Uit het dagboek van dingen die, indien ongedaan, als een boemerang werken

Screenshot_147

(Door: “Lucia”)

Zolang we hen die ons regeren (en maar onbelemmerd door moraal/geweten hordes vreemdelingen blijven binnenhalen) voor 1,5 meter economieën niet de harde rekening presenteren, zullen niet alleen wij, maar ook de onzen tot in verre generaties de rekening gepresenteerd krijgen. De vijand is binnen de poorten en regeert ons.

Door:
“Lucia”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Uit het dagboek van dingen die, indien ongedaan, als een boemerang werken

 1. Republikein zegt:

  Dat zijn leuke mijmeringen maar als stemmen verschil zouden maken zal het afgeschaft worden, wat een pech, begin je een hoedenzaak, worden er alleen mensjes zonder hoofd geboren

  Geliked door 1 persoon

 2. malsion zegt:

  Die vijand heeft twee gezichten:
  1. het virus.
  2. de angst voor het virus.
  De tweede is ernstiger dan de eerste.

  Like

 3. Japio zegt:

  Triest maar waar.

  Like

 4. bozeoudeman zegt:

  Ja en die vijand is wereldwijd aan een veroveringstocht bezig met dank aan de VN, maar veel zo niet de meeste Europeanen, vooral de prinsjes en prinsesjes generaties, zijn door valse linkse indoctrinatie te dom of te laf om het te willen inzien. Wel gefeliciteerd dan maar, het is hun wereld straks waar zij dan slaaf zijn van die ‘lieve zielige’ mensen die zij nu veelal zelf zitten binnen te halen.

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  Misschien heb ik iets gemist (ik volg niet elk bericht in de media), maar zijn er al vragen in de Tweede Kamer gesteld waarom immigranten op allerlei gebied met rust gelaten (moeten) worden, vrijheid hebben, niet getest hoeven te worden, medische zorg krijgen als dit noodzakelijk is, maar dat wij, de burgers van Nederland, gedwongen worden om thuis te blijven?
  Pasen…., prachtig weer, maar BLIJF THUIS! Zomervakantie? “We denken dat dit erg moeilijk gaat worden”. Houden we allemaal anderhalve meter afstand? Zo niet, dan 390 euro boete…., en ga zo maar door.
  Waarom wordt er geen werk gemaakt van het uitzetten van illegalen? Vanwege de corona soms?
  Maar al diegenen die hier binnen komen dan? Die misschien ook besmet zijn? Die mogen zich toch vrij verplaatsen?
  De Europeanen mogen niet naar andere landen reizen, zelfs niet met eigen vervoer, en maximaal 2 personen per auto. Zo streng is men voor ons.

  Wij moeten wennen aan ‘het nieuwe normaal’ van Rutte, en vertrouwd raken met de ‘anderhalve meter-samenleving’, terwijl de vreemdelingen hier maar binnen blijven stromen, samenscholen, en zich werkelijk NERGENS aan storen! We weten dat deze mensen vaak ziektes meebrengen die wij hier niet (meer) tegenkomen, dus er komt samen mét die immigranten ook een gezondheidsprobleem mee. Maar in plaats van illegalen uitzetten, staat men toe dat er steeds meer mensen binnen komen en asiel aanvragen, en de kans is groot dat zij uiteindelijk allemaal mogen blijven. De IND is totaal niet in staat om de grote stromen asielaanvragen tijdig af te handelen.

  Voorlopig is er nog geen zicht op dat wij onze vrijheid weer terugkrijgen. Ik heb enorm medelijden met onze ouderen, gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking, die van dit alles niets begrijpen. Vooral voor déze mensen hoop ik dat deze nachtmerrie snel voorbij zal zijn!

  Geliked door 2 people

 6. Piet Snot zegt:

  Ik ken iemand die werkt in de ouderzorg (inclusief haar dochter, dus met ze 2en) met demente bejaarden waar ze bij bosjes dood gaan, en die viert volgende week gezellig haar verjaardag met de hele familie, waaronder ouderen.
  Er zijn er dus bij die daar werken en verder overal maling aan hebben.
  Wie weet hoeveel ze er al besmet heeft tijdens haar werk.

  Like

 7. Trucker zegt:

  wat een achterlijk gezever van dat “Lucia” gedoe, de vijand is de islam die zit hier al decennia te infiltreren, hebben burgemeesters, zitten zelfs nog hoger in de bestuursadministratie (lees overheid), zitten bij politie, marechaussee, ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen over nutsbedrijven en –>van de de kleinste wijkraad tot het hoogste echelon<–
  DAT IS DE VIJAND NIET Bill Gates die sommigen een "psychopaat" van willen maken die uit is op de "uitroeing van driekwart van de wereldbevolking" en tussen neus en lippen door nog eventjes een paar miljoen wil overhouden als slaaf (sic).
  KNETTERGEKKEN die dit verkondigen en lemmingen die daar in mee gaan, de ware vijand zit te schuddebollen van het lachen over zoveel stupiditeit en bouwt ondertussen rustig verder aan zijn opmars dankzij de legioenen infiltranten

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Aha Tis je keurt toch nog eens iets goed wat ik pen, is van lang geleden weet ik ,-)

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Trucker 18 april 2020 om 21:02

   Zowel de mohammedanen als Bill gates (met zijn eveneens duivelse plannen) zijn levensgevaarlijk en hebben plannen om ons kapot te maken. Ze vullen elkaar mooi aan.
   Er speelt veel meer dan wij kunnen zien.

   Neem jij straks graag dat vaccin van geldwolf Gates?
   Geloof jij die hebberige multimiljardair, die nog vele miljarden meer wil gaan ‘verdienen’ aan zijn vergif?

   Like

   • Trucker zegt:

    ik stap niet in dat verhaal, de islamiet is (mijn) de vijand niet Bill Gates, gebruik zijn spul al bijna dertig jaar en nog geen problemen met gehad…o ja soms in een ver verleden een blue screen 🙂
    Jullie doen maar, ik kan uitstekend voor mezelf zorgen en volg MIJN eigen raadgevingen niet die van een ander OF (inzake deskundigheid) het moet een chirurg zijn (die ik jaja in mijn vriendenkring heb 🙂 )

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 19 april 2020 om 13:51

    De tijd zal leren wie gelijk krijgt.
    Voorlopig mag iedereen zijn eigen mening hebben over Windows-verkoperrrt Bill Gates, en hoeft hiervoor niet verguisd of verrot gescholden te worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s