‘De bevolking moet na 28 april massaal in opstand komen tegen dit beleid’

Screenshot_156

(Door: Klaas Hummel)

Quote 500-lid Klaas Hummel (foto) is woest over de aanpak van de Covid-19 pandemie. ‘Er is iets veel ergers gaande. De pandemie van een wereldwijd instortend economisch en sociaal stelsel. We spelen met vuur.’

We kennen vastgoedtycoon en Quote 500-lid Klaas Hummel als een man met een uitgesproken mening. Die heeft hij vervat in een column waarin hij zijn woede uit over de aanpak van de corona-uitbraak.

Klaas Hummel:

‘Er zijn volgens het CBS 17.415.000 inwoners in Nederland; ongeveer 4 miljoen daarvan zijn ouder dan 60 jaar. Deze gehele bevolking wordt verteld dat Covid-19 het ergste is sinds de Tweede Wereldoorlog. Heel besmettelijk en dodelijk. Angst onder 17.415.000 mensen. Na twee maanden lock-down wordt het tijd dit eens te evalueren.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nederland. Bookmark de permalink .

26 reacties op ‘De bevolking moet na 28 april massaal in opstand komen tegen dit beleid’

 1. Republikein zegt:

  Volgens mij slaat ie de kluiten van z’n voetbalschoenen.

  Like

 2. Trucker zegt:

  Dit soort lieden (ongeacht hun cv) zouden ze VERPLICHT 24 h dienst moeten laten doen op intensieve care, blijven ze dan nog te stupide besmetting gelijk, kunnen ze het letterlijk van op de eerste rang meemaken.
  Voor dit soort volk heb ik nul nada zero respect, er zijn nu op dit moment duizenden mensen in “zijn Nederland” die op gevaar van eigen gezondheid (zelfs leven) mensen pogen beter te maken.
  ZIEK wordt ik van dat soort lamstralen, misselijk en woest.

  Geliked door 1 persoon

  • Dave zegt:

   Het heeft niks met de zorg te maken Trucker, die is namelijk systematisch de afgelopen 20 jaar afgebroken en toen hoorden we vrij weinig over de zorg en ouderen. De cijfers dekken echter de lockdown niet en op nog langere termijn gaat die lockdown veel meer doden opleveren door de wereldwijde economische crisis die nu aan het ontstaan is. Hoe naar ook het is een virus en blijft een virus die bij mensen met een zwakke weerstand hard kan binnenkomen. Iedere dode is er één teveel. Dus je kan misselijk worden wat je wil en woest en wat dan nog meer, maar simpelweg zullen de cijfers achteraf aantonen dat deze lockdown op deze manier niet gerechtvaardigd was. De intensive care is sowieso gevaarlijk, het grootste percentage wat daar beland overleeft het niet of komt eruit met complicaties. Wellicht wordt het tijd dat je je beter gaat informeren. Er zijn in Duitsland vele gerenomeerde artsen en virologen die een heel ander geluid laten horen. Zo heeft Hendrik Streeck een Duitse topviroloog reeds onderzoek gedaan naar contact overdracht. Het blijkt dat dat nauwelijks voorkomt. Beste Trucker je laat je door de massa media angst aanjagen die niet nodig is. De maatschappij kan best verder met een beetje afstand houden, niet al te grote massa’s voor nu voorlopig, goed handjes wassen, niezen in je elleboog,en een goede ventilatie waar veel mensen bij elkaar komen, allemaal prima maatregelen, de maatschappij behoeft geen nieuw normaal en ook geen ellenlange 1.5 meter samenleving. De normale lifespan van een virus is 6 tot 8 weken en er is een onderzoek in Israel gedaan welke zegt dat er geen verschil is in besmettingen tussen gebieden met een totale lockdown en gedeeltelijk of bijna niet zoals in Zweden. Ik raad je aan om je beter in te lezen en niet mee te gaan in alle angst porno scenarios. Ook de oversterfte is niet abnormaal. In de USA zijn ze nu massaal de cijfers aan het aanpassen want er stierven geen mensen meer aan hartaanvallen, de normale griep of normale longontstekingen! Ook wachten op een vaccin heeft geen zin om meerdere redenen, sowieso is 2 jaar met testen te kort voor een vaccin en vaccins zijn vaak gebleken erger dan de kwaal. Zoek maar eens op Polio vaccin in India. Wat we nodig hebben is een medicijn wat werkt, niet die vaccinatie troep.Er zijn reeds medicijn combinaties van bestaande medicijnen die hoopvolle resultaten geven. Resumerend. Er is geen reden meer om de samenleving te hijacken in een lockdown.

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Dave 18 april 2020 om 20:20

    zal kort zijn, lees mijn comments over de afgelopen tien (of langer) jaar op deze blog weet je wat meer zodat je geen foute veronderstellingen maakt over mij die je nopen om een halve pagina te pennen.

    Like

 3. malsion zegt:

  Dit verschilt niet veel van het geluid dat Jensen laat horen.
  Er is nu een initiatief nodig om dat verzet te organiseren.
  Klaas Hummel zou de volgende zet kunnen doen !!!!

  Like

 4. Marc zegt:

  Inderdaad, we hebben geen werkelijk idee hoe dit virus zich verder zal gedragen. Als het zo besmettelijk is als beweerd wordt, dan is een massaal sterven niet te vermijden, en is een lockdown slechts uitstel van executie.

  Of er wordt direct terug gekomen op deze wereldwijde lockdown, en accepteren het sterven, of het samenleven als zodanig zal niet meer zijn. Let wel: terugkomen op een lockdown garandeert niet de voortzetting van de huidige samenleving. Weinigen schijnen te beseffen dat de samenlevingen wereldwijd opgehouden zijn te bestaan. We leven deze weken, wellicht komende maanden, in de schijn van een terugkeer naar het leven van voor voor februari 2020. Maar dat zal niet gebeuren!

  Het is niet alleen de economische schade die nu en in de komende maanden aangericht zal worden, de massale werkloosheid, hongersnoden en daaruit voortvloeiende opstanden die het einde van de huidige samenlevingen zullen markeren.

  Wat denk je dat dit voor invloed zal hebben op de demografie. Niet alleen het massale sterven door ouderen (maken we toch nog plaats voor die immigranten!?), maar wat dacht je dat dit betekent voor het boy-meets-girl-scenario? Honderdduizenden ontmoetingen die niet tot stand zullen komen!
  En als die er al komen, hoe velen van hen zullen vanwege Covid afzien van kinderen? Of dit terecht of onterecht is, zal moeten blijken, maar Hummel heeft een punt door te wijzen op het fenomeen van wijdverbreide angst vanwege Covid.

  Mocht Covid ook voor jongere generaties toch grote nadelen hebben in termen van besmetting en overlijden, dan houdt het allemaal gewoon op. Dan zullen we maar moeten zien hoe groot de groep is die dan overleeft. Dat de samenleving er vervolgens totaal anders uit zal zien is evident. Niemand zal kunnen voorspellen hoe?

  Daarom is het buitengewoon zinvol zoals Hummel voorstelt, en Trump voornemens is binnen korte termijn uit te voeren, om de economie te hervatten. Tot zover er lessen te trekken zijn uit dit hele gebeuren, moeten die lessen getrokken worden; ze zullen nu nog niet allemaal in de breinen van mensen geopenbaard zijn. Dat zal de komende tien jaar pas langzaam duidelijk worden.

  Als Rutte en alle andere regeringsleiders nog in enigermate echt leiding willen geven, dan zouden ze er goed aan doen drie beroepsgroepen prioriteit nummer 1 te geven. Dat zijn:
  1. artsen en verplegend personeel, in conjunctie met een verhoging van het aantal IC-bedden tot 30.000 voor Nederland alleen al.
  2. een tot nu toe straal vergeten beroepsgroep: de begrafenisondernemers. Zij zijn het die letterlijk de rommel moeten opruimen om verdere escalatie van (ook andere) ziekten te voorkomen. Daarbij zullen deze ondernemers totaal nieuwe methoden van massa-begrafenissen moeten ontwikkelen.
  3, politie en, eventueel, het leger: onvermijdelijk zal niet alleen de criminaliteit op moment X keihard toeslaan in nieuw gevonden wegen die wij nu nog niet kennen, ook en vooral zal de massa dan wel aan het muiten slaan of in beweging komen. Niet zozeer om aan die ziekte te ontkomen, maar om ergens een vorm van normaal samenleven te kunnen vinden.
  4. Plaatsvervangende bestuurders om de nieuw ontstane samenleving vorm te geven. Want als laatste sluit ik een volledig instorten van het bestuurlijk apparaat evenmin uit.

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Als de grens open blijft voor gelulzoekers uit risico landen dan hoeft men ook de eigen bevolking niet op te sluiten.
  U heeft straks misschien geen griepje opgelopen maar uw leven is afgelopen als we doorgaan met deze waanzin.
  Of dacht u van een ingestort land te eten?
  Wat is er nou mooier om zelf te smeken om een vaccinatie met chip in uw donder te laten jagen en lekker gevangen te zitten in uw elektronische gevangenis zonder griepje?
  Mocht u een hekel hebben aan harige ballen likken dan programmeert men uw brein dat u niets liever doet. Is dat niet geweldig?
  Dat wil toch iedereen die niet goed bij zijn hoofd is.

  Nogmaals uw angst door gebrek aan kennis zal ons land verwoesten, en voor wat …om u als stomme tv kijker gerust te stellen omdat u zich bang heb laten lullen door mensen die zo goed als altijd al tegen u gelogen hebben en er belang bij hebben om u in angst te houden?
  Daar moet het hele land voor naar de verdommenis geholpen worden voorgoed?
  Besef dat u door uw angst omdat u teveel tv kijkt zo egocentrisch is geworden dat u er de toekomst van uw kinderen voor laat afnemen.
  Is dat niet walgelijk egocentrisch je land willen laten afbreken omdat jij angst hebt en jij daar in gerust gesteld moet worden omdat jij het verdomd om naar echte doctoren en profesoren te luisteren als ze niet van je leugen tv komen.
  Kijk goed hoeveel schade dat tv kijken teweeg brengt bij de massa.
  De makers van de tv noemden hun uitvinding een massa vernietiging wapen en kijk eens hoe u als tv kijker zichzelf laat vernietigen.
  U kijkt uw medemens al als vijand aan en ziet niet eens meer wat voor hufter u eigenlijk bent geworden voor uw medemens.
  En dat allemaal omdat u bang bent moet alles maar gesloopt en iedereen maar opgesloten?

  Zal ik u een dagje meenemen naar de oudjes kan u met eigen ogen zien wat het angst zaaien op uw heilige graal de tv teweeg brengt bij mensen?
  Ik sterf nog liever aan mijn medemens als dat ik ze aan hun lot overlaat of ze opgesloten wil hebben.

  Wie zijn leven wil sparen zal het verliezen denk daar maar eens over na bangerik.
  En zet die tv eens uit en luister eens naar mensen die er geen baat bij hebben om te liegen.
  De oudjes kunnen ook weer rustig slapen als ik ze de waarheid laat zien en horen.
  Zo simpel is het.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   M dank god voor mensen z.a. jij want wat zijn er toch een zootje stomme egocentrische idioten, ook op dit forum helaas. De meeste mensen missen volledig een innerlijk kompas en raken ontzettend snel in paniek.
   Ik ben zo blij dat ik een paar keer de dood in de ogen gekeken heb en misschien daardoor niet bang ben om dood te gaan. Als ik zo de rest van mijn leven moet slijten in een lockdown gedirigeerd door globalisten, die je eerst een nep klimaat- alarm proberen aan te smeren en daarna een virus met nepreputatie lanceren om je volledig te kunnen controlen, dan sla ik nog liever de hand aan mezelf.
   Wat en als er daarna iets komt, dan zien we dat dan wel weer en als er niks is kan ik er ook mee leven (Ha Ha leven na de dood humor). Ik besef steeds meer waarom ik al jaren als een kluizenaar leef en ik vermoed in jou M een geestverwant, van een zeer interessant niveau.

   Like

 6. Lucky zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ja maar, ja maar,………..bizinus is bizinus en geld is geld………
   maar je zoudt ’t ook moord met voorbedachte rade kunnen noemen.
   Alleen de front-foto bracht me al de griezels.
   Heb weleens op een passagiersschip geweest, maar die waren voor de overtocht, niet voor de fun.
   Al kreeg ik geld toe, dan ging ik nog n………. enfin, ieder z’n zin.

   Like

 7. klaas zegt:

  Like

 8. Roeland zegt:

  We kunnen anno 2020 instrumenten laten landen op manen van planeten. (Althans volgens “de media”). Maar een “virus” verlamt de wereld? Was er niet ineens een stikstofcrisis begin 2020 ?
  Gele hesjes, boeren opstand, Hongkong.. en nu dit virus uit China?
  Ergens klopt hier iets niet. Toch?

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  !0-duizenden geleuvigen [muslims ] tarten de Corona-quarantaine in Bangladesh voor de begrafenis van een imam.
  Hoewel de politie met de familie van de overledene was overeengekomen dat er slechts 50 mensen bij de begrafenis aanwezig zouden zijn, hadden de gelovige |Bangladesi maling hieraan, Want allaha zal ons wel beschermen.
  Een van de meest arme landfen in die contreien.
  BRON :
  https://www.straitstimes.com/asia/south-asia/tens-of-thousands-defy-bangladesh-coronavirus-lockdown-for-imams-funeral?utm_term=Autofeed&utm_campaign=sttw&utm_medium=social&utm_source=Twitter#Echobox=1587217601

  Like

 10. pepo Copyright zegt:

  Kijk de na 1 minuut verwijderde video van David Icke en alles word duidelijkhttps://jensen.nl/het-interview-dat-je-niet-mag-zien-van-youtube
  Maar voor vele mensen is een video kijken van langer dan een uur ” te lang”
  Maar wél weken /maanden discuseren op internet waarom dit allemaal gebeurt.
  Daar hebben ze wel tijd voor.

  Like

  • M. zegt:

   Ze hebben alleen tijd voor onzin en nietszeggende dingen zelfs nu hun hele land naar de klote geholpen word wil men zich er nog niet in verdiepen.
   Hoe oppervlakkig ze zijn blijkt wel uit dat men alleen naar het poppetje kijkt en als het poppetje niet leuk vinden dan kijkt men niet.
   Dat het belangrijk is wat het poppetje zegt doet er niet toe als het poppetje niet bevalt.
   Het gaat nergens over bij deze lege zielen die denken dat de problemen oplossen door je kop in het zand te steken en de waarheid te ontkennen

   Like

 11. Jan zegt:

  Wel of geen quarantaine, het maakt geen barst uit. Virus volgt een vast patroon

  Israeli Professor Shows Virus Follows Fixed Pattern
  ….
  irrespective of whether the country quarantined like Israel, or went about business as usual like Sweden, coronavirus peaked and subsided in the exact same way. In the exact, same, way. His graphs show that all countries experienced seemingly identical coronavirus infection patterns, with the number of infected peaking in the sixth week and rapidly subsiding by the eighth week.
  ….
  It is a fixed pattern that is not dependent on freedom or quarantine. “There is a decline in the number of infections even [in countries] without closures, and it is similar to the countries with closures,” he wrote in his paper.

  “I think it’s mass hysteria. I have no other way to describe it.
  …..
  https://townhall.com/columnists/marinamedvin/2020/04/15/israeli-professor-shows-virus-follows-fixed-pattern-n2566915

  Like

  • M. zegt:

   Massa hysterie teweeg gebracht door de massa vernietiging wapens, de TV en de smartphone.
   Angst laat de mensen om hun eigen ellende schreeuwen daarom pompt men 24/7 angst in de mensen met duimzuigerij en valse cijfers.
   In angst denken de mensen niet meer, kijk maar om je heen wat voor monsters het maakt van de mensen die hun medemens als bedreigend gaan zien uit gebrek aan kennis en een teveel aan leugen op de tv.
   Ze willen graag het echte nieuws helemaal weg hebben door het fake nieuws te noemen zodat men het echte fake nieuws tot waarheid kan verheffen en men ongestoord zonder weerwoord de mind van de massa kan controleren en bespelen.

   Like

 12. Jan zegt:

  Youtube is weer ijverig aan het censureren

  Like

 13. Wolf zegt:

  PVV WAS VOOR totale lockdown ,rutte prutte noemt het ineens een intelligente Lockdown? Net of de PVV een domme Lockdown had? Zo wil die leugenaar ons met meer dan 17 miljoen voorliegen. Wat HAAT IK Rutte kutte!!!!!!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Wat is een slimme lockdown??? Er is voor 1,5 miljoen mensen een arbeid korting aan gevraagd bij het UWV, de rest van het volk werkt gewoon nog. De grote steun in miljarden gaan naar grote bedrijven zoals KLM die krijgt 2,5 miljard om te overleven.
   Velen zullen op een slimme manier wat rijker worden na de Corona crisis.
   Wat ik mij af vraag velen waren na een week of 2 kapot. Maar hun levens stijl gaat op de zelfde voet door. Als je, je ogen goed de kost geeft gebeuren bij deze mensen, dingen die het daglicht niet kan verdragen. Natuurlijk zijn er zaken die het echt niet redden.

   Like

 14. toevalbestaatniet zegt:

  5 G er af ……en iedereen wordt weer beter !
  Corona is stralings-vergiftiging en GEEN beestje onder een microscoop !
  Wanneer worden we wakker ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s