Geert, Geert, waarom hebt gij ons verlaten?

Screenshot_146

(Door: “Weethetwel”)

Beste Geert Wilders, vanaf dag 1 dat je de Partij voor de Vrijheid hebt opgericht, hebben wij je gesteund door dik en dun, in woord en geschrift. Nu in dit corona-tijdperk dreigt dat mis te gaan. We snappen er niets van dat je je nog steeds mee laat slepen in een misdadige mediahype. We snappen niet dat je niet onverholen de zijde kiest van Donald Trump, de énige westelijke leider die nu stáát vóór en achter zijn volk. En die het ook gaat winnen. We snappen dat je met een ruim hart achter de beroepsgroepen staat die thans extra de handen uit de mouwen moeten steken. Maar als leider van de Partij voor de Vrijheid mág je geen gezonde mensen opsluiten en werkloos maken die niets misdaan hebben. Mág je geen bejaarden en gehandicapten opsluiten die niets misdaan hebben. En heb je gedwaald; kom zo snel mogelijk op het juiste pad terug, vóór het definitief te laat is.

Mee laten slepen was geen schande, vanaf nu is het dat wel

De mediahype was zo indringend en allesomvattend dat er bijna niemand was die daar aan kon weerstaan. Maar inmiddels weten we meer. We weten inmiddels zéker dat het corona-virus geen pandemie met miljoenen doden gaat veroorzaken. Het is in alle opzichten vergelijkbaar met een griep. De universiteit van Tel Aviv heeft onderzocht dat er totaal geen verschil is in het ziekteverloop in landen mét of zonder een lock-down. De lock-down is wél dodelijk voor de economie in het land. Iedere dag dat het langer duurt, wordt de catastrofe groter. Iedere dag dat de bejaarden opgesloten zitten, wordt het verdriet groter. De conclusie is éénduidig: je hebt de situatie verkeerd beoordeeld. Kom daar op terug.

Eerlijkheid is geen schande

Wanneer je als politicus in kunt zien dat je een zaak verkeerd beoordeeld hebt, toon je kracht wanneer je daar voor uit komt. De kiezer zal het je vergeven. Keer terug naar de basis van je partij: dat is de Vrijheid. De toekomst heeft politici nodig die pal staan voor de Vrijheid en zich niet door de media laten sturen. Kies vanaf vandaag onverholen voor de helden die ons land draaiende houden in álle tijden: dat zijn de ondernemers en hun personeel. 70.000 ondernemingen gaan binnenkort failliet. Laat de ondernemers vrij.

Kies vanaf vandaag onverholen voor de helden die ons land hebben opgebouwd en die nu opgesloten zitten in tehuizen en daar wegkwijnen, omdat ze hun geliefden niet mogen zien. Laat de bejaarden vrij.

Kies vanaf vandaag onverholen voor de held die als één van de weinigen de Vrijheid door dik en dun verdedigd heeft: Jensen. Leg daar jouw kiezers uit dat het een éénmalige vergissing was en dat ze voortaan op je kunnen rekenen door dik en dun. De PVV is te waardevol om nu verloren te laten gaan.

PVV groot

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

46 reacties op Geert, Geert, waarom hebt gij ons verlaten?

 1. Japio zegt:

  Helemaal mee eens, ik wil op de PVV stemmen maar kan dat nu gewoonweg niet. Kom terug op je eerdere conclusie “Lockdown”en laat de vrijheid weer hoog in het vaandel staan.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Geert heeft zijn eigen agenda met weeffouten, maar blijft the best of the rest, naast Pim is hij de enige op wie ik gestemd heb, hoewel ik lang heb geaarzeld ten tijde van Hans, wellicht een jeugdzonde, enfin Hans, als je me hoort, ik heb mijn hele gezin ongevraagd lid gemaakt van Ongehoord Nederland, ze weten het niet, stout hé 😜.

  Geliked door 2 people

 3. malsion zegt:

  Robert Jensen is onvermoeibaar bezig zijn publiek te wijzen op het verkeerde beleid. De maatregelen tegen de zogenaamde pandemie zijn erger dan de kwaal.
  De totale economie van de westerse landen gaat onderuit. Als men de sterftecijfers van nu, dus inclusief veroorzaakt door Corona, vergelijkt met de sterftecijfers van voor de uitbraak, komt men tot verwaarloosbare verschillen.
  Er is alle reden om de maatregelen sterk af te zwakken, de economie ter heropenen. De 1,5 meter regel is overdreven. Als men de overige regels in acht neemt. Handen wassen en mondkapjes kan de samenleving weer functioneren zoals het hoort en het enorme verlies dat al geleden is geleidelijk goed maken.
  Er is al definitieve schade aangericht door bedrijven die omvallen. Laten we erger voorkomen en de handen weer uit de mouwen steken.

  Geliked door 2 people

 4. JWA zegt:

  Merkwaardig stukje

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  De kinderen snappen het wel, nu de volwassenen nog.

  Geliked door 3 people

 6. Herman zegt:

  Inderdaad, u hebt gelijk “Weet Het Wel ” . Ik zeg altijd, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald!

  Like

 7. theoprinse zegt:

  Nederland is Geert Wilders dankbaar dat hij al zeer vroeg opriep tot een totale lockdown en dat heeft tienduizenden levens gered. Rutte – die in 2008 het Pamflet van een optimist – Naar een moderne economie: Een Groen Rechtse toepassing op energie schreef en met Jaap van Dissel van het anti-CO2 anti stikstof anti PFAS RIVM en Diederik Samsom Nederland in de klimaat leugen heeft gestort – was met Jaap van Dissel bezig om met de groeps besmetting een slachting onder de Nederlandse bevolking te veroorzaken. Viroloog Marion Koopmans bevestigde desgevraagd in Nieuwsuur dat het tussen de 40- en 80.000 doden per jaar – in ieder geval het eerste jaar – zou betekenen.

  Geliked door 4 people

 8. Stef zegt:

  De PVV zal niet verloren gaan. En zeker niet als iedereen eerlijk en openlijk aan iedereen durft te vertellen dat hij voor de volle 100% achter de standpunten van de PVV staat. Ook al denk je enkele linkse (vrienden ) te verliezen. Later zullen ze met respect aan jou terugdenken.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wolf zegt:

  Dit is jou mening Weethetwel, hou op met je “we”! Wie is we !!!!!??? Al jaaren lang volg ik E.J Bron maar nog nooit zo iets vuil links stukje gelezen. Infiltrerend achterbaks de Leider der PVV zwartmaken is LINKS!

  Geliked door 1 persoon

 10. Wolf zegt:

  Afgrijselijk slecht stuk, dit past beter in die joop rattennest of in de Eurofielen kranten VK,Trouw, etc. en kon zo wel rechtstreeks door iemand geschreven zijn uit de CU,PvdA,Gr linkse vvd ,cda, D66 gore hoeken, BAH!

  Geliked door 2 people

 11. bobzelf zegt:

  gohhhh, ga ik ineens TRUCKER WEER HEEL ,,LEUK VINDEN

  wat een zeikstuk , wat een gelul , !!!

  griekenland , alles mag , werken , hardlopen, boodschappen doen
  wandelen, honden uitlaten , you name it

  MAAR VOORZICHTIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  GRIEKENLAND DODEN 108

  NEDERLAND DODEN 3459 … GETEST ??? TUURLIJK NIET WAAROM

  niet genoeg ???? , kijken hoe weethetwel reageert, ALS HIJ VOLGENDE WEEK

  AAN DE BEADEMING LIGT ..

  DONDERSTRAAL OP MET JE ECONOMIE, dat sprookje , dat gelul ,
  wacht gewoon effe ,

  RUTTE HEEFT IN ZIJN 10 JAAR DE STAATSSCHULD OMHOOG GEBRACHT MET EEN 250 MILJARD ,het gas weggegeven en nederland naar god geholpen, en jullie stemmen er gewoon weer op , nu geven we ook miljarden weg
  staat u garant voor nog 500 miljard bij het e.s.m.

  dus u bent al naar de kloten , dus kies even voor uw leven en gezelligheid

  dus ??? GEERT HEEFT HET NU GEDAAN ???
  dus u bent “”verwarde man 2.0
  of is mijn good old friend Pennings terug , op de dag van het stemmen ??

  ome bob

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Professor specialist complot theoriëen “weethetwel” ondervind nu (als hij/zij er zich al aan kan houden) wat het betekend om letterlijk opgesloten te moeten leven.
   De neuzelende weethetwel ondervind nu aan de lijve (zij het een zeer milde vorm van opgesloten) wat het betekend als je je vrijheid verliest.
   Geert Wilders is in Nederland de ENIGE politicus die zijn nek uitsteekt voor zijn kiezers en daar de gevolgen voor moet dragen, dan lees ik de ZEIK van dat weethetwel geval en was ik Nederlander keerde men maag.
   Moet me nu al inhouden om mijn woede niet van de daken te roepen, Wolf heeft het juist geduid een lepe onderhuidse RAT die ventileert dat hij NUL NADA respect heeft voor wat Geert Wilders tot hiertoe heeft gedaan.
   Ik zou als Nederlander zijnde goed onthouden wie weethetwel volgt en instemt met zijn/haar geneuzel, de kippen zonder kop “Herman”en “Japio” zijn daar exemplaren van.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    NOU GEWELDIG, MIJN JONGEN ……..

    MAAK JE KWAAD , OM DAT STOMME GELUL …

    MAAR RAAK ZELF NIET OVER DE ZEIK , EN OVER JE KOOKPUNT

    wIJ zitten hier…… in het eens mooiste kleine landje ter wereld
    dat MOEDWILLIG NAAR GOD, EN MIJN GROTE MANITOU
    WERD GEHOLPEN .. en het gaat maar door !!
    dag in dag uit !!!!!!!!!!!!!!!!

    met een 16 miljoen lobotomy patienten, I.Q 45.5 personen incl. hun hele families
    hersenbeschadigingen, geen hersens , nooit gebruikte hersens
    en dat gaan wij niet oplossen makker

    dus laaaaaat je niettttttttt opnaaiennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    dus volg de ome Bob , strategie, beter hij boos dan jij boos
    beter hij niet slapan , dan jij niet slapen

    DAN STAP JE IEDERE AVOND MET EEN GROTE GLIMLACH JE NEST IN
    JE HELE LEVEN ….

    en als je het niet kan bolwerken ??

    LEEN, KOOP , HUUR , HET BOEK “”‘niet morgen maar nu “” WAYNE DYER

    dan wordt en I ineens alles je duidelijk , en vlieg je nooit meer uit je rol

    dikke hug makker ,,,,,,

    bobzellufffffffffffffffffffffffffffffffffff

    Like

   • Wolf zegt:

    Juist!!!!!!!

    Like

  • Trucker zegt:

   Daar had ik over gelezen, wie weet is het niet Pennings zou wel kunnen, die knaap was indertijd ook lal te verwaand om op mijn commentaren te reageren 🙂 🙂 🙂

   Like

   • bobzelf zegt:

    ja… WE hebben niet veel vrienden hier whahahahahaha

    MAAR DAAR KWAM IK OOK NIET VOOR !!!

    maar Pennings was er zeker 1, whahahah effe wachten whahahahahaha

    die kwam hier als , kanjer, op de dag dat we gingen stemmen ,,,,,OP GEERT !!,

    DAT HIJ DE GROTE OETLUL …..NA EEN FIETSTOCHTJE, HAD BESLOTEN DAT HET NIET GEERT ZOU WORDEN
    VOOR PENNINGS
    THE GREAT , WHAHAHAHAHAHA
    dus de sergeant komt staande in de vuurlinie
    effe mededelen AAN BERT THE BOSS !!!
    hij naar huis ging,
    whahahahahaha

    en dat o.a. ik witheet werd, vond hij heeeeel raar

    DE RAT, HET STINKDIER!!

    IS ER MISSCHIEN NOG WAT FAMILIE HIER AANWEZIG, ??

    WHAHAHAHAHAHAHA

    OME BOB

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ bobzelf zegt:18 april 2020 om 21:14

    ik weet dat we niet in alles over hetzelfde eens zijn maar wel de grote lijnen, betekend dus (weet jij vast wel 🙂 ) nooit de prioriteiten uit het oog verliezen wat helaas velen de laatste maanden hier op deze blog wel doen
    Steun aan Geert Wilders is dus tegenwoordig voor diezelfden dan ook al onder voorwaarden
    .
    Kan tellen voor een politicus die hoelang al 12 14 jaar met zijn leven bedreigd wordt dat een deel van zijn “onvoorwaardelijke” kiezerskorps alleen nog volgt als hij maar opgesloten blijft maar zij niet WANT DAT IS DE ESSENTIE VAN HUN GELEUTER. .

    –>WEERZINWEKKENDE VOLK <–

    Like

   • Wolf zegt:

    Alweder Eensch met Trucker!!!

    Like

   • bobzelf zegt:

    nee niet met alles ,,,
    MAAR !! dat hoeft ook niet !!
    maar ook dat heb ik geleerd …………..
    mijn aller grootste … hoogste baas , ze idan wel eens …

    BOB JE HEBT HELEMAAL GELIJK ,,,,!!! MAAR WAT JIJ ZEI

    GAAN WE NIET DOEN ,,,,,, ALS JIJ DE BAAS BENT MAG JIJ DIE KNOOP

    DOORHAKKEN , NU DOE IK HET NOG EEN KEERTJE , SNAPPIE

    en dan liep ik lachend weg , om verder te gaan met mijn werk ..

    nou zo kijk ik ook naar Geert , vechten tegen de bierkaai ,

    en iedereen is het met hem eens, MAAR WE STEMMEN ER NIET OP !!

    zoals die Pennings , ashole !!

    mensenkennis ? de nederlander ?????? whahahahahahahaha

    ze zien NOOIT DE OLIFANT IN DE KAMER STAAN …

    MAAR VINDEN HET WEL VREEMD , DAT HET ZZO DONKER IS ???

    DAT IS DE NEDERLANDER ,

    HET ZAL NET ALS VROEGER WEL GOED KOMEN ?????

    nou IK ZOU ER NIET OP REKENEN ,,,,,

    CHINA DID IT , HEB JIJ AL 1 BEWIJS GEZIEN ???

    NET ALS “”HET WAS EEN BUKRAKET “” putin did it …

    OVERAL ……..,, WERKELIJK OVERAL STINKEN ZE IN …

    TUURLIJK

    HUGGIE ,

    WE GAAN 2 UURTJES IN DE KNETTERENDE ZON “”HOBBELEN “‘ LANGS HET STRAND , , CORONO AFKICK CURSUS , WHAHAHAHAHA

    BOBZELLUF

    LATERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Toch was ze wel lief.

   Like

   • Trucker zegt:

    Republikein is dat meisje Theresa ?
    jawel hé.
    Ik heb het altijd jammer gevonden dat ze hier weg was, ze kon uitstekende stukjes huisvlijt pennen.
    Maar er waren hier lieden die haar niet konden pruimen en dan maar gelijk een dam bouwden tegen haar, zo werkt het alleen hebben ze het lef niet oh nee, dit ervaar ik dagelijks op deze blo:-) 🙂 🙂

    Like

   • Republikein zegt:

    Ja, ze kan goed schrijven, was wel een beetje opstandig, 2 talenten die nooit overgaan.

    Like

   • Republikein zegt:
 12. Wolf zegt:

  Dat ge “ONS”en ge “WE” moet zijn Ik en ikzelf zeker. Ik hoor NIET bij jou Ons en WE !!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Nogal pretentieus om namens de “PVV kiezers” te spreken.
  Ik ben PVV stemmer van het eerste uur en ik ben het niet eens met “weethetwel”.
  Zeker er zijn op deze site velen die hetzelfde denken over de coronacrisis maar hoeveel zijn dat er 200 ?, 300 ?, 500 ? De PVV heeft ongeveer 1.250.000 sympathisanten/kiezers !
  Als er één ding bewezen is over het virus dan is het wel dat het extreem besmettelijk is en daarbij niet zomaar een ‘griepje’ is, er is nog nimmer een tekort aan ic-bedden geweest door een ‘griepje’.
  De lockdown was een zwaar en nooit eerder gebruikt middel en het is te hopen dat het binnen niet al te lange tijd langzaam aan verlicht kan worden.

  Geliked door 3 people

  • M zegt:

   Als het extreem besmettelijk was waren er wel meer doden geweest als bij de gewone griep maar dat is niet het geval.
   Bovendien worden artsen opgedragen zo’n beetje alle doden aan corona toe te schrijven.
   Als het werkelijk zo besmettelijk was hield men de grens niet open voor de vrede uit risico gebieden en zou men wel maatregelen nemen om het niet door te laten gaan.
   Maar de angstige Nederlander laat zich leiden door leugens en zal zich niet eens verdiepen wat een virus nou eigenlijk is anders zou je deze onzin niet opgeschreven hebben.
   Luister eens naar de vele doctoren en profesoren die de waarheid gewoon zeggen of kijk eens terug naar die WHO leugenaar die zelf ook zei dat we hier met een milde griep te maken hadden.
   Nog steeds hebben we minder doden dan de jaarlijkse grep aan doden bracht maar blijf lekker in je paniek zitten uit onwetendheid want als genoeg mensen paniekerig blijven over iets onzinnigs dan weet je zeker dat het gedaan is met ons land.
   Corona is het probleem niet dat is de angstige bevolking die teveel naar leugenaars luisteren op hun tv zal ons land slopen.
   Angstige hufters hebben namelijk niets met hun medemens op alleen met hun eigen ongefundeerde door de tv aan tv aangeprate angst.

   Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Eensch, Tijl Uiylenspiegel.

   Geliked door 1 persoon

 14. Tom zegt:

  “De universiteit van Tel Aviv heeft onderzocht dat er totaal geen verschil is in het ziekteverloop in landen mét of zonder een lock-down.”

  Nee, dat is niet zo… Eén van de professoren op de TAU claimt dit echter zijn cijfers zijn ook al weer achterhaald. Hij spreekt echter niet namens de TAU maar op persoonlijke titel.

  Hier de bron:

  https://www.timesofisrael.com/top-israeli-prof-claims-simple-stats-show-virus-plays-itself-out-after-70-days/

  Een pandemie als deze geeft ellende. Ook economisch gezien is het een ramp en in het geval van Israël kan het virus ook het leger (deels) lam leggen. Dat risico is te groot.
  Landen moeten dus iets doen om het dodental te beperken en om onderzoek te doen naar het virus. Dankzij China hebben we hoogstwaarschijnlijk de verkeerde cijfers gekregen waardoor er achteraf paniek is uitgebroken. Logisch.

  We moeten nu dus, met de kennis die we vandaag de dag hebben, plannen gaan maken voor de heropstart van de economie. Dat gebeurt nu in Israël, Oostenrijk, Amerika, Duitsland en nu ook langzaam maar zeker in Nederland.

  Morgen kan er weer ander nieuws komen en daar moeten we dan weer op reageren. Ik merk dat mensen op deze website met info aankomen die 1, 2 of 3 weken oud is. Maar de ontwikkelingen gaan door en het virus is absoluut nog niet weg. We hebben het deels weten in te dammen maar het is er dus nog gewoon en het wacht tot het zich weer volop kan gaan verspreiden.

  Trump, maar ook Rutte, willen niets liever dan de economie weer op gang helpen. De achterban van de VVD zijn veelal rijke mensen en die willen dus weer zo snel mogelijk geld gaan verdienen maar dat gaat niet als iedereen thuis zit.
  Er komt een moment dat men een goed afgewogen keuze moet gaan maken tussen het dodental en de economie. In Israël heeft een onderzoeker het idee geopperd om de bevolking in 2-en te gaan delen. De eerste week werkt groep 1 en zit groep 2 thuis. De tweede week keren ze dit om. Het virus heeft een incubinatietijd van max 2 weken dus als je een cyclus aanhoudt van 2 weken kun je het virus redelijk in bedwang houden.
  Misschien is dit iets waar Nederland ook mee aan de slag kan gaan.

  Ik lees in een reactie dat wij hier volop IC bedden hebben. Dat is niet zo. Er liggen Nederlanders in Duitsland omdat wij hier aan onze top zitten. Er zijn al extra spoedbedden op extra opgerichte IC locaties geplaatst en, dankzij de lockdown, begint er nu weer een beetje lucht te komen.

  Dat er bepaalde groepen zeer zwakke mensen momenteel aan hun lot worden over gelaten vind ik ook verschrikkelijk. Als de Nederlandse overheid adequaat had gereageerd op het virus dan had dit niet hoeven te gebeuren. Dat is wat Wilders en Baudet ook bedoelen. Het is nu echter te laat en dat is toe te schrijven op de conto van Rutte.
  Er hadden al veel meer mensen getest moeten worden zodat de zorg van al deze zwakkeren door had kunnen blijven gaan.

  https://www.joods.nl/2020/04/israelische-jongeren-tussen-18-25-jaar-bieden-zich-massaal-als-vrijwilliger-aanwezig/

  Geliked door 4 people

  • Trucker zegt:

   @ Tom 18 april 2020 om 14:17

   kan wel aanvullen dat er ook in Vlaanderen Nederlandse patiënten liggen omdat onze gezondsheidszorg PRIMA uitgebouwd is Vlaanderen dan wel de Walen hebben (net als de rest) niks in orde.

   Geliked door 1 persoon

 15. Giny zegt:

  Wat een belachelijk stuk, Geert kan toch niets doen, hij heeft continu voor lock-down gestreden, moties ingediend, de enige die zijn handtekening in het begin had geplaatst was Baudet die zich later weer snel achter Rutte schaarde. “Weethetwel” U zou zich diep moeten schamen!!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Htsk day zegt:

  Geert heeft ons niet verlaten, maar wel een foutje gemaakt.
  Onderstaande video maakt het duidelijk.

  Perspectives on the Pandemic:

  Like

 17. Albatros zegt:

  Helemaal mee eens! Een tijd geleden kan ik me herinneren, dat Wilders ergens heel erg van geschrokken was, wat we tot op de dag van vandaag nooit te horen hebben gekregen wat dat was. Zou het hiermee te maken kunnen hebben? Deze partij gaat uit als een nachtkaars, hij had inmiddels de kant van president Trump moeten kiezen.

  Like

 18. Paul Jansen zegt:

  Helemaal eens met Weetjehewel.
  Zond Geert op 8 april de volgende mail:

  Geachte Heer Wilders,
  Beste Geert,
  Ik ben PVV stemmer van het allereerste uur en wel hierom: Vrijheid !
  In jouw stellingname ten aanzien van Covid19 is naar mijn mening dit grondbeginsel geheel niet meer aan de orde, beter verlaten.
  Er zijn – wederom naar mijn mening – genoeg argumenten om een geheel andere en meer realistische zienswijze op dit probleem los ter laten.
  Heb je Jensen op dit vlak al beluisterd ?
  Allervriendelijkste groeten,
  Paul Jansen
  Een slim idee !
  https://www.nysun.com/national/road-rules-for-the-corona-era/91083/

  Like

 19. Ton Ruygrok zegt:

  Weet het wel ,.. Top Geschreven!

  Flikker toch op, met dat gezever over lock-down e.v…, als zou dat tot onze bescherming en welzijn dienen.. ach ze zijn zo Zuinig op ons… ik zie al jaren dat mensen op hun tandvlees maar de eindstreep moeten zien te halen… onze Oudjes mogen al jaar en dag in zeik en stront afwachten wanneer ze tzt een x worden verschoond enz. .. maar nu, het is Oudjes voor en na.. Wat een hypocrisie dat verwijt ik Wilders niet.. er zijn teveel zaken die hij juist beoordeeld… als wel die Pinokkio van een Premier.., Harry Potter, met z’n Heksenclub van ministers en “”” wetenschappers “”… , ook van toepassing op vele andere Lijders..maar sws muv Trump …,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

 20. Ton Ruygrok zegt:

  Wolf .. ff goed lezen .. voor dat je reageert..,
  Ton Ruygrok.

  Like

 21. LUCIA zegt:

  @ “Weethetwel”
  Blijkbaar ben ik hekkensluiter en ik wil van de gelegenheid gebruik maken om het op te nemen voor ” weet het wel” , want die heeft me toch een bak over zich heen gekregen van enkele mensen, wordt voor verrader uitgemaakt, sorry vraag me af of mensen echt het stuk goed gelezen hebben of alleen maar de kop. Ook ik ben een fan van Wilders maar v.w.b. de Lockdown ben ik het niet met hem eens en simpelweg omdat ik alle nieuwe wetenschappelijke nieuws volg en het coronanieuws over de hele wereld, ben dus wel goed op de hoogte en lees niet alleen de koppen.
  Vind het triest om iemand, die zijn mening gewoon geeft, daarin niemand beledigt of afbreekt, de teneur van het stuk is ook een van eerbied en liefde voor Geert ..waarom dan zoveel shit ventileren naar iemand toe ..zal wel de stress zijn anders snap ik het niet of hebben we alleen vrijheid van meningsuiting t.a.v. bepaalde zaken en niet t.a.v. andere… dit is niet o.k.
  En o ja… het zal mij mijn kont roesten wat men van mij denkt, lig ik niet wakker van, iets afkeuren en niets ervan zeggen kijk ..daar zou ik wakker van liggen.

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Neem een gebakje bij de koffie😄.

   Like

  • Wolf zegt:

   Dit is geen mening geven van iemand zelf. Weetwel heeft het over ” ons en We!!” KOREN OP DE MOLEN v.d. vijanden die PVVERS haten
   dit verraderlijke rotstuk . De rooien en islamieten die E.j. Bron meelezen genieten van dit soort Wilders zwartmakende personen zoals weettwel. Schandalig!

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Wolf:19 april 2020 om 10:11

    Infiltratie gebeurd niet louter en alleen door de islam maar ben zeker dat je dat ook weet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s