Rode Kruis bereikbaar in het Turks, Arabisch en Berbers

Screenshot_1

Het Rode Kruis is vanaf vandaag bereikbaar voor corona-vragen in het Turks, Marokkaans-Arabisch en Tamazight (Berbers). De hulporganisatie vindt het belangrijk om er te zijn voor mensen die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn.

Om de hulp van het Rode Kruis bij die mensen onder de aandacht te brengen, heeft het Rode Kruis korte videoboodschappen gemaakt. Hierin wordt uitgelegd wat de hulporganisatie voor je kan doen en hoe je hen in je eigen taal kunt bereiken. De filmpjes zijn ingesproken door programmamaker Sinan Can (in het Turks) en door de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch (in het Arabisch en Berbers). Zij geven ook adviezen om verspreiding van corona te voorkomen. Dat is zeker nu van belang vanwege de Ramadan, die deze week begint.

Lees verder>>>
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabieren, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berbers, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marokkanen, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Rode Kruis bereikbaar in het Turks, Arabisch en Berbers

 1. verwardeman zegt:

  EN DAT INBURGEREN DAN ?
  Stelletje MONGOLEN , doe je dat ook in Chinees , Chileens , Fins , Koreaans , enz ?
  MOSSELKNUFFELAARS , ga je dat KRUIS ook nog vervangen door een MAAN ? MONGOLEN !

  Geliked door 5 people

  • Gienekehado zegt:

   Beetje uitgeslapen “vluchteling” kan zomaar 10.000 “lenen” om zijn inburgering te VOLTOOIEN!! Schuld wordt later kwijtgescholden omdat hij GEDISCRIMINEERD wordt op de arbeidsmarkt!!!!!!!!! Zo MESJOGGE zijn ze hier, al 45 jaar of nog langer!!

   Geliked door 4 people

 2. Frauke zegt:

  Petitie tegen de ratten-foundation: https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-
  medical-malpractice-crimes-against-humanity?fbclid=IwAR2LQTCuosPV_0KArdlxPS16Cr6tTssbPpNnmZK4xtiHYcTVIPiSHL4wqZc

  Geliked door 3 people

 3. Frauke zegt:

  Het Rode Kruis en haar bedenkelijke rol tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog !
  http://www.dedokwerker.nl/rode_kruis.html

  Geliked door 4 people

 4. Piet Snot zegt:

  Gaan we weer,
  Als een mossel iets wil weten dan vragen ze dat wel aan de iman,.
  En als je na 10-40 jaar nog nauwelijks Nederlands kan spreken of verstaan dan heb je hier helemaal niks te zoeken.

  Geliked door 9 people

 5. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2020/04/21/bij-politie-bekende-verwarde-man-die-in-oss-18-jarige-jongen-afslachtte-is-asielzoeker-uit-soedan/

  Bij politie bekende ‘verwarde man’ die in Oss 18-jarige jongen afslachtte is asielzoeker uit Soedan
  Politie zegt terroristisch motief nog niet uit te sluiten – Dader probeerde ook op vrouw in te steken

  De 25-jarige man die vastzit voor het doodsteken van Rik van de Rakt (18) uit Heesch dit weekend in Oss, is een asielzoeker uit Soedan. De verdachte is statushouder en woont in Heesch

  Van de Rakt werd zondagochtend dood aangetroffen bij zijn fiets in Oss op de kruising van de Julianasingel met de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss. Later bleek dat hij was neergestoken

  https://tpook.nl/2020/04/21/goedpraten-van-afslachten-18-jarige-jongen-door-asielzoeker-uit-soedan-doe-je-zo/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Goedpraten van afslachten 18-jarige jongen door asielzoeker uit Soedan doe je zo.

  Geliked door 5 people

  • Gienekehado zegt:

   Is er weleens onderzocht of INTEELT hier ook een rol inspeelt? Iedere GESTOORDE kan hier vrij in/uit lopen en LEVENSLANG van De Domme Hollanders profiteren!! En VERDOMME menig HOLLANDER is tegenwoordig net zo getraumatiseerd!! (en ziet ook nog eens als een berg tegen de RAMMENDAN op!!) Dit ooit zo mooie en stabiele landje is finaal naar de KLOTEN geholpen!! (van dichtbij meegemaakt; “Getraumatiseerd kindsoldaatje” werkt aan alles mee om te integreren. Eenmaal ihbv ‘het papiertje’ kan en wil NIKS meer, alleen nog maar profiteren / parasiteren!!! En het wordt allemaal getolereerd!! In KUTLANDje!

   Geliked door 6 people

  • Gienekehado zegt:

   Israel stond ooit bekend als een gevaarlijk landje. Ik heb er 1,5 jaar gewerkt, lang geleden. Amper onveilig gevoeld. Ik heb nog altijd contact met Israeliers. Ik kan wel zeggen, afgezien van de omgeving van Jeruzalem, Israel is nu veiliger dan NEDERLAND!! Groot-Tel Aviv (2,5 miljoen) is veiliger dan Gouda, Leiden, Rotterdam!! Ons landje is compleet GESLOOPT!! En voor mij is dat nóg dramatischer dan ‘Corona’!!

   Geliked door 8 people

  • Gienekehado zegt:

   De moord op die arme jongen reken ik HET MISDADIGE GETEISEM / UITSCHOT op Het Binnenhof persoonlijk aan!!!!! En iedereen die actief en passief heeft meegewerkt aan de sloop van ons landje! Het zal je (klein)kind maar zijn!

   Geliked door 6 people

  • Lucky zegt:

   https://tpo.nl/2020/04/22/nos-enige-msm-waarin-soedanese-afkomst-moordasielzoeker-oss-in-artikelkop-wordt-benoemd/

   NOS enige msm waarin Soedanese afkomst moordasielzoeker Oss in artikelkop wordt benoemd

   NRC- en Volkskrantlezers mogen helemaal niet weten dat iemand zomaar is afgeslacht door een Soedanese asielzoeker

   Dat is wonderlijk: uitgerekend de NOS is het enige MSM dat wél nieuws ziet in het feit dat een asielzoeker uit Soedan de 18-jarige Rik van de Rakt met een mes afslachtte in Oss. En dat dus ook netjes in de kop zet omdat die kop het nieuws maakt of breekt op een site. Het is ook nieuws. Keihard nieuws, en elk ‘journalistiek’ medium dat niet inmiddels een artikel met in de kop een verwijzing naar de asielstatus en/of Soedanese afkomst van deze zoveelste multiculturele verrijking online heeft staan is gewoon AF. Normaal is de NOS altijd als eerste af maar nu dus even niet. Ook wel eens leuk. Ere wie ere toekomt.

   Like

 6. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 7. Edwin Vissers zegt:

  Doneer niet aan deze “Goede Doelen”
  KWF
  Kanker is allang te genezen, de medische wetenschap is onder controle van de farmaceutische industrie en daarom wordt het niet gedaan. Geef niet meer geld aan de industrie die ons ziek maakt en ziek houdt.
  Greenpeace
  Rockefeller eco-fascisme organisatie
  WNF
  Prins Bernhard eco-fascisme organisatie.
  Het Rode Kruis
  Tempeliers organisatie.
  Leger des heils
  Rothschild familie organisatie.
  amnesty international
  Doet alleen zijn mond open als het de controleurs politiek goed uitkomt.
  WAR child
  Dekmantel voor een wapenhandel organisatie.
  Alle verenigde Naties organisaties Zoals UNICEF
  De VN wil niemand helpen, ze willen mensen vernietigen.

  artsen zonder grenzen rockefeller
  De RKKerk haalt veel meer op.
  Bovendien verkrijgt ze veel erfenissen, ondermeer middels bediening op het sterfbed. Weduwen worden aangevallen door de paters, zoals dit is te lezen in de geheime instructies van de Jezuieten Orde, de Monita:
  http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/jesuits/jesuits07.htm

  Kinderprostituees voor snuff movies kosten al gauw 30.000 Euro, de 3 miljard die de RKKerk dit jaar betaalde om slachtoffers van verkrachtingen het zwijgen op te leggen is dus een schijntje. Ze krijgen ook nog een 10% van de belastingen van elk land.

  Geliked door 1 persoon

 8. Rini Stegeman zegt:

  Hadden wij er op moeten toezien toen die ouderen hier kwamen “werken ” dat ze in ieder geval het nederlands zouden moeten leren. Maar dat werd toen afgedaan als zielig……..Die Rooie Den Uyl was daar verantwoordelijk voor, en die had het ook zo op met “gezinshereniging “, grootste fout die de Rooien ooit hebben gemaakt.

  Geliked door 5 people

 9. Gienekehado zegt:

  Ben er zóóóóóóóóó ZAT van! De hele wereld is ziek! Overal rellen en brandstichtingen! Mensen opgehokt thuis. 1,5 meter-samenleving zit er aan te komen. In de herfst / winter kan DEZE GRIEP extra venijnig worden! Ouderen vanaf 60,70 (!) wordt nu ook aangeraden een pneumokokkenVACCINATIE te nemen! GATVER, ben er zo ZAT van! En RAMMENDAN moet nog komen!

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s