Berlijns corona-geld schandaal: “Islamistische” haatprediker onderwees de terrorist van de Breitscheidplatz

Screenshot_181

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Steeds bonter, steeds gekker: zoals nu blijkt, onderwees de ”islamistische” haatprediker Ahmad Armih (foto), die ten onrechte € 18.000,- corona-hulpgeld achterover had gedrukt, de terrorist van de Breitscheidplatz, Anis Amri, en de ISIS-terrorist en voormalige rapper “Deso Dogg”.

journalistenwatch

De in 1973 geboren Palestijn, die onder het alias Ahmad Abul Baraa predikt, was tijdens de Libanese burgeroorlog naar Duitsland gekomen en doet al 17 jaar lang islamitisch missiewerk in heel Duitsland, zoals de “Bild-Zeitung” bericht. In de ion 2010 opgerichte As-Sahaba-moskee in de Torfstraße/hoek Sprengelstraße doorliep “Abul Baraa” zijn radicalisering en werd imam. “In zijn preken wakkert hij steeds opnieuw de angst voor de wraak van Allah en van de profeet aan – die al diegenen zou treffen die de voorschriften van de koran niet strikt in acht nemen”, schrijft de krant.

Onverstoord door het onderzoek van het openbaar ministerie, dat in het kader van een huiszoeking deze week een gedeelte van het vermeende achterover gedrukte corona-hulpgeld veiligstelde, predikt de Salafist verder op internet en verbreidt zijn fundamentalistische, grondwet-vijandige opvattingen. Al in december 2018 was Armin het object van een razzia in de As-Sahaba-moskee: toen werden € 16.000,- in contanten en datamateriaal veiliggesteld; net zoals bij het nu achterover gedrukte geld bestond ook destijds de verdenking dat de haatprediker in de oorlogsgebieden van het Midden-Oosten terroristen van ISIS actief zou kunnen ondersteunen, aldus de “Bild-Zeitung”.

In Berlijn boomt het salafisme

Nu werd bekend zich onder de toehoorders van Armih o.a. de later tot ISIS-moordenaar veranderde rapper “Deso Dogg” en de Breitscheidplatz-terrorist Anis Amri bevonden. Bovendien onderhield hij volgens de “Bild-Zeitung” nauwe contacten met Reda Seyam, die Egyptische terrorist, die geldt als man achter de schermen van de terreuraanslagen op Bali in oktober 2002 met 150 doden. Dat gezien zulke contacten de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst hem in het vizier had, maakt het des te onbegrijpelijker dat de Berlijnse Investeringsbank IBB ongecontroleerd corona-hulpgelden aan de – officieel als ontvanger van een sociale uitkering geldende – Armih uitbetaalde.

In Berlijn neemt de Salafisten-scene ongeveer tweemaal zo snel toe als in de rest van het land: in 2019 telde de Binnenlandse Veiligheidsdienst hier 1120 personen die tot het milieu van de harde Salafisten zouden behoren – volgens uitspraken van diens chef Michael Fischer waren dit er 100 meer dan het jaar daarvoor, wat overeenkomt met een toename van 10%. De “Bild-Zeitung” resumeert: “Berlijn heeft wellicht een groter Salafisten-probleem dan de Bondsrepubliek in totaal.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Berlijns corona-geld schandaal: “Islamistische” haatprediker onderwees de terrorist van de Breitscheidplatz

 1. Hovawart zegt:

  Het aanzetten tot haat, het indoctrineren van moordenaars en terroristen is natuurlijk géén grondige reden om iemand op te sluiten, slechts hun recht op godsdienstvrijheid, het recht op vrijheid van gedachten, geweten en godsdienst; dit recht omvat tevens de vrijheid hetzij alleen, hetzij met anderen zowel in het openbaar als in zijn particuliere leven zijn godsdienst of overtuiging te belijden door het onderwijzen ervan, islamitisch missiewerk noemt men het ………maar fraude van 18000 euri is wél genoeg reden voor rechtsvervolging……….aanschouwt u het wereldbeeld van de Linksche Looney Brigade.

  Geliked door 2 people

 2. verwardeman zegt:

  Sofort abknallen , diese scheisdreck .

  Geliked door 1 persoon

 3. G.F. zegt:

  Of je het nu van links of van rechts bekijkt, maar de wereld is rot en wordt nog steeds rotter, totdat hij uit elkaar spat.

  Like

 4. verwardeman zegt:

  Zal ik jou es effe lekker in je bek schijten kutmoSSel , of heb je al stront in je kop ?
  Jouw soort door de versnipperaar halen en uitsproeien over het land , groeit er misschien
  nog iets goeds op jou , kutmoSSel , krijg corona in het kwadraat !

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Deze volgevreten mossel is wat mij betreft slachtrijp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s