“Minderjarige vluchtelingen”: één grote nep-verpakking

Screenshot_167

(Vertaling: E.J. Bron)

Toen afgelopen donderdag de eerste “minderjarige vluchtelingen” in Luxemburg aankwamen, behoorde Jean Asselborn, de bedrijvige minister van Buitenlandse Zaken van de dwergstaat en een van de meest onvermoeibare voorvechters van een all-inclusive vluchtelingenopname zonder bovengrenzen in Europa, tot de eersten die ijverig applaudisseerden. Dat het bij de zogenaamde “kinderen” om jonge mannen ging, interesseerde Duitse media zoals gebruikelijk niet – net zomin als hetgeen Asselborn verleden week al had verkondigd over de verdere consequenties van de “reddingsactie”.

journalistenwatch

Toen had Asselborn namelijk onomwonden uitgesproken wat er werkelijk op de opnemend elanden afkomt: voor elke zogenaamd “minderjarige” vluchteling, die midden in de corona-crisis uit de Griekse kampen naar Midden-Europa wordt uitgevlogen, komt een veelvoud familieleden na. Tegenover de “Spiegel” had Asselborn gezegd: “Iedere jongere wordt later in het kader van de gezinshereniging gevolg door vier tot vijf andere personen. Dat is zo, dat moet men ook openlijk zeggen.”

Zodoende worden de naar verhouding nog te overziene aantallen van 4000 tot 5000 vluchtelingen, die bijvoorbeeld de chef van de Groenen, Habeck, eind februari – voor de pandemie – naar Duitsland wilde halen, een soort menselijk bruggenhoofd, via welke het bevolkingsaantal van een volledige kleine stad wordt binnengehaald. Zelfs de “slechts enkele tientallen kinderen en jongeren”, tot wier opname Duitsland en Luxemburg zich bereid hadden verklaard, nemen op deze wijze in aanzienlijke aantallen toe.

Dat het appel van Asselborn aan de “solidariteit” van andere EU-landen daar juist in de corona-crisis ongehoord wegsterft – in het bijzonder in Oost-Europa – is gezien deze daadwerkelijke draagwijdte van de opname van “minder” migranten nauwelijks verrassend. De naïviteit van de Luxemburgers, dat niet onder doet voor Angela Merkels “Wir schaffen das”, is bijna om medelijden mee te krijgen: “Elk Europees land dat ook maar een greintje meegevoel heeft, zou nu mee moeten aanpakken”, zei Asselborn volgens de “Süddeutsche Zeitung”: alsof de bittere ervaringen uit 2015/2016 helemaal niet zouden bestaan.

Het gejammer van de welkomstfetisjisten

Dat de Duitse regering bereid was om “slechts” 50 minderjarigen op  te nemen, werd door kerken, vluchtelingenverenigingen en links-extremen veelvuldig bekritiseerd en aan de kaak gesteld. Ook dat er volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken de komende tijd nog eens 300 minderjarigen moeten volgen, is de welkomstfetisjisten veel te weinig – en dat midden in de ergste economisch-maatschappelijke crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Gisteren kwamen ook de eerste “kinderen” in Hannover aan – en de beelden vertonen een frappante gelijkenis met die van Luxemburg:

Screenshot_168

In totaal verklaarden 10 EU-landen hun bereidheid om “minstens 1600 onbegeleide minderjarigen en andere migranten” – inclusief gezinshereniging, wat uiteindelijk overeenkomt met 8000 mensen – uit de Griekse vluchtelingenkampen in de Egeïsche Zee op te nemen. Of het door corona geteisterde Europa zich echter überhaupt zulke humanitaire symbolische daden kan permitteren, is op dit moment de vraag.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Luxemburg, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Minderjarige vluchtelingen”: één grote nep-verpakking

 1. vangie1206j zegt:

  MINDERJARIG laat me niet lachen intens verrot volk is het.
  Hoe weten dat “”minderjarig,,,, uitschot (kind) de weg te vinden naar Europa.
  En waarom als het een onbegeleid projectiel is waarom moet die fok fabrieken dan ook overkomen.
  Europa kon in opstand tegen deze vernietigers.

  Geliked door 3 people

 2. Wolf zegt:

  Ooit was Luxemburg het Groothertogdom van Ons. Zo zonde allemaal. In de jonge jaren vochten wij bij ons in de Veenkoloniën nog voor 1 Groot Dietsland inclusief Luxemburg,Nedersakische gebieden die van Overijssel,z.o.drenthe,Gelderland,Duitsland,Denemarken,Vlaanderen en het n.w.stuk wat die Fransozen van Vlaanderen hebben gestolen ( in Frankrijk ligt nu) Pruisen, Oostenrijk en Zuid Afrika.

  Like

 3. bozeoudeman zegt:

  We kunnen hier de noodklok luiden zoveel als we willen, het zal niets veranderen, we zullen er mee moeten leren leven aangezien onder anderen een bepaalde club welgestelde hypocrieten nog meer welgesteld wordt via subsidies uit Brussel om win-win ‘deugmens’ te spelen, en helaas is het leeuwendeel van de bevolking te stom, te afgestompt, te onnozel, te hersenloos, te laf of wat dan ook om in te zien dat zij zelfmoord aan het plegen zijn, ofwel zelfs ook hun eigen kinderen aan het vermoorden. Dus? Wie de de oplossing heeft mag het zeggen!

  Geliked door 4 people

  • G.F. zegt:

   Bovenstaand artikel is meer dan 100 x de waarheid. En onder de noemer “welgestelde hypocriete deugmensen” behoort bijna de gehele Nederlandse regering incl. parlement.

   Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  EU opgerot met je Nep Vluchtelingen of ze nou minderjarig zijn of niet !!!
  Zogenaamd duizenden kilometers “vluchten” en dat terwijl je in een buurland al veilig ben ??
  Ze zijn alleen maar uit op eigen gewin, zolang we hier gekke “henkie” blijven spelen !
  UIt de EU betekend dat we geen pinautomaat meer zijn voor de Zuidelijke Landen en dat we onze grenzen weer kunnen sluiten voor geluk en uitkeringszoekers.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ach, eens komen al die nep-vluchtelingen er toch wel achter dat niet iedereen hen gratis gaat verwennen! Want het is allang bekend dat wie van de hand in de tand wil leven op een gegeven moment zichzelf niet meer in deze maatschappij kan redden, gelijk aan oververwende kinderen!

   Like

 5. Yvonne zegt:

  typisch he, altijd mannen/ jongens kom er maar bij hoor…..
  vroeger voerden ze oorlogen en nu worden ze binnen gevlogen hoe idioot kan je zijn om je toekomstige vijand toe te laten

  Geliked door 3 people

 6. Gerrit zegt:

  Het zijn gewoon kwartiermakers. Met hun mobieltje laten ze hun vorderingen zien aan de achterblijvers. Die mogen straks via de advocatenmaffia onder het mom van gezinshereniging per vliegtuig nareizen. Er moet natuurlijk wel even een leuk huurhuis met inboedel voor hun klaar staan.

  Geliked door 2 people

 7. hannah zegt:

  Asselborn is dol op jongetjes ….

  Geliked door 1 persoon

 8. karton zegt:

  Deze infantiele Jantje Asselborn is, nét als Korsakov Juncker, practisch 24/7 straalbezopen en stond idd. te applaudiseren, maar deze dwaas applaudiseert steevast als hij méér dan 3 mensen bij elkaar ziet staan, denkend dat dát zijn publiek is.

  Geliked door 3 people

 9. Pingback: “Minderjarige vluchtelingen”: één grote nep-verpakking! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s