Allah-strijders drukken Berlijns corona-geld achterover

Screenshot_118

De Berlijnse haatprediker Ahmad Armih (46), die onder de naam Ahmad Abul Baraa in heel Duitsland optreedt met zijn haatboodschappen, zou € 18.000,- corona-geld achterover gedrukt hebben.

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Geld voor de jihad

“Tafeltje dek je” voor alle operettefirma´s in het islamitische netwerk: de hierna volgende actuele gezamenlijke persmededeling van het openbaar ministerie Berlijn en de politie is zo mooi, dat je daar verder eigenlijk helemaal niet zo veel over hoeft uit te leggen:

PI News (2)

“In een door het Openbaar Ministerie Parket-Generaal en de Berlijnse recherche uitgevoerd onderzoek wegens subsidiebedrog hebben onderzoekers gistermiddag o.a. de ruimtes van de verantwoordelijke van een voormalige moskee in Wedding doorzocht en daarbij contant geld en elektronische apparatuur in beslag genomen.

De 46-jarige beschuldigde Ahmad A. wordt er van verdacht samen met zijn vrouwelijke partner de situatie van de corona-crisis misbruikt te hebben door in totaal € 18.000,- subsidiegeld van de Investeringsbank Berlijn d.m.v. valse informatie over de omvang van een zakelijke bezigheid achterover te hebben gedrukt, terwijl beide in werkelijkheid een sociale uitkering ontvingen. De beschuldigde had in het verleden o.a. een winkel binnen de moskee geëxploiteerd.

De daarvoor in de Torfstraße gelegen moskee, die doorgaans in de rapporten van de Binnenlandse Veiligheidsdienst een vermoedelijk trefpunt voor ´islamisten´ wordt genoemd, was echter al langere tijd voor de corona-crisis gesloten. Ahmad A. was in verband met desbetreffende inspanningen in deze moskee als maatgevend verantwoordelijke meervoudig onderwerp van een omvangrijke berichtgeving in de media.

Of de betalingen er ook toe zouden moeten dienen om plannen van deze scene uit te voeren, is onderwerp van het nog voortdurend onderzoek, dat er echter door het snelle ingrijpen toe leidde dat het subsidiegeld van de Investeringsbank Berlijn volledig veiliggesteld kon worden. (Bron)

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Graaien, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Allah-strijders drukken Berlijns corona-geld achterover

 1. Republikein zegt:

  Waarom wordt die lamlul niet uitgezet?
  Een reden, een gek kan meer vragen dan een wijze beantwoorden kan.
  Life is beautiful 🤣.

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Nou zo’n grote kunst is dat nu ook weer niet. De Kafirs zijn wereldkampioen in het zich laten beduvelen, verneuken! Nog te dom om op z’n mohammedaans te poepen! Gaat al decennia, weg tigBILJOENEN!!

  Like

 3. Lucky zegt:

  Want alles is van alllahhhh….

  Like

 4. Wat is dat toch met die Arabieren dat ze zo gemakkelijk van naam wisselen?
  Je leest nooit; Pietje Bakker ook wel bekend als Joop Molenaar om maar eens wat te noemen maar zodra Ali naar oorlogsgebied gaat om voor zijn proleet te vechten dan heet hij ineens Mo Al-Hollandi of iets soortgelijks.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Misschien wel om dezelfde reden waarom jij jezelf hier Tijl Uylenspiegel noemt, terwijl ze jou in Den Haag kennen als, weet ik veel wat of welke naam, misschien Klaas de Jong.

   Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja dat snap ik wel Piet maar zij kunnen met verschillende namen zo meerdere uitkeringen binnenslepen zonder dat er een haan naar kraait terwijl ik mijn pseudoniem alleen op internet gebruik om te voorkomen dat er een grappenmaker mijn ruiten in komt gooien (of erger).
    Trouwens jij heet toch gewoon echt Piet Snot Bert?
    😀

    Like

   • Gienekehado zegt:

    En wat dacht ja van al die Fake-kindekes, meerdere vrouwen, man/3 vrouwen/25 kinderen/3 huizen etc etc. Moet je eens zien als Mien Braadslee wordt verdacht van 1 dag zwartwerken!!! Inhouding + boete!!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Bert is echt mijn echte naam.
    Voor mijn achternaam hoef ik jou maar 1 hint te geven, en je raad ‘m waarschijnlijk.

    Like

 5. Betty Boob. zegt:

  Ik sta er niet vreemd van te kijken!

  Betty Boop (b)

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het merendeel van de allahridders word toch onderhouden met subsidies en uitkeringen, het gros van de islamietjes genieten een riante voorkeursbehandeling bij de Linksche Looney Brigade…….werken voor de kost hoeft men niet.

  Like

 7. Er zijn meer voorbeelden van structureel geworden solidariteitsovervraging die de MSM niet halen. Geef ze door opdat wij tijdig politici kunnen vervangen voordat ze de bevolking laten vervangen.

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Dat moet een Duitser eens proberen ze zullen hem haar achtervolgen tot in de hel.

  Like

 9. Pietersen. zegt:

  Sluiten de tent en de dief z’n uitkering afpakken. Oh nee…kan niet, rechten van de mens en vrijheid van godsdienst. De rechter zou het middel te zwaar vinden.
  Frauderen loont altijd voor een islamiet.

  Geliked door 1 persoon

 10. karton zegt:

  Dit is toch geen nieuws ?
  De gehele islamitische wereld hang van list en bedrog aan elkaar, gefaciliteerd oor onze `leiders`.
  Dat het deze keer in de Duitse pers is gekomen ligt aan het feit dat tevéél échte Duitsers van dit bedrog op de hoogte waren, dát is de enige reden anders was dit in de doofpot gestopt zoals bij de meeste door parasieten gepleegde misdrijven/overtredingen.

  Like

 11. Pingback: Berlijns corona-geld schandaal: “Islamistische” haatprediker onderwees de terrorist van de Breitscheidplatz | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s