Ondanks corona/richtlijnen: Links-extreme geweldplegers roepen tot 1 mei-acties op

Screenshot_142

(Vertaling: E.J. Bron)

Ongeacht de geldende en nu tot mei verlengde corona-beperkingen roepen links-radicalen deze dagen op tot “decentrale acties tegen kapitalisme, racisme en patriarchaat” op 30 april en 1 mei in Berlijn. “Door de pandemie worden ook onze activiteiten sterk beïnvloed. We laten ons echter niet door de staat voorschrijven hoe ons protest eruit zal zien”, liet het zogenaamde “R1MB-bondgenootschap” in een oproep op het links-radicale platform “Indymedia” verluiden.

Duits - Zuerst

Men zou het besmettingsgevaar door corona zeer serieus nemen, zodat men nog zou discussiëren over “gezamenlijke, collectieve acties”, staat er in het schrijven. Onafhankelijk daarvan zouden er echter genoeg redenen bestaan om op de beide dagen “decentraal actief” te worden.

De oproep stroomt over van linkse leuzen tegen kapitalisme, tegen een zogenaamde stad van de rijken, voor het behoud van het linkse ontmoetingspunt “Liebig 34” evenals voor massa-immigratie. “Laten we op 30 april en 1 mei onze gevechten voor een solidaire maatschappij zonder kapitalisme, racisme en patriarchaat verbinden! Draag het protest naar de verantwoordelijken voor de afsluiting tegen vluchtelingen, naar de spelers van verdringing en gedwongen ontruiming en naar de profiteurs van kapitalistische uitbuiting”, staat er letterlijk.

Enkele dagen geleden had het bondgenootschap ondanks de corona-crisis al opgeroepen tot een “revolutionaire 1 mei”. In het verleden was het bij deze gelegenheid steeds opnieuw tot aanvallen op politieagenten en overvallen gekomen. Traditioneel is de politie altijd met veel mensen ter plaatse.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", anarchisme, Barbarisme, Berlijn, Communisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ondanks corona/richtlijnen: Links-extreme geweldplegers roepen tot 1 mei-acties op

 1. M. zegt:

  Foundation gesubsidieerde relschoppers zodat men de regels voor het gewone volk weer wat kan aantrekken omdat er een paar zich betaald gaan misdragen?

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Meer vrijheid van verkeer, oké. De rest is bullshit. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het hun communistische kameraden in China waren die het biowapen verspreidden. Deze gasten hebben geen idee hoe ze na de Corona rotzooi een functionerende economie en maatschappij kunnen opbouwen. Ze denken in termen van een systeem dat onherstelbaar onderuit is gegaan omdat het voortdurend heeft gefaald.

  Geliked door 2 people

 3. LUCIA zegt:

  @ droevige mof
  Vrijheid van verkeer bedoelen ze anders hoor , ik citeer ” Draag het protest naar de verantwoordelijken voor de afsluiting tegen vluchtelingen”,

  Like

 4. Republikein zegt:

  Dat is toch de dag van de arbeid macht frei?

  Like

 5. Republikein zegt:

  Kijk, dat het voetbal niet zo meer voorbij komt is niet erreg toch, elke wedstrijd duurt 90 minuten en als de beste man in korte broek voor het einde blaast heeft Duitsland gewonnen.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Dat linkse uitschot gewoon doodschieten. Het voorkomt nog meer problemen in de nabije toekomst.

  Geliked door 1 persoon

 7. Leo 1 zegt:

  YES, kill them the soldiers of SOROS

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s