De Link(s)e wereld Parasitoïde

Screenshot_33

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Een parasiet is feitelijk een virus of organisme dat zich ten koste van een gastheer voedt, groeit en zichzelf vermenigvuldigt. De schade die de gastheer daarbij oploopt is (NOG!) niet zo groot dat deze er aan ten onder gaat. Het omslagpunt openbaart zich echter als de parasiet zich exceptioneel vermenigvuldigt en niet meer genoeg heeft en derhalve meer van zijn gastheer opeist. We spreken dan ook van Parasitoïde op het moment dat de gastheer aan de steeds meer opeisende parasiet ten onder gaat.

VN/EU

Talloze wereldorganisaties mag u gerust zien en beoordelen als van uw geld en zorgvuldig opgebouwde economie parasiterende organismen. De VN en de EU zijn er zomaar een paar die indirect uitermate riant op úw geld leven, acteren en derhalve kunnen handelen. Onder de noemer “een betere en ‘gelijkere’ wereld” proberen zij zogenaamd de armoede in de wereld ‘gelijk te verdelen’ en noemen dat globalisering. Helaas doen zij dat NIET door ‘het probleem’ bij de wortel aan te pakken, maar door ú een schuldgevoel aan te praten over wat anderen in hùn werelddeel infesteren (dat is een mooi woord voor verzieken) om ú daarmee steeds meer geld en vrijheden te ontnemen die ZIJ op hun beurt dan weer gebruiken voor hun egocentrische innerlijke gemoedsrust. De VN (idem geldt voor hun huidige testspeeltje de EU) is zo bezien het beste te vergelijken met een wereldwijde GroenLinks/D66 combinatie. Ofwel, een organisatie van op úw geld parasiterende ‘mensen’ met een volledig onrealistisch en verwrongen wereldbeeld, dat zij ten gunste van hun eigen gutmensch/deugmens-gevoel ten koste van ú willen veranderen.

De bevolen verandering

Ook ‘ònze’ ‘politici’, met Rutte, Klaver en Jetten voorop, maken zich schuldig aan parasitoïde. U  ziet het o.a. terug in de Zwarte Pieten discussie, waarin een aantal NIET uit Nederland afkomstige zwarte racisten/uitvreters/parasieten de VN en de EU met leugens bespelen en bewegen om Zwarte Piet uit te bannen. Ze hebben geen idee van de historie achter het vrolijke hulpje van de witte sinterklaas, maar het is nu ineens ‘blackfacing’ geworden en derhalve door de, grotendeels zwarte, ‘functionarissen’ van de VN en de EU-parasitariërs wettelijk verboden verklaard. En ‘onze’ op úw geld parasiterende ‘politici’ doen niets! ‘Politica’ Sylvana heeft zelfs letterlijk gezegd dat ze Nederland geen fijn land vindt om te wonen, maar ze blijft tòch hier… Ik zou zeggen; probeer het eens in Ghana, Oeganda, Ethiopië of Nigeria, Sylvana. Iedereen zwart, iedereen blij. Héél blij zelfs als ik alle ‘vluchtelingen’ mag geloven.

Overigens zijn de meeste zwarten uitermate religieus en geloven zij ‘heilig’ in de WITTE (!) Christus… Ofwel, waar er wederom zwart-racistisch commentaar komt op TE (!) witte ‘deskundigen’ en virologen tijdens de Corona-‘pandemie’ lijkt er geen enkel besef te zijn dat de vermeende Christus (te) WIT is… Overigens, en dat is een uitermate grappige wetenswaardigheidje, is het zo dat iedereen die “in ‘god’ gelooft’ een kruisje heeft of draagt, maar Jezus nooit aan een kruis is gestorven. De Romeinen nagelden hun veroordeelden namelijk vast aan de veel eenvoudiger te construeren en daarmee veel praktischere T-vormige stellages. Maar… omdat een T-vorm nu eenmaal te veel op de ‘heidense’ hamer van Thor lijkt, is ook dit feit door de monniken verloochend en verdraaid en is het uiteindelijk een kruis geworden. ‘Gelovigen’ (gehersenspoelden!); ze worden besodemieterd waar ze bij staan, maar weigeren het te zien.

Knielparasieten

En zo gaat het idem met waar de VN en de EU al decennia op aansturen. Zij creëren en zetten aan tot oorlogen en ellende in de wereld en ‘sturen’ er vervolgens tot de tanden bewapende militairen en hulpverleners naartoe om daar ‘op te gaan lossen’ wat ze er zelf gecreëerd hebben. En exact hetzelfde zien we terug in Europa met de op ‘haar’ burgers parasiterende EU-‘functionarissen’: miljoenen vermeende (!) ‘vluchtelingen’ overspoelen Europa om het ego-strelende-globalistische-deugmens-gedachtegoed van de wereld-GL/D66-utopie ‘functionarissen’ ten uitvoer te brengen en brengen daarmee de islam en zijn duivelse verzen naar hier. Een snel groeiend, op de samenleving en sociale voorzieningen parasiterend (!) 1400 jaar achtergebleven uitermate dodelijk virus dat steeds meer eisen stelt en uiteindelijk de onvoorstelbaar (!!!) hypocriete en naïeve ‘gastheer’ zal doden.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De Link(s)e wereld Parasitoïde

 1. Tistochwat zegt:

  Jezus nooit aan een kruis is gestorven. De Romeinen nagelden hun veroordeelden namelijk vast aan de veel eenvoudiger te construeren en daarmee veel praktischere T-vormige stellages.

  Dat is precies wat Jehovah’s Getuigen altijd beweren: er was geen sprake van een kruis.
  Ik weet het niet, want ik was geen ooggetuige.

  Like

 2. Harry zegt:

  De christenen hebben een infantiele overtuiging dat God , waarnaar “ wij “ geschapen zouden zijn , althans naar zijn evenbeeld , blank zou zijn .
  Maar aangezien er veel meer gekleurde ( zwarte ) mensen zijn dan witte , zou God best eens een grote dikke zwetende oerllelijke neger kunnen zijn .
  Dan wordt dat hele godsbeeld toch een stuk minder aantrekkelijk , niet ?
  Oh jee , wat nu ?

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Hij blijft leuk jouw vergelijking van god met een dikke zwetende stinkende neger.
   Ik denk ook dat er dan heel wat minder gelovigen waren.
   En daar waar die jezus zou leven zijn, volgens mij, helemaal geen blanken mensen.
   Dus er klopt geen ruk van dat hele verhaal.

   Like

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.geenstijl.nl/5153112/eu-akkoord-met-steunpakket-eur540-miljard/

  EU akkoord met steunpakket €540 miljard

  En zo krijgt de EU het voor elkaar om Europeaanse volkeren tegen elkaar op te zetten, terwijl dat nu toch juist niet de bedoeling was van dat hele kutproject. U trekt de portemonnee en er wordt 540.000.000.000 euro (€540 miljard) naar het zuiden overgeboekt. Allemaal voor coronanoodmaatregelen, ook al zal dat natuurlijk een uitermate rekbaar begrip blijken straks. Het maakt ook allemaal niet meer uit eigenlijk hè, dat geld. Abstracte cijfertjes ergens op een ECB-schermpje. We drukken het wel bij geen gezeik iedereen rijk. Merkel benadrukt dat het geen coronabonds zijn en er dus geen sprake is van gedeelde schulden. Maar die inleg zien ‘we’ nooit meer terug natuurlijk, behalve in exporten naar zuidelijke landen die we zelf een beetje koopkracht hebben gegeven. En dit alles is natuurlijk nog los van dat doodenge EU-marshalplan van 1 BILJOEN, “funded by Europe”, waar het Europarlement (na breek) en de Europese Commissie om staan te trappelen.

  Like

 4. Lucky zegt:

  6000 migrants storm the Libya-Tunisia border.
  Watch out #Europe before #Merkel starts handing out invitations!

  6000 migranten bestormen de grens tussen Libië en Tunesië.
  Pas op #Europe voordat #Merkel uitnodigingen gaat uitdelen!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Mensen en vulpotloden.

  Like

 6. antiislamnu zegt:

  Weet iemand waar de website finexx.org of finexx.news is gebleven en of wat er aan de hand is

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Ik ben in mijn zoektocht jaren geleden naar een geloof waar ik mij evt. in zou kunnen vinden tot één conclusie gekomen, kerken hebben maar één doel, het volk bestelen, bedriegen en dom houden.
  En dat is altijd al zo geweest.
  Ging het niet goedschiks dan maar kwaadschiks.
  Zij hebben het heel lang tegengehouden dat de gewone man leerde lezen, omdat ze bang waren dat hun leugen en bedrog dan uit zou komen en het heeft ze zeker geschaad toen iedereen leerde lezen, velen zagen toen het bedrog en keerden de kerk de rug toe.
  Geen enkel geloof is oprecht naar zijn onderdanen toe.
  Als dat zo was waarom heeft de Paus dan een geheim archief waar niemand inzage in krijgt?
  Wat heeft hij te verbergen?
  Ik denk een archief vol met list en bedrog of het ware verhaal over Jezus en Maria Magdalena?
  Ik heb vertalingen van de dode zee rollen gelezen en daar kwam Jezus er niet best af.
  Hij zou in de huidige tijd als een sekteleider worden gezien en het scheen volgens de rollen dat hij ook een zeer strak regime er op na hield en geweld zeker niet schuwde.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade heeft meer vergelijkingen met een geslachtsziekte of venerische ziekte, een besmettelijke ziekte die men doorgaans alleen kan krijgen als men in nauw contact komt met iemand die de ziekte al heeft….gelijk het risico van een ideologische kwaal.
  Het risico is altijd een graad hoger als er sprake is van subsidie, bijstand en uitkering.

  Like

 9. Trucker zegt:

  je kan j er je klok op gelijkzetten, (de) Schilder die nog eens walm recht uit de hel spuwt op ONZE Religie.
  Het is bijna net als een metronoom zijn mantra : religie deugd niet en heeft niks moois gebracht… nou ik heb daardoor leren lezen én schrijven om maar iets te zeggen.
  Wat me verder niet verbaasd is at hij een gretig gehoor krijgt op deze blog (het zou me verwonderen indien anders) nadat ik getuige was hoe gemakkelijk velen alhier te beduvelen zijn (wie dit niet kent vraag aan Piet Snot die kent het één en ander uit Vlaanderen 🙂 ).
  Wat ook een terugkerend patroon is, (in feite gewoon zijn modus operandi 🙂 ) is dat hij altijd orakelt zoals een occultist (die kennen we van op de foor, troggelen je geld af in ruil voor “voorspellingen”) dat de perfide misdadige ideologie islam en de zuivere Leer van Christus één en hetzelfde zijn.
  Ik woon al mijn hele leven op den buiten en ken dus ook de truuken die (sommige) fruitboeren durven gebruiken om van oud fruit vers te maken.
  Aardbeien van dagen oud vers laten lijken… de spuitbus met haarlak er over en ze glimmen als zijn ze vers van de dag zelf hoewel ze twee of drie dagen oud zijn, (de) Schilder doet mij daar aan denken, rammelende botten en klepperende tanden die knauwen en met wilde armbewegingen alles proberen vast te nemen om te kunnen vergiftigen met … haat voor ONZE Joods-Christelijk ROOTS (tot spijt van wie het benijd 🙂 ) en Relligie die ons beschaving heeft gebracht.
  Tsiens, beetje zoals het Corona virus poogt zich ook te hechten aan alles en iedereen die het op zijn weg vind.

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Links , ja ja , NIVELEREN is een feest .
  Geld jatten bij hardwerkende – land opbouwende – mensen om het aan de zielige armen te
  geven , ongeacht of het die armen hun eigen schuld is of niet .
  Iedereen even arm , evenveel talent , hetzelfde flatje / rijtleshuis en dat wereldwijd .
  Aleen de LEIDERS natuurlijk niet , zie een Marcel van Dam !
  Een linksche braller met een 18e eeuws landhuis van ik meen 1,8 miljoen ………………
  En zie die top van communistische – ook links – landen eens , hoe ze het er van nemen !
  Ideologien ? religies ? allemaal dezelfde SHIT , dezelfde LEUGENAARS , dezelfde PARASIETEN .
  De enigen die onze wereld werkelijk verbeterd hebben zijn UITVINDERS en wetenschappers , zij
  hebben ons elektrisch licht , centrale verwarming , sanitair / riolering , elektromotoren en alles
  wat rijd / vliegt gegeven , GEEN ENKELE ideologie of religie heeft dat gerealiseert !
  Mijn ” goden ” zijn de uitvinders , links kan de kolere krijgen .

  Geliked door 1 persoon

  • Luchtpint zegt:

   Godsdienst en ideologie zijn voor beroeps moralisten, en die doen niks anders dan hun moraliserende vingertje opsteken, in de praktijk zijn ze niet in staat om buiten die context te denken. Dus zijn ze ook niet in staat om iets te maken dat op zich veel waarde heeft voor de samenleving, het blijft bij moralistische woord kramerij op papier.

   Wetenschap en technologie hebben zich los van het religieus moralisme ontwikkeld, godsdienst op zich dient niet tot inspiratie voor vooruitgang in de samenleving. Als je iets gedaan wil krijgen, dan moet je je inderdaad wenden tot wetenschappers, want die denken niet in moraliserende clichés, die kunnen alles kritisch vanop afstand bekijken en stellen dus de valse zekerheden van ideologie en godsdienst in vraag.

   Ideologieën en godsdiensten zorgen er juist voor dat je als mens eigenlijk niks in vraag mag stellen. Dus komt er ook niets positiefs uit voort waar we wat mee kunnen doen in de praktijk.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  Het zou mooi zijn als we ons ooit kunnen ontdoen van linkse parasieten !

  Like

 12. Stef zegt:

  Het is zo gemakkelijk om ons christelijke geloof af te breken. En ja, er zijn ook vele fouten gemaakt. Maar vergeet niet dat vele mannen en vrouwen zich voor weinig hebben ingezet om onderwijs , gezondheidszorg en arbeid ,handvaardigheid en landbouw te brengen in o.a. Afrika en niet te vergeten Europa. En fatsoen i.p.v. kanibalisme.
  Toen was gezondhedszorg en onderwijs normaal en goedkoop. Zij huisden met weinig middelen in kloosters.
  Het lijken wel linksers die dit allemaal weer kapot durven maken. Dat is zo gemakkelijk maar dom.

  Like

 13. Lucky zegt:

  BasedPoland
  @BasedPoland
  A French map shows global trade flows at the moment.

  Africa sends natural resources to China
  China sends coronavirus to Europe
  Europe sends money and medicine to Africa
  Africa sends delinquents to Europe.

  https://mobile.twitter.com/BasedPoland/status/1252263939024596994/photo/1

  Nl
  Een Franse kaart toont momenteel de wereldwijde handelsstromen.

  Afrika stuurt natuurlijke hulpbronnen naar China
  China stuurt coronavirus naar Europa
  Europa stuurt geld en medicijnen naar Afrika
  Afrika stuurt delinquenten naar Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s