De dood van de gepensioneerde Detlef in Offenburg: een moord uit islamitische motieven

Screenshot_207

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals zo vaak wordt ook in deze zaak uit Offenburg een moord uit islamitische motieven in de psychiatrische hoek geschoven. Moslim Ali M., een “vluchteling” uit Somalië, had de klassieke islamstrijdkreet “Allahu Akbar!” gebruikt, terwijl hij op 16 mei 2019 tig keer op de weerloos op de grond liggende 76-jarige gepensioneerde Detlef J. in trapte en in sloeg. Kort voor deze aanval had de federale politie hem op het station in Offenburg aangehouden, nadat hij daar “luidkeels zijn mening over de islam had verkondigd” en op de ramen van een stationskroeg had getimmerd.

PI News (2)

Tijdens een taxirit werd hij agressief, greep het stuur van de chauffeur en sloeg hem in zijn gezicht. Daarop werd Ali M. door de politie opgepakt en begon op weg naar het bureau “luid te bidden”.

Vier weken eerder had de 25-jarige moslim in een shisha-bar enorm geklaagd over het feit dat men zich niet hield aan de vastenmaand ramadan. In de trein viel hij meereizende “ongelovigen” lastig. Dat is allemaal het gedrag van een diepgelovige moslim, die de strenge regels van de islam en de radicale bevelen van de koran tot haat op ongelovigen evenals hun bestrijding tot de dood erop volgt, heeft verinnerlijkt.

De gepensioneerde Detlef overleed maandag na een maandenlange lijdensweg in het ziekenhuis. Hij had door trappen en klappen van de moslim meerdere botbreuken in zijn gezicht opgelopen, werd blind aan zijn linkeroog en had sindsdien voortdurend zorg nodig. Zijn toestand ging steeds verder achteruit. Hij moest met een maagsonde gevoed worden en kon uiteindelijk helemaal niet meer slikken.

De tweelingzoons van de gepensioneerde moesten niet alleen het langzame sterven van hun vader meemaken, die hen op grond van zijn zware hersenverwondingen niet meer herkende, maar ook voor de hoge kosten van de behandeling opdraaien. Ondanks zorgverzekering en pensioen ontbraken er maandelijks bijna € 1600,-

Moslim Ali M. werd, zoals zo vaak, door een “deskundige” gediagnosticeerd met een “paranoïde schizofrenie” en overgedragen aan een psychiatrische kliniek. Omdat de moslim aan een “doorstane ziekte” zou lijden, zou het gevaar bestaan van meer misdaden zoals het toebrengen van lichamelijk letsel of dodingsdelicten wanneer de beschuldigde “onbehandeld” zou blijven. Nu kan de moslim zich er met een veelzeggende “psychische ziekte” uitpraten, wordt in een kliniek behandeld, geldt als ontoerekeningsvatbaar en onttrekt zich aan de terechte straf. Welke “psychische ziekte” de moslim waarschijnlijk heeft, blijkt uit de uitspraken van getuigen, die grove aanval op de gepensioneerde zagen:

“De 25-jarige schopte onverwachts op de gepensioneerde in, steeds maar weer tegen diens hoofd. Daarbij riep hij Allahu Akbar.” (…)

“Ik reed naar het stoplicht. Daar lag een man aan de kant van de straat. Toen ik uit de auto stapte, kwam de aangeklaagde op me af, stak een krant naar me uit en schreeuwde: ´ Kijk kijk´ en ´Allahu Akbar´. Ik wist niet wat hij achter de krant had, misschien een mes. Daarom ben ik aan de kant gegaan en heb de politie gebeld. Toen ik achterom keek, zag ik hoe hij nog steeds op zijn hoofd in schopte. Drie minuten later was de politie er. Uit de man op de grond kwam geen enkel geluid, ik dacht dat hij bewusteloos was.”

Het zou interessant om te weten te komen wat er in de krant stond die de moslim omhoog hield. Wellicht was hij vanuit zijn diepe geloof boos over iets? Wellicht foto´s van luchtig geklede, onverhulde vrouwen? Of een bericht over zogenaamde “discriminatie” van moslims? Een kritisch artikel over de islam of een islamitische terreuraanslag? Het zouden vele dingen kunnen zijn die bij een moslim voor woede zorgen.

Ali M. was in 2015 als “vluchteling” uit Somalië naar Duitsland gekomen, zijn asielaanvraag werd in 2017 afgewezen. Sindsdien mocht hij, net als honderdduizenden andere onterechte asieleisers, zich gedoogd in ons land ophouden. Daarbij de islam prijzen en daarbij delicten plegen.

Ondanks het gepleegde toebrengen van lichamelijk letsel vóór de dodelijke aanval op de pensioengerechtigde was hij weer vrijgelaten. Het slachtoffer daarentegen werd onder verdenking geplaatst. Zo moeten diens beide zoons zich door de politie laten vragen of hun vader “vredelievend” zou zijn, “buitenlander-vijandig” ingesteld zou zijn en “hoeveel alcohol” hij zou drinken. Detlef J. had zelfs niet eens een flesje bier in zijn koelkast staan. Hij was ook niet buitenlander-vijandig. Hij kwam gewoon van een spelletje Yahtzee met zijn vrienden terug en wilde naar huis, toen hij een moslim tegenkwam. Nu is Detlef dood. En zijn moordenaar hoeft zich niet eens voor de rechter te verantwoorden. Allahu Akbar.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, asielwaanzin, Barbarisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, koran, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op De dood van de gepensioneerde Detlef in Offenburg: een moord uit islamitische motieven

 1. Trucker zegt:

  over dat soort heb ik al vaak de oplossing gepend zal het nu iets verfijnen : “uitwijzen om zijn straf in zijn land te ondergaan”, maar betekend gewoon op Schiphol kamertje binnen en gaatje in kop case solved.

  Geliked door 1 persoon

 2. verwardeman zegt:

  En er waren toevallig geen getuigen in de buurt die die moSSel gezamelijk in elkaar hadden
  kunnen trappen ter verdediging van het slachtoffer , wegkijkers ?

  Geliked door 3 people

 3. Ben zegt:

  Bij die Mutti druipt het bloed inmiddels van haar handen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Dit artikel valt onder negatieve bericht geving mbt tot moslims c/q vluchtelingen .., van morgen gehoord op NPO 1 .., ( ging over Lesbos enzo ..) en zo wordt NL opgevoed…, tel uit je winst.., of beter het Verlies…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 5. Jackholland zegt:

  Iedere moslim is psychisch gestoord in de ogen van een niet moslim. Iedere niet moslim is in de ogen van een moslim een stuk vuil wat niets waard is , en moedwillig niet wil luisteren naar de wetten en opdrachten van al la . Dit is gewoon een gegeven . En wat krijg je dan als je deze mensen samen in 1 land laat wonen .? KAK dikke vette KAK. Dus : moslims terug naar moslimlanden en niet moslim nr niet moslim landen . Vooral niet mixen . Helaas wij achterlijke gutmenschen denken over moslims dat ze zich wel gaan aanpassen tzt of begrip gaan hebben. Forget it. Als je wolven loslaat in de dierentuin komt er ook ellende en nee de wolf gaat zich never aanpassen en vredelievend opstellen naar de geitjes. Opgeven die multiculturaliteit moslims verbannen naar moslimlanden muur er om en niet over en weer over de muur klimmen. Hebben we nu nog niet voldoende geleerd?

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  ZOIETS IS MEER DAN VERSCHRIKKELIJK en wat ook erg is, het wordt niet alleen bekend in Duitsland, dit geval, maar ook in het BUITENLAND
  (( ik had ’t eergisteren al in Fr gelezen…….))
  En de consequenties, de conclusieS [ over islam ? ], alles blijft zoals het is, het merendeel van de bevolking Leest nauwelijks nieuws en dan nog alleen de PC-media, die dit soort feiten |netjes” bijwerkt……………….
  / / /
  Een jaar eerder:Een gepensioneerdeihaast tot de dood in elkaar geslagen door een asielaanvrager.
  Niemand wil voor de kosten opdraaien….

  , https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/08/Detlef-1-448×293.jpg

  Terwijl Ralf J, 51 jaar oude, zijn vader in ’n rolstoel voortduurt in de gang van het ziekenhuis, moet hij huilen.
  De vader herkent z’n zoon niet en blijft totaal apathisch.
  De vader heeft voortdurende zorg nodig nadat hij door een Somalische “vluchteling”in elkaar is geslagen.
  etc, etc………….

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Ik weet maar 1 maatregel te bedenken tegen deze moslim. Maak hem af met een dodelijke injectie. Als het goed is gaat hij dan rechtstreeks naar alla, heeft ie zijn zin. Het duitse rechtsysteem heb ik net zoveel vertrouwen in als in het nederlandse. NUL dus. Wie zijn de volgende slachtoffers? Ik hoop een hoge politicus of een rechter of een officier van justitie. Maken ze dat ook eens mee in plaats van achter de groene tafel de burgers af te zijken en de moslims te pamperen.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Wie zijn de volgende slachtoffers? ………..hoge politicus.
   / / /
   Datzelfde denk ik zo vaak helaas gebeurt het niet…………

   Like

 8. Tenenkrommend weer zo’n geval.
  Het legt in een keer meerdere fouten is de westerse wereld bloot.
  Allereerst is er natuurlijk het geval dat iemand die geen aanspraak kan maken op ons asielrecht desondanks niet weggestuurd wordt, al dan niet naar zijn land van afkomst maar in elk geval buiten de grenzen van Europa.
  Vervolgens komt de vraag; waar leeft zo iemand van, ik neem niet aan dat hij zo vermogend was dat hij het daar wel een tijdje mee uit kon zingen en dus kreeg hij op de een of andere manier geld van de overheid/samenleving.
  Als dat al onrechtvaardig is, hoe onrechtvaardig wordt het dan als hij meerdere geweldsdelicten kon begaan zonder langere tijd achter de tralies te verdwijnen, kijk daarbij ook even wat zijn straf in zijn thuisland geweest zou zijn, een stuk of honderd stokslagen ?
  Maar door ons “barmhartig beleid” blijkt hij zelfs in staat iemand zonder enige aanleiding dood te schoppen.
  En dan stelt men plotseling vast dat hij psychisch niet in orde was.
  Joh ?!? Je meent het!
  Nee natuurlijk is hij niet fris in zijn bovenkamer, noem het godsdienstwaanzin, noem het weet ik veel maar compleet gek is hij daar kunnen we het wel over eens worden.
  Betekent dat dan ook dat hij niet gestraft hoeft te worden?
  Nou ik denk dat ze in zijn land van herkomst daar niet al te veel woorden aan vuilgemaakt zouden hebben!!
  Wat ze zeker niet met hem gedaan zouden hebben is hem vertroetelen in een psychiatrische instelling.
  Voor mij blijft het een raadsel waarom je vandaag de dag niet vaker hoort over eigenrichting.
  Gewoon zo’n galbak opwachten op de dag dat hij vrijgelaten wordt en hem dan maar zelf een passende straf geven. Zelfs als je daar zelf niet toe in staat bent moeten er toch een paar vrijwilligers te vinden zijn nietwaar?

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ik ben het op alle punten je opsomt eens, behalve op die dat hij in z’n geboorte-land wel de juiste straf zou krijgen.
   DAT GELOOF IK NIET…………….

   Het was immers een ongelovige hond die de vrome, muslimgeleuvige heeft gedood ( niet vermoordt ) uit naam van allah.
   Dat maakt de zaak anders.
   De moslims geloven niet in westerse rechtsysteem, alleen in die van allah = de koraan.
   Al die bovengestelden die ons, de gewone mens, dit moslim uitschot hebben opgedrongen, zijn MISDADIGERS.
   Ik heb die idioterie heel vroeger in die landen gezien, maar aLs je er in NL of westen toen over vertelde, keken ze je aan of men water zag branden.
   Nu maakt men het dagelijks mee, dit soort mensen dat niet in het Westen thuishoort en men legt zich erbij neer.
   Uiteindelijk gaat dit op burger-oorlogen uitlopen……….

   Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   (( het wachten is op de ………volgende, en de VOLGENDE …..en de etc, etc etc
   Rik van de Rakt (18) werd zonder enige reden aangevallen
   Verdachte doodsteken fietser in Oss is vluchteling
   OSS – De 25-jarige man die vastzit voor het doodsteken van Rik van de Rakt (18) uit Heesch dit weekend in Oss, is een asielzoeker uit Soedan. De verdachte is statushouder en woont in Heesch. Het is de tweede vluchteling die dit jaar in Brabant is opgepakt voor een levensdelict.

   DE TELEGRAAF
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1065643583/verdachte-doodsteken-fietser-in-oss-is-vluchteling

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Tuijl, dat moment van eigen rechter spelen komt steeds dichterbij. Zelfs vreedzame burgers hebben in de gaten dat ze niets, maar dan ook niets van de staat te verwachten hebben.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik had dat mohammedaanse stuk afval levend voor een stel uitgehongerde leeuwen in de dierentuin gegooid.
  Dan hadden die hem mooi uit elkaar kunnen trekken.

  Like

 10. Willem zegt:

  Goed gezegd scherpschutter, maar een injectie? Het rechtssysteem in Europa in combinatie met de huidige leiders is idd veel te zwak en heeft veel te veel begrip voor moslims en dat weten ze, ze maken ook sluw gebruik van de onnozelheid van de leiders en die in Duitsland spannen de kroon. Het is gewoon verschrikkelijk om aan te horen en te zien. Neem bv. dat “kind” met dat veroverings T-shirt van Istanbul erop. Vrouwen en kinderen zijn hierbij massaal afgeslacht., maar daar heeft niemand het over. Dat “kind” min. 16 zo niet ouder, is zo zielig, moet naar Duitsland. En zo gaat het nog jaren door. Orban heeft het in de gaten en wordt verketterd. Erdogan heeft met een heilige oorlog gedreigd, wie weet al snel in 2023. Misschien moet het Westen dit wel meemaken, want de realiteit van de islam, ondanks de gruwelijkheden van IS, dringt niet door in het bewustzijn van de meeste leiders. Ik hou er over op anders wordt ik weer te extreem.

  Like

 11. Alfred zegt:

  Voor dit soort ratten stem ik voor herinvoering van de Oubliette (vergeetput). Luik open, rat erin, luik weer dicht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s