Neurenberg 2.0 is een must!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Neurenberg 2.0 is een must!

 1. Harry zegt:

  Vroeger nooit kunnen denken zoveel levensgevaarlijke rotstralen op goed anderhalve vierkante decimeter te kunnen zien !
  De grootste verzameling gajes van Europa , daar reken ik die smerige soros dan gemakshalve maar even bij .
  De maffia lijkt me nog sympathiek , hierbij vergeleken .

  Zag die Kaag-kech gisteren op TV .
  Daar is toch helemaal niks vrouwelijks aan te ontdekken , behalve dat blonde haar wellicht .
  Ook nep natuurlijk .
  Onder alle hoeken niet om aan te zien , dat kreng .
  Ze heeft wel heel veel mannelijke hormonen ben ik bang .
  Misschien heeft ze daarom haar toevlucht gezocht bij een moslim .
  Die kijken nergens naar , als er maar een gat in zit .
  Ezels , geiten , schapen , Kaag , het zal ze worst zijn .

  Geliked door 6 people

  • Harry Laat Ik je even lachen.
   Zit Ik hier op mijn gemak aan een dropje te zabbelen en Ik lees de laatste zin

   Ezels , geiten , schapen , Kaag , het zal ze worst zijn .

   Ik begin te lachen en dat misselijk dropje schiet in mijn keel.
   Ik stikte bijna de moord.
   Toen Ik wat bekomen was, washet eerste wat Ik dacht, Niet de pijp uit aan corona, maar wel bijna aan een dropje en Harrie
   Hahahahahahahha.

   Geliked door 4 people

 2. verwardeman zegt:

  Als dat toch eens uit mocht komen, ik kan niet wachten !
  We zijn het op deze geweldige site niet allen eens wat betreft corona maatregelen …………………. maar over dat EU – gespuis en die kut – iSSlam verschillen we denk ik niet van mening !
  Hoewel ik een andere mening over dat corona gedoe heb dan Geert , heeft hij mijn stem want
  ook Geert heeft het recht op een eigen – vrije – mening , ZELFS als die een keer niet strookt
  met de mijne .

  Geliked door 5 people

 3. Jean zegt:

  Dat moet “9x levenslange opsluiting” worden en dat asap voor er nog meer ellende geïmporteerd wordt en met ‘levenslang’ wordt effectief levenslang bedoeld.

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Rollen, die koppen.
  Ik heb een leuk tuinhek met van die scherpe puntjes.
  Zou het leuk staan om die koppen daarop te prikken, ter decoratie?

  Geliked door 5 people

 5. bobzelf zegt:

  KILL THE BASTERDS

  en deze is voor “” onze HOAX VRIEND “” WIMMIE , THE GREAT !!

  This widely circulated e-mail contains a number of false claims about the urban legend-busting Snopes.com and its proprietors, Barbara and David Mikkelson, who started the site in 1995 and still run it. They’re accused of hiding their identities, doing shoddy research, producing articles with a liberal bent and discrediting an anti-Obama State Farm agent out of partisanship.

  SO NEXT LOSER ON THE SITE …HOAX HOAX HOAX voor 1 celligen

  GREETINGS OME BOB

  Geliked door 1 persoon

 6. bedonderde burger zegt:

  Tried? Hanged!

  Geliked door 1 persoon

 7. Dewevoga zegt:

  Er schieten mij in de gauwigheid nog een paar enge mannetjes te binnen: Pronk en Koenders.

  Geliked door 3 people

 8. vangie1206j zegt:

  Waarom Neurenberg 2.0.
  Ik ben voor de stijl van het wilde Westen.
  Publiekelijke een stellage met 9 galgen een BEUL schuldig 9 barbertjes moeten hangen.
  Zo een nieuw Neurenberg proces is veel te duur voor deze verwoesters.

  Geliked door 6 people

 9. LUCIA zegt:

  Ik zou er nog aan willen toevoegen, moord en verraad.. waarom, van de EU moesten IC plaatsen in zieken huizen teruggedrongen worden en ziekenhuizen worden opgeheven, ik vermoed dat Covid al lang in de pijpleiding was, als globalistisch suppressief middel voor het geval dat het klimaatplan teveel weerstand en opstand zou veroorzaken/teweeg brengen.
  In 2018 zijn er erg veel mensen overleden aan de griep, de vraag dringt zich onwillekeurig op, hadden deze mensen niet gehospitaliseerd moeten worden en waarom is dat niet gebeurd.. het was duidelijk levensbedreigend en waarom komt het lethale karakter van deze griepgolf nu pas naar boven. Hadden we wellicht een try-out van een covid-light “griep” , wat ze uitprobeerden en is dat daarna versterkt of ietsjes veranderd .
  Ik weet dat een van de 1e wetten die doorgevoerd werd in het begin van de EU, was dat er een mogelijkheid was om op burgers te testen en mee te experimenteren, zonder hun toestemming of hun voorkennis, ik schrok daar nogal van want dat zijn typisch fascistische trekjes, die niet in een goede rechtsstaat thuis horen.
  Of er nu een bewust “Covid-scenario in de pijp-leiding”, gevoerd is of niet, het schrijnende gebrek aan essentiële zaken, die bovendien niet duur zijn, mondkapjes b.v. de ratio van EC-bedden tot/in relatie tot de bevolkingsomvang, aantal ziekenhuizen in verhouding tot bevolkingsomvang. Dit zijn gewoon simpele rekenkundige verhoudingen… nou de modelneukers hadden toch moeten zien dat dit niet klopte of heeft het gezonde verstand van de boeren en het volk gelijk, als ze stellen dat, deze mensen alleen goochelen met cijfers als het hen goed uitkomt en als het slecht uitvalt, is het de spreekwoordelijke bult onder het tapijt.
  Het tekort aan medische essentiële faciliteiten, is des te schrijnender dommer en grenzend aan crimineel, als je bedenkt dat je ook nog hordes vluchtelingen binnen haalt, waarvan bekend is dat ze van alles onder de leden hebben van trauma’s tot TB.
  De rol die overigens de EU gespeeld heeft terwijl Italië in de shit zat, zie;https://ejbron.wordpress.com/2020/03/21/de-eu-laat-italie-verrekken-dat-zullen-we-niet-zo-snel-vergeten/ Met zulke “vrienden “, heb je geen vijanden nodig diezelfde EU, die kort daarvoor wel China te hulp schoot, liet Italië verrekken, verbood Rusland die Italië wilde komen helpen, om over Europees grondgebied te vliegen, sorry daar heb ik maar een woord voor en dat is, deze Unie is er een van misdadigers. Verder is er helemaal geen regie gevoerd over de Covid-crisis in Europa, de EU was conveniently afwezig , het lijkt wel alsof men de “COVID-trein”, bewust wilde laten ontsporen. Dus vandaar moord en verraad “et tu brute”komt onwillekeurig in mij op.

  Geliked door 4 people

 10. Gienekehado zegt:

  De misdadige ISLAMISERING zal ik ze nimmer vergeven!!! We waren net een beetje ontsnapt / verlost van GODSDIENSTWAANZIN toen de poort wijdopengezet werd voor een ander sprookjesgeloof en hekserijen. Elke HISTORICUS met sjoege weet wat dat losmaakt in een samenleving. Klokkenluiders werden weggezet / weggehoond als minderwaardig volk. BEWUST is er ingezet om in West-Europa de bevolking te OMVOLKEN!! Met het resultaat worden wij elke dag wreed geconfronteerden en wordt wekelijks in ‘Opsporing Verzocht’ in beeld gebracht! Iedereen die hier aan meegewerkt heeft, heeft MISDADEN begaan tegen de oorspronkelijke bevolking en moet hiervoor verantwoording afleggen! In feite zijn ze ook de de feitelijke MOORDENAARS van Fortuyn, Van Gogh en anderen! Om het nog maar niet te hebben over de 1000en afgejatte MILJARDEN om de Omvolking te faciliteren, reguleren!! Met de 4 Mei-herdenking als KLUCHT met uitgestreken smoelwerken als HYPOCRISIE van het jaar! Pim Fortuyn, Theo van Gogh ea., opdat wij niet vergeten!

  Geliked door 2 people

 11. koddebeier zegt:

  Neurenberg 2 zou een goede zaak zijn en er kunnen er nog wel een paar bij !!

  Geliked door 1 persoon

 12. Gienekehado zegt:

  Verdomme….Alweer een slachtoffer van De Omvolking / Verrijking?? Er wordt gesproken over een VERWARDE MAN als moordenaar!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/fietser-18-oss-lijkt-doodgestoken-door-verwarde-man/ar-BB12VtOh?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 13. koplampkapot zegt:

  Ik ben niet van het laten slapen (zoals de maffia zou zeggen) van dit soort waanzinnigen. Veilig en duurzaam opsluiten, liefdevol verzorgen, begrip veinzen voor hun hersenspinsels. De EU in deze vorm kan natuurlijk niet functioneren, het is een gedrocht dat niet goed democratisch controleerbaar is. Vervolgens wordt het tweede en derde echelon daar naar toe weggepromoveerd. What could possibly go wrong?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s