Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won, zegt dat corona-virus uit laboratorium komt en HIV-elementen bevat

Screenshot_150

(Door: “Xander”)

‘Chinese wetenschappers manipuleerden corona-virus om te proberen vaccin tegen AIDS te ontwikkelen’ – ‘Indiase wetenschappers hadden gelijk: corona virus bevat HIV elementen’ – ‘De natuur accepteert geen gepruts, dit virus zal vanzelf verdwijnen’

Het corona-virus heeft geen natuurlijke oorsprong, maar werd in het laboratorium in Wuhan (China) gecreëerd en is vermoedelijk per ongeluk ontsnapt. Het is niet de minste wetenschapper die deze ‘complottheorie’, zoals de mainstream media het nog steeds noemen, bevestigt, maar de gelauwerde professor Luc Montagnier, ontdekker van het HIV-virus, waar hij in 2008 de Nobelprijs voor de Geneeskunde voor ontving. Montagnier zegt tevens dat de Indiase wetenschappers die enige tijd geleden concludeerden dat het corona-virus HIV-elementen bevat, wel degelijk gelijk hebben.

Het SARS-CoV-2 virus werd in het kader van het onderzoek naar een vaccin tegen AIDS in het lab in Wuhan onderzocht en gemanipuleerd, aldus de professor. In het laatste kwartaal van 2019 ontsnapte het virus uit het laboratorium. ‘Met mijn collega Jean-Claude Perez, bio-wiskundige, hebben wij de soort van het genoom van dit RNA virus nauwkeurig geanalyseerd,’ verklaarde Montagnier in een interview met dr. Jean-Francois Lemoine.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won, zegt dat corona-virus uit laboratorium komt en HIV-elementen bevat

 1. Republikein zegt:

  Wie zijn dan de het of een lul, allemaal lidwoorden, een mespuntje Omo op penis en pruim, geeft ’s nachts veel liefde en in bed veel schuim.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  misschien dat ze nu snel ook ontdekken ,,,,????
  dat DIE DEKSELSE PUTIN …
  ergens een deur moedwillig open heeft laten staan ???

  een dodelijk virus is ????? vermoedelijk ???? per ongeluk ???? ontsnapt ???

  HEERLIJK , HEERLIJK , NOU DUIDELIJK ?????????????

  vermoedelijk ??
  per ongeluk ???

  dus ?? DE CHINEZEN DID IT ????????????????????

  oom vladimir

  P.S. iemand “” 12 MONKEYS “” gezien , whahahahahahaha

  daar stapte de “”DADER “” MET HET VIRUS IN NEW YORK OP HET VLIEGTUIG !!
  1995 naar CHINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kalavirus, also referred to in the scientific community as M5-10, is a plague that kills ninety-eight percent of the world population.

  SOMETHING NEW MY FRIENDS ??????, ( infantiel lachje whahahaahahahah )

  OOM EINSTEIN ,

  p.s 2 . 0 Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Zóveelste keer troep geleverd…
  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/18/nyt-uk-govt-bought-two-million-coronavirus-tests-china-16m-didnt-work/

  NYT: UK Govt Spent £16m on Two Million Chinese-Made Coronavirus Tests that Didn’t Work

  The British government reportedly spent £16 million on two million coronavirus home test kits from two separate Chinese companies, none of which work.

  The New York Times claimed on Friday that a laboratory at Oxford University found that the tests, intended to be rolled out as home kits, were insufficiently accurate at detecting antibodies. The American newspaper alleged that half a million from one company are now in storage and the other 1.5 million from the second Chinese firm have also gone unused. The tests were manufactured by AllTest Biotech and Wondfo Biotech, both of which claim that their products met European Union (EU) standards.

  Nl
  NYT: Britse regering besteedde £ 16 miljoen aan twee miljoen in China gemaakte coronavirusproeven die niet werkten

  De Britse regering heeft naar verluidt £ 16 miljoen uitgegeven aan twee miljoen coronavirus thuistestkits van twee afzonderlijke Chinese bedrijven, die allemaal niet werken.

  De New York Times beweerde vrijdag dat een laboratorium aan de universiteit van Oxford heeft vastgesteld dat de tests, bedoeld om als thuiskit te worden uitgerold, onvoldoende nauwkeurig waren om antilichamen te detecteren. De Amerikaanse krant beweerde dat nu een half miljoen van één bedrijf in opslag is en dat de andere 1,5 miljoen van het tweede Chinese bedrijf ook ongebruikt zijn gebleven. De tests zijn vervaardigd door AllTest Biotech en Wondfo Biotech, die beiden beweren dat hun producten voldeden aan de normen van de Europese Unie (EU).

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/04/18/bewoners-britse-verpleeghuizen-massaal-afgeslacht-door-corona-bodycount-reeds-7500/

  Bewoners Britse verpleeghuizen massaal afgeslacht door corona, bodycount reeds 7500
  Ook in UK zijn ouderen weinig meer dan dor hout dat door corona gratis wordt gekapt

  Het nieuwe coronavirus heeft mogelijk al het leven gekost aan 7500 bewoners van Engelse verpleeghuizen. Dat blijkt volgens de krant The Telegraph uit cijfers van brancheorganisatie Care England, die eerder in de week nog uitging van 1400 doden.

  De topman van Care England erkent in de krant dat het lastig is om precies te zeggen hoeveel bewoners zijn overleden aan het virus. Dat zou vereisen dat meer mensen worden getest.

  “Maar als we kijken naar de sterftecijfers sinds 1 april en die vergelijken met de cijfers uit vorige jaren, schatten we dat ongeveer 7500 mensen zijn overleden aan de gevolgen van Covid-19”, aldus topman Martin Green.

  Like

 5. Jan zegt:

  Hetze van China tegen Amerika gaat maar door, nu zijn het weer sporters die het virus naar China hebben gebracht

  China Media Now Claims Coronavirus Originated from American Athletes Who Visited Wuhan in October 2019!
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/china-media-now-claims-coronavirus-originated-american-athletes-visited-wuhan-october-2019/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s