Het gaat over de toekomst van onze kinderen!

Screenshot_14

(Door: “Elise Nijmegen”)

De EU… Ik kan er veel over zeggen, maar iets positiefs, iets dat ze doet voor de nationale Europese bevolking kan ik helaas niet vinden. Ze klopt heel dictatoriaal het geld uit de zakken van de Europeanen en draait ondertussen een communistisch beleid uit. Een beleid dat ons niet onze vrijheid zomaar gaat teruggeven, een vrijheid die is afgepakt doordat de Wereld Gezondheidsorganisatie de aangesloten landen verkeerd adviseerde. Die met angstaanjagende vooruitzichten kwam en hoge sterftecijfers, iets waar ze allang weer op teruggekomen is trouwens, maar goed… We blijven opgesloten, omdat…

Maar zoals de WHO, onderdeel van de VN, een organisatie is waar we vanaf zouden moeten, is de EU dat ook. De EU wil nu € 1,5 biljoen “voor het bestrijden van de corona-crisis”. Europese economieën die ineengezakt zijn door politieke beslissingen en die opgelost moeten worden met: wéér het geld van de burgers. De EU mag van mij uit elkaar vallen, zodat we als onafhankelijke soevereine naties weer vriendschappelijk met elkaar kunnen samenwerken, zonder dictatoriaal opgelegde regels en sancties van de EU en onze landen weer op kunnen bouwen!
www.rt.com

De geschatte cijfers van de WHO, waarop regeringen begonnen met mensen opsluiten, is 17x te hoog. Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) zou 3,4% van de mensen sterven en in werkelijkheid is dat 0,2%
https://jdreport.com

Bent u door de corona-hysterie vergeten wat de EU wil en waar de EU, ondanks de “corona-besmetting”, mee door is gegaan? Met het binnenhalen van immigranten! Onderstaand bericht leert ons dat de EU wil dat alle lidstaten nog meer “vluchtelingen” opnemen. Krankzinnig zijn ze!
https://reactnieuws.net

Soros is één van die mensen die overal ter wereld een dreiging is voor de democratie. Presidenten Trump, Orbán en Erdoğan zijn het erover eens dat Soros een groot gevaar is. Sommigen noemen hem ook wel een financieel terrorist.
http://archive.vn

Bill Gates heeft als doel, zo heeft hij zelf gezegd, om de wereldbevolking drastisch te reduceren, omdat dat “duurzamer” is voor de aarde… Bill Gates, die iedereen aan de vaccinaties wil… Bill Gates, die de WHO financiert en overal ter wereld onderzoeksinstituten “onderzoeksgeld” toeschuift om misschien wel de gewenste resultaten te krijgen, wie zal het zeggen. Ook het RIVM, het instituut dat “onze” regering adviseert, wat gebleken niet heeft kunnen rekenen of het zo nodig stiekem moet doen, kreeg ook veel geld van de Gates Foundation…
www.youtube.com

Het volgende bericht gaat over datgene waar nooit over gepraat mag worden. Iets wat we liever niet willen weten, maar omdat het toch in elk land ter wereld gebeurt, we het zullen moeten gaan bespreken!!! Het gaat namelijk om kinderen!
https://youtu.be

Het gaat over kinderen die op vele verschillende en gruwelijke manieren worden gebruikt, misbruikt en worden “geofferd” door diegenen die daar plezier aan beleven en geloven in een “ideologie” zonder normen, waarden, tradities, moraal, nationalisme, empathie vrijheid en waar het “gewoon” is om kinderen te misbruiken en te doden.. Een ideologie waar veel politici, filmsterren en andere dwaze onrealistische globalisten bij schijnen te horen.
www.ellaster.nl

Er zijn vele geheime genootschappen in de wereld waarvan de leden zich ook in hooggeplaatste posities bevinden. Het werkt denk ik zoals de EU en de VN-commissies werken, je kunt er alleen maar bijkomen als je je een aantal jarenlang bewezen proactief voor “de organisatie” hebt ingezet. Onderstaand bericht behandelt Vatican City, The Loyal Order of Oranje, The Bavarian House of Wittelsbach, Schwarzenberg, Nazism, Zionism en meer. Erg interessant.
https://worldcrimesyndicate.blogspot.com

Laten we met z´n allen normaal blijven doen. Stop de overdreven paniek die, zo lijkt het, bedoeld is om een achterliggende agenda uit te voeren. Een agenda die vanuit de Verenigde Naties aan de lidstaten wordt gedicteerd, Agenda 21 met zijn 17 “duurzame” doelen die positief worden gebracht, maar ondertussen allemaal draaien om controle. Controle over alles, inclusief u.

Is dat wat u wilt? Is dat de toekomst, één zonder vrijheid, die u voor uw kinderen wilt? Zoek contact met gelijkgestemden, met andere ontevreden Nederlanders, zodat we er samen, met z´n allen voor kunnen zorgen dat deze genomen maatregelen, voor een virus dat minder doden heeft veroorzaakt dan de gewone normale griep, ophouden! En dat diegenen die deze situatie onnodig hebben gecreëerd en tegen beter weten in de situatie lopen te rekken, u dus bewust weghouden bij uw naasten, ter verantwoording worden geroepen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het gaat over de toekomst van onze kinderen!

 1. pepo Copyright zegt:

  Het lijkt er sterk op dat ieder land een verkeerde dokter als adviseur heeft.
  Ze zitten er allemaal (bewust) naast.
  Het hele virus schandaal blijkt opgezet spel al in 2012 tijdens de Olympische spelen in Londenhttp://www.youtube.com/watch?v=kAPMUEe21_A

  Like

 2. sweetheart zegt:

  maak een vuist tegen deze zieke mensen samen met God komen wij heiruit

  Like

 3. de EU is duurzaam schadelijk en Bill Gates (aandeelhouder van de vaccin-industrie) wordt rijk van die opgeklopte/onjuiste corona-cijfers

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Welke toekomst,wij zijn de laatste generatie als het aan de satanische globalistische elite ligt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Het gaat over de toekomst van onze kinderen! | eunmask

 6. pepo Copyright zegt:

  Ronjaspers,
  Trump zal ons redden :

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Ik zal 3 landen noemen Nederland Duitsland en Frankrijk deze 3 landen in het bijzonder hebben regeringen die alleen maar hun land kunnen afbreken en niet opbouwen.
  1 van de grootste misdaden van deze regeringen is doelbewust misdadigers uit islamitische landen en zogenaamde veilige landen op onze kosten toegang verlenen.
  Deze regeringen verwoesten de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen lees de rapporten in de telegraaf van vandaag.
  De regeringen van deze 3 landen dienen voor een vuurpeloton geplaatst te worden en voor hun volksverraad geëxecuteerd.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Dit is het erfgoed dat de slapende huidige generatie voor haar nazaten achterlaat. Goed onderwijs straks alleen nog mogelijk voor de elite nazaten, goede gezondheidszorg alleen voor mensen met vermogen, vrijheidsberoving, dictatuur, geen woningen meer voor de modale werknemers en haar gezinnen, bezuiniging op bezuiniging, ga maar door. Dit alles om de het zogenoemde klimaat te verbeteren (voor de toekomst van onze kinderen), geldverspillende niet haalbare idealen, schandelijk uitkleden van de gewone burgers, verplichte vaccinaties opgelegd door o.a. de gevaarlijkste en machtigste man ter wereld Bill Gates, kortom noem alle gevolgen maar op. Zeer triest dat onze kinderen dit te danken hebben aan de slapende huidige generatie die hebben weggekeken en de koppen in het zand hebben gestoken. .

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Maar julia toch,wij zijn maar complotdenkers en aluhoedjes.Dat is een uitvinding van de C.I.A. mensen die niet alles geloven,en die kritisch denken en zelf onderzoeken als complotdenkers weg te zetten, en zo als ongeloofwaardig en gek te bestempelen.

   Like

  • vangie1206j zegt:

   Julia,,, ze komen er vroeger of later wel achter wat ze aangericht hebben met hun destructief wanbeleid.
   Ik hoop dat hun kinderen ze daar later op afrekenen.
   Ik zelf zelf waarschijnlijk niet meer meemaken.

   Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Vroeger werden er in Europa en Amerika ook strips, boeken, films en tekenfilms gemaakt voer kinderen, soms met een hond, die mysteries moesten oplossen, achter goudschatten aanjoegen en zelfs de politie hielpen om misdadigers op te pakken, denk maar aan ‘De Vijf’ (Enid Blyton), De 4 helden (1964) of allerlei tekenfilmfiguren uit Hanna/Barbara (Scooby Doo).
  Maar in het Nederlandse kinderboek ‘De klepel of de klok’ (1979) kwamen twee kinderen, Maarten en Marjan (broer en zus), erachter dat het jagen op een goudschat niet altijd het resultaat opleverde van wat zij daarvan hadden verwacht.
  De oudere generatie, waaronder kapitein Arend en de postbode Klaas Krentenbrood, leken juist constant met elkaar overhoop te liggen om hun verleden ede vrienden van Maarten en Marjan, Peter en Bammer, waar zij logeerden waren onderling ook niet altijd eens over hoe je schatten opspoort, laat staan dat ze allemaal meer bezig waren met het oplossen van allerlei raadsels op schilderijen en tekeningen.
  Stel bovendien dat Maarten en Marjan inderdaad een echte goudschat hadden gevonden, waren ze daar soms ook zo gelukkig van geworden, hadden ze deze schat anders zelf gehouden of verkocht of zouden ze die soms hebben geschonken aan arme mensen?
  Want zelfs die twee kinderen hadden vast niet bepaald een leuk leven gehad door een dergelijke schat die je wel kunt bezitten maar hierdoor niet veel waarde heeft. Daarbij waren Maarten en Marjan beslist van een generatie die niet zo verwend was opgevoed gezien het feit dat ze allebei blauwe spijkerbroeken droegen en beiden geregeld op hun knieën zaten in het duinzand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s