Moslims gecheckt op binnenblijven na zonsondergang tijdens ramadan

Screenshot_3

AMSTERDAM – De vastenmaand ramadan, die deze week begint, is voor moslims normaal gesproken een tijd van samen zijn. Samen bidden en samen eten na zonsondergang. Maar in tijden van corona kan dat niet. De moskeeën zijn dicht en gezamenlijke iftar-maaltijden, waarmee moslims het vasten breken, gaan niet door. Om zeker te weten dat moslims toch niet ’s avonds buiten samenkomen, gaan vrijwilligers van moskeeën de komende weken na zonsondergang de wijken in.

Als ze groepjes mensen zien, worden die aangespoord om naar binnen te gaan. In Amsterdam doen „zestien tot twintig” moskeeën mee met de rondes door de wijken, zegt hoofd-imam Yassin Elforkani van de Blauwe Moskee. In Den Haag gaat onder meer de moskee as-Soennah langs pleintjes, parken en andere hangplekken voor jongeren.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Den Haag, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, moralisme, Moslims, Multiculti, Overheid, ramadan, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Moslims gecheckt op binnenblijven na zonsondergang tijdens ramadan

 1. Rini Stegeman zegt:

  Ben wel benieuwd waar die vrijwilligers uit bestaan ? Mannen in jurken of politie-agenten met een pak aan……

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Heel slim van ze, nu lijken ze het nog te doen voor de maatschappij zoals wij die nu kennen. Binnenkort doen ze het om de sharia orde te handhaven in de nieuwe maatschappij. Het Nederland na de corona

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Ik heb niet het gevoel dat de (met name jonge generatie) moslims zich iets zullen aantrekken van de regels m.b.t. het thuis blijven i.v.m. de corona-crisis. Zij zullen na de iftar gewoon de straat op gaan, zoals zij dit altijd hebben gedaan, en waarbij de autochtone Nederlanders nogal eens van hun slaap werden beroofd.
  Corona of niet, ik vrees dat de regels fors overschreden gaan worden, en dat geen politie-agent het aandurft om ze aan te pakken.
  Zouden we het te weten komen of er ook boetes uitgedeeld worden die net zo hoog zijn als die wij krijgen bij overtredingen? Of zijn de overtreders allemaal ‘minderjarig’, zodat hun wangedrag betaalbaar blijft?

  Geliked door 4 people

 4. rokkiringo zegt:

  “Als ze (de sharia uitvoerders dus) groepjes mensen zien, worden die AANGESPOORD om naar binnen te gaan”……..
  De nederlanders die toevallig op deze momenten wat te dichtbij elkaar komen worden direct BEKEURD…….
  Nederland wordt anders, Amsterdam dat links communistische shit bolwerk is de koploper en zal “huilen waar het eens ooit heeft gelachen”

  Like

 5. rokkiringo zegt:

  Overigens vanmorgen even naar de lidl waar ik niet graag kom door het ruikende kopvodvolk was dankzij de rammedan geen mislim vuil te zien, helaas is dit niet blijvend.

  Like

 6. verwardeman zegt:

  Niet netjes thuis ? RAMMEN dan !

  Like

 7. Jantje zegt:

  De slager (in 2 betekenissen) keurt zijn eigen vlees.

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Corona of niet, ik vrees dat de regels fors overschreden gaan worden, hier had ik al een paar dagen geleden voor gewaarschuwd, dus een kopje thee is weer welkom

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Ramadan gelijk uitbreiden naar 12 maanden per jaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s