Hoe gaan we verder na 28 april?

Screenshot_216

Rutte tijdens de persconferentie vanavond (21-04-2020).

(Door: Cor Bouma)

Premier Mark Rutte maakte zojuist bekend wat er vanaf 28 april gaat gebeuren met de maatregelen om het corona-virus in te dammen. Zo gaan de basisscholen op 11 mei weer deels open. Een ‘duivels dilemma’, noemt Rutte de afweging die het kabinet moet maken over welke maatregelen wel of niet versoepeld kunnen worden. De situatie in verpleeghuizen noemt de premier nog altijd ‘zeer zorgwekkend’. Bezoek aan verpleeghuizen blijft dan ook niet toegestaan, aldus de premier.

Basisscholen gaan op 11 mei weer open, geeft hij aan. Voor de helft van de tijd. Voor het speciaal onderwijs geldt dat deze scholen helemaal open gaan voor leerlingen in de basisschoolleeftijd. De kinderopvang zal in de woorden van de premier ‘het ritme van de scholen volgen’. Middelbare scholen moeten zich erop voorbereiden om vanaf 1 juni open te gaan als anderhalvemeterschool.

Contactberoepen, zoals kappers, mogen tot 20 mei niet worden uitgeoefend. De onzekerheid voor deze beroepen is volgens Rutte nog te groot. Een volgend belangrijk punt vormen de evenementen. Tot 1 september zijn alle evenementen verboden. Dit betekent ook geen betaald voetbal, zo benadrukt Rutte. ‘Zuur’, noemt hij het.

Alle maatregelen die niet kunnen worden verruimd, worden verlengd tot 20 mei. Dat betekent tot die tijd: blijf zoveel mogelijk thuis, werk vanuit huis en houd 1,5 meter afstand wanneer je wel naar buiten gaat.

“Ik wil zielsgraag zeggen tegen Nederland er kan weer veel meer. Maar tegelijkertijd is dat eng en gevaarlijk gezien de ontwikkeling van de cijfers. De vrijheid van de een mag niet ten koste gaan van de gezondheid van de ander”, vat Rutte het dilemma samen waarvoor het kabinet zich gesteld ziet. De coronacrisis is in de woorden van de premier ‘waarschijnlijk de meest ingrijpende en bedreigende periode die we ooit hebben

Bron:
www.omroepbrabant.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

66 reacties op Hoe gaan we verder na 28 april?

 1. Monalisa zegt:

  Klopt hij had veel woorden wat niet mag, maar ik miste 1 deel 23 mei is het Suikerfeest geen woord rept hij daar over. Mogen deze dan wel feesten met zijn allen

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   TUURLIJK mag dat gewoon.. let maar op mijn woorden.
   Je zal er NERGENS iets over horen… behalve op dit soort sites dan.

   Zag gisteren ergens op het nieuws dat er in een turken-wijk de mensen gewoon doen waar ze zin in hebben omdat ze de regels van Turkije volgen.
   Vervolgens zegt er een voor de camera…. WE ZIEN HIER TOTAAL GEEN POLITIE!
   Het is mij al lang duidelijk in dit TERING land.. hier meten ze met twee maten. allochtonen laten ze met rust en eigen volk wordt in de gaten gehouden en desgewenst DIRECT aangepakt en gedreigd met van alles!
   NEDERLAND IS EEN VIEZE NATIE-STAAT GEWORDEN en glijdt steeds verder af.

   Zometeen krijgen we het gezeik over VERPLICHTE vaccinaties…gekookt worden door 5G en op iedere hoek een camera.

   Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Inderdaad,maar er is ook geen hoernalist die hem die vraag stelt !

   Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Daar durven ze niet over te beginnen, veuls te riskant.
   Hier in Fr heeft de Prefect van de Bouches-du-Rhone de moslims toestemming gegeven om tijdens de rammeldan bij elkaar te komen.
   Het gaat om die grote islam-wijken in N-Marseille.
   Ik las het gisteren en als je dan de 10-tallen reacties lees van boze burgers, dan denk ik:”het is in heel Europa hetzelfde”………….

   Geliked door 5 people

  • Wolf zegt:

   Juist, 20 mei valt op woensdag ,ook zo vreemd dus de pinokkio Rutte heeft daar zeker rekening mee gehouden. Het is altijd vanaf maandags ingegaan en nu ineens op woensdag 20 mei 3 dagen voor die islamistenbende feestdagen vieren. Rutte kan ik niet meer zien of horen , die extreemlinkse gr.links dom66, PvdA,CDA,CU, knecht.

   Geliked door 1 persoon

  • Sinyo zegt:

   Heel vroeger bestond er de “schoonheidscommissie”. Daaronder viel ook het verbod op het plaatsen van schotelantennes. Je moest het niet wagen een schotelantenne zichtbaar op te stellen. Echter . . . . er verschenen toch schotelantennes op de balkons in “zekere wijken”. Dat werd toegestaan of beter gezegd gedoogd. Hun thuisland kon daarmee in de huiskamer verschijnen. Toen werd al geschreven, dat van integratie weinig terecht zal komen. Ook de waarschuwing, dat het “gezellig” zal blijven als het aantal van deze mensen, die een geheel andere cultuur hebben, maar klein bleef. Maar naarmate hun aantal zal toenemen zal hun invloed op de samenleving toenemen. Dat is al jaren hier merkbaar. Maar ik heb het al meerdere malen geventileerd “ons volk” {m.a.w. de autochtonen} is verdeeld (er is sprake van een links deel en het door hen aangegeven andere deel de zogenaamde extreem-rechtsen).

   Naar wijlen Hans Jansen in 2004 (ruim 15 jaar geleden)!!!
   https://www.trouw.nl/nieuws/dhimmitude~bfe80ae5/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

   Geliked door 5 people

   • Piet Snot zegt:

    Zo’n schoonheid commissie is toch ook een waardeloze oplossing.
    Een klein kliekje van ons kent ons dames en heren, die andere wel even zullen vertellen hoe het hoort omdat ze zelf zo bekrompen leven en denken.
    Je mag hier niet eens je eigen voordeur een leuk kleurtje geven zonder er gezeik aan over te houden.

    Like

  • Tineke zegt:

   Ja natuurlijk,hun wel.

   Like

 2. Monalisa zegt:

  Heer bron heeft nog wat vrij met zijn eter bakken 😂😂

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee, nee, officieel moet ik 11 mei ook weer voor de klas. Maar ik zit in een risicogroep, dus ik moet thuis blijven werken.

   Like

   • Steven zegt:

    Ahhh..een schoolmeester dus. Die zijn toch altijd LINKS… LOL

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Klopt. Bijna altijd . . . 😆

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    @Steven, ook Dhr.Beertema van de PVV WAS een nietlinkse leraar.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Lerarenbond: ’Laat basisscholen dicht’

    LIA wijst erop dat het Outbreak Management Team (OMT) zich in zijn advies aan het kabinet niet heeft gebaseerd op wetenschappelijk bewijs over verspreiding van het coronavirus. „De veiligheid van het onderwijspersoneel kan hierdoor onvoldoende gewaarborgd worden, juist in een sector waarin veel vijftigplussers werken”, schrijft de bond in een reactie.
    Leraren moeten wat LIA betreft zelf kunnen bepalen of zij het risico willen nemen om voor de klas te gaan staan. „Voor zichzelf alsook voor een gezinslid, of een persoon met wie de leraar regelmatig contact heeft die een (groot) risico loopt”, schrijft de bond.

    Like

 3. duinsnip zegt:

  Geen woord over behandeling met medicijnen, de keus is duidelijk. Ik hou het voor gezien.

  Like

 4. Aad zegt:

  …..vrijheid van de een mag niet ten koste gaan van de gezondheid van de ander”, vat Rutte

  …..maar het slechte immuun-systeem van 3- tot 5% van de mensheid mag wel de vrijheid van de andere mensen beïnvloed 😳😳😳😳

  Geliked door 2 people

 5. Japio zegt:

  Ik kan mijn walging moeilijk onderdrukken voor deze klootzak. Hij en die roversbende van hem zijn de doodsteek voor Nederland.

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  In Frankrijk
  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/21/25-french-cities-towns-erupt-riots-youths-attack-police/

  At Least 25 French Cities and Towns Erupt in Riots as ‘Youths’ Attack Police

  Areas in at least 25 cities and departments in France erupted into rioting on Monday night, including attacks on police and attempts to burn down a police station in Strasbourg.

  Some of the incidents are believed to have been sparked by a Saturday night motorcycle accident in the Paris suburb of Villeneuve-la-Garenne which also involved the local police.

  Nl
  Minstens 25 Franse steden en dorpen breken uit in rellen als ‘jongeren’ politie aanvallen

  Gebieden in ten minste 25 steden en departementen in Frankrijk braken maandagavond uit in oproer, waaronder aanvallen op de politie en pogingen om een ​​politiebureau in Straatsburg in brand te steken.

  Sommige van de incidenten zouden zijn veroorzaakt door een motorongeluk op zaterdagavond in de Parijse voorstad Villeneuve-la-Garenne, waarbij ook de lokale politie betrokken was.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Rusland
  https://www.breitbart.com/national-security/2020/04/21/russia-cancels-victory-day-parade-quarantines-15000-troops/

  Russia Cancels Victory Day Parade, Quarantines 15,000 Troops

  Russian President Vladimir Putin took the momentous step of canceling the annual Victory Day parade last week, under pressure from veterans groups.

  On Tuesday, the Russian Defense Ministry announced that about 15,000 soldiers who participated in Victory Day rehearsals would be quarantined for 14 days, a stunning turnaround from the Kremlin’s previous claims to have the Wuhan coronavirus outbreak under control.

  Nl
  Rusland annuleert Victory Day Parade en plaatst 15.000 troepen in quarantaine

  De Russische president Vladimir Putin heeft de gedenkwaardige stap gezet om de jaarlijkse Victory Day-parade vorige week te annuleren, onder druk van veteranenorganisaties.

  Dinsdag kondigde het Russische ministerie van Defensie aan dat ongeveer 15.000 soldaten die deelnamen aan de repetities van Victory Day gedurende 14 dagen in quarantaine zouden worden geplaatst, een verbluffende ommekeer in de eerdere claims van het Kremlin om de uitbraak van het Wuhan-coronavirus onder controle te hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   HOOR IK DAAR WEER EEN JALOERSE ONDERTOON ??

   HET ANTWOORD IS YES !!

   DOOR WIE BEN JIJ IN GODS NAAM GESTUURD JOHHH ??

   met je ellenlange BREITHBART RIOOL JOURNAIL copy / past stukken ??

   van de grootste RIOOL krant in de USA ??
   EN DAT VUIL PLEMP JE GEWOON IEDERE DAG HIER NEER, GEWELDIG

   SCHRIJF EENS EEN LEUK STUKKIE ???

   HOE DACHT JE 17.1 miljoen KM/2 VOLLEDIG ONDER CONTROLE TE KRIJGEN

   USA DOMBO ???

   en er staat !!! geen besmette soldaten , maar jij hebt geen idee waar die jongens en meisjes geweest zijn ???

   NEE BREITHBART, DUS DAN MOET HET WEL GOED ZIJN WHAHAHA

   HOE LANG LIEP JE MEE, VOORDAT JE HIERHEEN GESTUURD WERD ??

   DUS 14 DAGEN CONTROLE , HEEFT DAT KUT NEDERLAND NOG NIET 1 DAG
   GEDAAN
   DUS DE RUSSEN MELDEN DAT GEWOON EVEN
   IK ZIE EEN OPWINDENDE SEX KREET DOOR JE LICHAAM GIEREN

   HOERA DE RUSSEN GAAN OOK DOOD ???

   wat een zeldzaam raar meisje ben jij ,
   vriendin van Hoax HOAX WIMMIE ?? SNOPES FAN ??
   EN DRS P. ALIAS LEO 1 ???

   DUS RUSLAND 30 MINUTEN GELEDEN 456 DODEN

   NEDERLAND OP 900 % , HIERVAN !!

   MAAR DAAR GAAT HET GOED, VOLGENS RUBBEREN ROBBIE

   dus doe een vreugde dansje ,

   welterusten mevr. BREITBART

   WHAHAHAHAHA

   OME BOB

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Nou, nou dat gaat er weer wild an toe.
    Nu lees ik hier in Fr weleens artikelen van ene Rus genaamd: Boris Guenadevitch Karpov
    Die heeft vroeger in Fr gewerkt/gewoond en spreekt/schrijft Frans.
    Schrijft artikels over Russia en dat prijst hij dan de ………..( wilde haast schrijven: De zeuvende allaha-hemel in ) maar dat is weer te gortig.
    Hij is in ieder geval een patriotisch persoon en waarom zou dat niet mogen.
    ( MOETEN DE NEDERLANDERS OOK EENS MEER DOEN, VOOR JE EIGEN LAND OPKOMEN ! )
    Maar hij vindt/vond Fr ook een fantastisch land.
    Nu schrijft hij dat Moscou 12 miljoen inwoners heeft, waarvan 3 à 4 miljoen moslim zijn en er gebeuren NOOIT mesaanvallen.

    Dan vraag je je toch af ? ? In alle Europese landen gaan die moslim-barbaren als wilden te keer, de ene aanslag na de andere.
    Dus wat is hier van waar ?

    3 Miljoen musulmannen in Moscou en geen aanvallen met messen…
    BRON:
    https://ripostelaique.com/3-millions-de-musulmans-a-moscou-pas-dattaques-au-couteau.html

    Like

   • boorzalf zegt:

    “Jezus christus”, het zou je buur”man”/gender gek maar zijn die de hele dag loop te schreeuwen. Echt een gestoorde idioot. Een site vervuiler.
    “SCHRIJF EENS EEN LEUK STUKKIE ???” Uit die muil van jou is er nog niks fatsoenlijks gekomen. Heel die bobzelf is een vies smerig gender neutraal links ventje.

    Een Ban prima, zolang deze idioten hier het één en ander voor schut willen zetten pas ik.
    De Groeten.

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Like

   • Lucky zegt:

    Helemaal met je eens Boorzalf!
    Iemand die de site volkomen terroriseert, die constant bezig is met hysterische, psychotische reacties die vol pathetische zelfverheerlijking zitten, en die tevens een kick krijgt van het systematisch afbranden van anderen die niet tot zijn gedweeë harem behoren, hoort hier eigenlijk niet.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    BESTE DELAMONTANGNE

    gewoon simpel ,
    de islam mag in rusland leven
    maar past zich aan aan de russen
    en niet andersom

    AANSLAGEN ?? PROBEER HET
    EN 6 UUR LATER BEN JE DOOD

    DAT HEEFT HIJ OOK OVERAL LATEN ZIEN , BIJ EXTREMISTISCH AANSLAGEN

    er wordt niet onderhandeld,

    de russische ME gaat naar binnen en

    neemt ook geen gijzelaars .

    en dat schijnt de islam daar UITSTEKEND TE BEGRIJPEN !!

    MEER IS HET NIET ,

    HIER GAAN WE NA EEN MOORD OP EEN NEDERLANDER DOOR DAT VUILNIS

    EEN KOPJE THEE IN DE MOSKEE DRINKEN, EN ER OVER PRATEN

    IN DIT GODVERGETEN KUT LAND

    HUGGIE OME BOB

    Geliked door 5 people

   • Trucker zegt:

    Yep , je mag welke kritiek dan ook hebben op Poetin maar hij weet (gepokt en gemazeld in de KGB) hoe vijanden aan te pakken.
    De islamieten die de school in …moet het opzoeken het geheugen begint wat te slijten 😦 ) heeft hij laten opjagen en afmaken door zijn special forces.
    Weet niet in Rusland (zal Bobje vast beter weten als ik) van nogo zones of haatkazernes (in poco -dhimmi taal is dat moskee) die in elk dorp verijzen,
    Weet nog veel minder van samenscholingen van islamieten die meisjes vrouwen nopen om hun blonde haar te kleuren of zich te hullen in lange rokken.
    Poetin is een vent met ballen, brains en lef, wie uit de eu kan daar (naast) tegen overstaan, ken er maar éne : Victor Orban.

    Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Het is gewoon een bericht over Rusland, we zijn heus niet de enigen die getroffen zijn.
   Een psychotische en paranoïde manier van reageren, de heer Bron doet hier de selectie en niemand anders.
   Censuur doe je maar thuis in Griekenland.

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   oooh lucky een nieuwe vriend erbij Z///….. by the losers afdeling hier

   de compleet gestoorde “”guust flater “” !!! leuk , zeker wel trots op ??

   nou meer als dit wilde ik er niet aan vuilmaken , jullie eindeloze hersenloosheid

   MY FRIEND EINSTEIN ,SAID ABOUT YOU 2 :
   “Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker.”
   “Origineel: Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe.”

   HUGGIE , MISS BREITHBART , AND MR SNOPES

   Like

 8. Hovawart zegt:

  En hoe gaat het nu verder met de geheime klimaatagenda?…..ik zag vandaag aan de zomerse Noord-Hollandse Kust de door de Linksche Looneys Brigade zo bewierookte windmolenparken, door het prachtige heldere weer en de harde oostenwind konden wij mooi zien dat er een groot aantal van die subsidiemolentjes al niet meer in gebruik zijn, stilgevallen wegens panne of gewoon veroudert…….een erg duur en onrendabel project voor een prestigieus speeltje.
  Dat er al vérgevorderde plannen zijn voor nieuwe windmolenparken die verder op zee gebouwd zullen worden, geeft al aan dat men vreest dat steeds meer mensen het opvalt dat hun belastinggeld in het water word gegooid….want ambtelijke molens of windmolens…trage en stilstaande molens kosten meer dan ze ooit zullen opleveren.
  En de EU kost ons nu al onze oudedagvoorziening en onze gezondheidszorg…….dat word de komende decennia op een houtje bijten.

  Geliked door 5 people

  • U heeft nog geen idee wat er op het land aan windmolenparken en zonneweides gebouwd gaan worden !
   Je hoort er nu even niks over maar vorige maand moesten alle provincies bekend maken waar hun windmolens gebouwd konden worden, er lag een dictaat vanuit Den Haag wat een provincie moest gaan leveren en de provincies gingen op hun beurt met regio’s aan de slag.
   De vraag was niet is er ruimte voor molens, de stelling was gewoon er moeten … windmolens in uw regio komen te staan, waar wilt u ze het liefste hebben?
   Steeds vaker gaat het dan om windmolens die hoger zijn dan de euromast !!

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ik blijf Rutte een smerige rotzak vinden: net doen alsof hij begaan is met het welzijn van ouderen, vuile, hypocriete leugenaar!

  Voor jullie een leuk muziekje:

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Toch zijn er nog steeds voldoende mensen die vinden dat de Blikken Dominee uit ’t Torentje “…het toch wel goed doet. Een echte staatsman, een vader des vaderlands.”
   Inderdaad weet Rutte met een uitgestreken gezicht zijn maatregelen over het voetlicht te krijgen. Probleem is dat zijn maatregelen Stalin, Kim jong-un, Walter Ulbricht en Fidel Castro doen verbleken. Hij brengt de mensen, hoofdzakelijk de ouderen die in verpleeghuizen wonen, of zij die in eenzaamheid thuis hun quarantaine beleven, onherstelbare geestelijke schade toe. Hij brengt de horeca, het verenigingsleven en het onderwijs schade toe, die misschien met veel moeite (maar ook met de inzet van veel geld) te boven te komen is. Maar niet alleen de horeca, het gehele bedrijfsleven wordt de nek omgedraaid. EN DAARMEE DE GEHELE NEDERLANDSE ECONOMIE! Want als het bedrijfsleven wordt stukgemaakt, waar moet dan het geld vandaan komen om de economische gevolgen van Rutte’s maatregelen te herstellen? Destijds, in 2008, was er een crisis, maar het gehele bedrijfsleven bleef draaien en met ons allen zijn we eruit gekomen. Nu zitten we met een crisis die het bedrijfsleven lam legt. Dus er is niemand die de centen op kan brengen om het destructieve beleid van Rutte ongedaan te maken. Er is geen handel, geen industrie, geen horeca, geen cultuur, geen sportwereld, er is niets meer. Waar moet het geld vandaan komen om Nederland er weer bovenop te helpen? En Rutte zegt wel dat Nederland diepe zakken heeft, maar leeg is leeg en er is niemand meer om die zakken te vullen. Al onze vrijheden worden ons afgenomen. Mag ik uw aandacht erop vestigen, dat er “niets zo definitief is als een tijdelijke maatregel?” Het is dus te verwachten dat we die vrijheden niet, of na veel geharrewar, ooit nog terugkrijgen. Blikken Dominee Rutte heeft het nu over een anderhalve-meter economie. Zo’n economie is zó aan handen en voeten gebonden, dat je het niet eens een economie meer kunt noemen. Het is een economie die door Rutte zó gewurgd is, dat er geen enkele kans is op overleven. Een drenkeling die aan handen en voeten geboeid is en met gewichten verzwaard. Die moet en zal verzuipen! Dat is wat de ploert uit ’t Torentje met Nederland aan het doen is. Maar maak je niet druk, bij de volgende verkiezingen zal iedereen zich uitsluitend herinneren hoe goed hij ons door de crisis heeft gesleept. Dat Rutte zelf die crisis heeft gecultiveerd en vertroeteld weet tegen die tijd niemand meer. Alleen wat PVV kiezers en ondergetekende. Want hoe mooi zijn praatjes ook zijn, ik weet wat voor een schoft hij is. U kent allemaal het gezegde: “al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.” Rutte draagt mooie pakken, zijn haar zit goed, zijn schoenen zijn gepoetst, maar godverdomme wat een lelijk ding is en blijft hij.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    J. C. Th. Köhler 22 april 2020 om 01:49

    We komen nooit meer van die duivelsknecht af, want het domme klootjesvolk is dol op hem. Ik kan die grijns- en schatermuil niet luchten of zien. Zijn eigen zakken zullen diep genoeg zijn en blijven.

    Geliked door 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  Hé Rutte, wanneer ga je een begin maken met het leegroven van bankrekeningen van eerlijke, hardwerkende mensen?
  Die negatieve rente, je weet wel?

  Geliked door 3 people

  • Alex Delarge zegt:

   Geduld is een schone zaak.

   Like

  • karton zegt:

   @ Tistochwat.
   Mijn hond, hij heet Achmed en is een bijtende herdershond, begint te grommen en gaat in de aanvalshouding staan als hij ergens de naam “Rutte” hoort. Ik heb hem dat niet geleerd, hij deed het plots zomaar, uit zichzelf, ik vraag me af : zouden honden altijd zo reageren op soortgenoten ?

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    karton 22 april 2020 om 16:55

    Ik vind het wél een belediging van de hond door Rutte zijn ‘soortgenoot’ te noemen.
    Ik vergelijk Rutte liever met een schadelijke, bloedzuigende teek.

    Like

 11. andre zegt:

  Nou ik zal het best prettig vinden om weer een hotel te kunnen boeken en te kunnen gaan vliegen want dan kan er weer lalala geld verdient worden. Deze 28 April vliegt er iets om onze oren. Narcist M. Rutte maakt het allemaal wel weer spannend maar het is helemaal niets. Vandaag belde een Chinees gewoon een goeie kennis mij op en vroeg hoe het allemaal ging onder hun export produkt Corona. Ach het gaat wel zei ik maar onze MP M. Rutte zegt dat we allemaal dood gaan na 28 April. Deze Chinees zei tegen mij joh laat je niet gek maken want die Rutte van jullie heeft een betonnen plaat voor zn kop waar de komeet 1998 OR2 nog geen krasje op kan maken. Maar deze komeet vliegt veilig voorbij en als er sprinkhanen teveel komen is dat uit een reageerbuisje van ene Gates, deze zijn wel GMO gemodificeerd. Nou ik spreek je later en slurp nu eerst mn bordje vleermuissoep leeg……..

  Like

 12. leeuw7 zegt:

  Deze Mark Rutte en zijn zogenaamde deskundigen zijn aantoonbaar van de duivel bezeten!
  Ik heb geen woorden voor dit geïnstitutionaliseerde geboefte! Nog nooit in mijn 63 jarige bestaan ben ik zo boos geweest op een satans club als dat van Mark Rutte en zijn trawanten! Ziekmakend misdadig gespuis ,die aan GOD noch gebod een boodschap hebben! Hoewel ik als overtuigd Joods christen voor mijn belagers en vijanden moet bidden ,kan ik voor deze door de duivel bezeten club mensen geen goed woord meer uitbrengen!Het aantal pogingen tot zelfmoord in Nederland neemt nu al epidemische vormen aan plus minus 94.000 (jaarlijks)pogingen ,waarvan er 14.000 mensen worden behandeld!!Krijgen toekomstige suïcidale wanhopige mensen nu ook compensatie of hartelijke steun van de miserabelste regering ooit in Nederland! Zullen de deskundigen nu ook 50% van hun inkomen inleveren ten behoeve van de kansarmen in onze imploderende samenleving!Bill Gates en Mark Rutte lijken mij compagnons in het kwaad! Deze club regeerders gaan 75 na de bevrijding ,mijn Hitler en zijn trawanten overtreffen!!!!!

  Geliked door 3 people

 13. bobzelf zegt:

  nou laten we het corona spelletje even zichtbaar maken !!

  kijk ome Bob , is heel voorzichtig , als er iemand in de risico groepen valt
  IS HET DIE GROSSE BUCHSTABEN KLOOTZAK WEL , OME BOB DUS

  DUS IK GEDRAAG ME , IK DEED TOCH AL GEEN FLIKKER whahahaaha
  dus hoezo , LOCKDOWN, ????
  IK MAG ALLES DOEN EN DOE OOK WAT IK WIL SOORT PIM FORTUYN UITSPRAAK

  HARDLOPEN, OVER KM’S LEEG STRAND OF OVER DE BOULEVARD
  BOODSCHAPPEN DOEN , SOUVLAKI KOPEN OP STRAAT , STUKKIE WANDELEN ,
  BEETJE OP MIJN DUIMEN STAAN , als tijdverdrijf DE MOOISTE HOBBIE OOK !!

  BALCON VERVEN EN OOK VAN DE BUURMAN , KOFFIE MET DE OUWE TAARTEN
  YOU NAME IT ,

  DUS …..
  EEN LAND DAT DIRECT REAGEERDE ,, MIJN GELIEFDE GRIEKENLAND
  HEEFT DUS ??? EFFE INZOEMEN, NU 3 GROTE VAKANTIE BUSSEN MET DOOIEN

  HET GEWELDIGE LANDVERRADERS EN NSB nest MET DE LEUS
  JA ER ZIJN FOUTEN GEMAAKT , maar ik deed het niet Rutte de mosselruggengraat

  HEEFT DUS ,OOK EFFE INZOEMEN DUS NU 100 GROTE VAKANTIE BUSSEN MET DOOIEN,

  KUNT U DAT EVEN IN LATEN WERKEN , !!

  MOOI

  WELTERUSTEN DAN MAAR

  OOM BOB THE KING OF ATHENS

  Geliked door 4 people

 14. Pingback: Hoe gaan we verder na 28 april? | eunmask

 15. guusvelraeds zegt:

  De hele westerse economie naar de mallemoer. We zijn nog niet uitgepraat. Dat wordt nog hillarisch zoniet om te huilen. Achteraf zal blijken dat het gekeken naar de cijfers minder erg is dan een gemiddelde griep.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/dus-het-was-een-hoax-amerikaanse-journalist-geschokt-door-echte-corona-cijfers-californie/

  Geliked door 1 persoon

 16. Wolf zegt:

  HAAT Rutte Kutte!!!

  Like

 17. Jan zegt:

  Deep State Exposed®
  @DeepStateExpose
  22h
  RETWEET! Whistleblower Doctor Admits The “Virus” Is A Lie – Explains How The Phony Numbers Are Being Produced!

  video

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Ook het Vaticaan kruipt voor China

  Like

 19. verwardeman zegt:

  @ Tistochwat
  Tis , ik heb geen facebook en kan dus niet liken , dus bij deze : LIKE + xxx

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ verwardeman.
   Ik zit met hetzelfde “probleem” ik zou wel willen liken maar heb geen facebook, ik heb wel het e.e.a. geprobeerd maar bij mijn “like’s” verschijnt mijn nam en niet m’n nick-name, Ik wilde dat laten veranderen, maar de webmaster vertelde dat hij het NIET kan doen, mogelijk dat “@ Piet Snot” een oplossingzou weten, maar die heb ik al weken niet gezien; u weet zeker ook niet waar @ Piet Snot uithangt ?

   Like

 20. Julia zegt:

  Ongelooflijk wat was dit weer een onsamenhangend slap geklets. Hoe gaan we verder heel eenvoudig er is weinig om gezond verder te gaan. 21 april 2020 07.00 is de totale vernietiging van onze gezonde economie inwerking gesteld. Het is onverantwoord wat een stel gesubsidieerde instituten mede gefinancierd door o.a. de Bill & Melinda Gates Foundation (doel verplichte vaccinatie voor het onderdanige murw en economisch en maatschappelijk bewust kapot gemaakte volk waar miljarden in worden verdiend) kans hebben gezien de politiek zo te beïnvloeden dat de politiek buigt en blijkbaar het prima vinden dat zij hiervoor een dermate desastreuze maatschappelijke en economische schade willen aanrichten. Is het niet de plicht van een democratische regering te kijken en te spreken over de landen waar het juist wél goed gaat? Waar de burgers heel veel ellende bespaart blijft? i.p.v. de economie willens en wetens totaal de nek om te draaien. Zou het ook eens niet tijd worden de sterftecijfers bekend te maken van de mensen die (vroegtijdig)overlijden aan achterstallige behandelingen die strikt noodzakelijk zijn? Hou op met deze HOAX de maatregelen rondom de virus dient een ander doel. Ook vraag ik mij af waarom Rutte en aanhang zich nu zo zorgen maken over de volksgezondheid vooral onder de ouderen als deze al jaren kapot is bezuinigd? Overigens zeer hypocriet.Zijn zorg is echter dat onze gezondheidszorg door deze onverantwoorde bezuinigingen de zorg niet aan kan. Ik heb triest nieuws virussen zullen altijd binnen een samenleving blijven en helaas slachtoffers maken.

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Als ze ook maar een seconde over onze gezondheid na dachten kregen we geen tegengestelde cultuur in ons land gepropt compleet met voorkeursbehandeling boven het eigen volk.
   Onze gezondheid is wel het laatste waar men mee bezig is.

   Geliked door 1 persoon

 21. Gienekehado zegt:

  In Israel zijn ook weinig mensen op pad. Het lijkt er op dat veel mensen een mondmasker gebruiken.

  Like

 22. Gienekehado zegt:

  Ik lees her en der dat er een toename is van Coronaslachtoffers en dat China de maatregelen weer aanscherpt! Hoort niet goed!

  Like

 23. ziekvandepolitiek zegt:

  Aan: info@fvd.nl; T.Hiddema@tweedekamer.nl; T.baudet@tweedekamer.nl

  Goedendag Heren,

  Kan helaas die rotkop van een Rutte niet echt meer pruimen.

  Rest me een ding om u op te roepen een samenwerking op te zetten met Ondernemend Nederland.

  Plaats een heel grote advertentie van een halve pagina waarin u eens haarfijn uitlegt wat de overlijdens cijfer van 2018 etc. zijn geweest. Was vandaag bij de Gamma en kreeg een gesprek met de caissière, ze was het meer dan beu de corona.

  Toe ik haar vertelde dat het overlijdens cijfers uit 2018 9600 personen was, zei ze,.dat wist ik niet en waarom dan deze schijnvertoning. Tja zei ik, nu zijn het circa 3500 mensen die overleden zijn, dus nog 6000 te gaan. Oeps wat ben u eerlijk.

  Het land gaat naar de kloten en we kijken er naar en zwijgen.

  Benader een Klaas Hummel of hij mee wil doen aan de advertentie, benader de KHN Horeca Nederland of ie mee willen sponsoren. MKB Nederland etc. U heeft meer connecties, dan ik.

  Wij kijken lijdzaam toe hoe ons land ten gronde wordt gericht. Alleen om een virus dat minder doden maakt dan in 2018.
  Toen deden de heren niets.

  Verhaal eens over de 17 tot 20 duizend doden die jaarlijks door medische fouten overlijden. Heeft iemand toen het RIVM horen oreren dat het mis was. Nada, noppes niets van dat alles.

  Heren, maak de mensen eens wakker die nog slapen.
  Nu onder het schrijven van de omroep aan U, luister ik naar Celine Dion en de Bee Gees , Rutte oreert nu zijn epistel, kan die rotkop van Neerlands grootste manipulator rat Rutte niet meer horen of zien. Sorry voor mijn eerlijkheid.

  Als ik royaal in de slappe was zou zitten, dan had ik daar zeker een 100.000 voor over gehad. Echter een AOW-er met een schamel pensioen, kan dat niet. Alleen maar deels sponsoren en me inzetten voor een beter Nederland.

  Wanneer staat er nu eens iemand op die heldere wijn schenkt en dit domme volk beter informeert.

  Krijg steeds meer begrip voor mijn vriend Albert Einstein: blind vertrouwen in de autoriteit, is de grootste vijand van de Waarheid. Die man was zijn tijd ver vooruit, en ik ben blij dat ik net zo denk als hij.

  Dat de IC bedden zo overbezet zijn ligt geheel aan het falen en de bezuinigingsdrift van de verkopers van een welvarend Nederland ofwel Rutte c.q. de VVD.

  Als je dit Kabinet wilt treffen, dan verenig u met andere sectoren of vraag aan Poetin of die Kornilov of hij dat wil betalen 😊. Sarcasme is mij ook niet vreemd evenals ironie.
  Vraag Zembla of ze mee willen helpen dit domme volk beter te informeren, doen ze tenminste iets goeds voor de kost, i.p.v. Thierry te beschuldigen van het aannemen van steekpenningen van Poetin en Kornilov.

  Doe iets, ik leg dan graag 100 euro in. Als die pagina komt. Mijn woord heeft u daarop.

  Met vriendelijke groet,

  Sjef Smeets

  Auteur van het boek: Ziek van de Politiek
  Columnist
  Onderzoeker
  Innovator

  Geliked door 1 persoon

 24. Over het Vaticaan gesproken !Vaiticaan = Serpent ,Slang ! Dit demonische instituut met haar baal priesters heeft nog nooit zegen gebracht voor de mensheid !!Zie ook http://www.franklinterhorst.nl : Het Vaticaan noemt Isaël een bezettende macht . Natuurlijk wil dit duivelse instituut( het Vaticaan) zaken doen met de medogenloze bloeddorstige draak China !Ook de jongste bondskanseliier van Oostenrijk Sebastian Kurz (33jaar) is dol op de plaatsvervanger van het beest op aarde de Argentijnse Jezuïet Franciscus! De weg naar de hel is voor veel mensen geplaveid met goede voornemens!

  Like

 25. Jean zegt:

  Hopelijk start 29 april “zonder” rutte, met kleine letter met in de plaats Dhr. Wilders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s