Vraag . . .

Screenshot_16

De griepprik heeft de griep niet uitgeroeid, dus waarom denken jullie allemaal dat dit bij de corona-virus prik anders zal zijn?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vraag . . .

 1. sweetheart zegt:

  inderdaad het werkt niet integendeel je wordt er zieker van

  Geliked door 2 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Nou simpel hoor, omdat die anti corona/pro-identificatie/wordt-een-robot prik van Bill Gates afkomstig is, de eerlijkheid zelve, toch?

  Geliked door 3 people

 3. hennieschwarz zegt:

  Na Covid 19 komt Covid 20 en daarna 21.
  Het is een Verdien model. Omdat virussen razendsnel muteren.
  Ik laat mij niet meer met griepinjecties enten. Was ieder jaar na de griepinjectie de hele winter ziek, nu helemaal niet meer. Komt ook omdat ze niet alle griepvirussen kunnen lokaliseren maar wel de bekendste virussen in de injectievloeistof verwerken. Is het winterse griepvirus iets gemuteerd helpt de injectie maar ten dele, of helemaal niet. Maar het brengt geld op en daar draait veel om.
  Het zal mij benieuwen hoe lang het duurt voor het Corona entstof is ontwikkeld.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom zegt:

  Coronavirus bestaat al een tijdje en zal hoogstwaarschijnlijk nooit meer verdwijnen.

  Hopelijk vinden ze snel een vaccin tegen Covid19.

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Antwoord. NEE.

  Like

 6. M. zegt:

  Men ziet de plannen van Uwe Slechtigheid en zijn geestverwanten niet, simpel omdat men er niet in gelooft en daardoor heeft men vrij spel en zal de burger er iedere keer weer in trappen om hun beulen als weldoeners te zien.
  Uwe Slechtigheid doet zich via zijn lakeien voor als de barmhartige Samaritaan die de wereld wil redden van een onzichtbare vijand die Uwe Slechtigheid zelf heeft veroorzaakt.
  Om de ‘oplossing’ te kunnen bieden voor deze onzichtbare vijand maakt men het volk bang met doemscenario’s die 24/7 door de media uitgepoept worden over het volk zodat het volk zelf om de ‘oplossing’ begint te vragen.
  Ineens met geweld opdringen zou teveel weerstand opleveren dus laat je de mensen door ze angst aan te jagen zelf om de oplossing vragen zodat ze hun zieltje vrijwillig komen laten stelen en die mensen die graag hun zieltje laten stelen weer kan opzetten tegen de mensen die hun zieltje niet willen laten stelen door ze als gevaar voor de angsthaas neer te zetten.
  Net zoals de pro vaccinatie mensen altijd drukte maken tegen mensen die niet vaccineren omdat ze blijkbaar geen geloof hebben in hun ‘beschermende’ vaccinaties maar graag willen dat anderen ook zo dom zijn.

  Eerst laat het volk zich ringeloren door een klimaat kleuter en nu moet de wereld gered worden van ziekte door iemand die nog niet eens en opleiding heeft genoten??
  Als u vertrouwd op de misleider weet u in ieder geval zeker dat u bedrogen uitkomt.
  Blijkbaar wil men dat graag.

  Geliked door 3 people

 7. LUCIA zegt:

  Exact zeker als de vaccinatie industrie bestaat uit een enge club eugenecists/eugenetici ( hitler was een bekende met zijn arisch ras), dus je wilt een soort mens opkweken door o.a. de rest te laten verdwijnen.
  In de geschiedenis werd daar massamoord voor gebruikt en oorlogen kosten toch aardig wat dus men heeft een alternatief er op gevonden… meerdere eigenlijk Chemtrails en Vaccinaties, gidtige stoffen in je voedsel en water doen b.v.b.Chloor, fluoride , pesticiden , zware metalen etc
  Dat ruimt op , ook het opoevirus, al die pensioengelden die vrijkomen daar zit de KILLUMINATIE-EU-tak zwaar met gespleten tong op te geilen..

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   LUCIA.Klopt.Ongeveer 40 jaar geleden had bijna niemand kanker,nu heeft 1 op de 3 mensen kanker,en hebben we alleen in nederland al 10 miljoen chronische zieken.Als er dan nog geen alarm bellen gaan rinkelen ben je gehersenspoeld.

   Like

 8. LUCIA zegt:

  En alles wordt be”disseld”
  door een tuin
  kabouter
  ontsnapt
  uit een tuin
  centrum DNAschade
  puzzelen met BILL
  Nachtschade, jongens
  misschien moeten jullie
  ’s avonds meer naar buiten
  (met een infrarood kijker)
  water schijnt heel mooi te zijn
  Ja dit is een raadsel!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Is die prik er al dan?

  Geliked door 1 persoon

 10. Htsk day zegt:

  Vaccinaties?
  Ha,.. je bent toch niet bang voor een griepje?
  De meeste vaccinaties zijn nutteloos of zelfs schadelijk.
  Doe zelf een beetje onderzoek, google een beetje rond, kom je er wel achter hoe het echt zit.
  En probeer zelf een beetje na te denken aub.

  ALLES draait om geld en macht, ALLES!

  Geliked door 1 persoon

 11. ronjaspers zegt:

  In het verleden is er nooit geen griepprik geweest,mensen waren toen zelden of nooit ziek.Sinds een paar jaar is er de griepprik waar ook zware metalen in zitten en hebben we ook nieuwe ziektes zoals alzheimer en dementie.Gaat u maar rustig slapen,er is niets aan de hand.

  Like

 12. Pinkeltje zegt:

  Haha wat een mafketels hier. Op de eerste plaats,
  -De griepprik is niet iets dat het griepvirus dood!!! Het Is de griepvirus.. Maar dan kapot gemaakt en het is de variant van vorig jaar.
  Sommige mensen krijgen dit toegedient zodat hun lichaam alvast antistoffen maakt tegen de griep. Mochten ze besmet raken duurt de tijkd om beter te worden wat korter.Een dag of 3 en anders zonder vaccin kan het wel uitlopen tot een week of 10 dagen. Dat het soms niet werkt komt omdat het griepvirus elk jaar muteert.

  -Je wordt NIET ziek van het griepvirus OF van de griepprik. Je voelt je ziek omdat je eigen afweersysteem helemaal over zijn toeren raakt en begint met elimineren van het virus. Daarom voel je je zo belabbert als je de griep hebt. Je hebt gewoonweg geen rest energie meer omdat je eigen lichaam dat verstookt in de verdediging tegen het virus.

  -Tegenwoordig heeft een ‘griepje’ niet meer zo een enorme inpact meer maar er sterven zeker nog mensen aan. Vooral ouderen.
  Waarschijnlijk zal Covid-19 over een paar jaar net als de griep een seizoensgebonden infectie zijn en te behandelen met een Covid-prik gelijk aan de griepprik.

  Ik zelf heb al jaren een uitdaging met de griep en probeer te voorkomen dat ik het krijg. Dit lukt me al een jaar of 5 prima en ik moet zeggen, die covid normen helpen enorm. Normaal gesproken ben ik de enige in bv de supermarkt die een ommetje maakt wanneer je iemand ziet niezen of kuchen ergens in een gangpad. 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s