Politie lost capaciteitsprobleem op met onervaren jonkies! Basisopleiding verkort van drie naar twee jaar ‘voor snelle instroom’

Screenshot_165

(Door: Wout Willemsen)

Het is diep triest dat dit nieuws wordt gepresenteerd als een oplossing waar diverse partijen, na lang overleg, samen uit zijn gekomen. Want zulk goed nieuws is het helemaal niet. Er verdwijnen komende jaren 17.000 agenten en rechercheurs, en er komen onervaren agenten in opleiding voor terug!

Politiebonden, de korpsleiding en het ministerie van Justitie en Veiligheid schudden elkaar allemaal de hand en roepen: ‘gefeliciteerd!’ Wat een briljant plan! Gewoon de basisopleiding met een jaar verkorten én aspiranten eerder de straat op laten gaan: kan gewoon!

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Krankzinnigheid, Overheid, politie. Bookmark de permalink .

18 reacties op Politie lost capaciteitsprobleem op met onervaren jonkies! Basisopleiding verkort van drie naar twee jaar ‘voor snelle instroom’

 1. Wolf zegt:

  Een typisch gruwelijke linkse oplossing, en super voor alle criminelen ,dit gedrocht van een oplossing.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Lintjesregen komt binnenkort, ze zijn niet aan te slepen.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Bizarre oplossing inderdaad, maar misschien zit er stiekem ook wel achter om meer moslim jongeren en ander slag te interesseren voor een 2-jarige spoedcursus met latere bijscholing ; 3 jaar trekken Ali, Mohammed en Yusuf niet. Ook kunnen boa’s met al niet veel opleiding, langzaam maar zeker overgeheveld worden naar het politie-apparaat en mogen zij een pistooltje gaan dragen.
  We zien al niet veel blauw op straat, maar wat we nu eventueel gaan zien heeft al bijna helemaal geen niveau meer.
  Ons politie-apparaat zou juist enorm versterkt moeten worden en ook van een hoger niveau moeten zijn. Geld moet daarbij geen rol spelen, we zijn toch immers een van de rijkste landen ter wereld.
  Helaas wordt dat geld niet voor Nederland en de Nederlanders gebruikt, maar in bodemloze putten zoals Afrika en de EU geplemd. En last but not least aan alle asielzoekers die hier nooit een bijdrage gaan leveren en ons haten.

  Geliked door 2 people

 4. Steven zegt:

  Die schieten misschien sneller…of men wil (snel) een grote politiemacht opbouwen tegen de opstandige bevolking die niet (meer) wil luisteren naar de overheid.
  Hier in Nederland moet je overal een reden achter zoeken. Er wordt NIKS zonder reden gedaan. En dan bedoel ik niet de reden om de burgers meer te beschermen… want dat interesseert ze niet.

  Geliked door 2 people

 5. Piet Snot zegt:

  Dus nog meer corrupte en nauwelijks Nederlands sprekende “agentjes”er bij op straat.

  Geliked door 2 people

 6. Sabeltant zegt:

  Op naar de politiestaat.
  Niet voor uw veiligheid, maar om u kort te houden, te bekeuren voor fietsen op plekken waar het niet mag, een peukje weggooien, op gras lopen, of ander nauwelijks interessante “overtredingen”.
  Ze zijn er dus niet om ONS voor al die verwarde mannen, hangjeugd, lastige jongeren, en andere veiligheids aspecten van onze globalistische wereld te beschermen.
  Deze gaan scoren voor de overheid!

  Geliked door 2 people

 7. Nachtkaarsje zegt:

  We hebben dus straks last van een heleboel jonkies die denken dat ze de baas zijn in Nederland.
  Ik zie de problemen op straat nu al hand over hand toenemen. Heel wat ego’s willen natuurlijk gestreeld worden als ze stoer rondlopen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Motorman zegt:

  De basisopleiding voor minister is nog minder lang. En daar zijn ook blijkbaar personen geslaagd waarvan je denkt “ Zo dom kan iemand toch niet zijn “.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Om minister te worden volstaat een secretaresse opleiding of een jaar ervaring achter de bar in een kroeg.
   Eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat je kan of waar je verstand van heb, als je maar lekker kan lullen.

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Snot je vergeet de canapé, wordt overal gebruikt om hogerop te klimmen 🙂 en het is niet altijd mannetje vrouwtje als we zien wat er rondloopt bij de overheid

    Like

 9. Trucker zegt:

  Heb het over dit thema al meer als een gehad, de tijd van echte politie>–mannen<– is reeds lang voorbij, kom ze nog wel eens tegen de oude gabbers die op pensioen zijn en hun mening ventileren hoe het nu is.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Trucker.
   Ik ben er zo één, en dit bericht verbaast mij helemaal niks. Enkele jaren geleden werden de examen-eisen voor allochtone-politieagenten al verlaagd, zij die hun achternaam foutloos konden schrijven werden toegelaten, maar als zij óók nog hun voornaam foutloos op papier konden zetten, konden zij doordringen naar de officiersrangen. Maar dit terzijde.
   Ook het geleuter over diversiteit bij de politie komt me de strot uit : je bent geschikt of niet geschikt, gaat een jaar naar een interne opleiding in een politieschool en je slaagt of zakt na dat jaar, klaar. Ik kwam in de laatste jaren in een draaimolen vol idioterie terecht : chefs die wilden dat je écht álles binnen een korps beheerste, dus overal inzetbaar ! Totaal van de pot gepleurd die dwazen. Maar dat soort chefs werden, vanwege hun prachtige plan, gepromoveerd, maar ’t plan was onuitvoerbaar. Ook werden dat soort lieden behangen met medailles.
   Ik zou diverse A4tjes kunnen vullen met trieste voorvallen bij de politie vanaf zo plm. 1990.

   Like

 10. Gienekehado zegt:

  Weet wel zeker dat er mee meer meer “MACHO’S” bij de pliesie komen! Ook bij de SLEEPWET, Dickie Schoof oid.

  Like

 11. LostJohnny zegt:

  Agressief, ongemanierd en het IQ van een pinda. En gewapend.

  Sorry, maar wat er nu in uniform loopt is niet meer ter bescherming van de bevolking maar ter intimidatie.
  De goeden niet te na…

  Diep triest dit verval van onze samenleving. Mijn bloed ging koken toen ik het filmpje uit Tilburg van die agent zag….mentaliteit die alles zegt en in mijn optiek een gevaar is voor de resterende brokjes samenleving…

  Like

 12. Dr. Heinz zegt:

  Ja de regels aanpassen, dat deed men ook toen bepaalde lui, uit een bepaalde hoek vond dat de politie een afspiegeling moest zijn van de maatschappij!
  Nou dat hebben we geweten!!
  Telkens werden de toelatingseisen naar beneden gedraaid, om de gewenste resultaat te krijgen.
  En dit alles komt door die linkse multiculti
  , Pappen en nathouden, thee drinkende lieden!!
  U weet het nu!!
  En van die lieden moeten wij van af, om zo Nederland weer gezond en leefbaar te maken!
  Nexit!!!

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Als ze de nieuwelingen maar grondig blijven screenen, en ze de eerste jaren geen toegang geven tot ‘gevoelige’ bestanden……..de vertrouwelijke informatie die nog steeds via ‘eigen’mensen weglekt komt meestal door loslippigheid en connecties met verkeerde mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s