De viruscrisis als versneller van globalisering

Screenshot_174

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Tracking, gedwongen vaccinatie, social distancing…

Bij veel mensen lijkt het er in deze viruscrisis op alsof traditionele instellingen en deugden de (tijdelijke) stille winnaars zouden zijn: naties als sociale beschermende gemeenschappen, grenzen, families, menselijke solidariteit, een niet compleet kapot bezuinigd gezondheidsstelsel, plattelandsleven en boeren, maar ook het veel verguisde individuele verkeer, waarin men zonder beschermende maskers kan ademen. En als (voorlopige) verliezers worden door veel tijdgenoten de globalisering inclusief de internationale globaliseringsvrienden en globaliseringsprofiteurs, dus de zogenaamde universalisten, beschouwd.

PI News (2)

Maar er is grote voorzichtigheid bij te vroeg juichen over de vermeende historische nederlaag van de universalisten geboden. Want er bestaan onder deze universalisten al ijverige praktische en propagandistische inspanningen om de crisis voor eigen doeleinden te gebruiken. Met andere woorden: het virus, hoe gevaarlijk het ook mag zijn, moet gebruikt worden om de globalisering zelfs nog te versnellen! Want wat met de “klimaatcrisis” niet echt goed wil lukken, namelijk het wereldwijde bewustzijn te verbreiden dat alle mensen in dezelfde reddingsboot zouden zitten, lijkt met een zogenaamd miljarden mensenlevens bedreigend “killer-virus” veel sneller doorgedrukt te kunnen worden.

Per slot van rekening zouden virussen zoals deze Covid-19 genoemde onheilsbrenger zich niets aantrekken van door mensen gemaakte grenzen, dus zouden ze alleen maar transnationaal bestreden, nog beter echter verhinderd kunnen worden. Om dat te bereiken, zou verzet tegen een virus-app op de al lang onontbeerlijke smartphones of een gezondheid-chip onder de huid toch absoluut onverstandig zijn, zoals op dit moment steeds vaker door de globalisten beweerd wordt. Natuurlijk dient dat alles (eerst) op vrijwillige basis te geschieden. Maar wie weigert, dreigen dan gewoon reisverboden naar andere landen of extra kosten respectievelijk nadelen in de zorgverzekering.

Voor farmaceutische concerns evenals hun managers, aandeelhouders en politici in hun dienst zijn wereldwijde gedwongen vaccinaties het vooruitzicht op sprookjesachtige winsten, nauw verbonden met ongekende controlemechanismen. En wat zou de globalistische elites beter uitkomen dan de op dit moment geprezen “social distancing” van de voor hen werkende en dienstverlenende massa´s? Het begrip “social distancing” werd geenszins toevallig gekozen om iets zo eenvoudigs als het gebod op lichamelijke afstand vanwege het infectiegevaar te benoemen.

Veelmeer is het een uitermate gevaarlijk ideologisch begrip om de verpulvering van diegenen nog wat te versnellen, die als taaie massa van de globalistische internationale nog verzet zouden kunnen bieden. Wanneer iedereen in de ander niet meer in de eerste plaats de medemens, de medeburger ziet, maar in deze een infectiegevaar vreest, dan hebben al diegenen ruim baan en vrij spel om zichzelf van de uitbuiting en het domesticeren van de angstig geworden massa´s grote macht en vette winsten te beloven.

In ieder geval zou de hoogste staat van paraatheid bij alle democratisch, patriottisch en sociaal gezinde mensen moeten heersen wanneer “Tracking”, gedwongen vaccinatie, “social distancing”, de lichtzinnige opschorting van de meest elementaire grondrechten of de vernietiging van ontelbare zelfstandige en zelf-verantwoordelijke existenties plotseling volledig “zonder alternatief” moeten zijn. Deze zogenaamde “alternatiefloosheid” is niets anders dan de weg naar een uiterst besmettelijk totalitarisme onder het mom van “gezondheid”.

Dat een links-globalistisch propagandamedium zoals de “Spiegel” in zijn actuele editie op de voorpagina daarover de meest stompzinnige kitsch verbreidt, past alleen maar in het beeld: “De bewustwording – Nu of nooit: de corona-shock draagt de kans op een betere wereld in zich”. Wat er vanzelfsprekend niet staat: het gaat om een nog betere wereld voor enkele miljoenen profiteurs van het globalisme. Dat echter zal een nog slechtere wereld voor veel miljarden verliezers zijn – in Duitsland en overal.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Globalisering, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op De viruscrisis als versneller van globalisering

 1. Monalisa zegt:

  Dit geld niet voor de oude babyboomers maar voor hun kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Covid-19 maakt slachtoffers over de hele wereld, hij stopt niet bij de grens.

  Like

 3. J.A. Kapteyn zegt:

  Deze meneer kan best weleens gelijk krijgen, tenzij…
  Tenzij de grote massa zich bewust wordt van het feit dat KlimaatAngst en CoronaAngst werktuigen zijn om steeds meer overheidsingrijpen te rechtvaardigen. Als de massa het klimaatverhaal niet meer serieus neemt en het coronaverhaal in proportie gaat zien t.o.v. een griepgolf.
  Als dát nou eens tot de burger zou doordringen, dan krijgen de globalisten geen enkele kans.

  Geliked door 2 people

  • Beste Heer Kapteyn en als de corona en klimaatangst voorbij zijn zal er wel weer een nieuwe angst in het leven geroepen gaan worden.
   We hebben ondertussen de zeespiegelangst, de aardgasangst de ozonlaagangst de koraalriffenangst en nog een aantal angsten achter de rug.
   Mij lijkt dat er nog wel een paar andere verzonnen kunnen worden in de toekomst.

   Like

 4. Gienekehado zegt:

  Plofkraken, steekincident, kerels rijden op agenten in…. Even een update uit Ruttelandje!

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  het virus, hoe gevaarlijk het ook mag zijn, moet gebruikt worden om de globalisering zelfs nog te versnellen! Want wat met de “klimaatcrisis” niet echt goed wil lukken, (…) lijkt met een zogenaamd miljarden mensenlevens bedreigend “killer-virus” veel sneller doorgedrukt te kunnen worden.

  1. En wie profiteren van een verplicht vaccin (plus chip)?
  2. Wie zijn dolblij dat de aandacht voor de levensgevaarlijke islamisering door Covid-19 naar de achtergrond is verschoven?

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.De satanische globalistische elite,zoals de nazi bilderberg groep,de illuminati a.k.a. de cabal,deep state,khazariaanse mafia.Alles voor een N.W.O.

   Geliked door 2 people

 6. loekie zegt:

  ga er maar aan staan om dit in de dichtgeslibde kudde harsens te ventileren

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Voor mij staat vast dat ik nooit een griepvaccin laat staan een covid 19 vaccin in mijn bast laat spuiten. Een app komt ook niet op mijn telefoon. Virussen passen zich elk seizoen aan. Dat is de overlevingsmodus van virussen. Met al die vaccins hol je dus steeds achter de feiten aan. Dood gaan we allemaal daar helpt een 1,5 meter samenleving ook niet bij. Wat een hysterische waanzin. Bovendien de vaccin industrie is een gewetenloze miljarden industrie. Vaccins tegen bacterieële infecties zijn wel zinvol want bacterieën passen zich veel minder snel aan als virussen. Wat je verder kunt doen is je afweer systeem in goede conditie houden door gezond te leven. Dat gezond leven moet natuurlijk ook geen farce worden zoals bij al die broodmagere vegetarieër maloten en macro biotische hampelmannen en vrouwen. Moet een beetje normaal blijven. Variatie in je eten en natuurlijk vlees eten. Vlees is de beste voedingsbron van alles. Verder goede nachtrust, geen onnodig stress op je hals halen normaal bewegingspatroon en geen overdaad aan alcohol en als het even kan niet roken. Kun je meer doen? Denk het niet. De rest laten we aan de Heer over of aan het geluk of aan het toeval of aan weet ik waaraan.

  Geliked door 5 people

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Ik zag gisteren een stukje video van de toespraak die Verhofstad hield in het eu.parlement. Hij eiste 1 biljoen euro voor de verdere transferunie van de EU. Wat een ongelooflijk stuitende man met zijn manier van communiceren. Ik zag in hem een hitler 2.0.. Verhit gezicht, wapperende haren, schreeuwende zinnen, woeste gebaren. Ik ben heel bang dat het alleen maar verder bergafwaarts gaat met dit vieze mannetje. Het wordt tijd dat hij wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting of dat iemand hem een kaartje geeft voor de eeuwige jachtvelden.

  Geliked door 2 people

 9. Orelius zegt:

  Ben zo klaar met die corona , klimaatcrisis stelletje klerenlijers . Ze hebben ons prachtige land verkocht weggegeven verkloot.
  ZWEDEN HEEFT GEEN LOCKDOWN NIKS AAN DE HAND. Maar vanuit dat achterlijke kutland komen heel veel van die achterlijke ideeen. Die hebben te veel moslims die durven daar niet eens aan een lockdown te beginnen. BANG NET ALS ONZE VERADER
  Grappenhauze. STOPPEN MET DIE CORONAZOOI NUUUUUUUUU.

  Geliked door 1 persoon

 10. J.A. Kapteyn zegt:

  Helemaal mee eens Guus !!

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Ben erg benieuwt wat Rutte vandaag heeft beslist op het Catshuis. Dinsdag tegen de avond horen we dat word de lockdown wat lichter??? wat ik al voorspelde, want de ramadan komt er aan, op 23 april gaat deze in. We wachten af waar Rutte mee komt.

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  guusvelraeds.Alleen heb je niets aan gezond eten en leven als wij al jarenlang vergiftigd worden.Chemtrails,fluor in kraanwater,aspartaam in light frisdranken,e stoffen in voedsel,kankerverwekkende stoffen in geimpregneerd hout etc,etc.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s