Hannover: “Vluchtelingkind” met islamitisch veroveringsshirt “Istanboel 1453”

Screenshot_189

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen zaterdagmiddag kwamen op het vliegveld van Hannover 47 “vluchtelingenkinderen” uit Griekenland aan, wat de mainstream media als humanitaire prestatie vierden. Geen van de “kwaliteitsjournalisten” wilde de “1453”-boodschap op het shirt van een “kind” zien, die de islamitische verovering van het christelijke Constantinopel door de islamitische Ottomanen beschrijft.

PI News (2)

Het jaartal 1453 vormt in de collectieve herinnering van de islamitische oemma een mijlpaal in de islamisering van de wereld. Na het christelijke Byzantium moest nu heel Europa veroverd worden, wat zoals bekend alleen met vereende krachten door Oostenrijkse, Duitse en Poolse soldaten in 1683 voor de poorten van Wenen verhinderd kon worden. Voor Turkse moslims in Duitsland heeft het getal 1453 zo´n grote symbolische kracht, dat zelfs moskeeën exact 1453 m² groot zijn qua oppervlakte, zoals de DITIB-moskee in Attendorn, die op 8 april 2017 werd ingewijd.

Deze jonge islamitische man met het 1453-shirt staat plaatsvervangend voor drie fatale vergissingen wat betreft het zogenaamde verhaal over de “vluchtelingenkinderen”: ten eerste zijn de meesten helemaal geen “kinderen” meer, ten tweede zijn de aller meesten van hen jonge mannen en ten derde zijn ze bijna allemaal moslim. De 47, die in Hannover landden, zijn afkomstig uit Afghanistan, Syrië en Eritrea. Als ze ook maar enigszins iets afweten van hun “religie”, dan zijn ze qua ideologie van de politieke islam vijanden van de democratie en van de westerse samenleving inclusief haar “ongelovige” bevolking. Anabel Schunke heeft het schandaal met het Ottomaanse veroveringsshirt gisteren op Twitter gezet.

Het is ongelooflijk hoe de 1400 jaar oude feiten over de levensgevaarlijke ideologie politieke islam tegenwoordig volledig vergeten, verdrongen, verzwegen of mooi gepraat worden. Deze ene jonge man met het 1453-shirt symboliseert de verovering van de gedegenereerde, zwakzinnig geworden, compleet naïeve, door de welvaart besmette en verzetsloze West-Europese samenlevingen door vastberaden Mohammedanen, die het als hun plicht beschouwen dit continent in te lijven bij de islamitische oemma.

In 1453 kwamen de islamitische veroveraars te paard om het christelijke Europa te onderwerpen. Nu worden ze door linkse West-Europese politici met het vliegtuig binnengehaald. Met de groeten van Troje. Alleen Oost-Europa, dat al grotendeels onder islamitische heerschappij stond en dit niet vergeten is, weigert mee te doen aan deze langzame genocide.

Maar de plaatsvervangend hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung”, Paul Ronzheimer, is helemaal “trots op Duitsland´s menselijkheid”. De Groene EU-politicus Erik Marquardt eist in een interview met de “Bild-Zeitung” om nog veel meer van deze “kinderen” naar Duitsland te halen. Deze beide vertegenwoordigers van de media en de politiek belichamen symbolisch de onvoorstelbare naïviteit van de mainstream en de complete onwetendheid over de politieke islam.

Woensdag al werd Luxemburg blij gemaakt met twaalf “vluchtelingenkinderen”. Diens stram linkse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn, was blijkbaar bijzonder blij met een “kind” met een “acab”-shirt (“all cops are bastards”), zodat hij bij twee persfoto´s op verschillende plaatsen vlak naast hem ging staan en op weg van het vliegtuig heel opgewonden met hem sprak:

Screenshot_190

Bovendien droeg een “kind” in de uit 12 personen bestaande groep in Luxemburg ook nog een T-shirt met een doodskop, wat symbolisch het lot zou kunnen verduidelijken dat Europa te wachten staat als het de islamisering niet onmiddellijk stopt.

Screenshot_191

Onder deze 47 “minderjarigen” in Hannover bevinden zich overigens maar vier meisjes. Zelfs de “Welt” viel het krasse verschil tussen het coalitiebesluit en de werkelijkheid op:

“Dat zich onder de 47 vluchtelingen blijkbaar slechts vier meisjes bevinden, is verrassend. Want de coalitiecommissie had besloten: ´Kinderen, die of vanwege een zware ziekte dringend behandeling nodig hebben of onbegeleid en jonger dan 14 jaar zijn, de meesten van hen meisjes´.”

Ondertussen wordt de bevolking van West-Europa met massieve propaganda gehersenspoeld. Fotografen en cameramensen van de links-groene mainstream doorzochten de kampen op de Griekse eilanden Lesbos, Chios en Samos om portretfoto´s van kleine meisjes en jongens met grote ogen te maken. Propaganda versus realiteit:

Screenshot_192

Daar zouden zich bijna 40.000 “vluchtelingen”, waarvan 36% “minderjarigen”, bevinden, dus bijna 15.000. Dus er kan nog makkelijk wat bij. Wanneer je bedenkt dat de 47 uit Hannover en de 12 uit Luxemburg zorgvuldig uitgezocht werden, dan kan men zich voorstellen wat ons nog te wachten staat.

Screenshot_193

Het onheil zal verder zijn loop nemen. Totdat in de Duitse steden de mate van de islamitische ondermijning ook voor de laatste in hun denken geblokkeerde links-groene goed/betermenschen  in volle omvang openlijk zichtbaar wordt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hannover: “Vluchtelingkind” met islamitisch veroveringsshirt “Istanboel 1453”

 1. delamontagne zegt:

  Wat een goed artikel, zo worden we erin geluisdt 1 !

  Ik had hierover heel in ’t kort al iets gelezen op ’n Swiss-site, maar dit is veel uitgebreider.
  Zij verwezen naar ’n Duitse Site, maar die begrijp ik niet…..
  c.q
  https://dushanwegner.com/ablenkung-aufmerksamkeit/?mc_cid=a804d9d1b6&mc_eid=a13f09d38b

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Ik hoop dat als straks ‘ON’ op de tv gaat verschijnen deze scam eens goed en uitgebreid belicht gaat worden. Wijdt er maar een paar uitzendingen aan met goede documentatie, ook die minderjarige jongens vluchtelingenlover Asselborn moet erin voorkomen, en niet te vergeten Zweden met talloze voorbeelden.
  Zoals het nu gaat met ‘ON’ heb ik er een hard hoofd in, al ben ik zelf lid. Hun website behandelt veel te veel onderwerpen en dat is een zwakte, al dat nieuws blijft niemand op den duur bij en dan beklijft het dus niet.
  Wil je de bevolking op de een of andere manier wakker schudden, dan zul je zo’n onderwerp ‘onbegeleide minderjarige vluchteling’ tot in den treure moeten uitlichten.
  Hoe is het mogelijk dat wij zo bedondert kunnen worden door de politiek zonder in opstand te komen.

  Like

  • Helena zegt:

   Nou Pietersen 14:44 Ik ben het volstrekt met u eens: hier zal ON ook niets aan kunnen veranderen – ben ook lid – maar de ‘politiek correcte’ msm zal er alles aan doen om ON het uitzenden onmogelijk te maken, ze gaan het verbieden of demoniseren net zoals ze dat bij Pegida Nederland nog steeds doen! De laffe deugmens laat zich graag bedonderen door de politiek, dan zijn ze tenminste geen racisten of rechts extremisten. Je wordt er langzamerhand wel moedeloos van maar ja: PN is het enige verzet waarvan een standvastige groep is overgebleven die wèl het lef heeft om het beestje bij de naam te noemen in het openbaar – zonder gezichtsbedekking – namelijk: de politieke islam die willens en wetens door de EU wordt omarmd en geimplementeerd! Die opstand zal er niet komen in het land van de bangerikken helaas, ik spreek uit ervaring, men kruipt liever bibberend achter het gordijn! Gelukkig deden ze dat niet in 1683, voor de poort van Wenen in Oostenrijk dan!

   Geliked door 1 persoon

 3. Dr. Heinz zegt:

  Die met de zwarte shirt, is geen kind!!
  Deze man heeft een baard!!!

  Alles wat hier niet hoort, moet retour eigen land!!

  Uit dat EUSSR!!!

  Nexit.

  Nexit!

  Geliked door 1 persoon

 4. Willem zegt:

  Ik zou hier graag iets aan toevoegen, maar dat wordt niet geplaatst.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  SAMSON , DE FILISTIJNEN OVER U

  GOH , DAT IS ALLE JEZUS LANG GELEDEN ,,

  FIJN WEER EEN AFLEVERING TE ZIEN , VAN DIT MOOIE VERHAAL

  DELILAH , HEB IK THUIS ZITTEN ,

  geweldig om te zien die kleine kinderen , whahahahahahahah

  wat een dom volk , zijn jullie ….

  ome bob

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Het zijn soldaten van allah,ze worden binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.

  Like

 7. Cock Paul zegt:

  Het is een Duitse ziekte, Hitler wilde van de Duitser Übermenschen (supermensen) maken en Merkel wil er Übergutmeschen (naïve idiote te goedgelovige brave dommerikken) van maken, en de Duitsers volgen hun Fürher. Merkel word zelfs populairder in haar land, het is niet te doen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s