Merkels poedel . . .

Screenshot_17

“Maar Angela, ik denk dat…” “Het interesseert me niet wat jij denkt.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Leon van Galen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Merkel, Rutte. Bookmark de permalink .

34 reacties op Merkels poedel . . .

 1. klaas zegt:

  Geliked door 4 people

 2. Monalisa zegt:

  Rutte de lul, van Nederland

  Geliked door 4 people

 3. Trucker zegt:

  Kom er maar in

  pepo’s Leo1s en co met aan het hoofd het triumviraat die ̶A̶r̶m̶a̶g̶e̶d̶d̶o̶n̶ de uitroeiing van het menselijke leven ziet aankomen geleid door Bill Gates met in zijn kielzog Marc Rutte von Der Leyen en Timmermans (zou die snotneus Greta Thunberg geen rol krijgen vraag ik me zo tussen neus en lippen af 🙂 en nog een paar illustere figuren.
  Ondertussen zijn Bill’s werknemers (of zouden het al slaven zijn ?) de Killer Robots aan het ontwikkelen (of produceren/assembleren) die vermomd als een vaccin de HELE wereldbevolking gaan uitroeien…
  Ach nee dat klopt niet, niet allemaal want Bill en zijn vrienden hebben ̶w̶e̶r̶k̶v̶o̶l̶k̶ slaven nodig en is Bill dus al druk bezig met te selecteren wie zijn slaven gaan worden, ben eventjes vergeten hoeveel hij en zijn vriendjes (Elite, Deep State, Bildenberg of Aliens dat is nog onduidelijk) gaan nodig hebben, maar een kniesoor die daar over struikelt want we spreken over cijfers met meer als tien nullen en dan kijk je niet naar een paar honderd of meer miljoenen.

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Alu hoedjes mag ik niet meer ̶z̶e̶g̶g̶e̶n̶ schrijven van een reageerster omdat het blijkbaar wat te repetitief klinkt, zal vast een ander woord moeten verzinnen voor de legioenen die geloven in hetgene die lunatic peinst.
  lunatic… hoelang gaat het duren als ik dat in mijn comments ga gebruiken en er vervolgens banbliksems over heen krijg;.
  WEL IK LIG ER NIET WAKKER VAN ik doe mijn ding op deze blog.
  Iets uit de oude doos (dat heb je als je niet geliefd bent in de virtuele wereld) :
  >-het is enkel en alleen de webmaster die beslist of ik ga, behoudens ik mezelf afmeld (en soms gebeurd dat wel eens 🙂 )

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Vannacht spraak ik nog een alien toen ik opgestraald werd naar een ufo met fel blauw licht.
   Die beweerde dat corona van een verre planeet kwam en ontsnapt was doordat een alien het uit een laboratorium gesmokkeld had en hier had los gelaten uit wraak.
   Maar ze wisten wie het was gelukkig. Ze zaten ‘m al achterna.
   Maar met die 5G hadden ze niks te maken, zei hij. Dat hadden we zelf bedacht.
   Na een paar bakjes koffie gedronken te hebben, had ie er alweer genoeg van en hebben ze me weer terug gestuurd naar mijn bed.
   Ik weet niet wanneer ze mij weer komen opstralen, best apart om een keer mee te maken.

   Geliked door 3 people

   • Republikein zegt:

    Bert, dat jij daar niet aan wilt is jouw zaak, maar er bestaan dingen die je kunt waarnemen, als je daar een neusje voor hebt, er steeds iets belachelijk van maken is een keer leuk, maar je kunt het ook overdrijven, weleens gehoord van buitenzintuigelijke waarnemingen?

    Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Ik grapjes maken over UFO’s, ik kijk wel uit.
    Zo dadelijk komen ze me weer opstralen, zit ik weer een hele nacht vast op zo’n UFO naar dat gezeik van die grijze mannetjes te luisteren.
    Ik kijk dagelijks naar ancient aliens op History channel, ik weet precies hoe ze er uit zien en wat ik kan verwachten.
    We worden dagelijks in de gaten gehouden door die gasten, hun basis hebben ze gebouwd op de donkere kant van de maan, die eigenlijk hol is en van metaal, daarom hebben wij het nog niet gezien.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Maar nou je het zegt, ik heb inderdaad wel eens buitenzintuiglijke waarnemingen mee gemaakt.
    Maar meestal heb ik dan zoveel gezopen dat ik het de volgende dag niet meer weet.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    weet ons te zeggen hoe het was als je een poepslag ( 🙂 (Vlaams voor in de koffer duiken 🙂 ) gedaan hebt met één van de vrouwelijke Aliens, ben wel benieuwd hoe dat er zal aan toe gaan.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Republikein zegt:23 april 2020 om 09:32

    indien je het ESP had geheten zou ik je nog geloofd hebben

    🙂 🙂 🙂 🙂

    Like

   • Republikein zegt:

    Ik gaf laatst een linkje over deze vent, maar als het je niet boeit moet je zeker niet luisteren/lezen, hij lijkt me toch geen domme.

    Alfred Lambremont Webre, JD, MEd, is afgestudeerd aan de Yale University en Yale Law School met een Juris Doctor in International Law. Hij is een voormalig Senior Policy Analyst bij het Center for the Study of Social Policy van het Stanford Research Institute, waar hij een voorgestelde 1977 Carter White House Extraterrestrial Communication Study leidde. Hij is een auteur, futurist, jurist, milieuactivist en een ruimtevaartactivist die een Exopolitics Initiative en een verbod op wapens en oorlogsvoering in de ruimte promoot. Alfred Webre is momenteel Internationaal Directeur van het Instituut voor Samenwerking in de Ruimte, en gastheer van een public affairs radio talkshow in Vancouver, B.C. Zijn belangrijkste websites zijn http://www.exopolitics.com, http://www.peaceinspace.org en http://www.peaceinspace.com.
    Hij woont momenteel in Vancouver, Canada.

    Like

 4. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/04/22/ondertussen-in-duitsland-mondkapjes-verplicht-in-openbaar-vervoer/

  Ondertussen in Duitsland: Mondkapjes verplicht in openbaar vervoer
  Meeste deelstaten willen ook mondkapjes bij winkelbezoek

  In heel Duitsland is of wordt het verplicht mondkapjes te dragen op bepaalde plekken. Bremen was woensdag de laatste deelstaat die aankondigde de plicht in te voeren.

  In alle deelstaten is of wordt het de komende week verplicht om bedekking voor mond en neus te dragen in het openbaar vervoer. In de meeste deelstaten geldt de plicht ook voor winkels.

  Begin deze week kondigden de eerste deelstaten aan om bedekkende kapjes verplicht te stellen. Dinsdag en woensdag sloten de andere deelstaten zich daarbij aan, zo ook woensdag het aan Nederland grenzende Noordrijn-Westfalen. Daar zullen Nederlanders die in het grensgebied wonen en over de grens winkelen mondkapjes moeten dragen.

  In Duitsland is er vanuit de landelijke overheid geen plicht om de bescherming te dragen, maar is wel een advies afgegeven om dat bijvoorbeeld in het openbaar vervoer en in winkels te doen.

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ook dát nog,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/duitsland-is-gevallen-merkel-is-nu-voor-eu-bonds-nederland-staat-er-moederziel-alleen-voor/

  Duitsland is gevallen! Merkel is nu voor ‘EU-bonds’, Nederland staat er moederziel alleen voor

  Wie dacht dat Berlijn en Den Haag de gehele coronacrisis gezamenlijk zouden optrekken komt bedrogen uit: Angela Merkel heeft ons in de rug gestoken, en pleit nu ook voor eurobonds. Maar dan echter: het soort dat je via de achterdeur invoert en waar je dus vrijwel onmogelijk ooit nog vanaf komt.

  In deze coronacrisis waren er slechts twee bastions die nog konden voorkomen dat de inhalige Zuid-Europese landen hun zin kregen en Noord-Europese cash vrijelijk naar Italië en Spanje zou stromen: Nederland en Duitsland. Daar is er nu nog maar één van over: Nederland. Want Duitsland is op zijn zuinige schreden teruggekeerd en pleit nu ook voor Frans-Italiaanse geldsmijterij. Maar dan niet via nieuwe eurobonds die met een nieuw verdrag beklonken worden.

  Nee, erger nog. Via de achterdeur, door een bestaand EU-verdrag te misbruiken en te herinterpreteren. Daardoor kunnen we met een omweg alsnog garant gaan staan voor het financiële feestvieren in Zuid-Europa

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/pats-vvd-coryfee-frits-bolkestein-smijt-eurobonds-aan-diggelen-rampzalig-instrument-nederland-trap-er-nooit-in/

  Pats! VVD-coryfee Frits Bolkestein smijt eurobonds aan diggelen: ‘Rampzalig instrument, Nederland trap er nooit in!’

  Komen er eurobonds of niet? Ja, zeggen Zuid-Europa en Angela Merkel. Nederland zegt voorlopig nog nee, al zal Rutte persoonlijk onder druk worden gezet om er tóch mee in te stemmen. Desondanks moeten we het niet doen, schrijft – pikant! – VVD-partijcoryfee Frits Bolkestein vandaag.

  “De Eurobonds vormen een rampzalig instrument. Nederland moet er nooit intrappen. De lidstaten van de monetaire unie zouden hun (overheids)schulden op één hoop gooien en die zou worden gefinancierd met een gemiddelde Europese rente. Omdat de Nederlandse economie betrouwbaar is, betaalt ons land een (betrekkelijk) lage rente. Een gemiddelde Europese rente zou hoger liggen. Dit betekent dat Nederland elk jaar enige miljarden euro rente meer zou moeten betalen.”

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Landgenoten, adopteer geen tuintje, adopteer een Chinees je.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Dat heb ik al eens gedaan Republikein .
   Dat was ook niet alles , hoor !
   Kon niet schoonmaken , kon niet koken .
   Maar niet te lui om te werken !
   Ze zijn wel goed in seks , anders zouden er nooit 1.3 miljard van die krengen zijn , toch ?

   Geliked door 3 people

 7. Republikein zegt:

  Aan mekaar hoor Billie 😜.

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Hoe het echt was:
  “Angela, ik denk dat de tandartsen zichzelf hebben opgesloten.”
  “Mark, het interesseert me niet wat jij denkt. Maxima heeft kiespijn en Willi belde me. Hij wil dat ik ervoor zorg dat die verdomde tandartsen onmiddelijk eruit komen.”

  Geliked door 1 persoon

 9. Bennie zegt:

  Ach, Rutte pruttelt voor de Bühne nog wat tegen, maar aan het eind van het liedje verkoopt ie ons gewoon uit.
  Net als met de hypotheekrente aftrek, 65 jr als pensioen leeftijd, de belofte van 1000 Euro, Griekenland et cetera.
  Zuid Europa lacht zich straks een breuk om die domme Ollanders, doorwerken tot hun 67e en betalen voor de riante pensioen van de Italianen, Spanjaarden, Grieken, die het met 60 jr voor gezien houden.
  Rutte bedankt!!

  Geliked door 6 people

  • Harry zegt:

   Vroeger ( zeg even rond 1970 ) kon een man in een gezin met twee kinderen , alleen de kost verdienen .
   Ik ken er een heleboel die toen al een eigen huis gekocht hadden , toen was 20.000 gulden al een fors bedrag voor een woning .
   Van EEN salaris !
   Sommigen reden daar ook nog een autootje van .

   Nu moeten de ouders allebei werken om de kost te verdienen .
   Dat is door links gepropageerd !
   En ik denk dat de enige reden was dat ze zo meer belastinggeld binnen kregen wat ZIJ dan weer konden verbrassen – om leuke dingen voor linkse mensen te doen , zoals Joop den Uyl zei !

   Nu betaalt iedereen zich scheel aan alle lasten , kinderen die – betaald – na school opgevangen worden elders en dus ook niet meer thuis opgevoed worden in die paar uurtjes die ze samen zijn .
   De straat ligt iedere morgen bezaaid met mc Donalds verpakkingen , energiedrankjes en van die lachgaspatronen .
   ’s Avonds om elf uur ligt er nog niks , de volgende morgen wel !
   Dus zijn ze voornamelijk ’s nachts onderweg .
   Het lachen is mij wel vergaan door die verdomde ” jeugd ” .
   Velen hebben amper geldelijke reserves .
   Ik had ook ooit zo’n medewerker , 21 jaar oud en op dinsdag vroeg ie steevast om een voorschot op z’n loon , dat de vrijdag daarop werd uitbetaald !
   Alles ging op !

   Het is een klote maatschappij geworden .

   Geliked door 8 people

 10. verwardeman zegt:

  ” Zal ik je eens lekker beffen Angela ? ”
  ” Het boeit mij geen ruk wie jij beft , Mark ! “

  Geliked door 1 persoon

 11. verwardeman zegt:

  @ E.J.Bron
  LIKE !

  Like

 12. G.F. zegt:

  Ik heb een algemene vraag aan de Heer Bron. Waarom moet ik mij IEDERE dag opnieuw inloggen bij Word Press? Is het niet zo te regelen dat ik ingelogd kan blijven, of b.v. periodiek inloggen?

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  Rutte is een marionetpop van de nazi bilderberg groep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s