Jammer, jammer, jammer

Screenshot_159

(Door: “eg regs”)

Ik weet niet waar Geert Wilders zijn adviezen vandaan haalt, maar kennelijk (en helaas) niet van zijn vrienden op deze onverbloemde PVV-site. Want hiervandaan is vanaf het begin al gewaarschuwd tegen NWO/communistische overkill.

Stel dat de PVV had aangedrongen op een matige terughoudendheid in plaats van steeds maar weer te willen opbieden tegen het gevaarlijke totalitarisme van Rutte? Wat als zij had verwezen (zich daarachter had verscholen – zo u wilt) naar de vele gerenommeerde experts die stelden (en stellen) dat de ‘noodmaatregelen’ op een wankele wetenschappelijke basis berusten, als zij had geadviseerd dat het geneesmiddel nooit erger mocht zijn dan de kwaal, als zij had herinnerd aan het lock-down-loze Taiwan, als zij een voorbeeld had genomen aan Bolsonaro?

De Corona-curve volgt momenteel getrouw het patroon van iedere andere griepepidemie, maar het verschil is dat het stof spoedig zal neerdwarrelen op een economische ruïne. Als Geert Wilders het anders had gespeeld, dan had hij straks in ieder geval nog kunnen zeggen: Ik was de enige die het bij het rechte eind had. Dit was een uniek selling-point geweest, een potentiële game-changer zelfs (verondersteld dan dat er in dit land nog iets te winnen viel).Helaas, helaas zal de komende werkeloosheid, de ontwrichting, de armoede en de totale vernietiging hem nu nog meer aangerekend kunnen worden dan vadertje Rutte.

Dit is heel triest, want zijn onbaatzuchtige zelfverloochening had beter verdiend, maar binnenkort zal ook hij moeten erkennen dat cultureel marxisme (secularisatie, homo-vriendelijkheid, feminisme, socialistische verzorgingspretenties et al) niet zomaar een onschuldig brood is waar je naar believen van kan mee peuzelen; uiteindelijk zul je er zelf door verslonden worden!

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Jammer, jammer, jammer

 1. Gienekehado zegt:

  Ahw ik ook in verwarring ben, blijf achter Geert staan, en heb ook (nog) vertrouwen in de aanpak van mensen die er voor ‘doorgeleerd hebben’. Dat bijna elk land een eigen (andere) aanpak heeft, zegt al genoeg over hoe ingewikkeld het is. In ‘Den Haag’ zullen ze het ook nooit goed kunnen doen, welke aanpak ze ook kiezen. Tuurlijk zijn / worden er fouten gemaakt, nu en in het verleden. Wellicht komt er een Parlementaire Enquête en zal er verantwoording moeten worden afgelegd. In Singapore waren er vandaag weer 1000 nieuwe gevallen, terwijl men dacht het onder controle te hebben. Ik zie ook een “positief” effect van Corona; De misdadige OMVOLKING / VERRIJKING werpt haar wrange vruchten af. Een hele generatie “anderstaligen” dreigt verloren te gaan. In Rotterdam, waar anders, zijn 1000en kinderen zoek, krijgen geen thuisonderwijs. Hoe een ooit stabiel en welvarend landje naar de KLOTEN is geholpen!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 2. Ik heb een maand geleden al geschreven dat Wilders zich liet meeslepen door de waan van de dag.
  Zelf denk Ikniet dat hij zijn fout toe zal geven.
  Iets van politiek en zo maar in een later stadium zal hij zich nog wel eens op zijn hoofd krabben lijkt me.
  Op het einde van de rit is de kleine man dan toch weer het slachtoffer ne het politieke spel gaat verder.
  Over de rug van wie denkt de lezer.
  Vul het zelf maar in, en ondertussen blijven alle laaienlichters hun inkomen vergroten Ook Wilders.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Dus de pvv kan wel opgedoekt worden??? en dan stemmen op die Glade aal van een baudet die dan overloopt naar de VVD, het spel is gespeeld, ook een goede morgen allen

   Geliked door 2 people

   • Wolf zegt:

    U prikt de ballon door. DIT is was en blijft de bedoeling van die lieden die Geert en PVV’ers naar die zwevende wauwelende idioot willen ompraten op een vuile manier die alleen die misbaksels machtig zijn ,omdat ze dat geleerd hebbendoor hun VVD,gr.linkse PvdA,NOS,VARA verleden.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Klopt helemaal.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Daarom krijgt Rutte ook 7 zetels extra van die domme Nederlanders.

    Geliked door 1 persoon

   • Het is natuurlijk slap gelul om te veronderstellen dat Ik zou bedoelen dat de PVV opgedoekt zou moeten worden.
    Het gaat erom dat hij zijn fout toe geeft en een en ander recht gaat zetten.
    Geloof me Monalisa Ik heb er geen behoefte aan om mijn mening te laten sturen door dat slap gelul van je.

    Like

  • Trucker zegt:

   ga in zijn plaats eens een week (ALS HET AL EEN DAG UITHOUD) zijn leven leiden.
   GODVERDOMME hij kan alleen maar dromen wat jij lult uit je nek !
   “zich laten meeslepen door de waan van de dag” wat een stupide zeik dat je daar schrijft, net of Geert minder slim is als jij suggereer je.
   Wat een oeverloos gezwam naar de sterkhouder van anti islam –>of ben je dat al vergeten<– omdat je (net als driekwart op deze blog) laat meeslepen door onheilsprofeten die dag in dag uit zeiken over allerhande complotten en menen te weten dat het Corona virus niks meer is als twee keer niks?
   Je zou (zal het beleefd houden) je ogen uit je kop moeten schamen.

   Like

 3. Inderdaad lijken de cijfers tot nu toe mee te vallen (als je dat al mag zeggen met zoveel slachtoffers), maar ligt dat aan het virus dat minder schadelijk/dodelijk is dan gedacht of aan een tijdig ingrijpen?
  Net als bij een belangrijk toernooi voor het Nederlands elftal hebben we nu niet een land met 17.000.000 bondscoaches maar met 17.000.000 virologen, de een weet het nog beter dan de ander.
  Een griepvirus kan een land in zijn greep houden, soms zelfs meerdere landen, maar het zegt iets over de besmettelijkheid dat het nu over alle continenten verspreid is, of heeft iemand weleens gehoord dat de hele wereld last had van dezelfde griepgolf ?
  Wat velen uit het oog verliezen die het vergelijken met “een griepje” is dat er bij griep weliswaar zwakke mensen slachtoffer worden maar de intensive care is nog nooit overbelast geweest, vergeet niet dat een hele hoop operaties waarbij de patiënt na afloop een paar dagen ic nodig gehad zou hebben niet zijn doorgegaan om zoveel mogelijk capaciteit te behouden.
  En zelfs bij die noodgreep was het bijna niet voldoende om genoeg ic bedden beschikbaar te hebben/houden.
  Zoals vaker in uitzonderlijke omstandigheden valt pas achteraf vast te stellen wie gelijk had.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Laatste cijfers wijzen uit dat het sterftecijfer bij een gemiddelde van 0,2% ligt en dat is dus niet hoger dan bij de jaarlijkse griepepidemie

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/lied-ihme-lied-fauci-bought-lies-latest-international-study-shows-covid-19-mortality-rate-0-2-not-3-4-gateway-pundit-ones-catch/

  Geliked door 1 persoon

 5. johnberrevoets zegt:

  PVV is net als FvD controlled opposition.

  Vandaar.

  Like

 6. Prof. Ben Israel van Tel Aviv universiteit toonde aan dat lock down geen enkel statistisch effect op de sterftekans heeft; dus zinloze overheidsmaatregelen

  Like

 7. Marijke zegt:

  Ik ben het altijd met de meningen hier eens. Behàlve op het gebied van Corona. Er zijn veel mensen overleden en nu in Nederland zelfs een tiener. Met onderliggend lijden, maar dat maakt voor mij geen verschil. Het is een zeer grimmig en besmettelijk virus en dat maakt het gevaarlijker dan een gewone griep. Ik blijf achter Geert staan!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Volgens velen reageerders is het een griepje waar geen medicijn voor is, een nette opruiming in de wereld van zwakke en zieke en zwakzinnige mensen, hier hoef je geen oorlog voor te voeren.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   En hoeveel zijn er getest of ze echt corona hadden?
   En zolang er niet grootschalig getest wordt geloof ik helemaal niks meer.
   Nou verdwijnt iedereen op de corona lijst na een paar keer kuchen en een loopneus.
   Dus we weten helemaal niet hoeveel mensen re nou werkelijk aan corona zijn overleden.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Moet u bij het RIVM zijn en Rutte testen ho maar, als je nu kucht of hoest als een astma men in de winkel staan de mensen je raar aan te kijken, maar al die jaren die tbc lijers staan te kwatten en rochelen en hoesten zonder een hand voor hun mond hoorde je die domme Nederlanders niet. U hoeft ook niet te geloven als wij het maar wel geloven

    Geliked door 1 persoon

 8. Monalisa zegt:

  Daarom word na 28 april de teugels losgelaten, de ramadan is begonnen

  Geliked door 1 persoon

 9. Giny zegt:

  Monalisa op 19 april 2020 om 7:59

  Wat ik hier merk, dat er steeds meer mensen zijn overgelopen van DDS, naar E.J. Bron.
  DDS tegenwoordig de site van die gladde aal.
  Waarom ze Geert hier zo afzeiken is mij een heel groot raadsel. De beste stuurlui staan aan wal zullen we maar zeggen!!!

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Ach de mens zeikt graag, je word altijd over reden door een stront kar en nooit door een luxe wagen.

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   BESTE LIEVE GINY

   DAT GEERT AFZEIKEN DOEN ZE AL JAAR IN JAAR UIT BIJ DDS

   DAAR WERKTE OOK ANNABEL VAN DE FVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   de leidende figuren zijn daar een islam bonkert “” van der galien “”

   LIVESTRO , holmaat van rutte en VVD relnicht Queen

   Soros als pinautomaat ,

   en dan krijg je wat van die losers, hier bij BERT , al dan niet gestuurd door de EU als trol !!!!!!! N ‘ OF BETAALD !!!!!!!!!!!!!!!!!!
   om Geert af te zeiken !!!
   goed gezien , meissie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

   toevallig schoot gisteren de naam PENNINGS , in mijn gedachten whahahaha

   EL GRAFTAK GIGANTICOS , MALAKAS OF GREECE !!

   en bij dat DDS gelul
   die elkaar ……. dat met “HUTTEN ” VOOROP ALS SUPER TROL MET 48 a.k.a. “s
   dag in dag uit voor rotte vis uitmaken
   ik zie dag 2 of 3 mensen regelmatig roepen Geert for president
   maar de afdeling .a.k.a.”s GALBAKKEN OVERTREFFEN ALLES !!

   want de klicks leveren geld op , en een beukman , whahahahahaha

   dus DAT SOORT GAJUS , ZIE JE NU HIER binnensluipen en REAGEREN :

   GEERT DEUGT NIET,…….GEERT HAD OPMOETEN TREDEN ………. GEERT DOET ALLES VAUDT
   en dat herhalen ,,, herhalen en ??? herhalen ….de josep GOEBBELS TRUC !

   EN ??? , de lezer vreet die onzin

   JA IQ 45.5 SCHIJNT HOOG TE ZIJN BIJ VELEN HIER !!!

   TROTS OP JE DAME

   OME BOBZELLUFF

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    “… ZIE JE NU HIER binnensluipen en REAGEREN…”

    precies ze infiltreren, verbazend hé Bob hoe Geert opeens fout bezig is.
    hoe luider ze roepen de Drie Musketiers (HAHA goed gevonden) hoe meer ze lijken op een oud bang wijf die hulp nodig heeft van een groep, beetje als de islamiet alleen niks maar in roedel pas gevaarlijk.
    Geert beschadigen is niet onmiddellijk begonnen, dat zou teveel opvallen, wacht nog steeds op een wederwoord van één van drie drie lulkoekverkopers waar ik het heb over Geert Wilders die levenslang opgesloten zit.
    —————————————————
    Trucker zegt:
    19 april 2020 om 11:43

    Vraag eens aan Geert Wilders of hij zijn vrijheid terug wilt en stel u dan zelf eens de vraag, ben ik verhinderd in mijn vrijheid voordat je een ellenlange klaagzang afsteekt.
    Wat een ongelooflijk tendentieus stuk proza, Geert is beknot in zijn vrijheid LETTERLIJK ELKE SECONDE VAN DE DAG, jullie voor geen millimeter of nanoseconde.
    Net wat ik gisteren al pende wat een WEERZINWEKKENDE VOLK zijn jullie om zelfs maar uit eigenbelang te zeiken over jullie “afgenomen” vrijheid.
    SCHAAMTELOZE LUI die alleen maar “hun” partijleider volgen als hij maar doet wat zij er van denken.
    SCHAAMTELOOS alleen al om dit pulp “proza” hier te pennen en maling te hebben aan iemand die (hier volgt een serie vloeken) zijn nek uitsteekt om ZIJN NATIE (nee niet die van jullie) te redden van de islam(iet).
    Dit is er één in het rijtje van de rattenvangers (Zombiejagers in feite) “weethetwel”, “bozeoudeman” en al wie nog heult met deze lieden.
    Ik zou (heb het gisteren al geschreven), goed onthouden wie achter deze volksmenners loopt en hun gezever prima vind, dit zijn lieden die als ooit Geert premier is opgezocht mogen worden 🙂

    Like

  • Wolf zegt:

   Giny, daar kun je nog wel eens groot gelijk in hebben. Die lui op DDS maken Geert en PVV graag zwart.

   Like

 10. swart zegt:

  Weet je wat ik jammer vind? dat het blog van E.J.Bron sinds corona een blog geworden is dat overheerst wordt door complotdenkers. Erg jammer want ik las graag de vele goede artikelen. Ik denk dat ik voorlopig maar afhaak.

  Geliked door 2 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Swart.., niet doen.. het zijn nu 1X turbulente tijden.. dan komt er reuring in de brei.. gaat het spatten, spetteren en knetteren .. dan zou geen Schip de haven meer kunnen verlaten … want ja je zult maar een Golf tegen komen… , Wereldwijd heeft Angst helaas de boventoon… in deze tijd van herdenking WO2 moet ik vaak ook denken aan de Mannen veelal jonge Jongens van toen .. ze zullen ook Angst gehad hebben.. maar ze lieten zich er niet door leiden.. zo als nu wel het geval is .. deze houding is gedoemd onheil in welke hoedanigheid dan ook als resultaat op te leveren…,
   A.Ruygrok,Monster.

   Like

   • Monalisa zegt:

    In deze tijd van herdenking WO2 moet ik vaak ook denken aan de Mannen veelal jonge Jongens van toen 18/19/20 jaar en ouder.. ze zullen ook Angst gehad hebben..klopt daarom draaien de verzet mensen nu allemaal om op 4 mei, als ze zouden weten wat er nu afspeelt in Europa, de man met de snor wou Ein Reich, die heeft u nu in de vorm van de EU.goed lezen de EU draait op de blauwdrukken van de nazi’s helaas velen weten dit niet.

    Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ach, er zijn maar 2 ploegen op dit moment over dat corona gezeik.
   1 die vind dat het allemaal wel mee valt en zonder corona testen is er geen bewijs.
   En 1 groep die vind dat het allemaal nog veel strenger aangepakt kan worden omdat we anders allemaal dood gaan.
   En complot denkers zijn er hier altijd al geweest, alleen ging het eerst over de gelovige tegen de niet gelovige.
   Dat is nu een beetje op de achtergrond terecht gekomen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    U vader en moeder nog niet dood aan de Corona??of heeft u en u broer u ouders besmet met dat virus, u had het toch wat u beweerd met een vraagteken.

    Like

   • Monalisa zegt:

    U behoort bij de groep 1 en bij de complot denkers.

    Like

 11. Wolf zegt:

  Hoop dat het wat langer aanhoudt zodat die VERVLOEKTE eu wegkwijnt!!!!!

  Like

  • Monalisa zegt:

   ik hoop het voor u, maar ik denk het niet, het gebeurt alleen als straks de jongere de babyboomers hun kinderen flink op hun bek gaan. Met andere woorden hun aow en een deel pensioen word afgepakt. Die 750 staatspensioen de man van de EU. Kijk met 750 euro de man kan je in Spanje best leven, in de noordelijke landen niet.

   Like

 12. Giny zegt:

  zwart

  Volgens mij gaat het overal over de Corina, dat heeft toch niets met deze site te maken.
  Dan kijkt u vast geen TV meer en leest ook geen kranten. Het is nu eenmaal het gesprek van de dag. Als u zich er zo aan stoort, kom dan zelf met een goed artikel, wij lezen dat graag!

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Ik keek naar de tv de goldrace is aan de gang als je de mensen langs de kant ziet staan, hebben we over twee weken de volgende uitbraak van besmetting dus Limburg dan maar af grendelen.
  Waarom is dit niet afgelast.

  Like

 14. bobzelf zegt:

  OCH ACHTERAF, kijk je een koe in zijn reet ,,,,

  achteraf … is het mooie wonen …sprak Theo Maassen …

  ome bob heeft niets met COMPLOT DENKEN , dat lost ook niks op ,

  Maar Ome bob moest vroeger en ook nu gewoon naar de keiharde cijfers kijken ..

  en als je met 1 werkende hersencel dus nu naar griekenland kijkt ??

  DAN HEBBEN DIE TOT DE DAG VAN VANDAAG DUS HET GELIJK AAN HUN ZIJDE !!

  DODEN // VANAF DAG 1 TOTAAL 112 ,EN GETEST HOOR !!
  DODEN NEDERLAND ?? NATTE VINGER ,, MOET VEEL HOGER ZIJN 3684

  GRIEKENLAND, POSITIEF GETEST ,, 2235 ……..VANDAAG 0 !!
  NEDERLAND POSITIEF GETEST 32665 ……… VANDAAG 1066 !!

  OM 16 UUR 09 , GRIEKSE TIJD

  DUS WAT COMPLOT THEORY ???

  WIJ MOGEN DUS EIGENLIJK ALLES HIER, EN OOK NIKS …

  DE ECONOMIE ?? DE ECONOMIE, STERF MET JE ECONOMIE

  OF DACHT U ALS U MORGEN DE “”KRAAIENMARS BLIES ,,,

  DAT ER IEMAND WAKKER LIGT , IN NEDERLAND ???

  OOOH PIET SNOT IS DOOD , OOOH, WAT ERRUG

  DUS DE GRIEKEN HADDEN AL NIKS, DUS DIE ZITTEN GEWOON
  NU MET GRIEKS PASEN
  OP DE GALERIJ OP HET BALCON , EN BENEDEN IN DE TUIN , DE HELE MIDDAG TE BARBEQUEN

  JA, UW NIEUWE AUTO ??, DE VAKANTIES ??

  WEL EENS ALS DOOD LIJK OP VAKANTIE GEWEEST EIKELS ,, ???

  DUS beste gehersenspoelde geld wolven , GET A LIFE

  Nederland is naar de kloten, en zelfs nu geven ze miljarden weg …

  en Jan Lul of Wimmie HOAX liggen wakker over onze economie

  je moet wakker liggen over de Booslims …..en de toekomst van onze kinderen

  bob complottos ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s