Tweet van Geert . . .

Screenshot_151

Binnenkort ramadan. Levensgevaarlijk in crisistijd. Moskeeën moeten dicht, massale iftars verbieden en ik roep moslims op zich te bezinnen of dit geen mooi moment zou zijn voor vrijheid te kiezen en de verderfelijke islam te verlaten.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Moslims, Nederland, PVV, ramadan, Vrijheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Gienekehado zegt:

  Ramadan Mubarak, we gaan het beleven!! (er is ook een spotje van Grap waarin hij het woord ‘chillen’ wel 10x gebruikt, maar dat kan ik zo niet terugvinden) Die wind zaait, zal storm oogsten!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat zou ik die slijmerige kale biljartbal graag een klap met ’n keu op z’n kale kop willen hengsten…!

   Geliked door 2 people

  • bozeoudeman zegt:

   Ach doet u alstublieft wat wij vragen, wij vragen ook de islam jongeren om straks met de ramadan ’s avonds thuis te blijven, ik vraag het u als onderdanige ‘goeie katholieke jongen’ die graag uw nederige dienaar is, dank u! En weet dat ik alle andere mensen dit niet in alle nederigheid vraag maar door mijn knuppelbrigade in elkaar laat rammen, dus……
   Wat een onderkruiper is dit! Goed voorbeeld naar zijn satanische meester in Rome. Die kust voeten hij konten? Wat een walgelijk ‘mens’. STEM NOOIT CDA of CU!

   Geliked door 2 people

 2. raymondheyveldt zegt:

  Rot op Geert, eerst pleiten voor een accuut einde van de lockdown!!
  Daarna gaan we weer verder met de-islamiseren..
  Word wakker!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Anoniem zegt:

  Welke vrijheid?

  De Lock Down?

  Like

  • Inge zegt:

   Precies, Wilders is part of the game, mensen afleiden van hetgeen waar we met zijn allen op afstevenen, een nieuwe wereldorde waar vrijheid geen enkele plaats meer heeft.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Er zijn veel moslims die de islam verlaten maar zij doen dat in stilte. Hiermee in de openbaarheid treden heeft sociaal grote gevolgen. Verstoten door familie en gemeenschap. Redelijke kans fysiek bedreigt te worden en in een aantal gevallen met de dood als gevolg. Al deze repercusies zijn voor de islam als doctrine legitiem. Familie die geloofsafvalligen blijft ontvangen en steunen komen zelf onder druk te staan. Het interne geweld binnen de islam op micro en macro niveau is enorm.

  Islam = Geweld = Islam.

  Deze vizueuse cirkel is lastig te doorbreken en met steeds meer import van moslims zal dat alleen maar lastiger worden.

  Bedankt linkse partijen voor jullie islam bescherming. Jullie beschermen de meest mens onterende en meest mens vijandige leer ooit op aarde verschenen.

  Maar als je het allemaal goed beschouwd dan zie je tussen marxisme en islamisme veel prangende overeenkomsten in mensverachting onvrijheid en het verlangen naar een utopie die hoe dichter hij nabij komt een hel blijkt te zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s