VIDEO: Inbreng Geert Wilders corona-debat (22-04-2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders corona-debat (22-04-2020)

 1. Monalisa zegt:

  Sok-loze Klaver op de hak genomen door Wilders

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  SCHANDE SCHANDE SCHANDE SCHANDE!!!!!!!!!
  Beetje uitgeslapen “vluchteling” kan zomaar 10.000 “lenen” om zijn inburgering te VOLTOOIEN!! Schuld wordt later kwijtgescholden omdat hij zgn. GEDISCRIMINEERD wordt op de arbeidsmarkt!!!!!!!!! Zo MESJOGGE zijn ze hier, al 45 jaar of nog langer!! Iemand die al 50 jaar belasting betaald kan wegrotten in zijn / haar vieze luier, THUIS!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. pepo Copyright zegt:

  Ze vallen allemaal door de mand met hun fake cijfertjes.

  Like

 4. duinsnip zegt:

  De enige manier op alles weer op te starten is om iedere patiënt die coronaverschijnselen heeft nu
  ONMIDDELLIIJK met medicijnen te behandelen waardoor je geneest, en de angst is dan over. Niets hier over gehoord, dus blijven we LEUGENS, LEUGENS, LEUGENS, LEUGENS horen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Trucker zegt:

  DE man die door ̶z̶i̶j̶n̶ ̶o̶n̶v̶o̶o̶r̶w̶a̶a̶r̶d̶e̶l̶i̶j̶k̶e̶ ̶k̶i̶e̶z̶e̶r̶s̶ ECHTE kiezers een steun in de rug krijgt en weet waar de vijand is primo de islamiet en in tweede het levensgevaarlijke virus dat door een totale lockdown minder voor besmetting zorgt.
  Geert Wilders een moedig man (evenaart wat lef betreft ONZE Filip Dewinter) maar ik heb gemerkt dat zijn populariteit op deze blog gedaald is omdat hij pro lockdown was en dat wilden de PUSSIES niet en krijgt deze man dus (nog) alleen steun onder voorwaarden.
  Op deze blog denken luitjes op de meest primitieve wijze (ken weinige tot geen zoogdieren die zo’n mentaliteit ten toon spreiden als het verfoeilijke IKKE IKKE IKKE en gij kunt stikke (Geert Wilders dus).
  Wil maar eens duiden hoe ik over lui die zich onder de “vaste” reageerders bevinden :
  BAH BAH BAH.

  Like

  • Monalisa zegt:

   We blijven Geert steunen hij had gelijk. De tweede golf is straks nog veel groter

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Precies Monalisa, experten waarschuwen voor, eens de halve of gehele lockdown voorbij de kans dat het virus zich terug razendsnel zal verspreiden door opeengehoopte massa’s.
    Tussen haakjes, in Vlaanderen totale lockdown heb daar geen millimeter (of nanoseconde 🙂 ) last van 🙂

    Like

  • danny zegt:

   Beste Trucker,

   Stem altijd PVV, dat zegt niet dat ook Wilders geen kritiek van mij krijgt , wanneer ik dat nodig acht. Blijf Wilders overall steunen. Niemand staat bij mij los van kritiek. Daar kan je het mee eens zijn of niet, dat laat ik aan u .

   Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Precies Hr. Trucker. Heb zojuist commentaar geleverd op Lockdown hierboven van weethetwel en blijf volharden in dat de totale LOCKDOWN direct ingevoerd had moeten worden toen Hr. Wilders Dat begin maart eiste maar nul op rekest kreeg van de gansche linksdraaiende 2e kamer. Dat speelde de PVV teveel in de kaart zal die linkse rot KOP PRUTTE Rutte wel gedacht hebben.

   Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Like like Like Hr. Trucker! P.s. tistochwat heeft hierboven iets met die warrige Kansen ingezonden , ipv weethetwel wat ik per abuis schreef. Excuses daarvoor, weetwel als je dit leest.

   Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Dit virus moet onze dure oudjes en anders hulpbehoevenden met een zwakke gezondheid opruimen want die leveren niets meer op, ze zijn, zeg maar nutteloos voor de economie, maar ze zijn te schijterig om dat toe te geven.
  En laten ze inderdaad ophouden met die nutteloze klimaat idioterie en het geld maar in de zorg stoppen.
  Geert heeft wederom gelijk in zijn betoog.

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Onze Leider. Wat ben ik trots op Dhr. Wilders .Dat schaap van een yasser feras heerlijk een rake klap uitgedeeld. Die baudet adepten en volgers komen allemaal wel weer met hangende pootjes aan kruipen om toch maar op PVV te stemmen want die ezel Baudet haalt zichzelf altijd wel onderuit, zodat we straks op een dikke 35 zetels komen als God wil.

   Geliked door 2 people

 7. jorrit zegt:

  Het lijkt er steeds meer op dat het gedeelte psychopathische en/of autistische wetenschappers en politici naar een wereld streven zonder gevaren en risico’s eer we weer enige vrijheden terug krijgen (vergeet niet dat zij de vrijheid hebben ontnomen , ze hebben niks (terug) te geven) , het is net als het zieke verdienmodel.
  Vroeger toen je nog vrij een appel van de boom kon plukken , totdat iemand zei:”die boom is van mij en als je er van wilt plukken moet je dat vanaf nu verdienen door mij te honoreren”, en uit naam van geweld zijn we het nu “normaal” gaan vinden.
  Een deel van de mensheid wordt steeds zieker van zn eigen waanbeelden en verplicht de rest er in mee te gaan. Afijn iemand heeft zo veel macht als hem of haar gegeven wordt……..
  De nieuwe normaal ………het is maar wat je normaal noemt , maar dat duurt maar 1 generatie omdat er in te stampen , en laten die nu net weer aan de slag mogen !

  Like

 8. Wolf zegt:

  HERSTEL, ” kansen” moet zijn Jensen. Die rot aipadd ook.

  Like

  • Trucker zegt:

   Soms is een half woord al voldoende om het te begrijpen 😉

   Like

  • Monalisa zegt:

   Eerst even lezen voor je wat verstuurt. die aiPad heeft zijn eigen willetje 😂😂😂

   Like

   • Trucker zegt:

    Doe ik nooit en het komt altijd goed, als( let wel als) het verzonden wordt want soms verdwijnt er wel eens een comment (vaak de langste dan nog) ergens in Captain’s Kirk Space en repeteren zit er niet in 😦

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s