NEE!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op NEE!!

 1. Republikein zegt:

  De Spelbrekers, als de dag van gisteren, nee Jules, pudding komt morgen .
  Ja Jan, Fenixx is gesloten, fijne avond

  Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  alleen voor de deernes steek ik een beentje voorruit, verder blijf ik meer als anderhalve meter verwijderd van iedereen en komen ze te dicht trek ik een vies bakkes 😉
  hoewel, die deernes komen niet meer in bosjes naar mij toe, is ooit wel anders geweest maar moet ik bijna dertig jaar terug in de tijd.
  De Lambada zit er nog niet onmiddellijk in 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Helemaal mee eens! Nee nee en nog eens nee.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   En ook een VETTE nee tegen verplichte vaccinatie en chip die bill gates in one lichaam wil spuiten hijwil 10 a 15 % minder mensen op de wereld maar heeft er zelf 3 bijgemaakt
   Zorg eens dat er minder geboren worden ipv ons uit te roeien

   Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Ik ben al een paar keer iemand tegengekomen, die gebogen en met een zakdoek voor de mond heel abnormaal en theatraal een boog om je heen ging lopen. En dan heb ik het niet over anderhalve meter, maar minstens 3 tot 4 meter. Dan denk ik: mens blijf op je balkon of zet een raam open in je huis en loop rondjes in je kamer of vraag of je opgenomen word. Wat doe je nog op straat. Je moet er niet aan denken dat je nog meer van dat soort onzinnigen tegen gaat komen. Gaat wel gebeuren als Rutte doorgaat met zn idiote beleid. Ik vrees dat Rutte gewoon door blijft gaan met dit beleid. Maar die app die komt er. Ze hebben er heeeeeeeeel veeeeeeeeel belangstelling voor. Voor beschermingsmiddelen hebben ze geen tijd en zin.Geld steken in onderzoek medicijnen is ook van veel minder belang. Nee apps daar zien ze wel potentie in. Grootste deel van de bevolking stinkt er met open ogen in.

  Hee Rutte had je het ooit niet over de grote dikke IK IK IK? Nou je hebt laten zien dat die grote dikke IK IK IK JIJ bent. De mondkapjes die er waren waren bestemd voor je eigen moeder in het betreffende verpleegtehuis. De rest van de verpleegtehuizen kunnen barsten wat betreft de grote dikke IK Rutte genaamd. Hufter

  Geliked door 7 people

  • Trucker zegt:

   hey “J. C.” Bill Gates wordt nu toch echt wat afgezaagd, waar blijven de Aliens (jawel met hoofdletter 🙂 ) of de marsmannetjes ?
   Goed dat ik de film ‘Mars Attacks’ (met de onvolprezen Jack en een gala aan sterren) gezien en daaruit geleerd hoe die groene mannetjes te neutraliseren 🙂
   Je blijft toch weg van5G masten want die kunnende neuronen onder uw schedeldak danig beïnvloeden en wel in die mate dat ge alles geloofd wat ge hoort en kritiek gesmoord wordt tot een brij van slaafse volgzaamheid voor de Elite (ook met hoofdletter).
   Opper-Elite-Hoofd is de door iedereen uitgespuwde Bill Gates die opeens (heb ik hier ook gelezen) niks zelf heeft ontwikkeld maar (zomaar) ALLES heeft gepikt van anderen en dan op zijn luie krent de miljarden dollars beginnen tellen is.
   Wat zei Bredero ook alweer… a ja weet het ‘het kan verkeren’.
   Misschien zou de rukker Rutte toch maar beter bevel geven om te stoppen met het 5G netwerk want voor het operationeel is worden er al bij dozijnen KNETTERGEK.
   Vraag me af hoe dat wordt als ze het knopje gaan aanzetten over heel Nederland, zie zo maar World war Z (die met Brad Pitt) opeens werkelijkheid worden de Zombies die nu nog wat vegeteren (OOK OP DEZE BLOG 🙂 ) opeens wakker worden.
   Tja dan gaan de poppetjes aan het dansen en is het opletten geblazen 🙂 🙂 🙂

   Like

   • J.C. zegt:

    Beste Tukker,
    Ik zal voorstellen aan Bill Gates om jou het eerste moonshot met corona vaccinatie te geven. Blijkbaar heb je dat nodig om wakker te worden.

    Like

 5. J.C. zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Tineke zegt:

  Leuk als je net aan het daten bent…….

  Geliked door 1 persoon

  • klaas zegt:

   Like

  • Karin zegt:

   Die Rutte die vuile beest van Europa dat hij dit laat door gaan we gaan geen afstand houden we gaan geen 1.5 meter van elkaar gewoon dicht bij elkaar nu gaan we helemaal kapot door die Rutte en al de mooie bomen die gekapt word vreselijk gewoon die Rutte moeten ze op pakken we worden ziek gemaakt door die 5G dit land word niet meer zoals het is en was allemaal door de politiek lui ze luisteren niet na ons dan maar dit gelukkig zijn er mooi wat zendmasten in de fik gegaan op naar meer kunnen we zeggen en niet luisteren naar die Rutte met dat geleuter we gaan niet 1.5meter afstand houden heeft nu lang genoeg geduurd

   Geliked door 2 people

 7. David zegt:

  Van sommigen ben ik het liefst 150.000 kilometer verwijderd, bijv. die haatimam uit voorgaand artikel

  Geliked door 2 people

 8. toevalbestaatniet zegt:

  die anderhalve meter is nog zo erg niet…..
  wat WEL heel ernstig is, is dit :
  https://www.google.com/search?source=hp&ei=YvycXvLzEo79kwW7pKKoDg&q=stralingsvergiftiging+symptomen&oq=straliungsvergiftiging&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgBMgQIABANMgQIABANOgUIABCDAToCCAA6BggAEAoQHjoICAAQBRAKEB46BggAEAUQHlDYMFjDXmC8ngFoAHAAeAGAAawEiAGqG5IBDDEzLjQuMi4wLjEuMpgBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab#spf=1587346555372

  we moeten hier ACUUT actie tegen ondernemen en EISEN dat dit stopt
  ( en niet heel kinderachtig die dingen in de brand steken, dat is bovendien zeer gevaarlijk ! )
  Vandaag is er een kort geding ergens, ik weet niet waar. Maar er moet een onderzoek komen, hier is nog nooit een GEDEGEN onderzoek naar gedaan, alhoewel er 2 4 3 wetenschappers tegen zijn ! Ze liegen dat ze barsten op TV, en onze overheden moeten hier van op de hoogte zijn, dat kan niet anders ! …Waarom wordt dit onderwerp op Bron niet besproken ?
  Terwijl iedereen om ons heen ziek wordt en/ of dood gaat ? In Zwitserland was 5 G maar zijn
  er plotseling mee gestopt, waarom ? Wij moeten nu in actie komen, want in Juni / Juli wordt het 5 G uitgerold en daarna wordt het nog moeilijker om er iets aan te doen ! De discussie moet opengegooid, en er moet een echt goed onderzoek komen, onze levens worden verwoest, indien U dit een `complot ` blijft vinden, en voorbij gaat aan de WAARHEID !!! Corona = stralingsvergiftiging die opgelopen wordt op de test-locaties….WAT als het dadelijk Juni of Juli wordt en totale uitrol plaatsvindt ? WILT U ZIEK WORDEN ???

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Veel mensen willen graag ziek worden inderdaad.
   In een land met 16 miljoen zieke mensen schreeuwt men om meer zieke mensen want men vind het nog niet genoeg.
   Gewoon ontkennen dan kunnen we naar een compleet ziek Nederland.
   De idioten staan in rij om zichzelf ziek te laten maken of laten hun land in de armoede storten voor een aantal doden die nog minder zijn dat er elk jaar vallen aan de griep.
   Niet omdat ze om mensen geven want daar geven ze geen fuck om maar alleen om zichzelf en hun eigen domme angst.

   Geliked door 2 people

 9. toevalbestaatniet zegt:

  reportage :

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Geen 1,5 meter maatschappij ? Ik ben bang dat we daar voorlopig, en misschien wel nooit meer vanaf komen, net zomin als van die zakkenwasser van een Rutte. Rutte 4 zal er wel weer aankomen en deze moet immers van The NWO het karwei gaan afmaken. En alles is daarbij geoorloofd.

  Geliked door 3 people

 11. verwardeman zegt:

  Het lijkt er steeds meer op dat we door die Bilderbergtrekpoppen worden ” gecoronaaid ” !
  We moeten het heft maar eens in eigen hand nemen , de straat op , naar vrienden en
  kennisen , ik doe dit al .

  Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  De bevolking wordt het meer dan spuugzat

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Totalitaire staten in wording

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s