Parlementariërs van de AfD willen weten: Hoeveel Soros zit er in de ARD en het ZDF?

Screenshot_183

(Vertaling: E.J. Bron)

Een explosief initiatief: vier parlementariërs van de AfD willen nu weten hoeveel Soros er in de Duitse publiekrechtelijke omroepen ARD en ZDF zit. De intendanten van deze beide omroepen ontvingen een open brief met meerdere desbetreffende vragen van de AfD-parlementariërs Petr Bystron, Udo Hemmelgarn, Nicole Höchst en Uwe Schulz.

Duits - Zuerst

Achtergrond in de omstandigheid dat bij een toevallige steekproef op 5 en 6 april 2020 tegelijk meerdere lobbyisten van de “Open Society Foundation” van Soros in de nieuwsuitzendingen van de ARD en het ZDF hun “expertise” mochten komen vertellen, zonder nadrukkelijk te worden genoemd als lobbyisten.

Zo was in de “Tagesschau” van de ARD van 5 april de “migratie-expert” Gerarld Knaus van het “European Stability Initiative” aan het woord. Om 21.45 uur was daarna in het “Heute Journal” van het ZDF de “juridisch expert datarecht en activist” Ulf Burmeyer van de “Vereniging voor vrijheidsrechten” in een lang gesprek met Claus Kleber te beluisteren. In de ARD-“Tagesthemen” diezelfde avond droeg de Teheran-correspondente Natalie Amiri verder aan het commentaar bij en verlangde met het oog op Hongarije “een afrekening met EU-landen… die denken de democratie te moeten ondermijnen”. Amiri presenteert sinds 2019 in Berlijn voor Soros´ “Open Society Foundation” de gespreksronde “Urania kontrovers”. Andere “experts” uit de invloedssfeer van de Soros-stichtingen kwamen de volgende dag aan het woord.

Dat gaat de vier AfD-parlementariërs te ver. Ze wijzen de mediachefs Tom Buhrow (ARD) en Thomas Bellut (ZDF) er in hun schrijven van 8 april op dat “in uw nieuwsuitzendingen steeds vaker zogenaamde ´experts´ of ´activisten´ aan het woord komen, die nauwe banden hebben met de ´Open Society Foundation´.” Die zou een “eenzijdige politieke agenda” volgen. “Het is niet de taak van de publiekrechtelijke omroep om de politieke agenda van een Amerikaanse miljardair door te geven aan het Duitse publiek”, schrijven de AfD-parlementariërs. Daarom zouden ze graag willen weten hoe het veelvuldig optreden van Soros-“experts” met de principes van een onafhankelijke mediaberichtgeving te verenigen is, waarom niet ook op dezelfde wijze vertegenwoordigers van conservatieve lobbygroepen – bijvoorbeeld islamcritici – aan het woord komen; en welke invloed de Soros-vertegenwoordigers op de vormgeving van de programma´s van de publiekrechtelijke omroepen hebben.

De vier parlementariërs vragen om een snel antwoord en roepen de intendanten op om “zowel de duidelijke richtlijnen van het staatsomroepakkoord te verinnerlijken en een einde te maken aan deze praktijk, die duidelijk in strijd is met dit akkoord.” We zijn benieuwd naar de reactie.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Parlementariërs van de AfD willen weten: Hoeveel Soros zit er in de ARD en het ZDF?

 1. T.Troubadour zegt:

  Hoeveel zijn er actief in de Nederlandse staatsomroep?Exact hetzelfde fenomeen

  Geliked door 3 people

 2. LUCIA zegt:

  Volgens mij is er overal waar er politieke sores zit.. richting zwaar gesponsord klimaat-krijsend links..een flink percentage Soros-sponsoring,,als je het over onder de tafelsponsoring hebt , meest gebruikelijke, kom je toch niet achter de hoeveelheden dus kijk naar het patroon en de dingen die er gebeuren en trek dan je conclusies.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   LUCIA.Een paar jaar geleden heeft george soros de helft van zijn vermogen van de bank gehaald,zijn totaal vermogen werdt toen geschat op 25 tot 30 miljard dollar.Met dat geld financierd hij extreem linkse clubs (N.G.O,s),mensen smokkelaars,de illegale islamitische invasie naar europa,en ook de illegale invasie naar de amerikaanse grens.Tevens is hij lid van de nazi bilderberg groep en heeft hij 226 E.P. leden omgekocht.

   Like

   • LUCIA zegt:

    Er zijn helaas een te groot aantal psycho en sociopaten, die teveel geld hebben, ergo teveel macht daar kun je de Soroskliek, de Bushes, de Clintons, de Rothchilds , de Rockefellers en de koninklijke families over de hele wereld bij scharen . Het heeft de facto met bloedlijnen te maken en z.g. goddelijke komaf lees Satanische en geloof me die zaken bestaan echt, net als mensenoffers die gebracht worden en Adrenochrome, die bij stervende mensenoffers afgetapt wordt, de verjongende drug wordt gebruikt door de elite.

    Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Drain the swamp, ausradieren, usw.
  Erreg he 😁.

  Geliked door 3 people

 4. bobzelf zegt:

  VEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLL , HEEEL VEEEEUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLL

  BOBZELLUF

  Geliked door 3 people

 5. Tineke zegt:

  Natuurlijk praten die zenders in het voordeel van deze duivelse globalist.
  Opzitten en pootjes geven.
  Vuile,vieze op geld beluste landverraders !
  Het is hier echt niet anders,als het maar schuift.
  En als deze kwal gaat hemelen,staat er een ander op !

  Geliked door 4 people

 6. Gienekehado zegt:

  Zal de gem. Duitser / Mof een rotzorg zijn, lopen nog steeds gedwee achter Moedertje Angela aan! Soros??????????? Wie????????? De AfD-curve buigt af, helaas! ‘Die Heimat ist nicht mehr!!’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s