Een dag in het leven van een voorbeeldasielzoeker uit Neuruppin

Screenshot_2

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Het was een oude bekende, die de politiepatrouille aantrof toen ze naar het filiaal van een Discounter in Neuruppin werd geroepen. Huisverbod? Met zulke juridische spitsvondigheden had de 25-jarige Somaliër, die tijdens zijn vlucht uit Afrika alleen zijn naakte leven en vermoedelijk zijn mobiele telefoon kon redden, niets op.

PI News (2)

“Shoppen” ondanks huisverbod

Alsof er nooit iets gebeurd zou zijn, wandelde de zwarte op 14 april het filiaal van Kaufland in het winkelcentrum in Neuruppin binnen, hoewel hij daar op grond van de verwarde aanname dat de uitgestelde goederen daar gratis meegenomen kunnen worden, al enige tijd geleden een huisverbod had gekregen.

Blijkbaar was dit misverstand nog steeds niet geheel uit de weg geruimd, omdat de Somaliër opnieuw alcohol en parfum ter waarde van € 30,- uit de winkel wilde meenemen, zonder de lastige omweg via de kassa te nemen. En omdat je dorst krijgt van shoppen, net zoals van “shoplifting” (in Duitsland noem je dat gewoon winkeldiefstal), dronk de jongeling van het zwarte continent voor de ogen van de aanwezigen nog drie flessen likeur leeg. Uiteraard op kosten van het huis.

Zo´n generositeit zorgt natuurlijk voor jaloezie. Enkele klanten hadden het lef om de gast van de Duitse belastingbetaler in de buurt van de kassa tegen te houden. Wie wil het de 25-jarige vluchteling, die nog net kon ontsnappen uit de klauwen van zijn Somalische vervolgers, kwalijk nemen dat hij toen een beetje boos reageerde. Het humorloze personeel interpreteerde dat als agressief gedrag en schakelde de politie in.

Zoals dat bij menig vluchteling het geval is, veroorzaakte ook bij onze jongeling het zien van het uniform de onweerstaanbare drang om de drager ervan zijn respect te verlenen door hem te bespugen.

Handboeien en mondbescherming

Echt een slechte dag voor de hoop van Duitsland, want behalve het humorloze winkelpersoneel kreeg hij ook nog te maken met de humorloze politiepatrouille. Die kon zijn uitgelezen lichaamsvocht niet waarderen. Voordat de vluchteling het in de gaten had, werd hij in de boeien geslagen en zijn edele gelaat werd bedekt met een mondkapje.

Blijkbaar was de Somaliër nog niet op de hoogte van het nieuws van het corona-virus, zodat hij de mondbescherming, direct nadat men hem hiervan had voorzien, uit nieuwsgierigheid helemaal kapot scheurde.

Op dit punt van de interacties aangekomen, wilden de agenten zich niet alleen maar van hun slechtste kant laten zien. Daarom boden ze de vluchteling hun gastvrijheid aan en lieten hem een nachtje overnachten, toegegeven in een nogal karige ruimte, op het politiebureau.

De 25-jarige, die in zijn Somalische vaderland Somalië wezenlijk meer comfort gewend was, werd nu pas echt kwaad. In het politiebericht is daarvan het hatelijke woord “weerspannig” te vinden. De gastenkamer was echter blijkbaar toch dusdanig groot, dat het de zielige vervolgde niet lukte het toilet te vinden toen hij een menselijke aandrang voelde.

Daarom had het “hotelpersoneel” de volgende ochtend de nogal ondankbare taak om de urine van de gast van de Duitse belastingbetaler van de vloer op te ruimen en zijn stront te verwijderen van plaatsen waarop je dit niet zou vermoeden. Bovendien moesten hier en daar nog enkele klodders speeksel van het edele schepsel uit de wieg van de mensheid verzameld worden.

Toen de alcoholspiegel in het bloed van de voorbeeldasielzoeker zover was gedaald dat hij weer in staat was een desbetreffende blaastest te doen, zaten er nog altijd 2,65 promille van het gelukkig makende destillaat in zijn systeem. Dat kwalificeert de jonge man uit Somalië tot geschoolde arbeidskracht in alcoholmisbruik en garandeert de Duitse belastingbetaler, evenals de Duitse justitie, nog veel vreugde met deze buitengewone verrijking van onze cultuurkring.

Wat verzekerde Martin Schulz, die korte tijd voorzitter van de SPD was, ons nog maar weer:

“Wat de vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud.”

 Hoe waar, hoe waar…

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sarcasme, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Een dag in het leven van een voorbeeldasielzoeker uit Neuruppin

 1. Jan zegt:

  Conclusie na het zien van de foto: Een aap houdt zijn leefomgeving tenminste nog schoon.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  “Vluchtelingen” weten nergens van ! Heel zielige mensen. Maar dat zootje weet wél waar de Soci huist om hun hand op te houden. Dat soort heeft nog nóóit van plichten gehoord. In hun eigen land eerden ze met geweld in ‘t gareel gemept, zou hier ook moeten gebeuren !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Rini Stegeman zegt:

  is dit dezelfde gast die een nederlandse jongeman doodgestoken heeft ? Was toch ook een Somalier met VERBLIJFSSTATUS!?

  Like

 4. Rini Stegeman zegt:

  nee, dat was een Soedanees.Wat een gezellig volk is dat toch ook……………..man, man………..

  Like

 5. Ben zegt:

  De linkse partijen halen een hoop gajes Europa binnen.
  Hoe lang gaat dit nog goed?.

  Geliked door 1 persoon

 6. En er komt niemand op het lumineuze idee om hem zelf de cel schoon te laten maken ?
  Emmertje water, tandenborstel en poetsen maar!

  Like

 7. Willem zegt:

  in een bekende stad in Nederland wordt flink gebouwd aan nieuwe wijken vol moderne huizen voor statushouders met voorrang.

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  Leuk en lekker sarcastisch geschreven.
  Maar ik ga er zondemeer van uit dat die “asielzoeker” allang weer vrij gelaten is om ze rooftocht te vervolgen en om nog meer schade aan te richten.

  Like

 9. Trucker zegt:

  hoe moeilijk is het toch (volgens de overheid).
  Tuig meenemen en boven op trap duwtje geven (er hoeft zelfs geen visdraadje aan te pas komen).
  Blijkt hij beneden nog enig teken van leven te geven duim op halsslagader en kan in de politiestatistieken als overleden na val.
  Case closed.

  Like

 10. Gienekehado zegt:

  De landen van herkomst leggen gewoon de Rode Loper uit voor dit soort volk! En lachen in hun vuistje, ‘Die ze krijgt, mag ze houden’!!!!!

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Afrikanen zijn uitstekende chirurgen,ik heb vele filmpjes gezien dat ze mensen opereren met een machete zonder te verdoven.Necklacing hierbij krijgt iemand een autoband gevuld met brandstof om zijn nek deze wordt dan aangestoken.En niet te vergeten stenigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s