Sky News onthult VN-doel lock-downs: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2

Screenshot_4

(Door: “Xander”)

Klimaatparadijs van GroenLinks en D66 (met weggevaagde luchtvaart en auto-industrie) binnen enkele weken gerealiseerd – Econoom Armstrong: ‘Er zullen revoluties uitbreken als regeringen deze koers volhouden en de klimaat samenzweerders blijven beschermen’

Sky News Australia heeft de spreekwoordelijke ‘smoking gun’ onthuld van het ware doel van de door de VN/WHO aangestuurde totale lock-down van de westerse wereld: de oude economie vernietigen, en herstarten zonder CO2 uitstoot. We hebben al eerder geschreven dat de corona-crisis wordt aangegrepen voor wat in feite een soort staatsgreep tegen de democratie is van de linksgroen-liberale klimaatelite, die ook in ons eigen land de scepter zwaait. Is dit misschien wat premier Rutte bedoelde met ‘er is een Nederland voor, en een Nederland na de corona-crisis’? Want dat ‘na’ betekent vrijwel zeker een totaal ander, sterk verschraald en verarmd bestaan, waarin vrijwel al onze vrijheden permanent zullen zijn verdwenen.

Het Green Climate Fund, de met $ 10,3 miljard door de VN gefinancierde tak van het Klimaatakkoord van Parijs, noemt het corona-virus een ‘kans’ om nog meer geld voor maatregelen tegen ‘klimaatverandering’ te genereren, en de ‘economieën te herstarten op een lage-emissie, klimaatbestendige koers’.

Lees verder>>>
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Globalisering, Groenen, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Sky News onthult VN-doel lock-downs: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2

 1. Jan zegt:

  Bijzonder dat men denkt hetzelfde welvaartniveau te bereiken met een achterlijke, dwz totalitaire ideologie die verachting heeft voor mensenlevens en doelbewust miljarden de dood injaagt.

  Geliked door 5 people

 2. vangie1206j zegt:

  Wie is Bill Gates o ja de man van Microsoft WINDOW besturing systemen.
  Hij heeft a) zijn schaapjes op het droge met zijn vermogen meer dan 100 miljard Dollar.
  B) met zijn bedrijf een digitale economische revolutie veroorzaakt.
  En nu moet HIJ BILL Hatende wereld gaan redden.
  Ik had hem zeer hoog ingeschat maar wat is hij nu van zijn voetstuk gevallen.
  En wat gaan wij doen de economie verwoest een paar miljard mensen geen werk meer.
  Hij kan nu direct stoppen met zijn medicijn want er zijn straks geen mensen meer die hij kan prikken

  Like

 3. Lucky zegt:

  Links mes op de strot..
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/ja-hoor-links-grijpt-zijn-kans-eisen-groene-afspraken-als-voorwaarde-voor-verlenging-coronasteun-bedrijven/

  Ja hoor, links grijpt zijn kans! Eisen ‘groene afspraken’ als voorwaarde voor verlenging coronasteun bedrijven

  De coronacrisis vereist op den duur een nieuw steunpakket met maatregelen die beter aansluiten op de nieuwe situatie. In het begin was het noodzaak, dus smeet het kabinet er gewoon direct veel geld tegenaan. Natuurlijk kwam dat niet allemaal goed terecht: miljardenbedrijven zoals Booking.com die steun aanvragen? Kom nou! Linkse partijen stipten daar een goed punt aan, maar gaan weer veel te ver…

  GroenLinks en de PvdA willen nu ‘milieuambities’ afdwingen bij het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven dat in de meeste gevallen momenteel dus aan ‘het infuus’ ligt. En daar komen Klaver en Asscher (maar ook Marijnissen en Jetten) aangestrompeld op de financiële intensive care-afdeling, met het voorstel: ‘doe groen of ik trek je infuus eruit’. En bij dit soort ‘afspraken’ is de keuze altijd ‘geheel vrijwillig’ en zonder dwang natuurlijk! Wat een helden zijn het toch ook…

  Like

 4. verwardeman zegt:

  Fossielvrij ? en hoe moet dat dan met al die Shell – aandelen van Bilderbergster Trix en
  haar ” Royale ” familie ?
  En heeft die familie niet ook iets – aandelen – met KLM ?
  Xander , lijkt mij toch dom om je goudmijntjes te mollen , ze zullen vast een groene agenda
  erdoordrukken , daar twijfel ik niet aan , maar alles compleet vernietigen – de economie – vind
  ik niet erg aannemelijk.

  Geliked door 4 people

 5. vangie1206j zegt:

  Vervolg)
  Wie gaat dit grapje betalen de meeste landen hebben nu al financiele problemen dat red jij zelfs niet met je 100 miljard Dollar.
  Ik denk dat dit dan wel eens een derde wereld oorlog kan worden.
  Is dat uw bedoeling Bill Gates dan heb jij het heel wat beter gedaan dan Adolf Hitler.
  Ik denk beste Bill dat u zich beter kan bezig houden met nullen en ééntje ook wel (0 en 1) daar was je goed in en blijf met je tengels uit de politiek en helemaal met millieu problemen anders crasht de wereld nog erger dan Jou Window besturingsystemen.

  Like

 6. Kuu zegt:

  Het gekke is dat Wilders en Baudet beschuldigd worden van het politiseren van de coronacrisis, terwijl de groene klimaatpaus Timmermans en Jetje aan het politiseren zijn. Zoals steeds: de omgekeerde wereld Over K4 praten we een andere keer verder….want het wordt me anders effe te veel…

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het kabinet heeft vermoedelijk haar zinnen al gezet op het vakantiegeld, want als de griepmaatregelen tot over het zomerseizoen getild kunnen worden heeft de schlemiel met een betaalde baan tóch geen mogelijkheid om op vakantie te gaan,……en dus ziet de regering diverse nieuwe mogelijkheden om de toeslag ergens voor te reserveren, als een maatschappelijk Marshallplan,een burgerinitiatief als noodpakket voor de getroffenen,….en zijn de eindejaarsuitkering of dertiende maand zeker&vast óók niet meer heilig…..ja ja ja mensen, politiek is georganiseerde misdaad, corruptie verheven tot wereldwijde onderdrukking en vernietiging van alle verworven rechten en waarden.
  De EU-Gleichschaltung of gelijkschakeling van de lidstaten is met het Corona-Excuus zéér rap uitgerold, de neo-nazificatie is de eufemistische term waarmee men de maatregelen aanduidt waarmee Europa in een totalitaire dictatuur zal veranderen.(met shariapolitie in alle grote steden)

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Fossielvrij?”
  Trix is zelf een fossiel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. M. zegt:

  Omdat het naar beneden halen van de CO2 slecht is voor al het leven op aarde willen heel veel mensen graag de CO2 terug helpen dringen voor een slechte gezondheid en zo weinig mogelijk gezond voedsel.
  Zoals de lakeien met de geestelijke spirit van Uwe Slechtigheid het graag zien.
  Is toch prachtig de mensen horen roepen om hun eigen honger en slechte gezondheid en dat ze ook nog denken dat ze zichzelf daar goed mee doen en daar zelfs nog voor betalen.
  Dan lach je je toch als Uwe Slechtigheid je tieten en je ballen uit je broek als je zoveel mensen om hun eigen ondergang en honger ziet schreeuwen omdat ze niet geloven in je bestaan.

  Het mooiste is als de lakeien die wandelen naar de spirit van Uwe Slechtigheid de wereld wat angst aanjagen met een onzichtbare vijand waarvoor ze beschermd willen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s