China gebruikt corona-pandemie voor zijn communistische Nieuwe Wereld Orde

Screenshot_160

(Door: “Balkanske priče”)

Het corona-virus kan de wereldorde wijzigen. Bill Gates en de farmaceutische industrie zien financieel voordeel in de corona-pandemie, maar China heeft deze pandemie gebruikt om de hele wereld onder communistische NWO-dictatuur te brengen. Het is nu bezig zijn fascistische systeem in Europa te vestigen. In Servië is men nu bezig met het installeren van het Big Brother systeem, dat binnenkort uitgebreid zal worden over het hele Europese continent. Door de corona lock-down maatregelen zitten veel Europese landen in de economische problemen en sommige willen de EU verlaten. En dat is een ideale situatie voor China om hier, in het verdeelde Europa, een communistische NWO-dictatuur te vestigen. De EU bevindt zich al jarenlang in de beginfase van het communisme en ze zal heel gemakkelijk de communistische Chinese NWO-dictatuur accepteren…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in China, Communisme, Europa, kwaadaardige opzet, New World Order. Bookmark de permalink .

13 reacties op China gebruikt corona-pandemie voor zijn communistische Nieuwe Wereld Orde

 1. Rensk. zegt:

  Kan twee kanten uitgaan. Of de westerse wereld keert zich af van China of ze gaan bukken. Het hangt af hoe het leven eruit gaat zien na corona. Als we in grote armoede vallen heeft China vrij spel. We hebben enorme slappe ¨leiders¨ en in die zin zie ik het somber in.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: China gebruikt corona-pandemie voor zijn communistische Nieuwe Wereld Orde! | eunmask

 3. pepo Copyright zegt:

  Ja, en dit is maar 1 van hun 17 doelen die ze voor ons in petto hebben de komende 10 jaar.
  Dit jaar staat er nóg iets véél groters te gebeuren.
  Maak uw borst maar nat zolang de makke lammetjes thuis blijven zitten en afwachten op…

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  In de communistische republiek doet men er alles aan om het leven van de mensen te vergallen. Los Angelos laat rolschaatsbaan volgooien met tonnen zand

  Venice Skate Park vs LA COVID Social Distancing pic.twitter.com/x5vMEa0O8C
  — HUNTER WE!SS (@Hunter_Weiss) April 18, 2020

  video

  Like

 5. Jan zegt:

  Communist/nazi De Blasio doet ijverig mee met de chicoms: verraad je buren als zij niet doen wat ik heb bevolen en de politie komt om in te grijpen

  How do you report places that aren’t enforcing social distancing? It’s simple: just snap a photo and text it to 311-692. #AskMyMayor pic.twitter.com/WQdCcVf1Rl

  — Mayor Bill de Blasio (@NYCMayor) April 18, 2020

  video

  Like

 6. Jan zegt:

  Chicom-terreur

  Like

 7. Jan zegt:

  China gaat volledig nazi-Duitsland

  China verzamelt wereldwijd het DNA van burgers en de reden is sinister
  Gordon Chang waarschuwt dat de volgende ziekte veel dodelijker kan zijn dan COVID-19

  De Volksrepubliek China (PRC) verzamelt al jaren het DNA van mensen en volgens Gordon Chang, auteur van ‘The Coming Collapse of China’, zouden de sinistere motivaties van het land de Verenigde Staten grote zorgen baren.

  Met meer dan 80 miljoen gezondheidsprofielen heeft China de grootste en groeiende DNA-database ter wereld. In een interview met Fox News waarschuwde Chang dat China van plan is deze informatie te gebruiken om biowapens te maken die bedoeld zijn om specifieke etnische groepen aan te vallen.

  “Het coronavirus is niet de laatste ziekteverwekker die van Chinese bodem zal worden gegenereerd. En dus moeten we ons zorgen maken dat de volgende ziekte overdraagbaarder en dodelijker is dan het nieuwe coronavirus”, zei Chang.

  China verzamelt naar verluidt het DNA van zijn eigen burgers voor wetshandhaving, het opsporen van dissidenten en het vormen van een streng gecontroleerde bewakingsstaat.

  Ze hebben ook manieren gevonden om het DNA van buitenlanders, waaronder Amerikanen, te verkrijgen.

  “Amerikaanse bedrijven kopen die DNA-profielen hebben, DNA-analyse subsidiëren voor voorouderlijke bedrijven en hacken”, zei Chang.

  Zo werd in 2015 ontdekt dat de Volksrepubliek China Anthem, de op een na grootste verzekeringsmaatschappij in de VS, heeft gehackt. Nu gebruikt de Volksrepubliek China het coronavirus om zijn DNA-database uit te breiden door internationaal aanvaarde QR-codes te eisen voor reizen in en uit het land en vaccindiplomatie gebruiken.

  “Wat ze doen, is dat ze zeggen: ‘We zullen dit vaccin naar u toesturen, maar we moeten onze proeven voltooien, dus we gaan uw populatie als test gebruiken. Als je niet deelneemt aan deze proeven, krijg je geen Chinese vaccins’, zei Chang.

  Hij vervolgde: “Beijing probeert zijn invloed uit te breiden door zijn vaccin beschikbaar te stellen.” Terwijl ze tegelijkertijd “zeer gevoelige informatie verzamelen over mensen buiten China”.

  China heeft momenteel vijf kandidaat-vaccins tegen het coronavirus die de klinische onderzoeken van fase 3 hebben bereikt. De laatste fase van proeven is uitgerold in ten minste 16 landen, waaronder Brazilië, Turkije, Marokko en de VAE.

  China’s redenen om deze informatie te willen hebben te maken met het domineren van de biotechnologische industrie, die “zeer belangrijk voor hen is”, zei Chang.

  “Ze namen het op in hun ‘Made in China 2025′-initiatief, zei hij, “wat een tien jaar durend programma is om bepaalde industrieën te domineren.”

  De tweede reden is iets veel sinisters: “China probeert waarschijnlijk ziekten te ontwikkelen die niet alleen op iedereen gericht zijn, maar alleen op bepaalde etnische of raciale groepen.”

  Volgens Chang geven genetische gegevens China de mogelijkheid om biowapens te maken die gericht kunnen zijn op bepaalde groepen mensen. Verder zei hij dat het gedrag van het land om het DNA van buitenlanders te verzamelen, terwijl het Chinese DNA aan buitenlandse onderzoekers verbiedt, deze theorie ondersteunt.

  “We moeten ons grote zorgen maken, want dat past niet bij een land dat wil samenwerken met de rest van de wereld. Dat komt overeen met een land dat biologische wapens ontwikkelt’, waarschuwde hij.

  “Mensen hebben gezegd dat biologische wapens niet werken. Welnu, we weten dat ze werken omdat we het coronavirus hadden, dat al dan niet een biologisch wapen was, ‘verduidelijkte Chang, ‘maar we weten wel dat het de Verenigde Staten heeft verlamd en dat is waar Peking echt naar op zoek is.’

  Nu China proof of concept heeft, drong Chang er bij de Verenigde Staten op aan snel te handelen en te voorkomen dat de supermacht nog meer Amerikaans DNA zou krijgen.

  “We mogen geen enkele Chinese of aan China gelieerde organisatie toestaan ​​om DNA van Amerikanen te testen. En we moeten China zeggen: of u stemt in met een inspectieregime, of we trekken ons terug uit de biologische wapenconventie.”

  China heeft beschuldigingen ontkend dat de pandemie van het coronavirus, die volgens sommigen uit een overheidslaboratorium in Wuhan is voortgekomen, een biologisch wapen was. In 1984 ondertekende de Volksrepubliek China het Verdrag inzake biologische en toxinewapens (BWC) in 1984, dat hen verbiedt biologische of toxinewapens te ontwikkelen, te produceren of aan te leggen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   KAN ER IEMAND, DE POLITIE , DE AMBULANCHE EN DE HUISARTS EN DE ZORGPOSTEN WAARSCHUWEN ??

   DIT GAAT NIET MEER GOEDKOMEN DENK IK , 07.20

   IK WEET DAT HET ONSCHULDIG BEGON , MEN DAARNA PAS MISGING
   HIER ZIET U WAT ER GEBEURD .. ALS JE NIKS DOET

   STRAND ROEPT .

   OOM DWANGBUIS

   Like

 8. bobzelf zegt:

  HELLUP , EL PEDOFILATILISTI GIGANTICO DRAAIT DOOR .. !!

  HIJ MOSCHT ZIJN DWANGBUIS UIT, OM NAAR HET TOILET TE GAAN EN HEEFT TOEN EEN COMPUTER GEJAT EN ZICH OPGESLOTEN IN DE TOILETTEN

  JA EN ZONDER ZIJN TABLETJES !! VRESELIJK ..

  DE LAATSTE STUIPTREKKINGEN VAN EEN LOSER

  LEUK OM TE ZIEN

  OOM ETTERBAK

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  @Jan
  Er is zoveel over China dat wij niet weten en waar we nooit bij stilstaan.
  Gisteravond zat ik wat te kijken op YouTube en kwam een filmpje tegen over de tien grootste boerderijen ter wereld, iedereen heeft tegenwoordig een mening over de bio-industrie en kijkt vervolgens naar Europese bedrijven.
  Nou vergeet het allemaal maar, in Australië en China is men op totaal andere schaal bezig en wie schetst mijn verbazing; de twee grootste ter wereld staan in China.
  De grootste heeft de beschikking over, schrik niet, 22.500.000 acres (1 hectare is 2,47 acre) en de 1 na grootste (ook in China) 11.000.000 acres, de 30.000 melkkoeien komen niet buiten en worden drie maal daags gemolken. De stallen en overige gebouwen hebben de omvang van een flinke stad.
  Er zijn landen die kleiner zijn !!
  Kijk voor de Chinezen vanaf 6.40;

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s