinkel 15 euro, kan me niet schelen of Jaap van Dissel zegt dat het niet helpt …. ik durf niet meer naar buiten hoe lang nog ….. ??? ik raak hartstikke depressief …

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Vreselijk, heb je wel hulptroepen voor boodschappen? Wel blijven bewegen! Ga desnoods op bed liggen LUCHTFIETSEN als je dat nog kunt. Op You Tube is zoveel moois en interessants te vinden. Een favoriet boek nog weer eens lezen etc etc. Maar ja, ik heb makkelijk praten. Ben ietwat jonger en hou er van om ‘opgehokt’ te zitten met al mijn interesses. Heel veel sterkte gewenst!

   Like

 4. Japio zegt:

  Het zal wel aan mij liggen maar ik snap hier geen reet meer van. Ze moeten moord en brand schreeuwen dat die k.. lockdown klaar moet zijn. Hoeveel ouderen gaan nu dood in eenzaamheid? Wat zijn dit voor Noord-Koreaanse praktijken? Anderhalve meter maatschappij, welke imbeciel heeft dat bedacht? 70.000 bedrijven maar de klote aan het einde van het jaar, hoeveel ellende en doden gaat dat opleveren? De overheid is je ergste vijand, nog erger dan welke religie dan ook.

  Like

  • danny zegt:

   Geheel met u eens Japio.
   De coronamaatregelen stinken aan alle kanten. We gaan nu richting een communistische staat. Alles en iedereen zal gecontroleerd gaan worden. Onze vrijheden kunnen mogelijk nog meer ingeperkt gaan worden tot dat de overheid iedereen gevaccineerd heeft.
   De mensenrechten worden grof geschonden door kabinet Rutte.
   Dat weten ze dondersgoed kabinet Rutte , maar de makke schappen schijn het niet te deren, want die smeken maar om een lockdown.

   Veel te draconische maatregelen voor relatief weinig doden, laat staan de mensen die puur aan corona zijn overleden ( zijn er nog geen 100) .

   Like

   • M. zegt:

    De mensen smeken letterlijk om hun eigen vernietiging en snappen niet dat als het land op zijn gat gaat door een lock down dat vele male erger is dan de corona waar zelf de WHO leugenaars die nu weer wat anders lullen hadden gezegd dat het een milde griep betrof.
    Maar de mensen die smeken om hun eigen vernietiging en daar iedereen in meetrekken zullen zich niet verdiepen in wat een virus eigenlijk is.
    Voor iets wat nog minder doden heeft dan de gebruikelijke jaarlijkse griep laat men zich alles afnemen uit gebrek aan kennis.
    Voor mensen die teveel tv kijken en teveel op leugens vertrouwen heb ik een vraagje.
    Gaat u zichzelf maar preventief levenslang opsluiten omdat u ooit mogelijk wat kan gaan oplopen?
    U kan morgen onder een auto lopen dus ook maar lock down en jezelf preventief in angst opsluiten om maar geen risico te lopen??

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s