Hongaarse ambassadeur wijst aanvallen af: “Voor ons is de vijand het corona-virus”

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

In een gastbijdrage voor “Focus Online” heeft de Hongaarse ambassadeur in Duitsland, Péter Györkös, zich nadrukkelijk tegen de aanvallen van Duitse politici en media tegen zijn land geweerd. Het Hongaarse parlement heeft onlangs voorschriften betreffende de corona-uitzonderingstoestand aangenomen, die verstrekkende bevoegdheden aan de minister-president verleent.

Duits - Zuerst

Györkös wijst erop dat de koers van de Hongaarse regering door een brede meerderheid van de Hongaarse bevolking ondersteund zou worden. Met het oog op de jongste aanvallen uit het buitenland stelt hij vast dat men in het kader van de actuele crisisbeheersing “niet alleen met het eigenlijke virus te maken heeft, maar ook met een soort politiek virus. Tegen Hongarije en de door Hongarije genomen maatregelen is een in kwaliteit en kwantiteit frappant intensieve campagne begonnen.” Inmiddels zouden vijandigheden aan het adres van Hongarije aan de orde van de dag zijn: “Om Hongarije een dictatuur, Hongaren idioten, onze parlementariërs domme kalveren te noemen en met de nazi-knuppel te zwaaien, is dagelijkse routine geworden.”

In bedekte termen duidt de ambassadeur echter aan dat de aantijgingen ook deze keer geen effect zullen hebben. Persoonlijk zou hij al “meerdere van deze golven meegemaakt hebben”. Ondertussen zouden “de Hongaren langzaam een soort immuniteit ontwikkelen. Steeds absurder wordende beschuldigingen staan absoluut niet in verhouding tot de realiteit dat het net lijkt alsof in Hongaarse kringen ongeneeslijke neveneffecten vermijdbaar zouden zijn. Voor ons is de vijand nog steeds het corona-virus.”

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, EUSSR, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hongaarse ambassadeur wijst aanvallen af: “Voor ons is de vijand het corona-virus”

 1. karton zegt:

  Ik begin te vrezen dat in Duitsland een zéér kwaadaardig virus rondwaart : het WO-III virus !!
  Die Duitsers worden steeds driester in hun uitlatingen én handelen richting échte democratieën !
  Dat de Hongaarse regering o.l.v. een échte leider, Orbán, met een 2/3-meerderheid regeert is die linkse Duitsers kennelijk ontgaan, maar eerder denk ik dat ze (de Duitsers) zó slaafs achter de EUSSR aan glibberen dat ze álles in ’t werk stellen om toch maar vooral “geliefd” te zijn, dus eigenlijk “kontenkruipers” van de ergste soort; dat ze daarbij over de rug van de burgers kruipen vinden ze vermoedelijk héérlijk ! Verdammt noch mal !!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hongarije beschermt de natuur en bevolking effectief

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Hongaarse ambassadeur wijst aanvallen af: “Voor ons is de vijand het corona-virus”! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s