Geen zin in Schengen: Slovenië stelt nieuwe grens-hekken op

Screenshot_166

(Vertaling: E.J. Bron)

Schengen-Europa wordt opnieuw een stuk verder begraven: tussen de beide EU-lidstaten Slovenië en Kroatië ontstaan in meerdere Sloveense grensgemeenten in het zuiden van het land evenals in het zuidelijke deel van de kustregio Primorska nieuwe grens-hekken. Het gaat om ongeveer tien kilometer lange deelstukken van een van prikkeldraad voorzien paneel-hek, melden Sloveense media.

Duits - Zuerst

Het Sloveense ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigde dat het daarbij om hekken uit een opdracht van vorig jaar zou gaan, toen Slovenië in totaal 40 kilometer van het paneel-hek bestelde. Het werk begon in augustus 2019. Het hek zou in etappes aangeleverd en tot het eind van het jaar opgesteld worden.

Langs de 380 kilometer lange grens op het vasteland tussen de beide EU-landen Slovenië en Kroatië bestaat al een grens-hek met een totale lengte van 196 kilometer. Het bestaat volgens informatie van het Sloveense ministerie van Binnenlandse Zaken uit een 116 kilometer lang hek van prikkeldraad met mesjes, “Concertina”, en 80 kilometer paneel-hek.

Ook Slovenië was er in het kader van de “vluchtelingen”crisis van 2015 mee begonnen “voorlopige technische barrières” op te richten om illegale grensoverschrijdingen en meer massale invallen van migranten te verhinderen.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Slovenië. Bookmark de permalink .

8 reacties op Geen zin in Schengen: Slovenië stelt nieuwe grens-hekken op

 1. Steven zegt:

  Ze moeten maar eens beginnen met hekken waar in zijn geheel 380 Volt op staat. Dan heb je ook niet zoveel grensbewaking meer nodig en kunnen de parasieten uit Afrika er ook geen gat meer in knippen!
  Wel natuurlijk eerst overal even waarschuwingsborden in 5 talen ophangen..want anders is het dood door schuld….hehe

  Geliked door 1 persoon

 2. vangie1206j zegt:

  Ze moeten er geen hekken neerzetten maar machine geweren.
  Dat schorem blijft het anders weer proberen en steeds gewelddadiger.
  Dit moet je niet stoppen maar uitroeien.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Dat Schengen gezeik moet hééééél snel naar de papierversnipperaar, grenzen dicht en terug controle zodat troep buiten gehouden kan worden want we zitten “overstelpt” met gewelddadige barbaarse ellende.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Touwtje uit de deur zit het kabinet weer met een breekbaar stemmetje op te hemelen. Waarom trekken ze iedere keer weer die ouwe politici uit de kast. De man is veel te emotioneel. Hoe zielig het allemaal is voor sommigen. Erger me kapot aan zulke mensen. Wat koop je er voor om al die zieligheid ten toon te spreiden. Helemaal niks. Koop je niks voor in deze tijden. WNL niet gekeken met Kaag als spreker. Ben eigenlijk wel klaar met die anderhalve meter gekheid. Beter dood dan leven als een old wief. Maar daar zal grootste deel van de bevolking het uiteraard weer niet mee eens zijn. Er was toch al een enorme bevolkingsoverschot. Beschaving is zo ver doorgedreven dat natuurlijke selectie niet meer aan de orde mag komen en dus moet alles en iedereen over de hele wereld gered worden zodat de wereldbevolking zich binnen 100 jaar nog weer kan verdubbelen of zelfs vervierdubbelen, waarna alsnog de natuurlijke selectie aan de orde komt, omdat het dan doordringt, dat men niet tot in het eindige door kan gaan met tegen de natuur in gaan. Laat verdomme de mensen zelf de verantwoording nemen van wat wel of niet kan. Mensen worden op deze manier met de dag dommer.Want de Overheid heeft het goed met ons voor. De media zeggen het!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • loekie zegt:

   “Beschaving is zo ver doorgedreven…..” kun je ook aangeven welke beschaving je hier aanhaalt; want waar we nu in leven zo een rotzooi heeft de wereld m.i. nog nooit gezien

   Like

 5. T.Troubadour zegt:

  Even voor alle duidelijkheid.M.i. behoord Kroatié niet tot Schengen.In 2018 werd ik gecontroleerd op terugreis aan de Sloveense grens (men vertelde mij dat Kroatie niet tot Schengen behoorde)Het jaar daarvoor terugkomend via Oostenrijk ook.

  Like

  • karton zegt:

   @ T.Troubadour.
   Ik weet niet of Kroatië tot de z.g. Schengen-landen behoort, het interesseert mij eigenlijk ook geen ene moer ! Begin 2019 én eind 2019 werd ik aan de grens van Oostenrijk naar Italië gecontroleerd door de Italianen, op de terug weer, toen door Oostenrijkers.
   Vanuit Duitsland naar Oostenrijk werd ik ook door Oostenrijkers gecontroleerd en terug door Duitsers. Volgens mij zijn ál die landen z.g. Schengen-landen.
   Schengen is waardeloos vodje papier.

   Like

 6. jan schils zegt:

  Hoe hoger hoe beter !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s